Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yolun sonuna geldin ne güzel benim de son 2 kilom kaldı ama 59 da takıldı kanca onu kurtarmaya bakıyorum kurtarır kurtarmaz2 haftaya kadar ben de güçlendirmeye geçerim inşallah....

Ama sen yine de o dönemde de uğra buralara deneyimlerini paylaş....

maşallah maşallah, aynı anne modeli bende de var bugun onlardaydım aslında çarşambaya güçlendirmeye kadar saf protein yapacaktım ama annemin korkusundan sp yaptım

Evet canım eşiylee diyet yapanlar çok şanslı. Benim eşim zaten zayıf ve abur cubura da bayılır. Yine doldurdu evi çikolata cipsle.:26: Ama ilginçtir ki benim canım hiç istemiyor.
Babalı kızlı biskremi götürdüler karşımda bense nar şerbetimi içiyorum inadına

gelmem mi hiç nereye daha güçlendirme yapacaz hep birlikte :13:

bugün ilk dışarda yemek yeme sınavımı vermiş bulunmaktayım. yanımdakiler beyti kebaplarını, pideleri götürürken ben bir dukancan olarak tavuk göğsü ızgarası yedim. aferin bana :)) canım da hiç çekmedi onların yediklerinden. ilk defa bir diyette bu kadar motiveyim. hadi bakalım inşallah güzel sonuçlara ulaşacağız. :109::109:

yeşil çayı takma kafana bende ilk başlarda zorlandım ama şimdi akşamları acıkınca bir yeşil çay ohh dinlendiriyoda insanı ben liptonun sallama limonlusunu kullanıyorum
belki bu yüzden sınırlı izinlileri pek kullanmadım

Son düzenleme:

Ben de A,C,E vitaminli yazıyordu sallama yeşil çay onu içebiliyorum ama yaprak olan daha etkiliymiş işte onu içemiyorum...

Senin az kalmis ki canim hadi baklimmmm gider o iki kiloda ins benm daha 10kilooo var yaaa
a onuda verdimmi artik yenilerini aliim

her sabah eksiyle uyanıyorum ayy sabah olmasını öyle heyecanla bekliyorumki. Kaçgündür disimi sıkıyordum hazır eşim evde yokken denedim. Geçen sene 85ken olan pantolonlarıma girebiliyorum. Biri biraz dar biri daha rahat ay bitiminde 10kiloya tamamlaya bilirsem süper olacak. Herkese iyi geceler. Hadi yatın gari karatay gece 11gibi salınan bir hormondan bahsetmişti sadece uykuda salınıyormuş. Uyuyun zayıflayin hadi iyi geceler

Benim icin bu durumun tam tersi oldu
dana ve tavuk yedigimde kabizlik oldu ama balik yedigimde rahatladim
bu sebepten her aksam balik yiyorum ve 2 gunde bir duzenli.......... , ozellikle somon baligi cok ise yariyor sanirim yagli oldugundan
Bu diyet sayesinde yedigim baligin haddi hesabi yok B12 depolarim full olmustur heralde zeka gelistirdigini de soyluyorlar :))
Bir tasla iki kus vururmusum :))))

Amin cnm Insallah

caanim ben diyete basladigimdan beridir esimin diyabetik dondurmasindan haftada bir yiyorum bu dondurma sekiz lira felan bisi ve tatalandiriciyla yapildigi gibi yag oranida bizim diyete uygun bugune dek zararini gormedim bir arastirin isterseniz yada ben degerlerini buraya yazarimda markasini yazmadim dogru olmaz sanirim :/

O yazan bendim evet normalde ekirmizi et sevmezken bu diyette yemem gerekti ve kabizligima cozum oldu halende oyle :)

Merhaba arkadaslar bikac gundur giremedim bu regl donemim facia gibi gecti asiri sanci ve bulantilarla dukandan uzaklastim halen kendime kiziyorum ama olan oldu son uc gundur kendimi kaybettim resmen once uc dort tane lokum yedim sonrada tatli kirizim bitmedi dukan pudingi yaptim yedim ardindan sifir sekerli bir cikolata yedim yag orani %13tu ve bu gunde evimize ekmek yapma makinesi aldik esime guzel bir cavdar ekmegi yaptim kokusun a dayanamadim bir parcada ekmek yedim sonra oylesine dolap duzenlerken bir zamanmlar severek aldigim bir pantolona baktim acaba olurmu derken uzerime giydim cuk diye oturdu bende yatagin ustune coktum son uc gndur sacmaladin ama bak kilo vermissin ne yapiyorsun diye kendimi azarladim offf offf neden boyle yaptim ki dukana sadik kalmak istiyorum bir daha bole ........... yapmam
((
cok üzüldüm çok :'(

merhaba hanımlarrr... biraz önce dukan puding. acayip bişi yaptım onu koyup yedim. bide dukan ekmeğimi parçalayıp attım içine yedim döbüşüm şişti. + görsem diye hiiiççç umursamıyorum vallahii sporla telafi ederim.

