Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

anladım canım teşekkür ederim cevapların için

çok saol tatlım tarifin için denicemm mutlaka peki bişi sorcam seyir döneminde hangi sebzeler selbestti bu tarifin yanına sebzede ekleyip daha tatlı olsun istiorum
rica ederim canım afiyet olsun.
çiğ ya da pişmiş her öğünde tüketmemek koşuluyla domates,salatalık,turp,ıspanak,kuşkonmaz,pırasa,tazefasulye,lahana,mantar,kereviz,tüm salata türleri(salatalarda yağ yok),pazı,patlıcan,kabak havuç.
nişastalı sebzeler yasakatates,pirinç,bezelye,mısır,nohut,bakla,mercimek,börülce gibi.enginar da dikkat edilmesi gerekenler arasında

koşu bandında ne kadar yürüyorsun? kitapta 20 dk vs yazıyor. bir de vitamin kullanan var mı aranızda?
ben B vitamini saçlarım için çinko ve H vitamini regl dönemim olduğundan demir takviyesi alıyorum. C vitamini alıcaktım B almışım

sizleri çok özledim herkese bu günün hayırlı geçmesini diliyorum.bu gün ben 600gr vermişim inşallah nazar deymez.yarın tekrar alırım diye çok korkuyorum inşallah öyle olmaz.

merhaba kızlar biraz önce tavuk göğsü aldım ama nasıl bişi yapıcamı bilmiorum ne önerirsiniz kızlar nasıl pişirip yiyim daha önce hiç yapmadım bişi tavuk gögsüyle

sana benim yaptığım tarifi vereyim bende bugün onu yaptım göyüsü haşla sonra didikle suyunun içinede tabi.sonra bir yumurta sarısını bir kaba koy üzerine yarım limon sık yani anlayacağın bu terbiye sonra kaynayan tavuguna ekle bunu sulu yemek oluyor güzel oluyor.afiyet olsun.

ben vitamin için sadece gojy berry yi kullanıyorum hem tuvalete çıkma konusundada çok iyi bişeyonun dışında vitamin eksikliği hissetmiyorum yeterli geliyo sanırım

ben çok araştırdım bende goji yiyorum ama tuvalet için bende fazla işe yaramıyor onun için ben bitki çayı içiyorum.bide ben normaldede fazla vitaminli şeyler yiyen bir insan değilim ama arştırmama göre karar verdim bende c vitamini kullanıcam hem yağ yakımını hızlandırıyormuş hemde vücudumda başka poblemler olmadan önlamini alacam bide omega3 kullanacam hatta bu gün gidip alacam.cünkü vitaminli hiçbirşey tüketmiyoruz.

aa hazır yeri gelmişken sorayım saçları falan uzatan güçlendiren hangisi B vitamini mi oluyoor

yok canım H vitamini. saçlarım seyrek ve ince telli. medobiotin kullanıyorum H vitamini yani biotin. bakalım iki ay sonra faydasını görücem mi. çinko da onun için alıyorum.
demir hapını doktor verdi regl iken kullan sadece dedi. az demir eksikliğim varmış.
B yide işte diyette takviye olsun diye aldım ama C almam lazımmış çatlak ben B almışım alfabe karıştııı

haha alemsin aman ne farkeder ha B ha C

atak dönemi bitsin gidecek yine.tabi ki devam sabret yanındayız

Ben dün akşam yemeğinde bir siteden bulduğum "beyaz soslu tavuk" tarifini denedim. Çok hoşuma gitti. Geliştirilebilir de:

Tavuklar yağsız tavada kızartılır
Yarım kase kadar yoğurdun içine 1-1,5 yemek kaşığı light labne konup çırpılır
İçine biraz sarımsak katılır
Tarifte onun da içine turşu doğrayın yazıyordu ama ben turşu çok sevmem, onun için biraz dereotu kıydım. Zero ile süper oldu

merhaba
foruma bugün üye oldum ama 11 nisandan beri dukan diyetini uyguluyorum.İlk olarak diyeti bu forum sayesinde keşfettim ve denemeye karar verdim.itiraf etmeliyim ki uygulaması ve kısa sürede sonuç vermesi bakımından mükemmel bir diyet.insülin direnci sebebiyle yaşadığım yorgunluk,konsantrasyon bozukluğu gibi etkiler de oldukça azaldı.
herkesin yazılarını tek tek takip ediyorum,herkese sonsuz teşekkürler...

:119:

hoşgeldin canım aramıza.yaşasın yeni bir dukancı daha katıldı aramıza sayımız hızla artıyor.

kızlar aklıma bi fikir geldi seyir evresinde fırında kabak mücver yapılabir ne dersiniz.un yok tabiki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…