Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kizlaaar
ben 63 oldum
yavas yavas da olsa gidiyor kilolar cok mutluyum...

Aknaz light peynirin yağ oranı %2.5 diye biliyorum.
Lor yemek istemeyenlere öneriliyor

Tekrar hosgeldin,zararin neresinden donsen kardir :))

Teşekkür ederim, hoşbuldum

Ben bazen ekmek yapıyorum ama çoğu zaman yoğurtla karıştırarak yiyorum.

Atak evresinde 1.5, seyir evresinde de 2 kaşık yulaf kepeği öneriyor Dukan ama sanırım bazı arkadaşlar kabızlığa çare olması için daha fazla yiyor.
Kabızlık sorunu yaşadığımda ben de yulaf kepeğini artırdım ve kilomda ciddi bir duraklama yaşamadım.

Sadece dukan icin degil diger butun diyetlerdede kendini hazir hissettiginde baslaman cok onemli cunku diger turlu devamlilik saglayamazsin.o yuzden biraz daha zaman ver kendine iyice kafana yatinca hazir olunca basla.karisik birseyi yok dukan diyetinin bunu uygulamaya gectikten sonrada daha iyi anlayacaksin.diyetin ozu protein (et,sut,balik,yumurta,yogurt...)bir gun protein birgunde protein sebze yiyeceksin hepsi bu.yulaf kepegi tabiki sinirsiz degil.atakta 1.5 yemek kasigi seyirde ise 2 yemek kasigi yeme hakkimiz var.bu hakkinla ekmekler pastalar kekler yapabilirsin sadece onemli olan gunluk limitini asmamak..
az önce baktım da yağ oranı %3 müş teksüt ün. Yenilebilir değil mi? Nolur yenilebilir olsun. :))
normalde yiyebilecegimiz peynir % 2 olmali yada %7 ye kadar yagli peynirden 30 gr tuketme hakkimiz var (ama eger baska sinirli izinli kullaniyorsan yiyemezsin yani gunde sadece 2 sinirli izinli kullanabiliyoruz)bence cok fazla durma uzerinde tuket yani...
melegim ,kendini o kadar kasmana gerek yok..dukenallanin nasil yaptigin onemli ama sanirim icinde lor,kakao,tatlandirici var.lorda zaten sinir yok kakao 1 tatli kasigina kadar sinirli izinli gunde,tatlandirici ise gunluk dozu ustunde olmadigindan eminim.o yuzden sorun degil yani..sadece hergun yememeye ve 2 sinirli izinli kuralina uy ama cok fazla tuketirken duraklarsanda birak..
yok canim yulaf kepegi atakta 1.5 corba kasigi seyirde 2 yemek kasigi.o arkadaslarin 3 yemek kasigi olarak tukettikleri(ki atakta yasak) yulaf kepegi galeta karisimi diye hazir bir karisim.kitapta yok o cunku yeni bir karisim..
menun gayet guzel sadece gerek krebin gerekse kurabiyelerindeki toplam miktar yulaf kepeginin gunluk limitine denk geldiginden emin ol...kizlar birde bir seyi belitmek istiyorum yesil cayi gece uykudan hemen once icmeyin uykunuzu kacirabilir bende oyle bir etki yapmisti...

Oglusun dogum gunu pastasini yaptim.bu sefer farkli bisi olsun istedim.hindistan cevizli cikolatali alman pastasi yaptim.tarifi okuyup anlayana kadar anam agladi(merak edenler ki mutlaka bakin ayni isimle google dan bakabilirler).ozellikle firinda kavrulmus hindistan cevizi ve cevizi ile yapilan karisimi cok merak edip tadina baktim.birde ganas ve mousse tarifleri var onuda merak edip bir tatli kasigi kadarda ondan yedimmi.al sana 2 etti.pogaca yaptim.onunda peynirleri disina akmis erimiiiiis ooof dayanamadim 2-3 de onlari yedim.iki gundur toplamda -1.200 gordumya simardim.bakalim yarin ve diger gunler bu bana neye mal olacak.tabi bide bunun yarini var dogum gunumuz yarin.kendime tavuk salatasi yapicam.insallah delmem yine oooffff

canım benim fikrim %2 oluyosa %3 den ne olacak %1 okadar da fark etmez bana göre.birazda önemli olan sıkmadan bıkmadan yiyeceğimiz şeyler olması.sevmeyerek zorla %2 yiyecegıne diğerini ye bence ne olacak 100 gr da 1 gr yag fazla olsa nolur ki

canım bu helvayı sebze günündemi yesek,protein günündemi:18::18:

hoşgeldin canım seni hatırlıyor gibiyim,bende bıraktım tekrar başladım bu sefer kararlıyım,sende hoşgeldin aramıza,bu sefer bırakmak yok anlaştıkmı

