Canimcim,protein miktarin az geldi bana biraz daha protein miktarini arttir.yani et anlaminda diyorum.aksamin super ama diger ikisi zayif geldi bana...bu arada yediklerimi yazmadım ki bennn
sabah evde yumurta olmadığı için muhallebi yapmak zoruna kaldım.
2 öğünümde baharatlı meşhur yoğurdumuzdan yedim.
doğadan ın 7 otlu çayını içtim
1,5 litrelik suyum bitti
biraz önce akşam yemeği olarak, dondurulmuş midye eti haşladım yanında 80 grlık ton balığı,yoğurt ve 1 bardak light gazozla tükettim. 1 bardak daha içerim gazozdanarkasına shazilinin yağsız süt tozlu ve şekersiz Türk kahvesini içerimmm. yazınca hakikatten abarttığımı gördüm ne mide varmış bendede dksının boş kalmasını istemiyorum
kızlar bnde cok hastaym oğlusumda hastaona meyve püreleri sebze püreleri yapıyorum ama bn saf p.deyim ilaçta kullanamıyorum çok kötüyüm çook
Canimcim,protein miktarin az geldi bana biraz daha protein miktarini arttir.yani et anlaminda diyorum.aksamin super ama diger ikisi zayif geldi bana...
cok gecmis olsun canim sanada oglusunada..Boyle bir durumda saf proteini birak ve sana iyi gelecek sebzelerden tuketmeye basla.sonra yaparsin yine saf protein ama simdi onceligin hastaligini atlatmak olsun.bol sebzeli tavuklu corba yap mesela limonlu tuket bitki caylarina agirlik ver ve hastaligini biran once gecirmeye bak canim ilerlemesin...
fransizca olur ve anlamazsan yardimci olurum canimyabancı dukan sitesinden donut tarifi buldum. normalde tatlı istediğim yüzünden kepek kullanıyordum ancak bu donut tarifinde kepek yok. kendimcede bi uyarlama yaptım. mahlep,tarçın,vanilya aromasıda ekledim fırında pişiyorrr.. çokk pratik pişince fotosunu paylaşırımm
bu yanik haliyle bile oldukca guzel gorunyor canim,ellerine saglikEki Görüntüle 680979
annem fırının düğmelerini yıkadığı için dereceleri silindi bu yüzdende ısı derecesini ayarlayamadım ancak tadı çok güzel. ilk başta pofur pofurdu taa ki yanmadan önce
Ayy cok yazik ya.. Allahim yardimcisi olsun... Insallah bize ders olurda, yeni nesile güzel yeme aliskanliklari veririz..insanın ne yapacağı beli olmuyor.kendini heryönde mafetme potansiyeline sahip.takıntı oldumu abartıda oluyor.benim kız ardeşimde zayıfladı.96 ilolardan 60 kilolara indi.5 ayda .ama hiçbirşey yemedi 3 saat yürüdü.sorsan herşeyi yiyorum diyor.ama kendini kandırıyor.kaçkere tansiyonu düşüp bayıldı.birkere daha böyle zayıflamıştı sonra tekrar 96 kilolara çıktı.boyda 158 cm.yapma kızım dedim böyle yeme.sebze ye meyve ye tatlı yeme ekmek yeme .dinlemedi.üstelik evlide deyil.çocukta doğurmadı.sağlığına birşey olacak diye korktum.uyardım.ama dinlemedi.sonra tekrar kilo aldı.sonra tekrar zayıfladı.koları sarktı.göbek sarktı.birtek yürüyüş ve aç kalmayla olmuyor.evlendi şimdi hamile ama daha 1 haftada 2ilo almış.yani iki lokma yiyince 2 kilo birden gelmiş.daha gelmeyede devam edecek.yemem çok artmadı birparça tatlı yedim diyor.ama o birparça tatlıda yetiyor.yavaş ve düzenli verilen kilo kalıcı oluyor.yoksa bende 54 kilolara düştüm ama bir ilaç kulanmam bozdu bünyemi.halbuki o ilaçların kilo aldırdığını biliyorum.ona göre dikat etseydim kilo almazdım.insan kendine ne yaptığını bilmeli.bende hamurla yaptım.yememem gereken şeyleri yedim.nefsime hakim olmadım.kortizonun kilo yaptığını bildiğim halde dikat etmedim.birde zayıflama ilacı kulandım..şimdide zor veriyorum belki seyirim beklenenden 3 kat uzun sürecek belki ayda 1 kilobile veremiyeceğim ama devam edeceğim.zayıflayamıyorum az kilo veriyorum diye utanmıyacağım.şuan zaten kimse bu kiloda olduğuma inanmıyor çokdaha zayıf gösteriyormuşum.sporada devam.diyetede.
