Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ve işte bu haftaki kilo bildirimim. 2 hafta önceki kiloma geri döndüm :)

Başlangıç tarihi 10/01/2013
Başlangıç kilo 67.5
Boy 1.66
Hedef kilom 58
Geçen Haftaki Kilom 62.8
Bugün kü Kilom 62.3

bu uyari uzerine ben tekrar bildiriyorum kizlar yeni oldugum icin bilmiyordum, kusura bakmayin
başlangıç tarihi: 2 nisan 2013
başlangıç kilosu: 61
boy: 1.65
güncel kilo: 57.900
gecen hafta kilo : 58.600
kayip: -700

herkese günayın der bl eksili günler dilerim
başlangıc tarihi:7nisan2013
başlangıç kilom:101.1
geçen hafrtaki:98.7
güncel:96.0
fark:2.7
hepinizi öptüm delly şimdiden teşekkür ederm tablo için

tebrikler güzel vermişsiniz

başlangıç tarihi:8 mart
başlangıç kilosu:101.2
boy:1.72
geçen haftaki kilo:95.3
güncel kilo:92.6
haftalık fark:2.7
toplam fark:8.6
senide tebrik ederim canım maşşallah
canım atakta veya atakın hemen sonrasında bu durum oluyor banada oldu çünkü,vitamin alman gerek,multivitamin,vucut tepki verdi,geçecektir ps gününde sebzeni ihmal etme,bu araada kilonda çok güzel gitmiş tebrikler..

tebrik ederim canım bununda üstesinden geldin,maşşallah sana..

Son düzenleme:
Canim benim,inan belli bir kisiyi kastederek soylemedim ben.surekli ayni sey yazilinca rahatsizligimi dile getirdim yoksa bir kisiyi hedef almadim.Amacim hepimizin dikkatli kontrollu gitmesi.Tamam sende iyi niyetinle ben yaptim digerleri yapmasin diye dusundun ama kacamak yaptim boyle oldu demek belki gerekirdi( ki kacamak gercekten yapmamak gerekiyor) ne yenildigini yazmalari beni rahatsiz etti.tekrar diyorum kimseyi kirmak degildi amacim.yarisa tabiki katilabilirsin linki verdim

Bahsettigin halsizlik olayi dukanin ilk 3 gunu fazlaca gorulen bir durum ama sen bu asamayi bitirdigin icin bu sikayetlerinde aslinda ortadan kalkmaliydi.hala devam ediyorsa bunun sebebi yeterince yemek yemiyor olmalisin.daha fazla yemeye calis birde suyu mutlaka icmeyi unutma..Dukana uygun bir tatli yapip yemeye calis belki o seni kendine getirir.birde bu sekilde simdilik spor yapmayi deneme zaten halsizsin enerjin yok.yemek icin zorla kendini..

Canim arkadasimazmin ve iradenin gucu.simdi sen evlilik yildonumune planladigin sekilde gireceksin..cok tebrikler canim..

Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kilo: 82,5
Boy: 166 cm
Gecen hafta kilo: 74,3
Güncel kilo: 72,5
Bir haftalik degisim: - 1,8 kg
Toplam degisim: Tam 10 kg

herkese bop eksiler

gecen hafta:78.6kg
başlangıç kilosu:86kg
boy:1.63 cm
güncel kilo:77.7 kg
geçen haftayla fark:900g
toplam fark:8.3kg
hedef:65 kg

doğrusu bukadar kaçamaktan sonra canım çıkacak kadar yürüdüm sırf artı çıkmayayım diye aman kızlar dukan ne diyorsa o yoksa ben şimdi 8kilo değil 10kg vermiş olacaktım

Sevgili Dely

Guncel kilom :60 kg

veeeeeeeeeeeeeeee hedef:118::118::119::124::124::124::124:

Dely cim şimdiden eline emeğine sağlık

Başlangıç tarihi : 20 şubat 2013
Başlangıç kilo : 67 kg
Hedef kilo : 55 kg
Geçen hafta: 60.8 kg
Güncel : 60.3 kg
Boy : 1.62 cm

Canım ben varım

TEBRİKLER Darısı tüm hedeflerini gerçekleştirmek isteyenlere
Tesekkur ederim canim,darisi hepinizin basina
tebrikler canımmm darısı başımıza
Tesekkur ederim arkadasim,insaallah
waaaoooowwww bravo sana.
darisi hepimizin basina insallah

Sagol canim,inanin hic zor degil hedeflerinize ulasmaniz.yapmaniz gereken tek sey bu diyet degil yeni beslenme seklim diye dusunmeniz
Canım ben varım

Canim su linke gelip guncel kilonu bildir

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/614325-dukan-diyeti-yarisiyoruz.html

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba
bugün benim için eksili bir sabahla başladı
umarım herkesin eksili başlamıştır.
başlangıç : 21.03.2013
boy :1.68
başlangıç kilom : 70.6 kg
geçen hafta kilo: 68 kg
güncel kilom :66.8 kg
fark -1.200 kg

delycim çok çok teşekkürler. öpüyorum kocaman sevgiler

Balpamukçum Takita formtat 60 bende de gaz soruna yol açıyor..
Hatta yaptığım keki deneyen annemde de aynı şey olmuştu, sonra splendaya geçtik rahatladık..

Sevgili Dely

Guncel kilom :60 kg

veeeeeeeeeeeeeeee hedef:118::118::119::124::124::124::124:

Tebrikler Arkadaşımm

Azminle başardın canım benim.. Şimdi iyi güçlendirmeler..

Sagol arkadasim,umarim hepiniz ulasirsiniz hedeflerinize tez zamanda;,inan zor degil ...gerci bitmedi en onemli evrede simdi guclendirme yapmak cok onemli

Lisabella gerçekten çooookkkkk tebriklerrr.... Aman ha hedef kilona ulaştın diye kendini güçlendirme başlığına kaptırıp bizi buralarda yalnız bırakma Bizim senin tecrübelerine ve o güzel motive edici sözlerine çok ihtiyacımız var :) Tekrar tebrikleeeerrrr tebrikleeeerrrrrrrrrr......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…