- 10 Temmuz 2007
- 233
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili Dely
Guncel kilom :60 kg
veeeeeeeeeeeeeeee hedef:118::118::119::124::124::124::124:
Harikasinhemsom basla oku sen kitabi basindan seyire kadar olan kismi oku simdilik eger kafana yatar baslamak istersen biz yardimci oluruz.ilk basta onemli olan inanmak bunuda ancak kitabi okumakla anlayacagiz.inandiktan sonra gerisi gelecektirKitabı aldım ama yapabilirmiyim bilmiyorum
Tesekkur ederim canim...Başlangıç tarihi:21.01.2013
Başlangıç kilo:83
Geçen hafta:70
Bu hafta :68.8
Hedef kilo:60
Boy:170
sevgili dely geçen hafta bildirimimi geç yaptığım için listede yoktum bakalım bu hafta bkı ne durumda şimdiden elleine emeğine sağlık.
lisacım ben çok yazamasamda sitenin sıkı takipçisiyim hedefine ulaşmışsın tebrikler darısı hepimizin başına.
3 aydır ilk defa dün diyet dışı bişey yedim oda hazırda bişey yoktu sucuk kızarttım ancak yağını iyice süzdürdüm inşallah duraklama yapmaz ramazana kadar yani 2.5 ayda kalan 9 kilomuda vermeliyim.
herkese bol eksili günler iyiki varsınız
Sayfa bugun yarin acilacak su an iki kisiyiz galibaholey lisabellam da güçlendirmede artık hani bizim güçlendirme sayfamız hani hani
Tebrikler canım inşallah en kısa zamanda ben de yanındayım
günaydın kızlar eksik bildirim yapmışınız dely herzaman uyarıyor ya yardımcı olalım lütfen
başlangıç tarihi
başlangıç kilosu
boy
güncel kilo
herkesi tebrik ederim umarım bu hafta kimse + çıkmaz
Arkadaşlar Merhaba,
Kilo bildirimimi yapmadan önce şu süt reçelini sormak istedim. Ne zamandır denemek istediğim bir tarif ve çokta güzel görünüyor. Bu tariften ne kadarlık bir süt reçeli çıkıyor ve yapılışı ne kadar sürüyor. Bana sanki çok uzun ve zormuş gibi geldiği için çok istememe rağmen bir tülü kolum kalkmamıştı bu tarife ancak şimdi sizin yaptığınızı görünce merak ettim. Bu güzel tecrübeyi bizimle paylaşırsanız çok sevinirim
Bir de tatlandırıcı konusuyla ilgili bir tespitim var. Daha önce Takita form tat 60' ın Splenda' ya göre beni çok rahatsız eden bir yapısı olduğunu söylemiştim ancak onun haricinde bir şey daha farkettim ki bu tatlandırıcı bende aşırı derecede gaz yapıyor... Daha önce kek yapmıştım takitayla ve gece uyuyamamıştım karnımdaki gurultudan. Eşim o kekten yeme bugün demişti ve ertesi gün yemediğimde kesilmişti. Şimdi yine dün akşam dukan helva yaptım o tatlandırıcıyla ve yine aynı sorun yine gaz... Tahminim bu tatlandırıcı çünkü başka hiç bir değişiklik olmadı beslenme düzenimde. Bunu da sizinle paylaşmak istedim. Böyle bir sorun yaşayan var mı hiç aranızda ?
