Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kusura bakma delycim biraz geç kaldım farkındayım umarım listeye girebilirimşimdiden emeğine sağlık....
başlangıç tarihi:31 mart 2013
başlangıç kilosu:72
boy:1.67
güncel kilo:67.6
geçen haftaki kilo:69.4
fark:-1.8çok mutluyum çoookkkkkkkkkkkk

Oncelikle Dely i yine merakla bekliyoruz hepimiz.UMariz onemli birsey yokturdur ve yine islerinden dolayidir gelemeyis sebebi.Dely siz bir persembe dusunemiyoruz..

Kitabı aldım ama yapabilirmiyim bilmiyorum
Harikasinhemsom basla oku sen kitabi basindan seyire kadar olan kismi oku simdilik eger kafana yatar baslamak istersen biz yardimci oluruz.ilk basta onemli olan inanmak bunuda ancak kitabi okumakla anlayacagiz.inandiktan sonra gerisi gelecektir
Tesekkur ederim canim...
holey lisabellam da güçlendirmede artık hani bizim güçlendirme sayfamız hani hani
Sayfa bugun yarin acilacak su an iki kisiyiz galiba
Tebrikler canım inşallah en kısa zamanda ben de yanındayım

Tesekkur ederim canim,bekliyorum

canım listede diğer bilgiler var diye güncellenenleri yazdım sadece.geçen haftalarda da bu şekilde yazanları görmüştüm.haftaya yukarda belirttiğin gibi yazarım canım.

ben yaşamıyorum canım :26::26::26:

Sevgili Dely

Guncel kilom :60 kg

veeeeeeeeeeeeeeee hedef:118::118::119::124::124::124::124:

tebrikler canım.ben 74 ile 42 giymeye başladım ,sen nasıl 40 ı giyebildin ne güzel ya

acaba spor mu ödem yaptı haftaya inşallah verirsin..

Kitabı aldım ama yapabilirmiyim bilmiyorum

ben yapıyorsam sen hayli hayli yaparsın arkadaşım

arkadaslar ,gecen gun bir arkadas cips tarifi vermisti.ah bi hatirlayabilsem ben o tarifi cok iyi olacak.bana acil tarif lazim.siz hic yaptinizmi?bileniniz varmi? lor peyniri,misir unu.... falan vardi icinde.YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Anaaaa 23 nisan telaşından bildirim yapmayı unutmuşum. Okulda bi sağa bi sola kosturuyorum.törenden ben sorumluyum da....
Neyse şansından dely daha bildirimleri almamış..:$
Başlama 10.09 2012
Başlama kilo 91
Hedef 68
Boy 168
Geçen hafta 75.1
Bu hafta 74.7
Giden -400 gr
Toplam giden - 16.3.

arkadaslar ,gecen gun bir arkadas cips tarifi vermisti.ah bi hatirlayabilsem ben o tarifi cok iyi olacak.bana acil tarif lazim.siz hic yaptinizmi?bileniniz varmi? lor peyniri,misir unu.... falan vardi icinde.YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Galiba evperisi vermişti o tarifi. Onun eski mesajlarını bi tara istersen

Lisacabellaaaaaaaa tebrikler gülüm .harikasin. şimdi kaç beden giyiyorrsun? Seyir boyunca nasıl beslendin? Tuyolarin neler?şöyle bize genel değerlendirmeler yapsana.motivasyon amaçlı...

EVPERISI bu tarifi bulabildigim en az yagli beyaz peynirle yapabilirmiyim acaba?cunku benim aknaz peyniri bulma olasiligim yok.bu arada bim aknaz peynir beyaz peynirmi onu da bilmiyorum gerci) cevap alabilirmiyim.bilgisi olan baska arkadas da cevap verebilir.simdiden tesekkurler

Sevgili Dely

Guncel kilom :60 kg

veeeeeeeeeeeeeeee hedef:118::118::119::124::124::124::124:

Çok tebrik ederim Lisabella, darısı bizlerin başına :124::124::124:

