Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

lütfen bakmayı unutma olur mu :KK54:

evet uzun sürdü. 45 dk dolduktan sonra kıvam almadı bende süt tozu ve ek tatlandırıcı takviyesi yaptım keşke yapmasaydım. :/ çok çok az bişi çıktı şuan için tekrar yapmaya değmez gibi düşünüyorum ammavelakin yarın krebimin üstüne sürdüğümde bilmiyorum değişir mi düşüncem :KK52::KK76:

yaramaz kız nasılsın.yine beni çok güldürdün Allahta seni güldürsün tatlım.yemek yapmıyorsun kendine negüzel.aferim sana kız.şu süt reçeli nasıl birşey.nasıl yapılıyor.tarif et bakalım.sütü çok severim.kahveleri sormuşsun.kakuleli kahve kipada satılıyordu.çikolatalısıda vardı.menelgiç kahvesini içtim pek hoşuma gitmedi.diri oluyor biraz.kahve içmeyi çok sevmem ama güzel kahve yaparım.bu yüzden kahve tadı önemli.kakuleyi kendin alıp kahveye ekliyebilirsin.kahve değirmenim vardır.bulursam çiğ kahveyi alıp kavurup çekerim.asıl o kahve güzel olur.bak yeni çektiğim taze kahveyi içerim.yanında türk lokumu yada biterçikulatayla.ama tabi şuan içemem.ama eşime yaparım.ona yedirip içirip mutlu oluyorum.bana kızıyor sen zayılıyorsun bana kilo aldırıtyorsun diye.aman laf nerden nereye geldi

Ayy cok yazik ya.. Allahim yardimcisi olsun... Insallah bize ders olurda, yeni nesile güzel yeme aliskanliklari veririz..

:KK1::KK1: cok tatlisin ya.. Hadi bakalim :KK9:

olmuyor be tatlım.düşününce yaptığımız hataları dönüp dolaşıp yine yapıyoruz.diyet yaparken zaralı olduğun bildiğimiz halde kaçamak yapıyoruz.Allah büyük hatalardan korusun.

Selam Kızlarr :KK3:

İşyerimdeki yoğunluktan bende gelemedim buralara..:126: Benim kilolarda tıngır mıngır gitmeye devam ediyor..
Ben yaklaşık 2 aydır kayda değer kilo vermediğimi düşünüyordum ki beni bu 2 ayda görmeyen kaynım demez mi iyice zayıflamışsın sen diyee.. :KK53:

Üstüne bizim damat.. Onunla da yaklaşık 3 haftadır görüşmüyoruzdur..
Ablaaaaa her gördüğümde ufalıyorsun yüzün küçücük kaldı demezmi.. :KK62:

Yani demem o ki; kilolara, gramlara çok takılmadan dukana devam ederseniz elbet sonucunu alacaksınız.. :KK16:

Tartı herzaman yüzünüzü güldürmese bileee..

Sevgiler ve bol bol eksilerrr :KK54:

bende durdum üstelik daha 5 kilo verdim.ama pes etmek yok.test bizi tam anlamıyla yansıtmıyor.yani orda verilen süreleri çok geçebiliriz.yani bizim tam anlamıyla direncimizi bilmiyor.yada daha önceki diyetlerde neler yaşadığımızı yada hangi ilaçlarla hangi tedavileri gördüğümüzü bilmiyor.standart olduğu için süre sana göre değişebilir direnç sürende.o yüzden diren ve diyeti bırakma

kızlar bnde cok hastaym oğlusumda hasta :KK43: ona meyve püreleri sebze püreleri yapıyorum ama bn saf p.deyim :KK43: ilaçta kullanamıyorum çok kötüyüm çook :KK43:

geçmiş olsun tatlım.şuan hastalık salgın halde.birde meyve tüketimin olmadığı için direnç düşüyor.yaz gelse gerçek sebzeler çıksa direncimiz artar.şu an yediğimiz herşey turfanda yani içinde doğru dürüs vitamin yok birde hormon var.sabretmek lazım

