Balpamukçum Takita formtat 60 bende de gaz soruna yol açıyor..
Hatta yaptığım keki deneyen annemde de aynı şey olmuştu, sonra splendaya geçtik rahatladık..
Tebrikler Arkadaşımm
Azminle başardın canım benim.. Şimdi iyi güçlendirmeler..
Canim arkadasim,winnim benim
evet istedigim kilodayim ama sadece istedigim kiloda olmakta degil olay yasam seklimi degistirdim,sen ve cigdem gibi iki degerli dost ve bir cok guzel yurekli arkadaslar edindim...surda birlikte olmak hepinizle birseyleri paylasiyor olmak cok guzel
Lisabella gerçekten çooookkkkk tebriklerrr.... Aman ha hedef kilona ulaştın diye kendini güçlendirme başlığına kaptırıp bizi buralarda yalnız bırakma
Bizim senin tecrübelerine ve o güzel motive edici sözlerine çok ihtiyacımız var :) Tekrar tebrikleeeerrrr tebrikleeeerrrrrrrrrr......
Balpamuk ,tesekkur ederim arkadasim oncelikle diyet ve saglikli beslenme bolumu editorlugu gorevimin olmasi ve diyet gruplariyla ilgilenmem gerektigi isim olsada ben buraya Dukan ile geldim,dukan ile basladim,dukan ile hedefime ulastim.biz bu baslik altinda cok sey ogrendik birbirimizden ve guzel arkadasliklar edindik.simdi birakip gitmek olmaz Dukan a olan gonul borcumuda ancak bu ise yeni baslamis insanlara tecrubelerimi aktararak odemeye calisacagim..Guclendirmeye,yarisa,buraya hepsine elimden geldigince yardimci olacagim..
merhabalar. moralimi bozdu mu bilmiyorum.bu haftalık böyle çıktı ne yapalım
Başlangıç tarihi:7 şubat
Başlangıç kilo:79,6
Geçen hafta:67,9
Bu hafta :70,7
Hedef kilo:59
Boy:164
hepinizi öpüyorummm. yeni kalktım bişiler atıştırıp spora gitmem gerek
Sen nerdesin bakayim
ugramaz oldun kiziyorum ama,suruden ayrilani kurtlar kapar dikkat et
alkışşşşş
tebrik ediyorum canım süpersin fotoğrafını paylaşmışmıydın çok merak ettim seni birde başlangıç kilolarımız aynı sen ne kadar sürede bu kiloya düştün
Cok tesekkur ederim canim.
yok ben fotograf paylasmadim hic profilimdeki fotografim disinda
simdi dusunuyorumda cok oenmli gercekten oncesi ve sonrasi fotograf cekme olayi ben bastan dusunemedim simdide sonrasi var ama oncesi ile ilgili fotograf yok elimde varda boydan degil.Sizler kesinlikle yapin fotograf sonra ben gibi pisman olmayin
ben soyle diyeyim 5 ay gibi bir surede 22 kilo vermis oldum.bunun nerdeyse 1 ayi duraklama yasadim.sizler daha iyisini verebilirsiniz haa ben cok guzelde spor yaptim ama
lisa çok ama çoooook tebrik ediyorum. valla çok sevindim senin adına. inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız da seninle güçlendirme de de birlikte oluruz.
çok sevindim çok senin adına....
benimde az kaldı peşindeyim :))
Tesekkur ederim canim
hepiniz iradeli olduktan sonra cok kolay ve keyifle ulasacaksiniz hedeflerinize.gel takip et beni bugun yarin guclendirme konusunuda acacagim burayi bitireni oraya alacagim
tebrik ederim arkadaşım,kıskandım şimdi bende bırakmasaydım şimdi bende hedefte olacaktım,,ama sağlık olsun,
sagol arkadasim
neyse olan oldu sende ulasacaksin kisa zamanda ideal kilona gecmisi bosver
süpersin tebrik ederim. darısı bize inşallah en kısa zamanda.
Sagol canim ,insallah hepiniz ulasirsiniz tez zamanda idealinize