Eminim kendini yeniden doğmuş gibi hissediyorsundur :)

Hedefime ulaştığım gün, benim asıl doğum günüm ve miladım olacak :103:

evet bim aknaz peynir light beyaz peynir.peki bu cips seyir evresinde yenilebilir mi?

kızlar misafirlerim vardı yeni gittiler bildimimi şimdi yapıyım geç kalmamışımdır inşallah

başlangıç tarihi 18.03.2013
başlangıç kg 93
hedef kg 68.4
boy 1.64
gecen haftaki kg 84
güncel kg 82.5
haftalık değişim 1.5 kg
toplam fark 10.5

suana kadar hiç spor yapmadım yapsam iyi olcak sanırım
şimdiden teşekkürler delycim :)

dely gelmemiş:)

tüm yazılanları okudum ve sanki bu hafta sonuçlar çok daha iyi
herkesi tebrik ediyorum
kendim dahil:))

bildirimlerle ilgili uyarı yapan arkadaşım, bilgilerimiz tabloda olduğu için gerek duymadım yazmaya.
yine de yazayım ve hassasiyetine teşekkürler:)

başlangıç kilom: 71.2
başlangıç tarihim: 6 şubat 2013
hedef kilo: 65 idi ama az daha altına inmeye karar verdim:)
Geçen hafta: 65.2 (yanılmıyorsam)
bu hafta: 64.4 (yine yanılmıyorsam)

sizde durum nedir bilmiyorum ama benim zaten zayıf olan hafıza hepten gitti diyetle

kızlar bir sorum olacak
ataktayım ve yine kabız oldum afedersiniz ama çatlamak üzereyim dukan amcamın dediklerini harfiyen uygulamama rağmen kabız oldum. beni soğutmadan bu diyet, bisey sormak istiyorum süt ürünlerini yarım yağlı olarak kullanarak devam edersem nasıl olur acaba kaçamak yapmak ve diyetimi bozmak istemiyorum kilolarım yavaş gidebilir bunu deneyen oldumu canım çok yanıyor

haberi ve yapılan yorumların herbirini okudum:)
ama en çok ben bu diyeti yaptım bir günde çok fena kabız oldum tarzındaki yoruma güldüm
ya da ben mi aceleyle hızlı okudum bilemiyorum ama...

haber insanı ister istemez endişelendiriyor
ki bu diyete bu kadar geç başlamamın nedeni de bu olumsuz haberlerdi
kulaktan kulağa söylenenler...
şu anda çalıştığım okuldaki öğretmen arkadaşlarımdan 2si de bu diyeti yapıyor.benden çok önce başlamışlar.
ve gayet güzel kilo verdiler, spor da yapıyoruz.

en çok takıldığım ağız kokusu olayı oldu.ya gözden kaçırdım kitabı okurken bilmiyorum, farkında değildim bu etkisinin ve sürekli neden ağzım kokuyor diye düşünmekteydim.

sağlıkla ilgili söylenenler hakında ne kadar haklılar bilmiyorum ama gidenin yağ değil su olduğu konusunda kesinlikle haksızlar bence
ya hu hiç erimez sandığım kalçalarım bile inceldi, yağ falan kalmadı vücudumda.

canım atağın kaç gün?
süt ürünlerini yarım yağlı kullanırsam demişsin ya, ben hiçbir markette tam yağsızını bulamadığım için tüm süt ürünlerini yarım yağlı tüketiyorum zaten.
hatta evde yapılan yoğurdun da kaymağını kenara sıyırıp yiyorum.

bahsettiğin sorun bende yıllardır var, dukan bunun üstüne bişey katmadı yani ve ben içemiyorum ama yeşil çayın çok olumlu etkilerinden bahsediliyor.
bir de ben çok rahatsız olduğumda keten tohumu tüketirdim yoğurda katıp.hemen değil fakat düzenli kullanınca mulaka işe yarıyor.sanırım senin durumun acil.
aktivya denedin mi?
belki işe yarar.

geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…