hee süt tozunu ben bulamadım hangi marketlerde vardır??
bizim burda 24 saat açık olan marketlerden var. süt tozunu almak için taaaaaaaaaa nerelere gitmek zorunda kalıyordum. bi gün tesadüfi gördüm ve çoook sevindim

aaa çok mantıklı aslında. güçlendirmeye geçildiğinde çarşamba günlerini ödül öğün ilan etmek yaratıcı geldi bana

çiğdemm ablamm... başımızın tacıııı... harikasın sen. bugün işteyken carte d'or un dondurmasının oranlarına baktım göze batan bişi olmamasına rağmen dukancılar tavsiye etmiyorlar diye almadım. sahlepli dondurma tarifi vardı. bütün markaları inceledim. hepsinde kıvam arttırıcı olarak basmışlar patates nişastasını bende nişasta olmayanından almıştım ama içinde şeker var. eve geldim bi baktım ki tarfe saf sahlep yazıyor:26: aktardan bulunur herhalde attım köşeye aldığımıda. dukanellayı yapayım şimdide yarın işten gelince yiyeyim bari bu arada farklı aroma denemek istiyorum artık. dr. orkerin bütün aromalarını denedim. ceviz-fındık-çilek vs. gibi aroma almak istiyorum satılıyor mudur aacaba? bide aroma ve yağ aynı şey midir?

Günaydın kızlar

bende dukan yapmaya karar verenlerdenim . Bu gün başlamayı düşünüyorum kitabı okudum ama bir kaç sorum olucak tecrübeli arkadaşlara

ben 70 kiloyum kilo vermek istememdeki en önemli sebep bebek düşündüğümüzden biraz kilo verip öyle hamile kalmak istiyorum.
bu yüzdende Dukan yapmaya karar verdim

1. sorum : yağsız yoğurt ve yağsız süt yenilmesi gerekiyor.Ben dışıradan süt alıp kendi yoğurdumu kendim yapıyorum.Bu yoğurttan abartmadan yesem çok etkilermi kilo vermemi.

2.Sorum : Hedefim 64 kilo bu 6 kilo demek bu nekadar sürede verebilirim

3. sorum : 6 kilo verip güçlendirme evresinde hamile olsam bebebğe bir zararı olur mu ? ( güçlendirme evresinde saf proteini kaldırarak ) yapsam ozaman güçlendirme evresi olarak sayılır mı ?

kızlar 6 kilo çok bir kilo değil belki başka diyet uygula diyen olabilir ama benim zamanım çok kısıtlı ve bir kaç kez diyet denemiyim oldu ama olmuyor 1 veye 2 kilo veriyorum 1 ayda ve okadar zamanım yok

Son düzenleme:

Sağol canım yaa gurmenette birçok şey varmış goji berry bile var. Hemde yulaf kepeği migrostakinden daha uygun :)
Çok teşekkürler :)

Merhaba,hosgeldin.....sen zaten okumus olayin bilincindesin evet 6 kilo icin dukan yapilmaz diyecektim ama sen zaten goze almissin.sorularina sirasi ile cevap vermeye calisayim;1-dedigin gibi sut ve sut urunlerinin yagsiz olmasi gerekiyor ama kendin yapiyor ve oyle bir sansin yoksa tukletebilirsin sonucta verecek kilonda az oldugundan cok fazla etkileyecegini dusunmuyorum 2-6 kiloyu asagi yukari 1 en fazla 1.5 ayda verirsin.sonucta 1 kilo gibi atakta vucudunda su kaybi yasayacaksin sonra seyire gectiginde asagi yukari haftaya 1 kilo gelecek sekilde ayda 4 kilo gibi bir kayip oluyor.tabiki senin metebolizmanin hizini,vermek istedigin kilonun azligini,ve kisiden kisiye degisen diger etkenleride goz onunde bulundurmak gerekiyor.Sen yinede kendine max. 2 ay gibi bir sure ver.3-6 kilo verip seyirdeyken hamile kalsan ve guclendirmeye gecsen bebege hic bir zarari olmaz.zaten dukanin hamileler icin guclendirmesi daha farkli ve seninde dusundugun gibi protein persembesi uygulanmiyor ve baska bazi eklemeler daha var.ve hamileliktede guclendirme seklinde devam edersen daha az kilo alirsin.simdiden kolay gelsin

Gunaydin Dukan Guzelleri,hepinize bol - li guzel bir hafta olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…