Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yulaf kepeğini ekmek olarak hiç denemedim, buradaki tariflerden akşam deniyeyim bakalım nasıl olacak. Alışmam azım bir şekilde çünkü bu diyeti bırakmaya hiç niyetim yok Şu an biraz duraklama yaşıyorum ama yeşil çay ve yürüyüşle halletmeye calışıcam. aranızda duraklama yaşayanlar var mı? üstesinden nasıl geldiniz bu dönemim?

tavukmu balıkmı derken kıymaya kaldık.bugün sporda beni 15 gündür görmeyen bir teyzem bana çok zayıfladın dedi.halbuki tartıda birşey yok.am spor sıkılaşması var 5 cm fark eti.kilo veremiyorum diye üzülmüyorum muhtemelen kas miktarım artıyor.sonra birden vermeye başlıyacağım.diyetimede uyuyorum.yani diyetimin dışına çıkmıyorum.sadece bağırsaklarım için yulf kepeği yerine buğday kepeği kulandım.sanki azıcık yumşama var gibi.yarın bakacagız kiloya.

Teşekkürler canım, tavsiyeni dikkate alıp bugün deniycem ekmek olarak daha iyi tüketilebilir. İş yerine de sandwich yapıp götürebilirim. Sebzeli günlerde sorun olmuyorda, saf protein günlerinde ben iş yerinde öğlen çok zorlanıyorum yemek konusunda.

Bu diyet sporla birleşince özellikle ilk önce bel çevresinden zayıflatıyo, bu nedenle tartıda aynı görünsede daha ince görünüyor insan. bağırsaklar için bende diyetimin 4. gününde çok büyük sıkıntı yaşadım. Buğday ruşeymi satılıyo büyük marketlerde ben onun çok faydsını gördüm birkaç gün yulaf kepeğinin yanına bir tatlı kaşığı buğday ruşeymi ekle, 2 gün içinde faydasını gördüm ben.

buğdayla karışık olanımı.ondan görmüştüm.o kepektende öte birşeymiş.üstelik 100 kg den 1 kilomu yoksa 1000 kg 1 kg ruşeym elde ediliyormuş.pazardai aktar kilosuna 100 lira dedi.ama güvenemediğim için almadım.ama büyük marketlerde karışımını gördüm.

evet canım ondan. aktarlara hiç bakmadım ben marketten küçük paketini 4 TL'ye almıştım. Açık almak yerine pakette almak daha güvenilir bence. Çünkü çabuk bozulabilecek acılaşabilecek birşey, buzdolabında cam kavanozda saklamak gerekiyormuş. hatta üzerinde E vitamini açısından çok zengin olduğu yazıyor bu nedenle çorbalara salatalara bile eklenilebilir.

Selam kızlarr

Yemek sonrası klasik öğlen yürüyüşümü yaptım geldim..
İzmir öyle sıcak ki tshirtlerle dolanıyor millet.. Yaz geldi buralara valla
Eskiden bu mevsimde Kordona çıktığımda incecik bluzlarla dolanan zayıf zayıf kızları görür iç çekerdim.. Ahh ahh
Şimdi onlar kadar zayıf olmasamda ben de artık zayıfııımmmm
Yaşasın dukan yaşasın giden kilolar
Bu arada yürüyüşünüzü ihmal etmeyinnn..

Sıcaklar gelmeden yürüyebildiğimiz kadar
yürüyelim temiz havada öyle değil mi?

öylesini görmedim.bakmak lazım marketlere.e vitaminide kadınların cildi için gençlik iksiri.ilaç niyetine bile tüketilir.teşekür ederim tatlım

şimdi izmirde olmak vardı.kordondaa dolanmak çok güzel olurdu.bura okadar küçük biryerki düz yürüyüş alanı yok.10 dk yürüsen şehir dışına çıkarsın.asıl memleketim olan mersindede çok güzel kıyı şeridi yapmışlar.yürü yürüyebildiğin kadar.yoruldunmu çaybahçeleri dolu otur denizzi izerken çayını iç.ahhh mersin ve ahhh izmir

Yürümek gerçekten çok farkettiriyor. Sen bayagı kilo vermişsin canım, maşallah darısı başımıza:)ne kadar sürede verdin?