Genel olarak sinirli izinlileri saf protein gununde tuketmemek oneriliyor canim

günaydın kızlar güneşli bir pazar gününden hepinize günaydın. Ben çok sevinçliyim bugün yaa maşallah derseniz kilomu söylerim size. Neyse telefon yazmama müsade etmişken söyleyim demi. Perşembe 95.3 bugün 93.8 ne güzel demi 4günün içinde hem 95i gördüm hem 93u. Yanlız geçen hafta pazarda aynı kilodaydim mens olunca çıkmıştı umarım bu hafta 91lere doğru giderim. Herkese çıtır günler

canim bende aydinliyim ama orda yasamiyorum su anda.cok ozluyorum baharini ozellikle.ogretmen oldugum icin bahardada hic gelemedim 14 yil oldu.sicaklar baslayinca istahinda kesilir .merak etme catir catir verirsin kilolari takipteyim seni

Gunaydin dukan guzelleri umarim hepiciniz iyisinizdir bol eksili gunleriniz olsun insssss...
Bende aydinliyim ama disardayim nasil simdi mis kokuyordur heryer cok ozledim memleketimi tabiiiii bide anacimla babacimi :-( sabah sabah duygusallastim yine neyse guzel seyler konusalimm dun pantolonlari terziye verdimmmm tabiki daraltmak icinn cok mutluyum gidiyor kilocuklarrrr artik hergun tartilip kafamada fazla takmiyorum diyte uydugum zssurece gidecegini biliyorum cunku neyseki bugun hava burdaa bharrrr bunada suksurrr

Günaydın kızlarrr

Yaklaşık iki gündür işimle ilgili sebeplerden enerjim çoook düşük.. Doğru düzgün yemek yiyemedim, su ve yeşil çayımı da ihmal ettim..

Dün hele hiç evden çıkmadım bütün gün yattım yattım uyudum Spor yürüyüş vs desen de hak gettire..

Arada da yememek ve moral bozukluğundan kaçamağa yöneldim.. Daha doğrusu sakinleştirici olarak kullandığım tatlı şeylere..

Yapmasaydım iyidi biliyorum, hatta kendimi aç bırakmasaydım keşke diyeceğim..
Neyse biraz artım var ama bugün toparlanıyorum söz.. Ve Seyire kaldığım yerden devam edeceğim..

Bu arada yeni gelenler hoş gelmişler.. Kaçamak yapmayın aman kızlar bakın benim 4. ayım dukanda ve ilk aylarda hiiç kaçamak yapmadım..

Arada bilmeden izinli zannedip yedikleriniz olabilir.. O zamanda moralinizi bozmadan seyirden devam edin..

Diyetinizi ne kadar düzgün yaparsanız o kadar çabuk sonuca ulaşır ve güçlendirmeye geçersiniz..

Hadi diyorum sizlere de kızlar biraz daha gayret.. Kendime de diyorumm toparlan winnie..

Son düzenleme:
herkese günaydn ben 1.5 ayda 12 kilo verdim az yedim ve spor yaptım ama şuan kilo vermem durdu ( 2 hafatadır ayn kilodaym ) karatay m dukan mı araştrrken dukana karar verdim yarn inş. başlıcam 3 gün atak yapmay düşünüyorum 6 kilo fazlam kaldi umarim onlarda gider ve bide hiiç almam

guunnaayyddiinnn
ben geldiim :) .masallah masallah cok mutluyum kizlaarrr.bugun tekrar tartildiiimmm.biliyosunuz atagin son yani 4. gunundeyim.3gunun sonucu olarak sabah tartildigimda 74.3 u gordum.
3 gun once 77.6 kg idim.bende de ne odem varmis be arkadas 3.300 kg gidermi 3 gunde insandan

aksam disarida yemek yememize ragmen kendimi tuutum ve sadece adananin kofte kismini ve 2 $i$ karides yedim ve light kola
kendimle gurur duydum.simdi gidip misafirim icin hazirlik yapmaliyim ve tabiki kendim hicbirinden yememeliyim

günaydın kızlarrrrrr
dün 97 yi gördüm çok mutluyum şimdi hedefimm 95 i görmek nedense tek sayılara takıntım var 95-93-91 gibi inş o günleri de görürüm bu arada kocam da zayıfladın sen dedi şimdiden mutlu oldum valla inş hayırlısıyla devamını getirmek istiyorum

merhaba hanımlarrr
nasılsınız?
dün sabah vardiyasındaydım çok yorulmuştum. işten gelince fitness a gittim akşam 9 da yattım. bugün 12 de kalktım tartıldım ama perşembe günün ki kiloyla aynı ama çoook kalori yaktım ben

Vücudunu çok hırpalamissın ona biraz zaman tanı. Karatay derki çok spor yapmak şu tutulumuna sebep olur. Vücudunuza zaman tanıyın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…