merhaba hanımlarrr
nasılsınız?
dün sabah vardiyasındaydım çok yorulmuştum. işten gelince fitness a gittim akşam 9 da yattım. bugün 12 de kalktımtartıldım ama perşembe günün ki kiloyla aynı ama çoook kalori yaktım ben
hee süt tozunu ben bulamadım hangi marketlerde vardır??
hee süt tozunu ben bulamadım hangi marketlerde vardır??
Afiyet olsun şimdiden :)Biri dukanella demiş hemen bugün yapıcamm !!! ölüyorum çikolatasızlıktan yaa
Merhaba bayanlar iki gündür giremedim yine haftasonu da full okuldayım sınavlarımız var gözetmenliklerimiz var bol spor yerine geçiyor topuklar tıklamasın diye hep spor ayakkabı giyiyorum bir ön bir arka yürüyüp duruyorum günlük 2 saat falan ayakta yürür gibi oluyorum. Birkaç arkadaşım teşvik edici şeylir yazmış hakkımda çok teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kilolarımız tarafında... Duraklamayı kırdım sanırım hafif hafif düşmeye başladım şu abur cubur olayını kestim yine akşamları, abur cuburdan kastım tatlı ve dukan usulü cips falan kızlar yanlış anlamayın :) Bir arkadaşım kısırlıktan bahsetmiş sonra winniem bizi örnek göstermiş evet çok haklı 3 aydır hayatımın hiçbir genç kızlık safhasında görmediğim regl düzenim var ve eminim kistlerim de azalmış durumda :) müzmin pkoslu olarak bu azalmanın belirtilerini takip edebiliyorum. Bunun dışında yumruk yapmıyorum kızlar pek çok deneyimli arkadaşımın dediği gibi yumruk son ihtimal olmalı diyet serüvenimizde sanırım kilolar gittikçe hırslanıyoruz yine ilk dönemlerdeki gibi gitsin istiyoruz ama olmuyor işte çok şükür ideal kiloya az çok yaklaşınca bu olay yavaşlıyor. Değme diyetisyenlerle uygulanan diyet periotlarında olduğu gibi.
selam kızlar ben geldim. Bugün jillian denen kadının sporunu yaptım hala elin bacağım titriyor birde bu kolay olandı zorunu düşünemiyorum. Neyse bugünde böyle geçti. Yarın için kendime etli lahana dolması yaptım. Uyduruk oldu ama fena değil. Süt tozunu bende bulamadım aradım pınarın müşteri hizmetlerini. Bilgilerimi alıp 24saat içinde geri döndüler. Arayan kişi çok ilgilendi. Mevcut marketi söyledi isterseniz danışmaya sizin için ayırt ettiririm dedi. Bulmuşken 2tane aldım. Hem bulamadığımdan hemde pahalı oldugudan çok fazla tüketmiyorum ama yaz ve dondurma işi bozuyor
Merhaba,
Dukan diyeti benim için mucize, 82 kg ile başladığım diyetim su anada 68 kg kadar ulaşmış bulunmaktayım. Dukan testine göre 52kg olmam gerekiyor.
Hayatımda ilk defa zorlanmadan yaptığım bir diyet herkese tavsiye ederim.
Seyir evresinde ki kilo geri almalarınız sakın sizi yıldırmasın. Bol bol yeşilçay ile destekleyin
kızlarrrr pantolonlarımı terziye vermiştim yaaa haniii bugün aldımmm ve hemen denedim tabi ilk başta görünce dedimki bunlar minicik olmus bana tam gelmezzz ama ben onların içine girdim çok ilginç hiç o kadar dar belli pantolonlarım olmamıştıı ama sanırım yeterli spor yapamadığımdan olsa gerek kilo göbekte birikti gibi bişey karar verdim bugünden itibarende egzersizlere başlıcam orayıda erittim mi bitmiştir bu iş çok mutluyum yaaaa hemen sizle paylaşmak istedimmm meger ben kendime ne yapmısım magazada olsa ben buna sığmam der bırakırdımm
iyi akşamlar kızlarbahar aylarının gelmesiyle sayfamız şenlendi gelenler çok bir daha Allah böyle sayfalara düşürmesin (eski arkadaşlara bakmak haricinde tabi )
çarşamba günü güçlendirmeye geçiyorum ödul öğünüyleartık 1 kiloya bakmadan dalacam güçlendirmeye çarşamba günüm var o yüzden ödül hakkımı kullanıyorum perşembede saf protein günüm nasılsa hadi hayırlısı Allah herkese nasip etsin
Günaydın kızlarrr
Yaklaşık iki gündür işimle ilgili sebeplerden enerjim çoook düşük.. Doğru düzgün yemek yiyemedim, su ve yeşil çayımı da ihmal ettim..
Dün hele hiç evden çıkmadım bütün gün yattım yattım uyudumSpor yürüyüş vs desen de hak gettire..
Arada da yememek ve moral bozukluğundan kaçamağa yöneldim.. Daha doğrusu sakinleştirici olarak kullandığım tatlı şeylere..
Yapmasaydım iyidi biliyorum, hatta kendimi aç bırakmasaydım keşke diyeceğim..
Neyse biraz artım var ama bugün toparlanıyorum söz.. Ve Seyire kaldığım yerden devam edeceğim..
Bu arada yeni gelenler hoş gelmişler.. Kaçamak yapmayın aman kızlarbakın benim 4. ayım dukanda ve ilk aylarda hiiç kaçamak yapmadım..
Arada bilmeden izinli zannedip yedikleriniz olabilir.. O zamanda moralinizi bozmadan seyirden devam edin..
Diyetinizi ne kadar düzgün yaparsanız o kadar çabuk sonuca ulaşır ve güçlendirmeye geçersiniz..
Hadi diyorum sizlere de kızlar biraz daha gayret.. Kendime de diyorumm toparlan winnie..