- 27 Şubat 2012
- 57
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lisabella çok teşekkür ederim kitabı bir kez daha okuyacağım inşallah asıl amacım da kilo verip öyle hamile kalmak ve sürem kısıtlı beni çok güzel anlamaşsın teşekkürler
Dukanın kitaptan başka hamilelerle ilgili yazıları nerde var ?
Merhaba arkadaslar bikac gundur giremedim bu regl donemim facia gibi gecti asiri sanci ve bulantilarla dukandan uzaklastim halen kendime kiziyorum ama olan oldu son uc gundur kendimi kaybettim resmen once uc dort tane lokum yedim sonrada tatli kirizim bitmedi dukan pudingi yaptim yedim ardindan sifir sekerli bir cikolata yedim yag orani %13tu ve bu gunde evimize ekmek yapma makinesi aldik esime guzel bir cavdar ekmegi yaptim kokusun a dayanamadim bir parcada ekmek yedim sonra oylesine dolap duzenlerken bir zamanmlar severek aldigim bir pantolona baktim acaba olurmu derken uzerime giydim cuk diye oturdu bende yatagin ustune coktum son uc gndur sacmaladin ama bak kilo vermissin ne yapiyorsun diye kendimi azarladim offf offf neden boyle yaptim ki dukana sadik kalmak istiyorum bir daha bole ........... yapmam
((
cok üzüldüm çok :'(
Marka değilde şu içindekiler kısmını bi yazsan canım ya baya meraklandım şimdi annem babam diyabet benimde onlara alıyorum arada sırada ama bize uygun olanıyla hiç karşılaşmadım ama burada çok ayrıntılı şeyler bulamadığımı da hesaba katmalıyız tabiki. Ben o etiketten markayı da çıkarırım :))))))caanim ben diyete basladigimdan beridir esimin diyabetik dondurmasindan haftada bir yiyorum bu dondurma sekiz lira felan bisi ve tatalandiriciyla yapildigi gibi yag oranida bizim diyete uygun bugune dek zararini gormedim bir arastirin isterseniz yada ben degerlerini buraya yazarimda markasini yazmadim dogru olmaz sanirim :/
çiğdemm ablamm... başımızın tacıııı... harikasın sen. bugün işteyken carte d'or un dondurmasının oranlarına baktım göze batan bişi olmamasına rağmen dukancılar tavsiye etmiyorlar diye almadım. sahlepli dondurma tarifi vardı. bütün markaları inceledim. hepsinde kıvam arttırıcı olarak basmışlar patates nişastasını bende nişasta olmayanından almıştım ama içinde şeker var. eve geldim bi baktım ki tarfe saf sahlep yazıyor:26: aktardan bulunur herhalde attım köşeye aldığımıda. dukanellayı yapayım şimdide yarın işten gelince yiyeyim bari bu arada farklı aroma denemek istiyorum artık. dr. orkerin bütün aromalarını denedim. ceviz-fındık-çilek vs. gibi aroma almak istiyorum satılıyor mudur aacaba? bide aroma ve yağ aynı şey midir?
Sağol canım yaa gurmenette birçok şey varmış goji berry bile var. Hemde yulaf kepeği migrostakinden daha uygun :)
Çok teşekkürler :)
Lisabella çok teşekkür ederim kitabı bir kez daha okuyacağım inşallah asıl amacım da kilo verip öyle hamile kalmak ve sürem kısıtlı beni çok güzel anlamaşsın teşekkürler
Dukanın kitaptan başka hamilelerle ilgili yazıları nerde var ?
6kg icin bence yeterli ben 71.300 ile basladim 2gun yapmistimkızlar ben kaç günlük atak yapıyım hesaplamadım 2 gün yeter mi ?
Şu dondurma mevsimini yaşadığımız dönemlerde de kendimce bulduğum çareyi anlatmak istiyorum kızlar bildiğiniz dukanellayı çukurca bir kaba koyup bir çubuk koyarsanız içine dondurucuda bir gece donunca kandırmalık dondurma oluyor. Kakao eklemez vanilya koyarsanız vanilyalı da olabilir ben denemedim ama neticeye emin olamam. Kakaoluya da çubuk geçirmedim dikdörtgen bir kabın altına yaydım ve dondurduktan sonra ısırdım sert mert hem tablet çikolata ısırma ihtiyacımı karşılıyor hemde buz gibi dondurma ihtiyacımı karşılıyor. Tavsiye ederimmm...
kızlarrrr pantolonlarımı terziye vermiştim yaaa haniii bugün aldımmm ve hemen denedim tabi ilk başta görünce dedimki bunlar minicik olmus bana tam gelmezzz ama ben onların içine girdim çok ilginç hiç o kadar dar belli pantolonlarım olmamıştıı ama sanırım yeterli spor yapamadığımdan olsa gerek kilo göbekte birikti gibi bişey karar verdim bugünden itibarende egzersizlere başlıcam orayıda erittim mi bitmiştir bu iş çok mutluyum yaaaa hemen sizle paylaşmak istedimmm meger ben kendime ne yapmısım magazada olsa ben buna sığmam der bırakırdımm
tebrik ederim canım bende pantolonlarımı daraltacağım günü iple çekiyorum valla...kilolar gidiyor ama bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum egzersiz yapamadığımdan göbekte birikti kaldı mekik çekmek şart...yada başka egzersizler bilen varsa yazarsa sevinirim göbek eritici?
Merhaba arkadaslar bikac gundur giremedim bu regl donemim facia gibi gecti asiri sanci ve bulantilarla dukandan uzaklastim halen kendime kiziyorum ama olan oldu son uc gundur kendimi kaybettim resmen once uc dort tane lokum yedim sonrada tatli kirizim bitmedi dukan pudingi yaptim yedim ardindan sifir sekerli bir cikolata yedim yag orani %13tu ve bu gunde evimize ekmek yapma makinesi aldik esime guzel bir cavdar ekmegi yaptim kokusun a dayanamadim bir parcada ekmek yedim sonra oylesine dolap duzenlerken bir zamanmlar severek aldigim bir pantolona baktim acaba olurmu derken uzerime giydim cuk diye oturdu bende yatagin ustune coktum son uc gndur sacmaladin ama bak kilo vermissin ne yapiyorsun diye kendimi azarladim offf offf neden boyle yaptim ki dukana sadik kalmak istiyorum bir daha bole ........... yapmam
((
cok üzüldüm çok :'(
gunaaayyydddiinnnn
ben geldiim.dun atagimin son gunuydu .4 gunluk ataktan sonra bu sabah kesin sonuc icin tekrar tartildim ve sonuc:73.8
yalniz bir sorum var.testi yaptigimda sonuc olarak atak evresinde benim 1.500 kilo verecegim cikmisti ama ben 3.800 kilo verdim,bu normalmi acaba :26:.yoksa hasta olurmuyumki ?yada hizla verdigim bu kiloyu bir hafta icinde hooop diye geri alirmiyim :44:
hevesim kursagimda kaliverir diye cook korkuyorum gercekten.bugun seyirin ilk gunu ve kahvaltimi yaptim.
-2 dilim beyaz turp
-2 dilim domates
-2 dilim yesil biber
-1 dilim hindi fume
-1 kasik yulafla yapilmis krep
-2 dilim light peynir
cokmu yemisim bana yardim edermisiniz lutfeennn :26:18:
Merhaba Arkadaşlar aranıza yemi katıldım inşallah yarın başlıyorum diyete ama yulaf kepeğinin tadına önceden baktım beğenmedim... daha önce hiç kullanmadım nasıl tüketmeliyim?önerisi olan varmı? Yardımcı olursanız sevinirim..