tarif icin tesekkurler evperisi.ben yurtdisindayim.bulabildigim en hafif beyaz peynir yuzde 40 yagli olan:26:.ben napicam bu durumda sence?
Dukanda ilk yaptigim tatliydi dukan helvasi.Cok kolay ,lezzetli ve acil durum kurtaricisi tek sorun yulaf kepegi hakkimi ekmek olarak tuketmek istedigimden bunu yapamadim sonradanDUKAN HELVASI:
2 yk yulaf kepeğini 1 tatlı kaşığı yağda kokusu çıkanakadar kavurun
1.5 yemekkaşığı tatlandırıcı ekleyin bir iki karıştırın. (pişirilebilir olandan)
sonra da 1.5 çaybardağı süt ekleyin bir iki karıştırın kapağını kapatın göz göz olunca daaltını kapatın, üstüne de tarçın.afiyetolsun!!!!!!! Eki Görüntüle 684749 Eki Görüntüle 684750
selamlar
bikac sayfa tanima amacli gecmisi okuduktan sonra iste burdayim.
ben de atagin 3. gunundeyim henuz.77.6 kilo ile basladim ve bugun nasil bir sabirsizlikliksa artik tartilma istegime yenildim ve iyiki de tartilmisim dedim.75.1 olmusum yaaa nasil sevindim nasil motive oldum anlatamam size.benim testimde atak 4 gun cikti ama ben yapabilirsem 5 gun yapmayi dusunuyorum.2 gundur durmadan alisveris yapiyorum"dukana hazirlik alisverisi" yagsiz et,kiyma,balik,tavuk,sut,yogurt,yulaf kepegi,sut tozu....
hersey hazir atak icin.salidan itibaren sebze de almaya baslarim artik.insallah seyirde de bu kadar hizli gider kilolar(hic sanmiyorum ama).
bu arada yasim 31,boyum 170 cm,65 kg olmak istiyorum
herkesin basarisi daim olsun...
ilk dukan alışverişimde lor olarak yörsan ı almıştım. ama hiç sevemedim böyle çok tuzlu ve ekşi gelmişti tadı. ekmek vs. yaparken kullanarak bitirdim. geçen gün bim den kaanlar almaya gittim ama bulamadım kalmamış sanırım. onun yerine teksüt ün lor peynirini aldım. tadına bayıldım çok güzel bence tuz oranı yerinde. teksüt le ciddi düşünüyorum, gidip 1 kaşık yememek için kendimi zor tutuyorum.
Dukanda ilk yaptigim tatliydi dukan helvasi.Cok kolay ,lezzetli ve acil durum kurtaricisi tek sorun yulaf kepegi hakkimi ekmek olarak tuketmek istedigimden bunu yapamadim sonradanDUKAN HELVASI:
2 yk yulaf kepeğini 1 tatlı kaşığı yağda kokusu çıkanakadar kavurun
1.5 yemekkaşığı tatlandırıcı ekleyin bir iki karıştırın. (pişirilebilir olandan)
sonra da 1.5 çaybardağı süt ekleyin bir iki karıştırın kapağını kapatın göz göz olunca daaltını kapatın, üstüne de tarçın.afiyetolsun!!!!!!! Eki Görüntüle 684749 Eki Görüntüle 684750
Ben Özgüllü lor peyniri aldım ama tadını sevmedim.
Senin önerini dikkate alarak bir de Teksüt'ün lor peynirini deneyeceğim
az önce baktım da yağ oranı %3 müş teksüt ün. Yenilebilir değil mi? Nolur yenilebilir olsun. :))
yaa ben de sevinmiştim yiyebileceğim loru buldum diye.En fazla %2 yağlı yiyebiliyoruz maalesef
Merhaba Dukancılar.
Umarım beni hatırlıyorsunuzdur
Dukan diyetini bozdum maalesef ve bu esnada da kalorilere dikkat ederek beslendim, Dukan'ın önerdiği gibi.
Buna rağmen verdiğim kiloların birazını aldım ama yine de ilk kiloma göre 2.3 kilo daha azım
Dukan'a atak yapmadan, seyirden yani kaldığım yerden devam etmek istiyorum.
Tekrar merhabalar arkadaşlar
Arkadaşlar ben yulaf kepeğinin tadını beğenmedim... daha önce hiç kullanmadım nasıl tüketmeliyim?önerisi olan varmı? Yardımcı olursanız sevinirim..