bugün safpreteyin günüm.dün epey sebze tüketim.bugün ete devam.dün kırmızı et yedim.buğün tavuk tüketmeyi düşünüyorum.ama balıkta olabilir.bakalım spordan sonra pazara çıkar bir bakarım.hangisini canım çekerse alırım.burda tavukçum var kızarmış tavuk satıyor.kızarmış tavukta yarım kilo gelmez ama enazından beyazeti çok.ben yiyince benimkilerde istiyor.biriyer biribakar olmuyor.önceleri bu kızarmış tavuklar azıcık iri oluyordu.şimdi abartmışlar sanki tavuk deyilde minicik kuş pişiriyorlar.tavuğun kanadını falan alıyorlar.nneyse zaten ben beyaz etini yiyebilirim.bağırsak problemi yüzünden kepeğe buğday kepeği ekledim.ama hala karnımda gazdan başka birşey yapmıyor.neyse böyle devam edeyim.eni sonu çözülecek

arkadaşlar herkese günaydın...
dukanda 10 günü devirdim kendime hala hayretler içerisindeyim pilavsız yaşayamayan biri olarak:KK56: neyseki o krizlerle başetmeyi öğrendim sabah yumurtam kalmamış ekmek yapamadım haşlayıpta da yiyemedim ps günüm olduğu için domates biber salatalık ve peynir yedim büyük bi ihtimal akşam eve gidene kadar acıkıcam öğlen 3 köfte az domates yicem akşama günüm var herkes börek tatlılar vs. götürürken bende kendime dünden tiramisu yaptım bardakta onu götürcem bide pırasalı peynirli krep yapmayı düşünüyorum nasıl menüm ?
hımmm arkadaşlarım çok merak ediyorlar dukan tatlılarını belki onlarla yiyebileceğim etimek tatlısı yaparım :44:neyse yarın gelişmeleri anlatırım...hepiniz kendinize çok iyi bakın :KK16:

lütfen bakmayı unutma olur mu :KK54:

evet uzun sürdü. 45 dk dolduktan sonra kıvam almadı bende süt tozu ve ek tatlandırıcı takviyesi yaptım keşke yapmasaydım. :/ çok çok az bişi çıktı şuan için tekrar yapmaya değmez gibi düşünüyorum ammavelakin yarın krebimin üstüne sürdüğümde bilmiyorum değişir mi düşüncem :KK52::KK76:

Çatlakçım süryani kahvesi için özel mesaj gönderiyorum canım, web sitesi falan yazıyor belki oradan iletişime geçebilirsin.. :126:

Ve donbul ablanın dediği gibi çift kavrulmuş ve kakuleli bir kahve.. Üzerindeki tarifte de öyle yazıyor.. Sindirimi uyarıcıymış, gaz sökücüymüş vs.. Dukana da yardımcı yanii.. Gerçi normal türk kahvesi de öyle diye biliyorum..

Bu arada nasıl oldu bakalım senin süt reçeli tadı güzelmiydi?? :KK56:

Bu dukan hepimizi usta birer aşçı yaptı valla tebrikler kendisine :KK9:

Son düzenleme:
Bu gün dukanla 1. Ayım doluya mutluyum tam 5.6 gr verdim umutluyum insallah bu yüklerimden kurtulurum . Bu 1 ay boyunca hicbir saglık sorunum olmadı cok sükür hatta diyet sayesizde düzenli sebze ve yeşil cay tüketimim artı teşekkürler dukan teşekkürler dukandaşlar nice - li aylar ve günler diliyorum hepimiz icin =)

Arkadaşlar bu hafta hiç nete giremedim kusura bakmayın yarın ameliyet olacağım göz kapaklarımdaki kistler alınacak haftaya kadar siteye giriş yapamayacagım en azından ıyılesene kadar ama kardesime rica edip bır dahakı hafta perşembe gunu de kilo bıldırımı yapmaya ozen gostereceğim şimdiden bilginiz olsun bu arada yarının bıldıırımını sımdıden yapayım mı

Herkese günaydın nasılsınız bugün.. Bugün burada hava epey kasvetli kışı bir türlü gönderemedik...
Sabah sabah da boyacılar geldi evin dış cephesi boyanıyor onlarla uğraştım.... halbuki lojman yapılalı daha 1 sene olmadı....
Şimdi kalkıp öğle yemeği için eşime ve kendime fındık lahmacun yapacağım.... Sebze günündeyim bu sebze günlerini çok seviyorum.. protein günleri benim için tam bir işkence... Yumurtayı haşlama veya omlet gibi hiç bir şekilde yiyemiyorum eti de çok sevmem aslında bu yüzden protein günleri zorluyor beni eşim ise çok memnun çünkü eti sabah öğlen akşam her öğün yiyebilir.....
Neyse ben gidip öğle yemeğimi hazırlayayım....
Herkese güzel bir gün diliyorum....

