- 18 Mart 2009
- 274
- 0
ben mutlaka günde 1.5 kaşığı yulaf kepeği şart diye biliyorum tabi tecrübelilerimiz daha iyi bilir hem düşünsene aldığımız tek karbonhidrat o yüzden mantıkende mutlaka alınmalı...değişik tarifler var onların içine koyarak tüketmeyi dene canım...
Gunaydin canim,evet hicbirsey yesilcayin yerini tutamaiyor gercektende.diyet iicn yada diyet sonrasi icilmesi gerekli bir cay..yulaf kepegi dukan diyetinin olmazsa olmazi o yuzden tuketmeye calis.bu diyetteki aldigimiz tek karbonhidrat oluyor ve icerigi dolayisi ile hem kendinin 25 kati su cekme emme ozelliginden dolayi tokluk sagliyor,hem spor yapildiginda performansi artiriyor hem aldigimiz bolca proteine bagli kolesterolun dengelenmesine yardimci oluyor.ve tabiki kabizlik sorununun bir nebzede olsa az olmasini ssagliyor.o yuzden tuketmeye calis canim.tamam sutle yogurt ile tuketemiyorsan harika tarifler var onlarda kullan.ekmek yap onunla sonra ister kahvaltini yap ister sandwich yap icine ister pizza istersen baska tariflerde kullan ben bazen keske 2 kasiktan daha cok olsaydi hakkimiz diye dusunuyorum yetmiyor cunku
inşllah 63 dür
tavukmu balıkmı derken kıymaya kaldık.bugün sporda beni 15 gündür görmeyen bir teyzem bana çok zayıfladın dedi.halbuki tartıda birşey yok.am spor sıkılaşması var 5 cm fark eti.kilo veremiyorum diye üzülmüyorum muhtemelen kas miktarım artıyor.sonra birden vermeye başlıyacağım.diyetimede uyuyorum.yani diyetimin dışına çıkmıyorum.sadece bağırsaklarım için yulf kepeği yerine buğday kepeği kulandım.sanki azıcık yumşama var gibi.yarın bakacagız kiloya.
Bu diyet sporla birleşince özellikle ilk önce bel çevresinden zayıflatıyo, bu nedenle tartıda aynı görünsede daha ince görünüyor insan. bağırsaklar için bende diyetimin 4. gününde çok büyük sıkıntı yaşadım. Buğday ruşeymi satılıyo büyük marketlerde ben onun çok faydsını gördüm birkaç gün yulaf kepeğinin yanına bir tatlı kaşığı buğday ruşeymi ekle, 2 gün içinde faydasını gördüm ben.
buğdayla karışık olanımı.ondan görmüştüm.o kepektende öte birşeymiş.üstelik 100 kg den 1 kilomu yoksa 1000 kg 1 kg ruşeym elde ediliyormuş.pazardai aktar kilosuna 100 lira dedi.ama güvenemediğim için almadım.ama büyük marketlerde karışımını gördüm.
evet canım ondan. aktarlara hiç bakmadım ben marketten küçük paketini 4 TL'ye almıştım. Açık almak yerine pakette almak daha güvenilir bence. Çünkü çabuk bozulabilecek acılaşabilecek birşey, buzdolabında cam kavanozda saklamak gerekiyormuş. hatta üzerinde E vitamini açısından çok zengin olduğu yazıyor bu nedenle çorbalara salatalara bile eklenilebilir.
Selam kızlarr
Yemek sonrası klasik öğlen yürüyüşümü yaptım geldim..
İzmir öyle sıcak ki tshirtlerle dolanıyor millet.. Yaz geldi buralara valla
Eskiden bu mevsimde Kordona çıktığımda incecik bluzlarla dolanan zayıf zayıf kızları görür iç çekerdim.. Ahh ahh
Şimdi onlar kadar zayıf olmasamda ben de artık zayıfııımmmm
Yaşasın dukanyaşasın giden kilolar
Bu arada yürüyüşünüzü ihmal etmeyinnn..
Sıcaklar gelmeden yürüyebildiğimiz kadar yürüyelim temiz havada öyle değil mi?
Selam kızlarr
Eskiden bu mevsimde Kordona çıktığımda incecik bluzlarla dolanan zayıf zayıf kızları görür iç çekerdim.. Ahh ahh
Sıcaklar gelmeden yürüyebildiğimiz kadar yürüyelim temiz havada öyle değil mi?
şimdi izmirde olmak vardı.kordondaa dolanmak çok güzel olurdu.bura okadar küçük biryerki düz yürüyüş alanı yok.10 dk yürüsen şehir dışına çıkarsın.asıl memleketim olan mersindede çok güzel kıyı şeridi yapmışlar.yürü yürüyebildiğin kadar.yoruldunmu çaybahçeleri dolu otur denizzi izerken çayını iç.ahhh mersin ve ahhh izmir
Selam kızlarr
Sıcaklar gelmeden yürüyebildiğimiz kadar [COLOR=#00008 0]yürüyelim [/COLOR]temiz havada öyle değil mi?
ruby blogger mı oluyon seeennkardeşin kurunca haber ver seruvenını takıp edelım.. sevıyorum blogları ya