şimdi baktımmm sauna şortum kargoya verilmiş bileee.
fitness a giderken kırmızı biber jelimi sürücem sauna eşortmanımı giiycem bitincede nivea nın sıkılaştırıcı kremini almıştım onuda sürerim oohh ohhbacaklarım sıkılaşırsa bacak arası sürtünmemden ortadan kaybolur. sonraa senelerce pantolonlarımı giyebilirimmm yihuuuu
fransizca olur ve anlamazsan yardimci olurum canim
bu yanik haliyle bile oldukca guzel gorunyor canim,ellerine saglikama sen cok tatlisin ya,icten,samimi,dogal
winnie nerde yazmıştın hatırlamıyorum ama süryani kahvesini sende görmüştüm. aktara sordum adamın bilgisi yokmuş. içinde kakule varmış dedim adam yine bilemedi. nerden alınır ki bu?. tadını çok merak ettim. kahveyi seviyorummmm
Süpersin vallahi yaa darısı başıma :18:
tebrik ederim seni canım çok iyi kilo vermişsin..darısı hepimizin başına diyimkabızlık sorunu bende de var tarifinden mutlaka yararlanacağım ancak bu nar çiçeğini nerden aldın merak ettim aktarda mı satılıyo?
Ne kadar güzel amacına ulaşabilmen.... Biliyorsun ben de senin gibi yulaf kepeğini yiyemiyordum çok şükür aştım bu problemi...
Hafta sonu ben de nar çiçeği ve kuşburnu aldım nar şerbetini yapacağım
Canım arkadaşım, azminden dolayı seni tebrik ediyorum bende doğumdan sonra vereceğim kısmetse :)
çooook teşekkür ederim abla :) googledan çeviri yaptığımda tam anlamı çıkmıyor. video seyretsem acayip şişelerden bişi koyuyolar :/
şimdide kolları sıvadım süt reçeli yapıyorum. umarım onu elime yüzüme bulaştırmam
ya kızlar ben bu starbucks olayını ne yapcam arkadaşlarla her buluştuğumuzda uğruyoruz yagsz kremasız White mocha içiyorum küçük boy ama sonra deli vicdan yapıyorum yaa
annaaaaam valla tüm seçenekler brbirinden kötü :18::18::18: en iyisi 2 yi seçip gırtlagıma hakip olup türk kahvesi içmekHiiim melegim dusundum ne yapabilirsin diye:26:1-arkadaslarinla bulusmayacaksin2-bulussanda white mocha yerine sade kahve iceceksin 3-white mocha yi icecek ama sonuclarina katlanacaksin
Çatlakçım onu Malatyadan getirdiler bize canım hediye olarak.. Nereden alındığını bilmiyorum o yüzden.. Ama işe gidince bakayım üzerinde etiket gibii bişey olacaktı..
Kahvenin özelliği çift kavrulmuş olması ve kakuleymiş.. Ben beğendim, normal kahve çarpıntı yaparken bunda böyle ferah bir hiş kalıyor.. Kakuleden sanırım..
Bende de nescafe duraklattığı için türk kahvesi içmeyi tercih ediyorum. Az tatlandırıcı ile yapınca hem tatlı isteğimi de büyük ölçüde kesiyor..
Ellerine sağlık canım.. Harika görünüyorlar..
Bu arada süt reçelini yapmak çoook uzun sürüyormuş o yüzden hiç girişmemiştim..
Şimdiden kolay gelsin.. Gelişmelerden bizi de bilgilendir..
Normal sulu yemekler yemeye başladım.Sebze protein yanında bazen bir bazen iki porsiyon meyve yiyorum.Kepek ekmeği yiyorum.Arada sınırlıları yiyorum.Ancak pilav makarna kızartma yemiyorum.Kuru yemiş çiğ olarak bazen çok az alıyorumgünaydın herkese,
lamia bize moral oldun teşekkurler ve tebrikler,,birşey sorabilirmiyim 3, evrede artık normal sulu yemeklerden yemeye başladın mı 200 gr mı geçmemek kaydıyla yoksa yine kendine ayrı yemekler mi yaptın