Sevgili Dely
3 hafta aradan sonra döndüm çok şükür
Lisa tebrikler darısı başımıza inşallah
2 hafta annemin geçen hafta da hem regli hem bildirîmi unutma hepsi biraraydaydı
Çok şükür Pazartesi'nden beri dukanı layıkıyla yapıyorum
Sonuçlar yüzümü güldürüyor
Başlangıç 07 Ocak 2013
Başlangıç kilo 90
Boy 172
Geçen hafta 77
Güncel kilo 75.5
Delyy inşallah beni listeden atmamışsındır
Sonunda 75 i gördüm çok mutluyum 44 beden giyiyordum dukana başladığımda
dün bi pantolon denedim 40 beden çok güzel oldu kızlar yaa çok mutluyum.
merhabalar. moralimi bozdu mu bilmiyorum.bu haftalık böyle çıktı ne yapalım
Başlangıç tarihi:7 şubat
Başlangıç kilo:79,6
Geçen hafta:67,9
Bu hafta :70,7
Hedef kilo:59
Boy:164
hepinizi öpüyorummm. yeni kalktım bişiler atıştırıp spora gitmem gerek
Kitabı aldım ama yapabilirmiyim bilmiyorum
Galiba evperisi vermişti o tarifi. Onun eski mesajlarını bi tara istersenarkadaslar ,gecen gun bir arkadas cips tarifi vermisti.ah bi hatirlayabilsem ben o tarifi cok iyi olacak.bana acil tarif lazim.siz hic yaptinizmi?bileniniz varmi? lor peyniri,misir unu.... falan vardi icinde.YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Arkadaslar yarin ogluslarin dogum dunu hazirlik yapiyodum.tabiki ben tadina bile bakmam.cips tarifini vereyim kacayim hemen
Bim light aknaz peynir
2 yumurta beyazi ve birisinin sarisi
1tatli kasigi izinli misir nisastasi.
Ve istediginix tum baharatlar ben nane ve pulbiber karabiber kimyon koyuyorum.
Peynirin 3de ikisisi kullanabilirsiniz.peyniri 1saat onceden kendi suyundan cikarip baska bir kapta suya koyun tuzu gitsin.
Yumurtalari peyniri ve diger tum malzemeyi blendirla pruzsuz bir hale gelene kadar cirpin .karisim koyu gibi olacak.yagli kagidin ustune bir tatli kasigi koyup kasigin arkasiyla incecik yuvarlak yayin.sonra firinda kenarlari kizarip ustude biraz kizarana kadar pisirin.soguyunca kagittan kaldirin iki saat tepside oylece dursun kurusun sonra mis gibi atistirin
Galiba evperisi vermişti o tarifi. Onun eski mesajlarını bi tara istersen
Sevgili Dely
EVPERISI bu tarifi bulabildigim en az yagli beyaz peynirle yapabilirmiyim acaba?cunku benim aknaz peyniri bulma olasiligim yok.bu arada bim aknaz peynir beyaz peynirmi onu da bilmiyorum gerci) cevap alabilirmiyim.bilgisi olan baska arkadas da cevap verebilir.simdiden tesekkurler
evet bim aknaz peynir light beyaz peynir.peki bu cips seyir evresinde yenilebilir mi?
Kızlar sabah gazetesinde bugün tarihli bi yazı var ve dukan hakkında pek iyi şeyler söylemiyor moral ve motivenizi kırmak istemem ama yinede paylaşmak istedim sizlerle..
Yaz öncesi dukan faciası yaşanıyor - Sabah - 18 Nisan 2013
Kızlar sabah gazetesinde bugün tarihli bi yazı var ve dukan hakkında pek iyi şeyler söylemiyor moral ve motivenizi kırmak istemem ama yinede paylaşmak istedim sizlerle..
Yaz öncesi dukan faciası yaşanıyor - Sabah - 18 Nisan 2013
kızlar bir sorum olacak
ataktayım ve yine kabız oldum afedersiniz ama çatlamak üzereyim dukan amcamın dediklerini harfiyen uygulamama rağmen kabız oldum. beni soğutmadan bu diyet, bisey sormak istiyorum süt ürünlerini yarım yağlı olarak kullanarak devam edersem nasıl olur acaba kaçamak yapmak ve diyetimi bozmak istemiyorum kilolarım yavaş gidebilir bunu deneyen oldumu canım çok yanıyor