Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

şimdi baktımmm sauna şortum kargoya verilmiş bileee.

fitness a giderken kırmızı biber jelimi sürücem sauna eşortmanımı giiycem bitincede nivea nın sıkılaştırıcı kremini almıştım onuda sürerim oohh ohh bacaklarım sıkılaşırsa bacak arası sürtünmemden ortadan kaybolur. sonraa senelerce pantolonlarımı giyebilirimmm yihuuuu

winnie nerde yazmıştın hatırlamıyorum ama süryani kahvesini sende görmüştüm. aktara sordum adamın bilgisi yokmuş. içinde kakule varmış dedim adam yine bilemedi. nerden alınır ki bu?. tadını çok merak ettim. kahveyi seviyorummmm

kızlar bnde cok hastaym oğlusumda hasta ona meyve püreleri sebze püreleri yapıyorum ama bn saf p.deyim ilaçta kullanamıyorum çok kötüyüm çook

Canimcim,protein miktarin az geldi bana biraz daha protein miktarini arttir.yani et anlaminda diyorum.aksamin super ama diger ikisi zayif geldi bana...
kızlar bnde cok hastaym oğlusumda hasta ona meyve püreleri sebze püreleri yapıyorum ama bn saf p.deyim ilaçta kullanamıyorum çok kötüyüm çook

cok gecmis olsun canim sanada oglusunada..Boyle bir durumda saf proteini birak ve sana iyi gelecek sebzelerden tuketmeye basla.sonra yaparsin yine saf protein ama simdi onceligin hastaligini atlatmak olsun.bol sebzeli tavuklu corba yap mesela limonlu tuket bitki caylarina agirlik ver ve hastaligini biran once gecirmeye bak canim ilerlemesin...

saol canım :) tavsiyeler içinde teşekkür ederim koca kış geçti maşallahım var dedim tam bahar gelcek hastalandm

yabancı dukan sitesinden donut tarifi buldum. normalde tatlı istediğim yüzünden kepek kullanıyordum ancak bu donut tarifinde kepek yok. kendimcede bi uyarlama yaptım. mahlep,tarçın,vanilya aromasıda ekledim fırında pişiyorrr.. çokk pratik pişince fotosunu paylaşırımm

annem fırının düğmelerini yıkadığı için dereceleri silindi bu yüzdende ısı derecesini ayarlayamadım ancak tadı çok güzel. ilk başta pofur pofurdu taa ki yanmadan önce

fransizca olur ve anlamazsan yardimci olurum canim
bu yanik haliyle bile oldukca guzel gorunyor canim,ellerine saglikama sen cok tatlisin ya,icten,samimi,dogal

Ayy cok yazik ya.. Allahim yardimcisi olsun... Insallah bize ders olurda, yeni nesile güzel yeme aliskanliklari veririz..

cok tatlisin ya.. Hadi bakalim

fransizca olur ve anlamazsan yardimci olurum canim

bu yanik haliyle bile oldukca guzel gorunyor canim,ellerine saglikama sen cok tatlisin ya,icten,samimi,dogal

çooook teşekkür ederim abla :) googledan çeviri yaptığımda tam anlamı çıkmıyor. video seyretsem acayip şişelerden bişi koyuyolar :/

şimdide kolları sıvadım süt reçeli yapıyorum. umarım onu elime yüzüme bulaştırmam

Çatlakçım onu Malatyadan getirdiler bize canım hediye olarak.. Nereden alındığını bilmiyorum o yüzden.. Ama işe gidince bakayım üzerinde etiket gibii bişey olacaktı..

Kahvenin özelliği çift kavrulmuş olması ve kakuleymiş.. Ben beğendim, normal kahve çarpıntı yaparken bunda böyle ferah bir hiş kalıyor.. Kakuleden sanırım..

Bende de nescafe duraklattığı için türk kahvesi içmeyi tercih ediyorum. Az tatlandırıcı ile yapınca hem tatlı isteğimi de büyük ölçüde kesiyor..

