Arkadaşlar ben yulaf kepeğinin tadını beğenmedim... daha önce hiç kullanmadım nasıl tüketmeliyim?önerisi olan varmı? Yardımcı olursanız sevinirim..
Benim kitapta okudugum atak ve seyir evresinde gunde 1,5 kasik
ama burda arkadaslarin yazdiklarini okuyorum atak ve seyir evresinde 3 kasik yiyenler var
sebebini anlamadim. Benim elimde orjinal kitap yok internetten pdf olarak okuyorum farkliliklar bu sebepten olabilir.
Neyse 2-3 gune kadar kitabim gelecek ilk is bunu kontrol edecegim.
Ben genelde sabah kahvaltida omlet olarak kullaniyorum
bir kaseye 1 yumurta kirip 1,5 kasik yulaf kepegi, 1 yk sut , 1 cimdik tuz iyice catalla cirpiyorum
kucuk boy seramik tavanin (teflon da olur) dibine 1 damla zeytinyagi dokup pecete ile tavaya yayiyorum ve karisimi dokuyorum
pismeye baslayinca kenarlarindan spatula ile kaldir arka yuzunu cevir, mis gibi afiyet olsun
ilk pisirdigimde yapistirdim ama yaptikca uzmani oluyorsun
icine istege gore lor peyniri, kirmizi biber kara biber de ilave edebilirsin
hatta biraz splenda koyarsan pankek kivaminda oluyor sabah tatli ihtiyacimi karsilayim dersen o da olur
bunlarin disinda ps gunlerinde icine maydonoz,kirmizi yesil biber vs ekleyebilirsin
damak tadina ve yaraticiligina kalmis. Zaten zamanla kafandan oyle tarifler uyduracaksin ki sen bile sasiracaksin
Ayrica yulaf kepeginden ekmek, tatli-tuzlu kurabiye, kek, helva, borek ve bir suru tarifler yapan arkadaslar var
bazilarinin internette blog lari var onlarada bir goz at bence
cok yaratici seyler goreceksin
ay bide yogurda yada sute ekleyip de yiyebilirsin
Afiyet olsun