lütfen bakmayı unutma olur mu
evet uzun sürdü. 45 dk dolduktan sonra kıvam almadı bende süt tozu ve ek tatlandırıcı takviyesi yaptım keşke yapmasaydım. :/ çok çok az bişi çıktı şuan için tekrar yapmaya değmez gibi düşünüyorum ammavelakin yarın krebimin üstüne sürdüğümde bilmiyorum değişir mi düşüncem
Ayy cok yazik ya.. Allahim yardimcisi olsun... Insallah bize ders olurda, yeni nesile güzel yeme aliskanliklari veririz..
cok tatlisin ya.. Hadi bakalim
Selam Kızlarr
İşyerimdeki yoğunluktan bende gelemedim buralara..:126: Benim kilolarda tıngır mıngır gitmeye devam ediyor..
Ben yaklaşık 2 aydır kayda değer kilo vermediğimi düşünüyordum ki beni bu 2 ayda görmeyen kaynım demez mi iyice zayıflamışsın sen diyee..
Üstüne bizim damat.. Onunla da yaklaşık 3 haftadır görüşmüyoruzdur..
Ablaaaaa her gördüğümde ufalıyorsun yüzün küçücük kaldı demezmi..
Yani demem o ki; kilolara, gramlara çok takılmadan dukana devam ederseniz elbet sonucunu alacaksınız..
Tartı herzaman yüzünüzü güldürmese bileee..
Sevgiler ve bol bol eksilerrr
kızlar bnde cok hastaym oğlusumda hastaona meyve püreleri sebze püreleri yapıyorum ama bn saf p.deyim ilaçta kullanamıyorum çok kötüyüm çook
lütfen bakmayı unutma olur mu
evet uzun sürdü. 45 dk dolduktan sonra kıvam almadı bende süt tozu ve ek tatlandırıcı takviyesi yaptım keşke yapmasaydım. :/ çok çok az bişi çıktı şuan için tekrar yapmaya değmez gibi düşünüyorum ammavelakin yarın krebimin üstüne sürdüğümde bilmiyorum değişir mi düşüncem
ellerine saglik canim,bende yapmistim ve cok hafif lezzetli olmustuYarin icin hafif kozledigim patlicanlarin icine sogan ve domatesle kavurdugum kiymayi baharatlarla tatlandirip doldurdum dukan usulu karniyarigim cok gozel oldu :) ve ucgunluk ekmegim firinda yarina hazirim ps gunum taze nar serbetide yaptimda aklima takildi bu nar serbetinde sinirlama var mi????????? Dukancanlar cevap verebilir misiniz??????
Arkadaşlar bu hafta hiç nete giremedim kusura bakmayın yarın ameliyet olacağım göz kapaklarımdaki kistler alınacak haftaya kadar siteye giriş yapamayacagım en azından ıyılesene kadar ama kardesime rica edip bır dahakı hafta perşembe gunu de kilo bıldırımı yapmaya ozen gostereceğim şimdiden bilginiz olsun bu arada yarının bıldıırımını sımdıden yapayım mı
Herkese günaydın. Arkadaşlar ben yeşil çayın çok faydasını gördüm. Bol su + yaprak yeşil çay gerçekten çok farkettiriyor. Ben bazı günler yulaf kepeğimi tüketemiyorum tadına hiç alışamadım sizce kilo vermemi etkiler mi?
Herkese günaydın. Arkadaşlar ben yeşil çayın çok faydasını gördüm. Bol su + yaprak yeşil çay gerçekten çok farkettiriyor. Ben bazı günler yulaf kepeğimi tüketemiyorum tadına hiç alışamadım sizce kilo vermemi etkiler mi?
Gerçekten kitabı okumak çok önemli. Diyeti uyguluyorum. 5+5 üzerinden gidiyorum. 59 ile başladım 56 oldum. Yürüyüş yapamama rağmen sonuç bu. Kitapta bazı çeviri problemleri olduğunu düşünüyorum. O nedenle bu anlaşmazlıkları çözebileceğim bir başka okurun bilgisine ihtiyaç duyuyorum. Kitabı okuyan varsa konuları üzerinden gidebiliriz belki.
arkadaşlar şu nar şerbetinin tarifini tekrar yazar mısınız?geriye dönmek çok zaman alıyorda...kabızlığa başka neler iyi geliyor bu diyet bende kabızlık yaptı sebze yememe rağmen hiçbir değişme yok
ellerine saglik canim,bende yapmistim ve cok hafif lezzetli olmustuyanliz nar serbeti ile ilgili soylemek istedigim bir nokta var bu cay aslinda yesilcay icemeyenlere bir alternatif vede asil amaci duraklamayi kirmak. tavsiyem surekli tuketmeyin,ne zamanki duraklamaya girdiniz bunu kirmak icin kullanmanizi oneririm birde surekli kullanimi guclu bir odem atici oldugundan bobrekler uzerinde olumsuz etki yapabilir.yani duraklayinca ve 1 lt yi gecmeyecek sekilde icin ...
Oncelikle gecmis olsun canim...bildirimi yap sen ben yarin soylerim dely e...sonra bir haftalik bildirim yapilmadiginda sorun yok 2 hafta ustuste olunca siliniyor listeden genelde..
tartım bozulduuu yaaa
65, 66, 67 hatta 63 bile gördüm 10 kere çıktım üstüne yaaa offf