Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu tavuk beni çooook susattı habire su içip tuvalete taşınıyorum çay ve süt hariç sadece su 2 lt içtim

bu arada ben yağ yakımını daha iyi hale getirmek için, sabahları spordan 30 dakika önce sıvı carnitine içiyorum 1 yemek kaşığı ve gerçekten çok iyi ter atıyorum. okuduğum kadarıyla spordan önce içilen sade kahve de yağ yakımını hızlandırıyormuş kızlar aklınızda olsun tabi kahve şekersiz :) ayrıca soğuk su için metabolizmayı hızlandırıyormuş, sanırım vucüt o suyu kendi sıcaklığına getirmek için kalori harcıyor. hadi bakalım kolay gelsin :82:
spordan yarim saat once ilik,sutsuz mumkunse sekersiz nescafe icerseniz..ama yudum yudum degil..L-carnitin icinde cafein oldugu icin ayni olmasada ona yakin bir terleme ve enerji veriyor:KK34:soguk su 20 kcal..sigarayi onaylamiyorum,bende icmiyorum ama icenler varsa 300 kcal bir sigara..salatalik mumkunse kabuklu yiyebilirseniz..vucutta en zor atilan yiyecek oldugu icin fazla enerji sarf ediyorsunuz..limon suyu,mumkunse yediginiz ictiginiz herseye koyun..kansekerini uzun sure sabit tuttugu icin tatli krizlerini onluyor..corek otu,yag yakici ozelligi oldugu icin sabahlari krep yaptiginizda lor ve corek otunu karistirabilirsiniz:KK34:

yarın sabah 10 da tv8 deyim o zaman ben de:))
Hadi bakalim,yalniz bir tavsiye;hareketi ogrenip oyle yapin..televizyona bakarak yaparsaniz hareketi yanlis yapmis olursunuz ve ilerleyen zamanlarla Sallizede olmayin:KK34:
Kizlar merhaba,

Ben baya baya bozdum diyeti, tatlilar yedim dondurmalar yedim :KK43: gerci yemek olarak hep protein tukettim ama tabii bozuldu.

Simdi tekrar donebilir miyim araniza yeniden bilemiyorum :KK43:

Al bende de o kadar bir turlu su rehaveti atamadim ustumde..iki uc gun cok guzel gidiyorum..sonra bir stres ya da sinir hoop gitti diyet :KK43:

anca bitirdim geçmişi okumayı :KK76:

Bu sabah tartıldığımda baktım 200gr daha gitmiş :KK9:

ben seyir dönemindeyim ama meyveye dayanamıyorum :KK53: kiraz ve eriğe dadanmış durumdayım ne olacak bilmiyorum.

Bide birşey rica edicem diğer diyetisyenlerin dukanı kötülemek için yazdıkları yazıları buraya yazmayıın ne güzel tam motivasyon takır takır veriyoruz kiloları, etini sütünü yumurtanı yiyorsun, zaten atak en fazla bir hafta sürüyo sonra sebze de yiyorsun ne var bu kadar kötüleyecek anlamıyorum. Kendileri de ha bire ilaç veriyorlar hastalarına kaç tane arkadaşım var diyetisyelerden aldıkları ilaçları alıp kilo verip kalp ritimleri falan bozuldu ilacı bıraktılar aynen geri aldılar kiloları, yazık oldu anlayacağınız. Bu diyetteki herşey doğal

kızlar, akşam keçiboynuzu tozu buldum, kakao yerine kullanılabildiğini okumuştum bi yerde...acaba diyorum dukan da diyorum olur mu diyorum???:KK61:

keçi boynuzu kakao yerine gerçekden güzel fikir gibi ama bana karbonhidrat gibi geliyor.besin değerlerini araştırmak gerek.keşke olsa ne güzel olurdu.

keçiboynuzu tozu bendede var ama bana olmaz gibi geliyor istiyorsan sen bir dene sabah bir artış olmazsa hepimiz peşinden geliriz:KK1::KK1::KK1: artış olursa artık kendini feda etmiş olursun :KK69::KK69:
şaka biyana içeriğine bakmak lazım geçen hafta olsa dener yazardım :KK1::KK1: ama artık kaçamak yapmıyorum malesef :KK19::KK19:

karbonhidrat şeker ve yağ varmış içeriğinde olmaz canım sen vazgeç bu tozdan
:)

ah benden önce cevaplamışsın zaten.duygularımada tercüman olmuşsun:))...kaçamak konusunda aldığın kararı destekliyorum ve seni kutluyorum canım....