Herkese günaydın. Arkadaşlar ben yeşil çayın çok faydasını gördüm. Bol su + yaprak yeşil çay gerçekten çok farkettiriyor. Ben bazı günler yulaf kepeğimi tüketemiyorum tadına hiç alışamadım sizce kilo vermemi etkiler mi?

Yarin icin hafif kozledigim patlicanlarin icine sogan ve domatesle kavurdugum kiymayi baharatlarla tatlandirip doldurdum dukan usulu karniyarigim cok gozel oldu :) ve ucgunluk ekmegim firinda yarina hazirim ps gunum taze nar serbetide yaptimda aklima takildi bu nar serbetinde sinirlama var mi????????? Dukancanlar cevap verebilir misiniz??????
ellerine saglik canim,bende yapmistim ve cok hafif lezzetli olmustu:KK56:yanliz nar serbeti ile ilgili soylemek istedigim bir nokta var bu cay aslinda yesilcay icemeyenlere bir alternatif vede asil amaci duraklamayi kirmak. tavsiyem surekli tuketmeyin,ne zamanki duraklamaya girdiniz bunu kirmak icin kullanmanizi oneririm birde surekli kullanimi guclu bir odem atici oldugundan bobrekler uzerinde olumsuz etki yapabilir.yani duraklayinca ve 1 lt yi gecmeyecek sekilde icin ...
Arkadaşlar bu hafta hiç nete giremedim kusura bakmayın yarın ameliyet olacağım göz kapaklarımdaki kistler alınacak haftaya kadar siteye giriş yapamayacagım en azından ıyılesene kadar ama kardesime rica edip bır dahakı hafta perşembe gunu de kilo bıldırımı yapmaya ozen gostereceğim şimdiden bilginiz olsun bu arada yarının bıldıırımını sımdıden yapayım mı

Oncelikle gecmis olsun canim...bildirimi yap sen ben yarin soylerim dely e...sonra bir haftalik bildirim yapilmadiginda sorun yok 2 hafta ustuste olunca siliniyor listeden genelde..

Herkese günaydın. Arkadaşlar ben yeşil çayın çok faydasını gördüm. Bol su + yaprak yeşil çay gerçekten çok farkettiriyor. Ben bazı günler yulaf kepeğimi tüketemiyorum tadına hiç alışamadım sizce kilo vermemi etkiler mi?

ben mutlaka günde 1.5 kaşığı yulaf kepeği şart diye biliyorum tabi tecrübelilerimiz daha iyi bilir hem düşünsene aldığımız tek karbonhidrat o yüzden mantıkende mutlaka alınmalı...değişik tarifler var onların içine koyarak tüketmeyi dene canım...

Gunaydin canim,evet hicbirsey yesilcayin yerini tutamaiyor gercektende.diyet iicn yada diyet sonrasi icilmesi gerekli bir cay..yulaf kepegi dukan diyetinin olmazsa olmazi o yuzden tuketmeye calis.bu diyetteki aldigimiz tek karbonhidrat oluyor ve icerigi dolayisi ile hem kendinin 25 kati su cekme emme ozelliginden dolayi tokluk sagliyor,hem spor yapildiginda performansi artiriyor hem aldigimiz bolca proteine bagli kolesterolun dengelenmesine yardimci oluyor.ve tabiki kabizlik sorununun bir nebzede olsa az olmasini ssagliyor.o yuzden tuketmeye calis canim.tamam sutle yogurt ile tuketemiyorsan harika tarifler var onlarda kullan.ekmek yap onunla sonra ister kahvaltini yap ister sandwich yap icine ister pizza istersen baska tariflerde kullan ben bazen keske 2 kasiktan daha cok olsaydi hakkimiz diye dusunuyorum yetmiyor cunku:KK34:

arkadaşlar şu nar şerbetinin tarifini tekrar yazar mısınız?geriye dönmek çok zaman alıyorda...:KK17:kabızlığa başka neler iyi geliyor bu diyet bende kabızlık yaptı sebze yememe rağmen hiçbir değişme yok:KK50:

