iyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallah
bir kaç sorum var kızlar 2 haftada bir adet oldum ben hiç böyle olmazdım bugun asıl olmam gereken günlerdi zaten ama ben 2 hafta önce olunca bu ara olmam diye düşünüyordum ama yine oldum hadi gecen ay antibiyotik aldım ondandir dedim ama bilmiyorum sizce normalmi:18:
bir de benim vermem gereken 2 kilo kaldı hemen hemen haftada bir kursdaki arkadaşlarla gün yapıyoruz ve bana sen çok zayıfladın zararlı dukanın etkileri falan derken başlıyorum yemeye mazallah gidiyo kilo almıyorum ama duraklamadayım bu ay her çarşamba yaşıyorum arkadaşları seviyorum iyi niyetli olduklarını düşünüyorum ama bir yandan da şu 2 kilomun gitmesini istiyorum ve artık 3. evreye geçmek istiyorum en azından ödül öğünlerimi o güne getiririm, ama veremedik 2 kiloyu sizce ne yapmalıyım gitmesemmi güne ev hanimi olarak tek eğlencem, gideyim yok derim dedim bugun yedim yemeğimi gittim ama ye ye ye zaten ipler kopmaya müsait bilemedim
yardım edin yol arkadaşlarım:18:
açıkçası dün sabah 99.9 dum yanlış hatırlamıyorsam ama asıl sonuç için yarını bekliyorum ben de kendimi çok merak ediyorumbenim de boyum 170 ve kemik yapım kalın ve sıkı canlıyım:))
seni çok merak ediyorum gerçekten.atakta olduğun için sen çoktan 90lara gelmişsindir...ben bu hafta 90ları görürüm dedim ama olmaycak galiba...
geçenlerde latte aldım öyle acı öyle acı geldi ki anlatamam hisselerimi ama bir dahakine 1 splenda ile türk kahvesi içeyim daha iyi olcak herhaldebizim de mekanımız :) yağsız sütle latte içebilirsin, splenda da var ztn, ya da türk kahvesi içebilirsin. sert bir şeyler istersem de ristretto bianco içiyorum ben
Yulaf kepeğini ekmek olarak hiç denemedim, buradaki tariflerden akşam deniyeyim bakalım nasıl olacak. Alışmam azım bir şekilde çünkü bu diyeti bırakmaya hiç niyetim yokŞu an biraz duraklama yaşıyorum ama yeşil çay ve yürüyüşle halletmeye calışıcam. aranızda duraklama yaşayanlar var mı? üstesinden nasıl geldiniz bu dönemim?
iyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallah
bir kaç sorum var kızlar 2 haftada bir adet oldum ben hiç böyle olmazdım bugun asıl olmam gereken günlerdi zaten ama ben 2 hafta önce olunca bu ara olmam diye düşünüyordum ama yine oldum hadi gecen ay antibiyotik aldım ondandir dedim ama bilmiyorum sizce normalmi:18:
bir de benim vermem gereken 2 kilo kaldı hemen hemen haftada bir kursdaki arkadaşlarla gün yapıyoruz ve bana sen çok zayıfladın zararlı dukanın etkileri falan derken başlıyorum yemeye mazallah gidiyo kilo almıyorum ama duraklamadayım bu ay her çarşamba yaşıyorum arkadaşları seviyorum iyi niyetli olduklarını düşünüyorum ama bir yandan da şu 2 kilomun gitmesini istiyorum ve artık 3. evreye geçmek istiyorum en azından ödül öğünlerimi o güne getiririm, ama veremedik 2 kiloyu sizce ne yapmalıyım gitmesemmi güne ev hanimi olarak tek eğlencem, gideyim yok derim dedim bugun yedim yemeğimi gittim ama ye ye ye zaten ipler kopmaya müsait bilemedim
yardım edin yol arkadaşlarım:18:
naber mystery.benim durumun bugün hiç iyi değil. sen neler yapıyorsun. yarınki bildirimden umutlu musun:) bari sen umutlu ol şekerim...bende bir şişlik ve yediğim kazandibinin vicdan azabıda cabası....of offf
kılzar seyirde yeşilçay ve elma sirkesi kullanmayı düşünüyorum fayda gören varsa bi yardımcı olsun bide tecrübeliler 5+5 yada 1+1 hangisni tercih ediyim...
ellerine saglik canim,bende yapmistim ve cok hafif lezzetli olmustuyanliz nar serbeti ile ilgili soylemek istedigim bir nokta var bu cay aslinda yesilcay icemeyenlere bir alternatif vede asil amaci duraklamayi kirmak. tavsiyem surekli tuketmeyin,ne zamanki duraklamaya girdiniz bunu kirmak icin kullanmanizi oneririm birde surekli kullanimi guclu bir odem atici oldugundan bobrekler uzerinde olumsuz etki yapabilir.yani duraklayinca ve 1 lt yi gecmeyecek sekilde icin ...
Selam.
Dukan diyetinin atak evresini yaparak yaklaşık 5 kilo vermiş ama kabızlık sorunu nedeniyle diyeti bırakmak zorunda kalmış biriyim.
Aç kalmadım ya da yemek konusunda zorlanmadım fakat kitapta yazan öneriler de dahil olmak üzere hiçbir şeyden fayda göremedim.
Her şey yolunda giderken sırf kabızlık nedeniyle bıraktığım için üzgünüm.
Dukan diyeti öncesinde kabızlık sorunu yaşayan biri değildim, sanırım hem protein yüklü hem de yağsız beslendiğimiz için kabızlık sorun oluyor.
Uzun süreli bu sorunu yaşayan ve çözemeyen oldu mu benim gibi?
günaydın herkese
başlangıç tarihi:25.03.2013
başlangıç kilo:70,8
hedef kilo:60
geçen haftaki kilo:69,2
güncel kilo:68,5
boy:1.68
haftalık kilo farkı: 0,7
yine + yla uyandım. murphy kanunu mudur nedir bu bildirim günlerinde
bugün önemli 2 sınavım var bana şans dileyin :)
herkese bol - li bildirimler..