Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kitabı henüz alamadım çünkü d&r a gidemedim. ama mutlaka alıcam. forumdaki bütün sayfaları okudum. sayenizde baya malumat sahibi oldum. özellikle ilk iki aşamayı çok iyi biliyorum zaten ben de seyir evresindeyim. üçüncü aşamya geçmeden kitabı almylıyım bazı soru işaretleri var kafamde 3 le ilgili. sanki 3 de herşeyi yiyecekmişiz gibi geliyor ama öyle değil heralde yine kontrollü olmalı değil mi.

geçmiş olsun canım sağlığın daha önemli.

teşekkürler.kırmızı eti de beyazdan daha çok severim ama dikkate alıcam.

evet öyle söyleyenler var ama ben kas ve yağ ölçümü yaptırdım sudan bile değil direkt yağdan gitmiş belki ilk etapta su kaybı da olmuştur ama diyetisyene gittiğim ve her şeyden yediğim zaman bile kas kaybım oluyodu

canım sağlıkla ilgili bir problemin mi oldu? doktorun neden bırakmanı söyledi?geçmiş olsun.biz de seni seviyoruz.karatay diyetini ben de duymuştum hatta iki diyet arasında karasız kaldım ama dukanı seçtim.seda sayanda görmüştüm karatay diyetini anlatan kadını pastırmalı filan bir diyetti ama ben kilo vermek için bazı şeylerden vazgeçmek gerektiğine inanıyorum.yoksa olmuyor o yüzden dukan ı seçtim.hem hayatımzdan çıkanlar belli bir süre sonra tekrara hyatımıza giriyorlar ve bir daha asla çıkmıyorlar.mantıklı yönü ağır bastı dukanın

öyleyse inşallah benim de yağlardan gidecek yaşasınnn

3.evrede atak+seyir dönemi yiyecekleri,günde 2 dilim tam tahıllı ekmek,muz,kiraz,üzüm dışında 1 porsiyon meyve,haftada 2 pors. nişastalı gıda ,40 gr çok yaglı olmayan peynir,kuzu budu,2 çorba kaş. yulaf kepeği,25dk yuruyuş var. ve haftada 2 kez ödül yemeği,haftada 1 gün mutlaka atak dönemindeki gibbi saf protein diyeti var canım.

alerjik bi bünyem olduğu için bırakmam gerekti benim bütün vücudum dökmeye başlamıştı da yumurtaya alerjim var zaten bünye kaldırmadı protein patlamasını

ben kakao içiyorum valla arada bir. yarım ila bir çay kaşığı oluyor günlük. içindeki magnezyum çok faydalı

ben 2-3 günde bir pharmaton kapsül alıyorum

pharmaton kapsül çok güzel birşey ben de üniversitedeyken sınav döneminde uykusuzluk yüzünden yorgun düştüğümde kullanıyordum.acayip eneji veriyo yorgunluk filan kalmıo.2 saatlik uykuyla gözlerimin cin gibi baktığı günleri bilirim

hoşgeldin

hımmm o zaman şöyle yapmalıyım. bütün bu serbest yiyecekleri günlere paylaştırmalı ve bir günü de boş bırakmalı yani proteine ayırmalıyım. bir öğün k.hidratlı yiyecekler serbest ya hani o öğünde mesela hem hem patates hem de yemekten sonra da tatlımızı yiyebilir miyiz. yoksa sadece bir porsiyon karbon hidrat alacağız. tatlıyı da kutlama öğününe mi bırakacağız.

aynen katılıyorum,az bile yesen çok sık yediğin için vücut sürekli insülin salgılıyor.Eğer insülin direnci var ise günde 3 öğün yemek gerekiyor.Ben dukanla birlikte ara öğün yapmadan 3 en fazla 4 öğün yiyorum ve henüz tam olarak değerlerimi ölçtürmememle birlikte,vücüdumda hissettiğim değişiklikler sebebiyle işe yaradığını düşünüyorum

alerjik bi bünyem olduğu için bırakmam gerekti benim bütün vücudum dökmeye başlamıştı da yumurtaya alerjim var zaten bünye kaldırmadı protein patlamasını

anladım canım ben de yumurtayı dikkatli yiyorum ne olur ne olmaz diye 2 günde 1 yiyorum.sen de öyle yap sorun olmaz.yoğurt süt peynir ve ete yüklen.yeniden başla bırakma

gojy berry kolay bulunuyor mu?
cnm bi ara bim lerde vardı hala varmı bilmiyorum ama büyük aktarlarda çok rahat bulursun diye tahmin ediyorum

cnm bitki çaylarında eğer sinameki varsa fazla tüketmemelisin,bağırsak tembelliği yapıp ilerde kron,k kabızlığa sebep oluyolar.gojy yi sabah aç karna kahvaltıdan yarım saat önce bi yemek kaşığı yeyip bol ılık su içersen kahvaltıdan sonra 1-2 saat içinde çokgüzel etki ediyo.ayrıca c vitaminide kullanmada gerek kalmaz portakaldan 140 kat fazla c vit içeriyo.

kızlar aklıma bi fikir geldi seyir evresinde fırında kabak mücver yapılabir ne dersiniz.un yok tabiki de
ben yapmıştım çok güzel oldu :) un yerine yulaf kepeği koydum hatta fotolarınıda buraya eklemiştimde kim bilir kaçıncı sayfalarda kalmıştır

Kizlar merhaba,

Ben baya baya bozdum diyeti, tatlilar yedim dondurmalar yedim gerci yemek olarak hep protein tukettim ama tabii bozuldu.

Simdi tekrar donebilir miyim araniza yeniden bilemiyorum
cnm acilen dön aramıza lütfen bak şurda ne kadarcık kilon kaldı hadi son kez sık dişini sonra güçlendirme seni bekliyo

bende sayıyorum kafamdan. bugün 2,5 oldu 3 ü geçicek sanırım. yanıyorum yahuu. bu et süt beni ateşli bi hatun yaptı iyiden iyiye hacıııı [/B][/COLOR]

Al benden de o kadarZaten hava sıcak, bir de üzerine ben yanıyorum. Hamilelik günlerime döndüm vallahi

cnm tatlıları sadece ödül yemeğiyle yiyebiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…