Gerçekten kitabı okumak çok önemli. Diyeti uyguluyorum. 5+5 üzerinden gidiyorum. 59 ile başladım 56 oldum. Yürüyüş yapamama rağmen sonuç bu. Kitapta bazı çeviri problemleri olduğunu düşünüyorum. O nedenle bu anlaşmazlıkları çözebileceğim bir başka okurun bilgisine ihtiyaç duyuyorum. Kitabı okuyan varsa konuları üzerinden gidebiliriz belki.

merhaba ben dukan diyeti yaptım bu yaz 86 kişloydum 73 e düştüm 2 aylık süre içersinde 13 kilo verdim çok memnunum şuan bıraktım şuan da sebze üzerine bir diyet uyguluyorum bol spor ile birlikte tabiki daha yeni başladım sebze diyetine ama şimdiden incelmelerimi hissedebiliyorum :)

arkadaşlar şu nar şerbetinin tarifini tekrar yazar mısınız?geriye dönmek çok zaman alıyorda...:KK17:kabızlığa başka neler iyi geliyor bu diyet bende kabızlık yaptı sebze yememe rağmen hiçbir değişme yok:KK50:

Tarifi vereyim ama dedigim gibi surekli yapmamaya yani icmemeye calis sonucta girecigin bir duraklamayi kirmakta degerlendirebilirsin.:Nar Şerbeti (yeşilçay içemeyenler özellikle denesin)

2 yemek kaşığı hibiscus (nar çiçeği),
1 yemek kaşığı dolusu yeşilçay,
bir iki tane kuşburnu ile birlikte cezvede demlenir.
Cam bir sürahi soğuk 1 litre su ile doldurulur ve içine bir adet çubuk tarçın, bir iki dilim limon -kabuğu ile birlikte- atılır. Cezvede demlenirken ılıyan çay sürahiye eklenip dolaba kaldırılır. buz gibi soğuduktan sonra içmeye doyum olmuyor. isteyen tatlandırıcı da ekleyebilir. ben gerek duymadım. tam bir ödem attırıcı duraklama kırıcı!

Not: Taze zencefil dilimi de çok yakışıyor. İşte evde sevdiğiniz çaylardan ne varsa kendinize göre ayarlayın.
(alintidir)
kabizlik icinse bolca su ic,yesil cayini mutlaka ic,yulaf kepegi hakkinin yarisini bugday kepegi ile degistirebilirsin,sebze gunlerinde bol lifli sebzeleri tercih et..ise yaramazsa yemeklerinden sonra 1 kasik bitkisel yag ic..eczaneye sorabilecegin bitkisel icerikli urunlerde yardimci olabilir eger hala gecmezse o aman bir doktordan yardim iste canim ama su illede su diyorum....

Son düzenleme:
tartım bozulduuu yaaa :KK14:

65, 66, 67 hatta 63 bile gördüm 10 kere çıktım üstüne yaaa offf

ellerine saglik canim,bende yapmistim ve cok hafif lezzetli olmustu:KK56:yanliz nar serbeti ile ilgili soylemek istedigim bir nokta var bu cay aslinda yesilcay icemeyenlere bir alternatif vede asil amaci duraklamayi kirmak. tavsiyem surekli tuketmeyin,ne zamanki duraklamaya girdiniz bunu kirmak icin kullanmanizi oneririm birde surekli kullanimi guclu bir odem atici oldugundan bobrekler uzerinde olumsuz etki yapabilir.yani duraklayinca ve 1 lt yi gecmeyecek sekilde icin ...

Oncelikle gecmis olsun canim...bildirimi yap sen ben yarin soylerim dely e...sonra bir haftalik bildirim yapilmadiginda sorun yok 2 hafta ustuste olunca siliniyor listeden genelde..

çoookk teşekkür ederim canım çok sağolasın
baslangiç kilo :81.100
baslangiç tarihi :20.03.2013
hedef kilo : 65
boy :1.61
geçen haftaki kilo : 77.00
güncel kilo : 76.700
şimdiden çokk teşekkur ederim

X