oncelikle yolun daha oyle basindasinki ilginc bu kadar erken bir duraklama yasiyor olman.bendede aynisi olmustu ama ben dukanin hemen oncesinde yaptigim sok diyete baglamistim.acaba sendede boyle bir durum soz konusu olmus olabilirmi.o zaman sunlara goz at derim yeterli su iciyormusun?,yeterli protein tuketiyormusun,?,sinirli izinlileri bu aralar cok tukettinmi,?wc problemi yasiyormusun ?bunlara bir bak bakalim.yesil cayini hergun mutlaka icmeye calis,birkac gun sinirli izinli tuketme,ozellikle saf protein gunlerinde ve 20-30 dakika yuruyus yapmaya calis.bir duraklama yasiyorsun ama erken bir donem..gelelim yaptigin cagla kacamagina aslinda bunun ustune yapilacak bir yorum yok bayagi kacamak yapmissin iste hemde zaten birde duraklamadayken oturup dua edelimde yeni bir duraklamaya falan sebep olmasin.sende takilma caglaya ve diyetine devam et eskisi gibi canim...menundeki sebze miktari evet fazla porsiyonda yada gunde alacagin proteinin 2/3 sebzenin ise 1/3 olmasina dikkat et.Slm kizlar71.300kg ile basladigim dukana 3 hafta takir takir 3 kg veren ben regl donemine girdim.hatta o donemden ciktim .ustune 1 hafta daha gecti ve5 haftalik dukan maceramin son 2 haftasinda 67.8. - 68.3 arasinda gelip gitmekten basim dondu.2hafta resmen cile gibi.az once ipler koptu ve 5 cagla yedimmmm.ben simdi naapiyim bu bir
Ikikncisi ogle yemegimi yazicam sebzeyi abartmismiyim bi soyleyiverin size zahmet:
Yediklerim soyle:sebze protein gunumdeyim
1kucuk köz patlican ve 1kase yogurt.kucuk corba kasesi kadar dogranmis kirmizi lahana (2 yumurta buyuklugunde diyebilirim )ve 3 tane tavuk but.sizce nasil????
Az once 1 bardak sut ve dukan kekim
Aksamada ici kiymali 4 -5 tane kuru patlican dolmam var.
Sabah 2haslanmis yumurta yemistim.
Yorumlarinizi bekliyorum.caglalar icin de tabii
optum dukandaslar
hic canin SIKILMASIN canim,onemli olan dedigin gibi zararin neresinden donersen kardir.ve sen bir cok kisiden cok daha cabuk ve kolay vereceksin bak gor.bu arada forumdaki en şişman hatun olduğumu farkettim
bu durum ilk başta çok canımı sıkıyordu neden bu kadar geç kaldım diye...
ama kilolar gittikçe daha az üzülmeye başladım
zararın neresinden dönülürse kar diyerekten...
Allah tan olduğum kilonun daha altında görünüyom yapım gereği..
yoksa daha fena bozulurdum(
ya ben de artık 2 haneli sayılara inmek istiyorum sonra 80 lere sonra 70 lere....
olcak mı dersiniz...ağustos a kadar 75-78 olmam lazım...
şu anda kayıplar iyi ama aylar geçtikçe kilo verme hızı düşer diye düşünüyorum.
3.ve 4.aylarda haftalık kaybınız ne oldu arkadaşlar...
Donbul ablacım; sen de trekking yapabilirsin o zaman.. Dağ, taş yürüyüşü için özel tur düzenliyorlar buralarda..
Hem o daha çok kilo verdiriyor..
Yürüyüşün her türlüsü dukanda makbul biliyorusunn, önemli olan hareket etmeekkk..
İzmir konusunda da; zayıf zayıf kızları görüp, motive olmak açısından da bu şehri seviyorum..
bir mesaiyi daha bitirmiş olmanın mutluluğu ile herkese iyi akşamüstüler:))
yarın bildirim günü merakla sabah kilomu bekliyorum Allahım sen bu forumdaki herkesin yüzünü güldür..
gitsin şu pis yağlar,kilolar...
Gideyim oğluşumu alayım da biraz dolaşalım..gerçi onla pek yürünmüyoo..daha 2 yaşında ama kızları görünce takılıyo,yürümüyo artık, yanlarına gitmek istiyo hep:))
işim zor valla bakalım nolcak büyüyünce..
oncelikle yolun daha oyle basindasinki ilginc bu kadar erken bir duraklama yasiyor olman.bendede aynisi olmustu ama ben dukanin hemen oncesinde yaptigim sok diyete baglamistim.acaba sendede boyle bir durum soz konusu olmus olabilirmi.o zaman sunlara goz at derim yeterli su iciyormusun?,yeterli protein tuketiyormusun,?,sinirli izinlileri bu aralar cok tukettinmi,?wc problemi yasiyormusun ?bunlara bir bak bakalim.yesil cayini hergun mutlaka icmeye calis,birkac gun sinirli izinli tuketme,ozellikle saf protein gunlerinde ve 20-30 dakika yuruyus yapmaya calis.bir duraklama yasiyorsun ama erken bir donem..gelelim yaptigin cagla kacamagina aslinda bunun ustune yapilacak bir yorum yok bayagi kacamak yapmissin iste hemde zaten birde duraklamadayken oturup dua edelimde yeni bir duraklamaya falan sebep olmasin.sende takilma caglaya ve diyetine devam et eskisi gibi canim...menundeki sebze miktari evet fazla porsiyonda yada gunde alacagin proteinin 2/3 sebzenin ise 1/3 olmasina dikkat et.
hic canin SIKILMASIN canim,onemli olan dedigin gibi zararin neresinden donersen kardir.ve sen bir cok kisiden cok daha cabuk ve kolay vereceksin bak gor.
