Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar yulaf kepeği suyu içince şişip mideyi dolduruyormuş.sanırım tok tutması açısından önemli.

face de Dukan Diyeti Tarifleri var çok güzel değişi,k tarifler var arkadaş olarak eklemenizi tavsiye ederim resimli tarifler diyete devam edenler var

kızlar tarif bakarken yine birşey geldi aklıma beze sever misiniz bilmem ama toz ve pudra şekeri kullanmadan aspartam kullanarak beze yapabiliriz:KK64:

Kizlar merhaba,

Ben baya baya bozdum diyeti, tatlilar yedim dondurmalar yedim :KK43: gerci yemek olarak hep protein tukettim ama tabii bozuldu.

Simdi tekrar donebilir miyim araniza yeniden bilemiyorum :KK43:

Kizlar merhaba,

Ben baya baya bozdum diyeti, tatlilar yedim dondurmalar yedim :KK43: gerci yemek olarak hep protein tukettim ama tabii bozuldu.

Simdi tekrar donebilir miyim araniza yeniden bilemiyorum :KK43:

ah canım ah kilo da vermişsin iyi de gidiyormuşsun keşke yemeseydin.ben de valla adetliyim kardeşim şekerpare yaptı ama bu sefer dönüşü yok.

4. aşamaya geçen şuanda aramızda yok diye biliyorum ama 4. aşamada herşeyi yeyip sadece perşembeleri saf protein yapacağımız için bence perşembe dışındaki günlerde ufak tefek artış olacak perşembede artışlar gidecek kilo verilebileceğini düşünmüyorum normal yiyeceklere geçiyoruz 3. aşamada kilo veriliyor doğru biride benim bende veriyorum ama ilk başta yaptığım kaçamaklarda azda olsa artışlar olmuştu şimdi çok dikkat ediyorum aslına bakarsan 3. aşamadada hala diyettesin birçok şey serbest oluyor gibi gözüksede hem sınırlı hemde herşeyi yemiyorsun o yüzden devam ediyor benim tavsiyem güçlendirmeye birkaç kilo fazlayla girmeniz böylelikle kalanda güçlendirmede gider kas kaybettme konusuna gelince buna hiç inanmıyorum bu kadar protein yeyipde kasların erimesi mümkün değil bence sporcularında bol proteinli beslendiğini düşünürsek bir yanlış yok zayıflık hastalığı b3nim gördüklerimde psikolojik bişey onlar genelde yeyip çıkartıyorlar yada yemiyorlar bu bizim diyetle tamaman ters bişey haa kilo verip verip hala yetmedi deyip sende böyle şeyler yaparsan orasını bilemem :) ben aylardır bu diyeti yapıyorum ve tek söyleyeceğim hayatımda hiç olmadığım kadar iyiyim enerjim tavan yapmış durumda :KK1::KK1:

cevabın için teşekkürler. aslında bu diyet içime çok sindi ama eleştirenlere gıcık oluyorum insann aklını karıştırıyorlar. kasların erimesi için vücutta sıfır yağ olması gerekir . çünkü vücudumuz gerekkli olan enerjiyi önce karbonhidratlardan alır. onu bulamazsa yağlardan alır. bende yağ bulamaması gibi bir durum yok basenlerim maşşallah yağ dolu.

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben 17 yaşındayım, kendimi bildim bileli hep kiloluyum. Hatta, 4 kg. doğmuşum. :KK9: Küçükken herkes gibi ben de sorun etmezdim kilolarımı. İnsanlarla ilişkilerim iyi olduğundan, ne kimse dalga geçti ne de rencide etti bu zamana kadar beni. Ama zaman geçtikçe, bir şeylerin farkına vardıkça artık gerçekten kilo vermem gerektiğini anladım. En güzel yıllarımı şişman olarak, 1-0 geride yaşamak istemiyorum. Geçen yaz 8 kilo civarı verip, geri aldım. Geçen ay da spor salonuna giderek kilo vermeyi denedim fakat başaramadım. Şu anki kilom 85. Boyum 1.60-1.62.
Dün annemle Dükan'ın kitabını aldık. Hedef kilomda kararsızım. O kadar gözümde büyüyor ki. Geçen hafta yine KK'da gördüğüm 5 günde 5 kilo diyetini yapma kararı almıştım.Sonra düşündüm taşındım,ne kadar sağlıklı olabilir ki dedim ve vazgeçtim. Hazır okul da kapanıyorken, dükan'ı uygun buldum.
Şimdi sizlerden desteklerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Diyete bu hafta içinde bir gün başlamayı planlıyorum.
:KK71:

Aramıza hoşgeldinnn:KK3::KK3::KK3:
Hiç gözünde büyümesin vereceğin kilolar,evet belki 1-2 ayda olmayacak ama bundan sonra hep seninle kalacak bir vücuda kavuşacaksın inşallah...bırak tatlısız ekmeksiz geçen bir 6 ayın olsun..
burada 20-25 kilo verenler var eminim yazacaklardır sana..
öncelikle tebrik ederim en doğru diyeti seçmişsin kendine,eminim sen de başarılı olacaksın ve pişman olmayacksın..:KK34:
Şimdiden başarılar diliyorum,bence vakit kaybetmeden başla gözünü korkutma çünkü aaa kolaymış ya diyeceksin sen de hepimiz gibi...

Bu arada diğer yeni başlayan arkadaşlar siz de hoşgeldiniz:KK3::KK3:
ya geçmişi okumaya çalışıyorum daha buradayım yine 30 sayfa olmuş:KK50:
ben yokken yazmayın demiyomuyum ben size:KK53::KK53:
:KK52::KK52::KK52:

ah canım ah kilo da vermişsin iyi de gidiyormuşsun keşke yemeseydin.ben de valla adetliyim kardeşim şekerpare yaptı ama bu sefer dönüşü yok.

Evet keske yemeseydim keskee :KK17:

Ama hem sehir disina gitmistim is seyaheti icin hem de cok buyuk bir ayrilik acisi yasiyorum biraz da kendime bunlari bahane ettim sanirim :KK59:

herkes yanlış bildiğini bize uygulatmaya niye bukadar hevesli..sen devam et..4 . aşamada bir doktorumuz var ve daha yaşı büyük olup bu diyetin sorunsuz yaptığını yazan bir doktordu tüm tahlil ve sonuçlaır çok iyi çıkmıştı..
neden kas erisinki aç kalınmıyor bol su var ve protein yüklü besleniyoruz sarkmadan yaşlanmadan kilo veriyoruz..:KK12:sporda var..baktılar çok öne çıktı ve işe yarıyor baltalamaya çalışılıyor bence..:KK47:

Bence de. onlara ihtiyaç duymadan zayıflayabilenler diyetisyenleri rahatsız ediyor olmalı.

kızlar bugun sebze günümdü bunları yedim sizce nasıl

sabah:8de
1 fincan kahve
bir diilim peynir

ara:10 bucukda
bir pizza bol salatalık dogradım içine üzerinede bol kaşar süper olsu ama acı yapmışım bu yüzden büyük bardkda süt ve maden suyuyla yedim ancak giderebildim acıyı:KK9:

öğle:2de
bir bardak ayran
fırında rulo tavuk göğsü havuçlu kaşarlı ve mntarlı:KK17:

akşam:5de
salatalık domates peynir biber karışımı salata:KK16:

doktor tavsiyesiyle diyeti bırakmış olarak gözlemlerimi yazıyorum ayın 23ünde doktora gittim ya o gün ya da ertesi günü diyeti bozdum 16 gündür sanırım dukansız kaldım
dukanla en son 65.4 ü görmüştüm bu sabah tartıldığımda 67ydim ama reglim başladı ondan 1 kilo kadar fazla çıkmış olsa gerek
midem çok rahattı dukanda ama şimdi şişkinlik hissediyorum aşırı derecede ve bi şey yediğimde de pişmanlık duyuyorum
bilmiyorum şimdi nasıl kilo veririm bu aralar karatay diyeti çıktı bir de kadını dinledim bugün günde 6 öğün kilo verdirmez insülin direncini kırmak için 3 öğün gerek diyordu bilmiyorum hepten kafam karıştı ve en azından 55e düşmem lazım
buraya neden yazdım:16 gündür diyeti bozdum ve seyirde bozdum regli dönemimde 67 gördüm yani kilo alınmıyo sonrasında ama seyirde bozduğum için ilerleyen zamanlarda almayacağımın garantisi yok tabi ama ekmek yemiyorum pek lavaş yiyorum bazen lavaş dışında normal ekmek yemek gelmiyo içimden kepek yiyorum hala her gün ama bakalım umarım veririm bende
siz bırakmayın hepiniz düşersiniz inşallah istediğiniz kiloya
sizi seviyorum kolay gelsin hepinize :KK69::KK71::KK54:

X