- 26 Temmuz 2008
- 2.252
- 5
çok değil bir kaç ay önce açlık kan şekerim 103 , açlık insülinim de 15.93 idi bunun anlamı da insülin direnci vardı, o zaman göre şimdi 9kg eksiğim ve son tahlilimde AKŞ 77, açlık insülinim de 5.13 e düşmüş, yani insülin direnci kalmadııııı..:79:
Arkadaşlar bir dijital tartı alayım diyorum ama karar veremedim. Düz mü alsam, şu vücut analizi yapanlardan mı? Düşük fiyatlı mı olsun, paraya kıymalı mıyım? Siz neler kullanıyorsunuz?
canım ben şimdilik normal tartı kullanıyorum.ama hepimiz gr bile verdiğimize sevinen insanlar olduğumuz için dijitallere bakabilirsin.en fazla 20-22 arası büyük süper marketlerde.alışveriş merkezlerinde.
aaahhh aaah ne kadar ucuz kurtulmuşsun:)) az önce adet oldum ve dayanamayarak 1 kuru incirin içine yarım ceviz koyup yidim beeeeeeeeeennnaz önce adet olmuşum ona rağmen karnım dümdüz ve canım hiç tatlı istemedi.
ben çoooooook uzun zamandır, yaklaşık 2 yıl oldu, teknosadan almıştım, burada başka alternatifim yoktu, hiç de bilinmedik bir marka, oldukça uygundu da fiyatı, dijital tartı kullanıyorum..taş gibi maşallah hiç bişi olmadıArkadaşlar bir dijital tartı alayım diyorum ama karar veremedim. Düz mü alsam, şu vücut analizi yapanlardan mı? Düşük fiyatlı mı olsun, paraya kıymalı mıyım? Siz neler kullanıyorsunuz?
aaahhh aaah ne kadar ucuz kurtulmuşsun:)) az önce adet oldum ve dayanamayarak 1 kuru incirin içine yarım ceviz koyup yidim beeeeeeeeeennn
ben çoooooook uzun zamandır, yaklaşık 2 yıl oldu, teknosadan almıştım, burada başka alternatifim yoktu, hiç de bilinmedik bir marka, oldukça uygundu da fiyatı, dijital tartı kullanıyorum..taş gibi maşallah hiç bişi olmadıfazla hassas bişi almaya bence gerek yok...
canım tarçınlı süt iç tekrar canın tatlı isterse.tarçın tatlı istegini azaltıyor.
yulaf kepeği ile ekmeğimsi bir şeyler yapılabiliyor muu sanki dün gece ona benzer bir şeyler okumuştum??
bişiy sorucam hanımlar. etrafımdaki herkes bu diyeti yaptığm için beni eleştiriyor. sağlıklı değil vs. osman müftüoğlunn pazartesi günki yazısı da tüy dikti. 37 yaşındayım ve şimdiye kadar ayda 5 kg verdiğğimi tarih yazmamıştı ta ki bu diyeti yapana kadar. ne dersinin kaslarımız filan erir mi. zayıflık hastalığına falan yakalanmayız dimi. güçlendirmede bile kilo vermeye devam ettiğini söyleyen arkadalşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam. peki 4. aşamada kilo vermek duruyor mu. bu aşamayı yapan bilen gören var mı lütfen yardımmm
süper ya harikagüzel haberlerinizi duydukça motive oluyorum.
haklısın galibahaha alemsin aman ne farkeder ha B ha C
bende bugün yeşilçayın yanında bi adet minnak kuru incir yedim cinoo. napim tatlı krizim gitmedi bi türlüü. sonra da kakaolu tatlandırıcılı süt içtim.aaahhh aaah ne kadar ucuz kurtulmuşsun:)) az önce adet oldum ve dayanamayarak 1 kuru incirin içine yarım ceviz koyup yidim beeeeeeeeeennn
ben çoooooook uzun zamandır, yaklaşık 2 yıl oldu, teknosadan almıştım, burada başka alternatifim yoktu, hiç de bilinmedik bir marka, oldukça uygundu da fiyatı, dijital tartı kullanıyorum..taş gibi maşallah hiç bişi olmadıfazla hassas bişi almaya bence gerek yok...
kimse duymadı zaten merak etme ihihi :))
DUKAAAN! KAYIPSIN KAYIP!
2 fincan içtim ı ıııh kesmedi bu sefer, yidim gitti ben de dayanamadım walla:))
bu sefer affediyoruz seni:) yarın ya da diğer öğünlerde telafi edersin artık bol su iç bari
haklısın galiba
bende bugün yeşilçayın yanında bi adet minnak kuru incir yedim cinoo. napim tatlı krizim gitmedi bi türlüü. sonra da kakaolu tatlandırıcılı süt içtim.
bende t.f.l marka dijital terazi var yıllardır tık demedi memnunum.
2 fincan içtim ı ıııh kesmedi bu sefer, yidim gitti ben de dayanamadım walla:))
bu sefer affediyoruz seni:) yarın ya da diğer öğünlerde telafi edersin artık bol su iç bari
heheh mersiiiiiii:)) geçen bi arkadaş demişti burada, o kadar su içiyorum ki eğildiğimde akacak diye korkuyorum diyeaynen o moddayım, benim regli döneminde su ihtiyacım zaten çok artıyor, diyetten önce günde 1 lt ancak içiyordum heralde şimdi3,5 lt içiyorum, aşağı yukarı...her şişeyi dolduruşumda bir çentik atıyorum defterime
kızlar aklıma bi fikir geldi seyir evresinde fırında kabak mücver yapılabir ne dersiniz.un yok tabiki de