2 haneli sayilari gormen cok yakinki zaten,bugun yarin goreceksin canim.agustosa 75-78 dedigin kiloya ulasirsin canim.ve agustosa 5 ay gibi bir sure varken sende 25-30 arasi verirsin bu zamana kadar.ilk kilolari kolay verip sonlara dogru zorlansanda sakin yilma.senin yolun daha uzun arkadasim o yuzden Allah yardimciin olsun,iraden bol olsun....4 aylik surelerde genelde 20-23 gibiydi kayiplar..
buranın dağlarında domuz var.adamı parçalar kocaman.geçen gün biri pazarda kadını parçaladı.adam dağda vurmuş öldü sanmış pazara gizlice getirmiş.arabanın arkasında yatan hayvan kendine gelmiş.pazarı birbirine katmış.arkadaşım görmüş kocaman dana gibiymiş.o yüzden dağ yürüyüşünü kafana göre yapamıyorsun.
ne olacak çapkın olacak sıpa
ciddimisin 20-25 kilo verirmiyim gerçekten.okurken gözlerim yuvalarından fırlayacaktı valla:)) 25-30 u hayal bile edemiyorum:))böyle şeyler duyunca daha çok motive oluyorum diyete...ya siz bitanesiniz bitaneee...zaten ağustosun ortalarında düğünümüz var..inşallah dediğin gibi olur...dört elle sarılıyorum böyle şeyler duyunca...
Amin İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun..burda oldukça motivasyon çok iyi..zorlansamda sizden destek alırım yılmamak için...
Yulaf kepegı yerıne bugday kepegı kullansak olmazmı acaba ????
bazi yerlerde bulamadim ama bi kac yer daha var oralarada bakicam. tskler bilgileriniz icin cok sagolun :)
senden sonra ben başı çekiyorum canım benim de durumum aynı sen,in gibi.boyum uzun olduğu için kimse 100 kiloluk biri olduğuma inanmıyor ama kıyafetlerin altındaki gerçeği maalesef ben biliyorum senin boyun kaç?bu arada forumdaki en şişman hatun olduğumu farkettim
bu durum ilk başta çok canımı sıkıyordu neden bu kadar geç kaldım diye...
ama kilolar gittikçe daha az üzülmeye başladım
zararın neresinden dönülürse kar diyerekten...
Allah tan olduğum kilonun daha altında görünüyom yapım gereği..
yoksa daha fena bozulurdum(
bu günkü menüm sabah:
akşamdan kalan kıymalı yumurta peynir yeşil çay
öğlen köfte ayran
ara öğün yoğurt kepekli
akşama balık
kabızlık için kepek hakkımızın 1 kaşığını buğday kepeği kullanarakta çözebiliyoruz
ya verirsin tabiki neden vermeyesin ben hep diyorum kilo vermek hic bu kadar kolay olmamisti diye...bak cok yakin arkadasimiz 4 ayda verdi 22 kiloyu seninki daha kolay olacak inan bana cunku vermen gereken baslangic kilon yuksek ya kolay vereceksin kolay yetiseceksin bize ama lutfen kacamak olaylarina falan girme gercekten o zaman isin cok ama cok uzar..cok kolay vereceksin bak gor.bide soyledigin 20-25 hic zor degil...buralardan kopma ayrilma,suruden ayrilani kurt kapar
senden sonra ben başı çekiyorum canım benim de durumum aynı sen,in gibi.boyum uzun olduğu için kimse 100 kiloluk biri olduğuma inanmıyor ama kıyafetlerin altındaki gerçeği maalesef ben biliyorum senin boyun kaç?
ya kızlar ben bu starbucks olayını ne yapcam arkadaşlarla her buluştuğumuzda uğruyoruz yagsz kremasız White mocha içiyorum küçük boy ama sonra deli vicdan yapıyorum yaa
aa bütün ölçülerimiz aynıymış gerçekten canım. birbirimizi takip edip destek olalım. ben daha 67 lere inemedim malesef. 68.2 yi gördüm bu sabah en düşük olarak. kabızlık için ilk günlerde yeşil çay içiyordum ama etkisini görememiştim. bir kereliğe mahsus olarak ilaç içtim. şimdilerde kayısılı form çay içiyorum o iyi geldi. tam düzene oturmadı ama eskiye göre daha iyi. yani bırakmam sanırım form çayı yok çok fena.
ben de yemekten sonra atıştırmaya devam ediyorum bişiler o kötü huyum var yani :) dişimizi sıkalım yaza mutlu girelim. :124: