Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoş bulduk ortaaaamm yakaladım seniigörünmüorsun
kaynatma burayi geyige yazdim gel oaraya

günaydın lisa'm..güzel dileklerine amiiiiiiiiiiiiiinnnnn...

caniiim

teşekkür ederim şeker evet cips tarifinide isteriz isterizzz

Herkese günaydın (Gerçi öğlen oldu ) Bir güzel kahvaltımı yaptım geçmişte ne var ne yok okudum geldim...

Herkes aynı şeyi söylüyor ama ben de söyleyeceğim ben de 59 da takıldım kaldım niye gitmiyor ki anlamadım..... Dukan testte 59 ideal kilo çıkmıştı ama ben 57 olsun dedim ama inat ediyor 2 haftadır dukan tatlısı bile yapıp yemedim ama bu hafta 59 dan aşağı inemedim

Ne yapsam ki :26: :26: :26:

Ben de bugün kahvaltı için peynirli kraker yaptım çok güzel oldu.... Bu cips tarifi nasıl ki?

Tebrik ediyorum, Allah bize de guclendirme evresine gececegimiz gunleri gostersin
Deneyimlerini bizimle paylasirsan cook sevinirim, nedense ben guclendirme evresinde kilonun artacagini dusunuyorum
Sp gununde bile yedigimiz 1 ogun sebze ile artisa geciyor cunku guclendirme nasil olacak cok merak ediyorum
Lutfen yazmaya devam et

Ac karnina karbonat icmenin migdeye zararli oldugunu soyledi TV de bir doktor ama cilt uzerinde bir etkisi varmi bilmiyorum
Bence dikkat et migdene zara verme

Yukaridaki tarifi denicem
Cips tarifini de isterim, lutfeeeen

Bende ayni durumdayim 58,5 dan asagi inemiyorum 10 gundur gram inmedi
bugun 3.gundur atak yapiyorum ve spor olayini 1 saate cikardim
Insallah ise yarar, ne direcli vucudum varmis be arkadas
Ama is inada bindi ya herru ya merru
Tarti da 57 yi gorene kadar protein yiyecegim ve 1 saat yuruyus
Haydi bakalim kolay gelsin

Dukanda ilk yaptigim tatliydi dukan helvasi.Cok kolay ,lezzetli ve acil durum kurtaricisi tek sorun yulaf kepegi hakkimi ekmek olarak tuketmek istedigimden bunu yapamadim sonradanDUKAN HELVASI:
2 yk yulaf kepeğini 1 tatlı kaşığı yağda kokusu çıkanakadar kavurun
1.5 yemekkaşığı tatlandırıcı ekleyin bir iki karıştırın. (pişirilebilir olandan)
sonra da 1.5 çaybardağı süt ekleyin bir iki karıştırın kapağını kapatın göz göz olunca daaltını kapatın, üstüne de tarçın.afiyetolsun!!!!!!!

herkese günaydın arkadaşlar

bu güzel güneşli tatil gününde çalışan bir dukancı olarak evinde mis gibi oturanlara ailesi ile gezen ve azimle kaçamak yapmayan tüm arkadaşlarıma imrendiğimi belirtirim
valla burası bana çok iyi geliyor çünkü motivasyonumun %75 ini buraya boçluyum diyebilirim
bu yüzden herkese teşekkürler.............
özellikle lisabella ve dely ye büyük emekleri için ve motive edici sözleri için

tekrar döndüm arkadaşlar yaklaşık 1,5 ay önce dukan yapıyordum ama kardeşim geldi memleketten ve eve her geldiğimde apartanı saran börek, sarma kokularına dayanamayıp bozmuştum. tekrar geri toparlayamadım verdiğim 4 kilonun 3 ünü geri aldım.
şimdi tekrar başlayacağım ama dukana başlayınca hastalanmıştım. çevremde de arkadaşlarım başlamışlardı onlarda hastalandılar grip oldular. şimdi yine aynı şekilde olmaktan korkuyoruö. sanırım atak evresinde saf proteinşe besleniyoruz ya ondan kaynaklanıyo olabilir bu sorun. iinizde dukana başladığı günlerde grip olan var mı... yoksa benmki bir rastlantı mı... 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum ama bugün sabahtan beri sadece protein yedim. bakalım dayanabilecek miyim..

merhaba yeniden hosgeldin unutma bu senin ikinci ve son dukan hakkin oldugundan iyi degerlendirmeye calis.bahsettigin grip durumunu yasayan cok arkadas oldu.ozellikle atak doneminde vucudun ihtiyaci olan vitaminin olmamasi bagisiklik sisteminin zayiflamasina ve hastaliklara yatkin hale gelmeyi sagliyor.sana tavsiyem mutlaka bir multivitamin takviyesi alman ve ozellikle seyire gectiginde sebze protein gunlerinde ispanak,brokoli,biber ..gibi zengin vitaminli sebzeleri tuketmen...

Arkadaslar yarin ogluslarin dogum dunu hazirlik yapiyodum.tabiki ben tadina bile bakmam.cips tarifini vereyim kacayim hemen
Bim light aknaz peynir
2 yumurta beyazi ve birisinin sarisi
1tatli kasigi izinli misir nisastasi.
Ve istediginix tum baharatlar ben nane ve pulbiber karabiber kimyon koyuyorum.
Peynirin 3de ikisisi kullanabilirsiniz.peyniri 1saat onceden kendi suyundan cikarip baska bir kapta suya koyun tuzu gitsin.
Yumurtalari peyniri ve diger tum malzemeyi blendirla pruzsuz bir hale gelene kadar cirpin .karisim koyu gibi olacak.yagli kagidin ustune bir tatli kasigi koyup kasigin arkasiyla incecik yuvarlak yayin.sonra firinda kenarlari kizarip ustude biraz kizarana kadar pisirin.soguyunca kagittan kaldirin iki saat tepside oylece dursun kurusun sonra mis gibi atistirin

selamlar
bikac sayfa tanima amacli gecmisi okuduktan sonra iste burdayim.
ben de atagin 3. gunundeyim henuz.77.6 kilo ile basladim ve bugun nasil bir sabirsizlikliksa artik tartilma istegime yenildim ve iyiki de tartilmisim dedim. 75.1 olmusum yaaa nasil sevindim nasil motive oldum anlatamam size.benim testimde atak 4 gun cikti ama ben yapabilirsem 5 gun yapmayi dusunuyorum.2 gundur durmadan alisveris yapiyorum"dukana hazirlik alisverisi" yagsiz et,kiyma,balik,tavuk,sut,yogurt,yulaf kepegi,sut tozu....
hersey hazir atak icin.salidan itibaren sebze de almaya baslarim artik.insallah seyirde de bu kadar hizli gider kilolar(hic sanmiyorum ama).
bu arada yasim 31,boyum 170 cm,65 kg olmak istiyorum
herkesin basarisi daim olsun...

hoszgeldin aramiza ,dukan yolculugun hayirli olsunataktaki kayip gercektenn sevindirici ve motive edici oluyor.ama dukanin sana verdigi sureye bagli kalmaya calis yani 4 dediyse 4 yap cunku ataktaki kaybin daha cok su olacak ve asilo kilolari seyirde vereceksin yani atagi uzatmanin bir anlami yok

tarif icin tesekkurler evperisi.ben yurtdisindayim.bulabildigim en hafif beyaz peynir yuzde 40 yagli olan:26:.ben napicam bu durumda sence?

teşekkür ederim lisa'cım, başım dönmedi allah'tan, sanırım karbonat tansiyon yükseltiyormuş, benimki normalde düşük ondan sanırım. eczaneden aldım, bir ara resmini eklerim. 1 çay kaşığı bir bardak ılık suya koyup günde iki kez içiyordum. dukan diyet tariflerim sitesinde vardı miktarla ilgili öneri. şimdi sadece akşamları içeceğim.

hanımlar yememem gereken bir şey var mı atak 5.gündeyim biraz salata ve patlıcan kozü yesem yağsız
olur mu? habi de sucuk tabii

hanımlar yememem gereken bir şey var mı atak 5.gündeyim biraz salata ve patlıcan kozü yesem yağsız
olur mu? habi de sucuk tabii

Canim tabiki atakta yiyemezsin salata,patlican yada sucuk ...bekle atagin bitsin sadece etlerden ye sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…