Donbul ablacım; sen de trekking yapabilirsin o zaman.. Dağ, taş yürüyüşü için özel tur düzenliyorlar buralarda..

Hem o daha çok kilo verdiriyor..

Yürüyüşün her türlüsü dukanda makbul biliyorusunn, önemli olan hareket etmeekkk..

İzmir konusunda da; zayıf zayıf kızları görüp, motive olmak açısından da bu şehri seviyorum..

Slm kizlar71.300kg ile basladigim dukana 3 hafta takir takir 3 kg veren ben regl donemine girdim.hatta o donemden ciktim .ustune 1 hafta daha gecti ve5 haftalik dukan maceramin son 2 haftasinda 67.8. - 68.3 arasinda gelip gitmekten basim dondu.2hafta resmen cile gibi.az once ipler koptu ve 5 cagla yedimmmm.ben simdi naapiyim bu bir
Ikikncisi ogle yemegimi yazicam sebzeyi abartmismiyim bi soyleyiverin size zahmet:
Yediklerim soyle:sebze protein gunumdeyim
1kucuk köz patlican ve 1kase yogurt.kucuk corba kasesi kadar dogranmis kirmizi lahana (2 yumurta buyuklugunde diyebilirim )ve 3 tane tavuk but.sizce nasil????
Az once 1 bardak sut ve dukan kekim
Aksamada ici kiymali 4 -5 tane kuru patlican dolmam var.
Sabah 2haslanmis yumurta yemistim.
Yorumlarinizi bekliyorum.caglalar icin de tabii
optum dukandaslar

Sonunda vizelerim bittti günlüğümü yayınlamaya devam edeceğim yarından itibaren,
umarım ben yokken eksileriniz tavan yapmıştır canlar

bu dönemde 1-2 kg alırım diyordum +500le kapattım bunu diyete adapte olarak rahat veririm nasılsa

Son düzenleme:
merhaba kızlar şu nar şerbetini bende denemek istiyorum bir ara sırf ödem atmak için

ah ya canım izmirim iple yazı çekiyorum gitmek için bende gelip kordonda gezsem alsancakta kumpir yesem konakta kuşlara yem versem dog,büyü,oku memleketini terket olacak işmi şimdi senin yerinde olsaydım keşke

Son düzenleme:
bir mesaiyi daha bitirmiş olmanın mutluluğu ile herkese iyi akşamüstüler:))
yarın bildirim günü merakla sabah kilomu bekliyorum Allahım sen bu forumdaki herkesin yüzünü güldür..
gitsin şu pis yağlar,kilolar...
Gideyim oğluşumu alayım da biraz dolaşalım..gerçi onla pek yürünmüyoo..daha 2 yaşında ama kızları görünce takılıyo,yürümüyo artık, yanlarına gitmek istiyo hep:))
işim zor valla bakalım nolcak büyüyünce..

bu arada forumdaki en şişman hatun olduğumu farkettim
bu durum ilk başta çok canımı sıkıyordu neden bu kadar geç kaldım diye...
ama kilolar gittikçe daha az üzülmeye başladım
zararın neresinden dönülürse kar diyerekten...
Allah tan olduğum kilonun daha altında görünüyom yapım gereği..
yoksa daha fena bozulurdum(

ya ben de artık 2 haneli sayılara inmek istiyorum sonra 80 lere sonra 70 lere....
olcak mı dersiniz...ağustos a kadar 75-78 olmam lazım...
şu anda kayıplar iyi ama aylar geçtikçe kilo verme hızı düşer diye düşünüyorum.
3.ve 4.aylarda haftalık kaybınız ne oldu arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…