Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

4. aşamaya geçen şuanda aramızda yok diye biliyorum ama 4. aşamada herşeyi yeyip sadece perşembeleri saf protein yapacağımız için bence perşembe dışındaki günlerde ufak tefek artış olacak perşembede artışlar gidecek kilo verilebileceğini düşünmüyorum normal yiyeceklere geçiyoruz 3. aşamada kilo veriliyor doğru biride benim bende veriyorum ama ilk başta yaptığım kaçamaklarda azda olsa artışlar olmuştu şimdi çok dikkat ediyorum aslına bakarsan 3. aşamadada hala diyettesin birçok şey serbest oluyor gibi gözüksede hem sınırlı hemde herşeyi yemiyorsun o yüzden devam ediyor benim tavsiyem güçlendirmeye birkaç kilo fazlayla girmeniz böylelikle kalanda güçlendirmede gider kas kaybettme konusuna gelince buna hiç inanmıyorum bu kadar protein yeyipde kasların erimesi mümkün değil bence sporcularında bol proteinli beslendiğini düşünürsek bir yanlış yok zayıflık hastalığı b3nim gördüklerimde psikolojik bişey onlar genelde yeyip çıkartıyorlar yada yemiyorlar bu bizim diyetle tamaman ters bişey haa kilo verip verip hala yetmedi deyip sende böyle şeyler yaparsan orasını bilemem :) ben aylardır bu diyeti yapıyorum ve tek söyleyeceğim hayatımda hiç olmadığım kadar iyiyim enerjim tavan yapmış durumda

herkes yanlış bildiğini bize uygulatmaya niye bukadar hevesli..sen devam et..4 . aşamada bir doktorumuz var ve daha yaşı büyük olup bu diyetin sorunsuz yaptığını yazan bir doktordu tüm tahlil ve sonuçlaır çok iyi çıkmıştı..
neden kas erisinki aç kalınmıyor bol su var ve protein yüklü besleniyoruz sarkmadan yaşlanmadan kilo veriyoruz..sporda var..baktılar çok öne çıktı ve işe yarıyor baltalamaya çalışılıyor bence..

Diyet sırasında Tabia marka yüzde yüz saf bir şekilde üretilen Ruşeym,Çörek otu ve nar çekirdeği yağlarını karışım halinde içtim.50 ml ruşeym 25 ml çörek otu ve 25 ml nar çekirdeği yağını karıştırıp her sabah 1 tatlı kaşığı içtiğinizde bütün vitamin ve antioksidanları almış oluyorsunuz.İnternette tabia adıyla bulabilirsiniz.Ankarada adresi ise şöyle:kUMRULAR SOK.Namık Kemal Eczanesi yanı.İnanılmaz yararlı yağlar.Bir de kayısı çekirdeği yağı var ki kırışıklıklara birebir.

merhaba kızlar biraz önce tavuk göğsü aldım ama nasıl bişi yapıcamı bilmiorum ne önerirsiniz kızlar nasıl pişirip yiyim daha önce hiç yapmadım bişi tavuk gögsüyle

kitabı aldımmı bilmiyorum ama kitapta protein tozundan bahsediyor ben 6 ay boyunca sabah aksam ictim cok guzel kilo verdim ama bırakınca aldım kilomuda koruyamadım ve şimdi burdayım 4.asamada normal yer 1günde saf protein yaparsam koruyacagımı düsünüyorum ve artık yeme alıskanlıgımda degistirdim 1 ayda tukettigim 5 kg yag tenekesi hala dolu çocuklarada yemekleri ızgara ve fırında pişiriyorum ailece saglıklı besleniyoruz o yuzden endiselenme

bence de öyle. zaten annem şekeri kesmişti tatlandırıcı kullanıyordu. normalde de et tavuk balık vs. yiyordu, sakıncalı olacağını düşünmüyorum. biz yine de haftaya tahlilleri yaptıracağız. teşekkürler canım

teşekkür ederim cevabınıza. aslında benim için rahat ama arada böyle eleştirilerle rahatsez etmek isteyenler olabiliryor. neyse öyleyse yola devam.

canım ben de evde yapıyorum zaten kosu bandında 1 programda yürüyorümsabah saat 10da t8 de ebrusallı ile yapıyorum plateside spor salonuna gitmedende oluyo dene görürsün

koşu bandında ne kadar yürüyorsun? kitapta 20 dk vs yazıyor. bir de vitamin kullanan var mı aranızda?

hımm hafta içi deneyeyim.saol çok değişik paylaşımların oluyor ibzimde ufkumuz genişliyor..

afiyet olsun şimdiden
merhaba kızlar biraz önce tavuk göğsü aldım ama nasıl bişi yapıcamı bilmiorum ne önerirsiniz kızlar nasıl pişirip yiyim daha önce hiç yapmadım bişi tavuk gögsüyle

az önce denedim canım ben de..tavuk göğüslerini ince kesip, bardağın alıyla dövüp iyice incelt, yaklaşık 1 parmak kalınlığında felan olsun. yumurtayı az sütle çırp, tavuğu önce buna sonra da yulaf kepeğine bula ve teflonda kızart..ateş çok harlı olmasın yalnız..istersen deneyebilirsin, yoğurtla güzel oluyor:)) afiyet olsun

evet bu diyet de hemen hemen annenin uyguladıklarına yakındır diye tahmin ediyorum.evet yine de tahlillere baktırın.içiniz rahat olsun.önemli değil canım ne demek

koşu bandında ne kadar yürüyorsun? kitapta 20 dk vs yazıyor. bir de vitamin kullanan var mı aranızda?

ben vitamin için sadece gojy berry yi kullanıyorum hem tuvalete çıkma konusundada çok iyi bişeyonun dışında vitamin eksikliği hissetmiyorum yeterli geliyo sanırım

Son düzenleme:

teşekkür ederim cnm yulaf hakkımı kullandım bugün sebze günüm aslında içini sebzeyle doldurup fırınamı versem die düşüorum üzerine domates sosu yapıp:26:

canım kitapta PİLİÇ SUFLESİ var yazıyorum bir bak bakalım
tavuğun beyaz etini doğrayın,tuz karabiber ve baharatlar ekleyin.bir kapta süt ısıtın ve iki yumurta sarısını üzerine dökün.doğranmış tavuklarla karıştırın ve yumurtanın beyazları ile birlikte fazla çırpmadan fırına koyup 90 dk pişirin.

atak evresinde 45 dak yanı 1 programda 2 tur seyirde 4 tura 1.5 saate çıkardım c vitamını kullanıyorum dr mehmet öz yagları yakmak için c vitamını tüketin demisti 3 yıl önce bi televizyon programında meyva yiyemedigimiz için kapsul kullanıyorum

çok saol tatlım tarifin için denicemm mutlaka peki bişi sorcam seyir döneminde hangi sebzeler selbestti bu tarifin yanına sebzede ekleyip daha tatlı olsun istiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…