Ben de haziranın son haftsı Sabancı Üniv.'ne kongreye gideceğim. Diyeti bozmaktan değil ama bir şey bulamayıp aç kalmaktan korkuyorum :93:

canım yanına yulaf kepeğinden yapılmış krepler hazırla.arsına peynir koy.seyir asamasındaysan sebzeli bir iç hazırla kreplerin içine koy ye.yanına da ayran.salatayı zaten dışarda da bulursun.alternatif bişeyler bulalım.seyır evresine geldysen kabaktan unsuz yulaf kepeğiyle mücver yap yanına koy.ne dersin?:KK34:

anca bitirdim geçmişi okumayı :KK76:

Bu sabah tartıldığımda baktım 200gr daha gitmiş :KK9:

ben seyir dönemindeyim ama meyveye dayanamıyorum :KK53: kiraz ve eriğe dadanmış durumdayım ne olacak bilmiyorum.

Bide birşey rica edicem diğer diyetisyenlerin dukanı kötülemek için yazdıkları yazıları buraya yazmayıın ne güzel tam motivasyon takır takır veriyoruz kiloları, etini sütünü yumurtanı yiyorsun, zaten atak en fazla bir hafta sürüyo sonra sebze de yiyorsun ne var bu kadar kötüleyecek anlamıyorum. Kendileri de ha bire ilaç veriyorlar hastalarına kaç tane arkadaşım var diyetisyelerden aldıkları ilaçları alıp kilo verip kalp ritimleri falan bozuldu ilacı bıraktılar aynen geri aldılar kiloları, yazık oldu anlayacağınız. Bu diyetteki herşey doğal

evet elisa haklı.uygulamayanlar,kendilerine ters gelenler.bizlerin de motivasyonunu bozmayın.ömür boyu protein yemiyoruz ya 4 evreden bahsediyoruz.uygulamıyorsunuz tamam ama bizlerin de motivasyonunu bozmayn

ben de kaçayım bari hepinize iyi geceler.yarın güzel bir güne uyanmak dileğiyle...en güzel rüyalar sizi bulsun:KK54:yarın görüşürüz.

bu gün 600gr verdiğimi söylemiştim ama beni hiç tebrik eden yok.küstüm size.yarın sebze günüm ne pişirsem acaba.:KK43:

bu gün 600gr verdiğimi söylemiştim ama beni hiç tebrik eden yok.küstüm size.yarın sebze günüm ne pişirsem acaba.:KK43:

tebrik ederim canım.....küsme:KK1:küsme:KK1:ben de 4 gündür 62 nin altına düşemedim...hem de hiç kaçamak yapmadım...ama sanırım araya regl girdi ondan ....neyse bu gün bitti sayılır umarım eksi kilolara düşerim:nazar::nazar::nazar::nazar:

Arkadaşlar bir dijital tartı alayım diyorum ama karar veremedim. Düz mü alsam, şu vücut analizi yapanlardan mı? Düşük fiyatlı mı olsun, paraya kıymalı mıyım? Siz neler kullanıyorsunuz?

Ben tefal'in yağ oranı ölçen tartısını senelerdir kullanıyorum ve çok memnunum.

Tebriklerrrr...Ben geçen gün fırın tepsisine folyoyu yerleştirip tavuk şişleri sıraladım(küçük parçalı tavuk yoktu o yüzden)üzerine soğan, sarımsak,domates ve biberi koyduktan sonra en üste light kaşar dilimledim.önce folyo kapalı daha sonra açık olarak fırında pişirdim.Çok lezzetliydi yada bana öyle geldi.

aranızdan birine hangi c vitamini kullandığını ve hangi omega3 kullandığını sormuştum.markasını yani bulamıyorum onu tekrar yazabilirmisiniz.

tebrik ederim canım.....küsme:KK1:küsme:KK1:ben de 4 gündür 62 nin altına düşemedim...hem de hiç kaçamak yapmadım...ama sanırım araya regl girdi ondan ....neyse bu gün bitti sayılır umarım eksi kilolara düşerim:nazar::nazar::nazar::nazar:

bende 15 gün oldu hala aynı kilodaydım bugün düştüm inşallah devam eder.

Tebriklerrrr...Ben geçen gün fırın tepsisine folyoyu yerleştirip tavuk şişleri sıraladım(küçük parçalı tavuk yoktu o yüzden)üzerine soğan, sarımsak,domates ve biberi koyduktan sonra en üste light kaşar dilimledim.önce folyo kapalı daha sonra açık olarak fırında pişirdim.Çok lezzetliydi yada bana öyle geldi.

teşekkür ederim canım.tarifinde işime yarayacak onun içinde sana minnettarım iyi akşamlar.iyi kilo vermeler.

tebriklerr:) umarım kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun..sebzede çok fazla seçenek var...kırmızı biber patlıcan közleyip üzerine kavrulmuş kıyma ilavesi güzel oluyo..ilk aklıma niyeyse bu geldi...seversen sarımsaklı yoğurtla süper olur...bu saattte bu çıktı umarım fikir vermiştir:)

X