günaydın arkadaşlar dely şimdiden sağol
baslangic tarihi:21 ocak 2013
baslangic kilo:64,1 kg
hedef kilo:54 kg
gecen haftaki kilo:55,3 kg
guncel kilo:53,9 kg
1 haftalik degisim -1,4
aslında daha çok eksilerdeydim ama dünkü ödül öğünümün etkisiartık kilo bildirimi yapmam galiba çünkü güçlendirmeye geçtim bu son du herkese bol eksili günler
günaydın arkadaşlar dely şimdiden sağol
baslangic tarihi:21 ocak 2013
baslangic kilo:64,1 kg
hedef kilo:54 kg
gecen haftaki kilo:55,3 kg
guncel kilo:53,9 kg
1 haftalik degisim -1,4
aslında daha çok eksilerdeydim ama dünkü ödül öğünümün etkisiartık kilo bildirimi yapmam galiba çünkü güçlendirmeye geçtim bu son du herkese bol eksili günler
başlangıç tarihi:8 mart
başlangıç kilosu:101.2
boy:1.72
geçen haftaki kilo:95.3
güncel kilo:92.6
haftalık fark:2.7
toplam fark:8.6
Biz burdan 6 arkadas yaris basligi acmistik ve aylik hedefler belirlemistik.Motivasyon acisindan gercekten ise yariyordu.Simdi bir fikrim var:26ersembeleri zaten kilo bildirimleri yapiyoruz simdi birde yaris listesi ekleriz.Aylik en cok kiloyu veren kazanir ve ayin Dukankralicesi olur Tabi sartlarin esit olmasi adina seyir evresindekilerin olmasi daha uygun olur.yani atak ve guclendirmedekiler katilmasin.eger fikrimi onayliyorsaniz katilmak isteyenler soylesin bana ona gore aylik liste yapariz
hayırlı uğurlu olsun :)) eğer ton balığı seviyorsan almanı öneririrm light olanından alacaksın. çantana attınmı olay tamamdır :) benim için kurtarıcı oluyor çok acıktığı durumlarda. çocuk olayına gelince bence takma. akışına bırak. eninde sonunda olacaktır canım çevremde tedaviler sonuç vermeyen ama huzura kavuştuklarında artık bebek olayını çok umursamadıklarında bebek sahibi olan 2 ayrı çift var. olay beyinde bitiyor birazda. tekrar aramıza hoşgeldin,
anladım. o zaman bende stevia alayım. en azıdnan sadece tatlı krizlerim için birşeyler yaparım haftada bir tüketirim. çay ve türevlerini zaten şekersiz içiyorum. teşekkür ederm cevabın için...
Lisa'cim ne iyi fikir bu yarışma fikri. Benim gibi kasarlanmis bir dukancinin böyle atraksiyonlara çok ihtiyacı var.
Scholarim bebeğim...hadi uza bakalim. Liste başı benim.
Evet kırdım da kırdım ben o duraklamayı + hiçbişiyde yapmadım kızlar hep diyorum dukan yetiyor kilo vermek için bence seyrin sonunda olan biri için verdiğim kilo da çok normal sabah tartıldıktan sonra bir çıkışım vardı banyodan inanamazsınız o halime
GÜNCELLLL: 75,5
evet tatlı krizlerimi gerçekten yatıştırdı. ben içine biraz tarçın da koyuyorum. bazen yemediğim günler bile oldu. onun buzdolabında olduğunu ve yiyebileceğimi bilmek bile içimi rahatlattı. aşağıdaki sitedeki tarife göre yaptım.
dukandiyetitariflerim: SÜT REÇELİ(DULCE DE LECHE)