Son düzenleme:
Süpersin vallahi yaa darısı başıma :18:

sağol canım benim hedefe daha var ama verdikçe keyifleniyor insan

sağol canım, evet nar çieğini aktardan bulabilirsin ben zaten demleyip içerdim şimdide bu yeni halini sevdim

henüz amacıma ulaşabilmiş değilim ama yarıladım sayılır, şerbeti kesinlikle denemelisin ben sevdim doğrusu ekşi ekşi ohh miss

Canım arkadaşım, azminden dolayı seni tebrik ediyorum bende doğumdan sonra vereceğim kısmetse :)

kuzummmm tatlı hamişimmmm teşekkürler sen önce paşamızı doğur güzel hamişim malum ben de tüp bebek öncesi zayıflama derdindeyim yani geri hamiş kalabilirsem belki kilo alacağım ama bu kilonun üstüne olmayacak en azından ve tüp bebekte şansımızı artıracak inşallah bu zayıflık

Ellerine sağlık canım.. Harika görünüyorlar..

Bu arada süt reçelini yapmak çoook uzun sürüyormuş o yüzden hiç girişmemiştim..
Şimdiden kolay gelsin.. Gelişmelerden bizi de bilgilendir..

ya kızlar ben bu starbucks olayını ne yapcam arkadaşlarla her buluştuğumuzda uğruyoruz yagsz kremasız White mocha içiyorum küçük boy ama sonra deli vicdan yapıyorum yaa

ya kızlar ben bu starbucks olayını ne yapcam arkadaşlarla her buluştuğumuzda uğruyoruz yagsz kremasız White mocha içiyorum küçük boy ama sonra deli vicdan yapıyorum yaa

Hiiim melegim dusundum ne yapabilirsin diye:26:1-arkadaslarinla bulusmayacaksin 2-bulussanda white mocha yerine sade kahve iceceksin3-white mocha yi icecek ama sonuclarina katlanacaksin

Yarin icin hafif kozledigim patlicanlarin icine sogan ve domatesle kavurdugum kiymayi baharatlarla tatlandirip doldurdum dukan usulu karniyarigim cok gozel oldu :) ve ucgunluk ekmegim firinda yarina hazirim ps gunum taze nar serbetide yaptimda aklima takildi bu nar serbetinde sinirlama var mi????????? Dukancanlar cevap verebilir misiniz??????

Hiiim melegim dusundum ne yapabilirsin diye:26:1-arkadaslarinla bulusmayacaksin 2-bulussanda white mocha yerine sade kahve iceceksin3-white mocha yi icecek ama sonuclarina katlanacaksin
annaaaaam valla tüm seçenekler brbirinden kötü :18::18::18: en iyisi 2 yi seçip gırtlagıma hakip olup türk kahvesi içmek yoksa ne 1den vazgeçilir ne de 3 ten

lütfen bakmayı unutma olur mu

Ellerine sağlık canım.. Harika görünüyorlar..

Bu arada süt reçelini yapmak çoook uzun sürüyormuş o yüzden hiç girişmemiştim..
Şimdiden kolay gelsin.. Gelişmelerden bizi de bilgilendir..

evet uzun sürdü. 45 dk dolduktan sonra kıvam almadı bende süt tozu ve ek tatlandırıcı takviyesi yaptım keşke yapmasaydım. :/ çok çok az bişi çıktı şuan için tekrar yapmaya değmez gibi düşünüyorum ammavelakin yarın krebimin üstüne sürdüğümde bilmiyorum değişir mi düşüncem

Normal sulu yemekler yemeye başladım.Sebze protein yanında bazen bir bazen iki porsiyon meyve yiyorum.Kepek ekmeği yiyorum.Arada sınırlıları yiyorum.Ancak pilav makarna kızartma yemiyorum.Kuru yemiş çiğ olarak bazen çok az alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…