Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Lisabella çok teşekkür ederim kitabı bir kez daha okuyacağım inşallah asıl amacım da kilo verip öyle hamile kalmak ve sürem kısıtlı beni çok güzel anlamaşsın teşekkürler

Dukanın kitaptan başka hamilelerle ilgili yazıları nerde var ?

Rica ederim canimHamileler icin dukan yazarsan son guncellemeleride iceren bilgilere ulasacaksindir internette

evet cnm kıyma verdiğin kilolara

Slm kizlar cok zorlu bir hafta sonu gecirdim.oglusumun dogum gunu icin 2-3 saat ugrasip yaptigim pastadan bilincli olarak incecik bir dilim yedim. Bir gun once yaparkende kremasindan birkac kez yalamistim.yarim donut yedim.yarimda cig kofte.duraklamayi kirip 68.6 dan 67.4 e dusmemin sonrasinda bir simariklik oldu bu.aksamada 1cilek 3-5 caglayla gunu bitirdim.dun ve bugun allahima sukur bir gram bile vermemisim ki versem tuhaf olurdu almamisim da.bu arada acayip grip oldum.blki de ondan almadim.kac tane davet atlattim.hic boyle bisi yapmamistim.cunku karnimi doyurup oyle gitmistim.davet kendimin olunca kosusturmaktan yiyemedim.ve acken ben ben degilim baskasi moduna girdim.
Birde kendime tavuk gogsunden salata yaptim tavuk gogsu kuru yiyemem diyenlere harika bir tarifim var.mutlaka deneyin.
Tavuk goguslerini1 gece onceden parmak gibi kesip 1cay bardagi sut ve 1sise sade sodaya yatirin .ertesi gun sosu suzup az su ile pisirin .suyunu ceksin.icine 1 marul ceyrek salatalik ve domates yagsiz peynir taze sogan dereotu koyun(yesillik miktarini kendiniz ayarlayin.)ve sonrada yiyin gari.muhtesem bir tat. mutlaka sebze pro gununde deneyin arkadaslar. Sonrada yorumlarinizi yazarsiniz . Cunku ben cok mutlu oluyorum sizlere yardimci olabildigimde

Marka değilde şu içindekiler kısmını bi yazsan canım ya baya meraklandım şimdi annem babam diyabet benimde onlara alıyorum arada sırada ama bize uygun olanıyla hiç karşılaşmadım ama burada çok ayrıntılı şeyler bulamadığımı da hesaba katmalıyız tabiki. Ben o etiketten markayı da çıkarırım :))))))

Kız dur kabartma beni daha yeni sönmüşken
Canıımmmm dondurma olayını bugün tartışalım ya burada bir açıklığa kavuştururuz inşallah Turkolog arkadaşımızdan içindekiler kısmını paylaşmasını istedim ona bakarız yine katılım yapan arkadaşlar da fikir verir muhakkak bi orta yolunu buluruz. Ben aroma olarak dr oetkerinkini vanilya ve badem aromasını ve gurmenetten de tereyağı aromasını kullanıyorum canım. İstersen bir bak siteye ordaki aromalar bize uygun diye biliyorum.

Sağol canım yaa gurmenette birçok şey varmış goji berry bile var. Hemde yulaf kepeği migrostakinden daha uygun :)
Çok teşekkürler :)

Orası baya baya bize uygun ürünler satmayı görev bilmiş kendine tatlım. Olmasa valla benim halim harap kepek geldiği gibi bitiyor burada pusuya yatıp bekleyecem bigün alanlarla tanışmak için o derece yani kaç yerde bas bas bağırıyorum ıspartalı varmı diye bi cevap yok ama muhakkak o kepeklerin hemen bitmesine sebep benim dışımda ıspartalı dukancı var eminim.... Eh senide gurmeci yaptık hayırlı olsun tatlım yardımcı olabilmek çok güzel

Bende aynı şeyi düşünüyorum hamile kalmadan önce kilo vermem lazım yoksa 90kg falan olurum diye korktum dukana başladım şimdi gayet güzel kilo veriyorum.
1,5 ay daha seyir yapıcam sonra güçlendirmenin içinde bebiş yapıcam inşallah
Ama Türk milletinde şöyle bir şey var hamileyken herşeyi yemek ve zorla yedirilmek tabi buda 15-20 kg almak demek.
Ben dukana başladığımdan beri farklı düşünüyorum zaten şimdiden yeme stilim değişti ve nelerin zararlı ve kilo aldırabileceğini artık biliyorum. (Tabi aşerdiğin zaman ne olur bilemicem )
Hamileyken saf protein yapamasanda yinede kontrollü ve faydalı şeyler yemeğe devam edebilirsin buda sana değil bebeğine kilo aldıracaktır.

gunaaayyydddiinnnn
ben geldiim.dun atagimin son gunuydu .4 gunluk ataktan sonra bu sabah kesin sonuc icin tekrar tartildim ve sonuc:73.8
yalniz bir sorum var.testi yaptigimda sonuc olarak atak evresinde benim 1.500 kilo verecegim cikmisti ama ben 3.800 kilo verdim,bu normalmi acaba :26:.yoksa hasta olurmuyumki ?yada hizla verdigim bu kiloyu bir hafta icinde hooop diye geri alirmiyim :44:
hevesim kursagimda kaliverir diye cook korkuyorum gercekten.bugun seyirin ilk gunu ve kahvaltimi yaptim.

-2 dilim beyaz turp
-2 dilim domates
-2 dilim yesil biber
-1 dilim hindi fume
-1 kasik yulafla yapilmis krep
-2 dilim light peynir

cokmu yemisim bana yardim edermisiniz lutfeennn :26:18:

Benim ilk hamileleiğim olmuyacak inşallah değerinde 10 kilo almıştım ve normaldı ama 55 kilo ile hamile kalmıştım ama şimdi 70 kiloyum en kötüsü 65 falan olsam iyi olucak ama bakalım nasip rabbim sağlık lı bir şekilde kilo verip hamile kalmayı nasip etsin

günaydın kızlaaar bugun -500 ve 82.8i gördüm :):) çok şükür çok iyi hissediyorum kendimi gün geçtikçe dün akrabalarımız geldi her gören nekadar zayıflamışsın dedi :) bnde yok canm 2 3 kilo fln dedim halbuki bugun itibariyle tam 10kilo 200 gr herkese bol bol eksili günler diliyorum

çok teşekkürler canım...bu aralar canım acayip dondurma istiyordu...şu reklamları yayından kaldırsalar hiç fena olmayacak

tebrik ederim canım bende pantolonlarımı daraltacağım günü iple çekiyorum valla...kilolar gidiyor ama bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum egzersiz yapamadığımdan göbekte birikti kaldı mekik çekmek şart...yada başka egzersizler bilen varsa yazarsa sevinirim göbek eritici?

Canım benim de en göze çarpan yerim göbeğim, dukanla verirken tüm vücuttan veriyorum. Tabii karnım da bayaa bi toplandı ama yine de iyice erisin diye karın sıkılaştırıcı pilates yapmaya başladım Ebru Şallı'yla. Ama yeni olduğum için daha çok Ebru yapıyo pilatesi yarısını izliyorum öyle ne güzel yapıyo diye

mrb arkadaşlar, kaç gündür giremedim nete. geçmişi okuyabildim yeni. nar şerbetinden bahsetmişsiniz, ne işe yarıyor bu şerbet ve tarifini verebilirmisiniz acaba?

hıım güzel kaçamak yapmışsın ,olsun üzülme ,burdan ayrılma motivasyonunu yeniden kazanırsın,vucut belirli bir noktadan sonra seni itiyor o tür kaçamaklara insanın elinde olmuyor o an sanki zorla yaptırıyorneyse hayatım herşeyi unut ve kaldığımız yerden devam edelim

Gunaydin Dukan Guzelleri,hepinize bol - li guzel bir hafta olsun

günaydın günaydıın şeker,şefim uyarını dikkate alacağım,bu arada şimdi kargo geldi,tatlandırıcım vede süttozum gelmiş :))) acil tatlı krizim geldiğinde hazır hemen elimin altında

yok hayatım gayet güzel menün,yanlız yumurta yokmu,birde sebzeyi fazla kaçırma protein daha fazla olacak biliyorsun

selamlar kızlar....

kahvaltımı yaptım geçmişi okudum.mayıs başında aöf sınavlarım var hergün işe gidene kadar ders çalışıyorum bu arada yeşil çayımı demledim içinede 1 adet kuş burnu çok azıcık nar çiçeği attım.nar şerbetini çok sık yapmayın diye uyarmıstınız,bende en azından yesıl cayımın bıraz etkısını artırsın dıye azıcık ekleme yaptım

Slm dukandaslar...
Kac gündür foruma girme ihtimalim pek olmadi, gecmiside okuyamadim.. Masallah, sayfalari doldurmussunuz
Diyet gayet güzel gidiyor, Dukan amcayi kizdirmiyorum
Insallah sizlerde kacamaklardan felan uzak duruyorsunuzdur

Gerci yürüyüsümü bu aralar ihmal ediyorum biraz, tek zayif noktam sanirm bu... Bugün ihmal yok insallah

hoşgeldin canım, yulaf kepeğini yogurt ve süte karıştırarak ya da tariflerden faydalanarak yapacağın ekmeklerde tüketebilirsin. ben ekmegın tadını sevmedim. kac tarif denediysem hep ıslak ıslak geldi bana hamuru hemen nemleniyo pişirdikten sonra sanırım yulaf kepeğinin özelliğinden kaynaklanıyo. en iyisi yogurtla tüketmek.

Selam kızlar

Umarım güzel bir hafta olur.. Herkese bol - ler olsun...

Bu hafta daha çok buralara takılmaya çalışacağım..
Motivasyona ihtiyacım varrrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…