ya sormayın insanlar kıskanc sen birazcık farklıysan sivriliyosan direk nerden vursam diyo e tabi bayanların zayıf noktası kilo olunca ordan damarıma basıyolar dı ki ben tepki vermiyodum prim vermemek için.dediğiniz gibi diyete baslamadan öncede aşırı bi kilom yoktu balık etliyim zaten ama etim sıkıdır öle göbek kalca fırlamış bi halim yoktu toplucaydım sadece ona rağmen devamlı kilo aldın deyip duruyolarda hatta biri bi gün hamilemisin dedi yuh dedım artık.şimdide aaaa böle süpersin daha zayıflama sakın diyolar utanmadanbende diyorum 5 kilo verdım tamam mı oldu 5 kılonunmu lafını yapıyodunuz 1 sendir daha yolu yarılamadım bile onlar görsün yaza şortlar etekler askılılar çıkınca noluyoruz bakalım
Kızlar fırında çupra yaptım hiç yağsız eklemeden, yağlı kağıt serdim sadece yapışmasın diye, balığın kendisi yağlı oluyo ya bişey olmaz herhalde dimi? Daha yeni olduğum için bide kaç gündür yağsız yiyince balık yağlı olunca sorayım sizlere dedim, kitapta serbest diyo ama ne biliyim içim rahat etmedide
yeminlen aynı şeyleri yaşadım ama benim kankalar iyi niyetli olduğuna inanıyorum akıllırınca espri yapıyolar aaa hamile var aramızda deriz falan... güldüm orda ama çok koydu o laf... henüz zayıfladın diyen olmadı ama sen zayıflarsan yüzün çöker o kadar zayıflama bak diyen oldu :)))
yap canım hiç bişey olmaz ben kagıdın ıcıne sogan domates lımon sarımsak dılımlıyorum buyuk buyuk,kagıdıda kapatıyorum mis gibi oluyo.bazende fırında dıkdortgen borcamın uzerıne tahta çöp şişleri yan yana diziyorum ızgara gibi oluyo onun üstüne koyup pişirıyorum yagı borcamın içine akıyo hem fırın hem ızgara batmıyo borcamı yıkayıverıyorum sadece
yeminlen aynı şeyleri yaşadım ama benim kankalar iyi niyetli olduğuna inanıyorum akıllırınca espri yapıyolar aaa hamile var aramızda deriz falan... güldüm orda ama çok koydu o laf... henüz zayıfladın diyen olmadı ama sen zayıflarsan yüzün çöker o kadar zayıflama bak diyen oldu :)))
ya sormayın insanlar kıskanc sen birazcık farklıysan sivriliyosan direk nerden vursam diyo e tabi bayanların zayıf noktası kilo olunca ordan damarıma basıyolar dı ki ben tepki vermiyodum prim vermemek için.dediğiniz gibi diyete baslamadan öncede aşırı bi kilom yoktu balık etliyim zaten ama etim sıkıdır öle göbek kalca fırlamış bi halim yoktu toplucaydım sadece ona rağmen devamlı kilo aldın deyip duruyolarda hatta biri bi gün hamilemisin dedi yuh dedım artık.şimdide aaaa böle süpersin daha zayıflama sakın diyolar utanmadanbende diyorum 5 kilo verdım tamam mı oldu 5 kılonunmu lafını yapıyodunuz 1 sendir daha yolu yarılamadım bile onlar görsün yaza şortlar etekler askılılar çıkınca noluyoruz bakalım
bu kadınlar çok fena dicem ama hepimiz böyle değiliz ben aksine birileri alınıcak kırılıcak diye okadar seçerek konuşmaya çalışırım ki özellikle bu dış görünüşle alakalı konularda.ama bazıları işte kötü oldugunda yüzüne vurmaya bayılır ama sen bu durumu düzeltmeye başladıkçada rahatsız olur devam etme diye elinden geleni yapar
selam dukandaşlarım:))))))))))
bugün kavitasyona gitmiştim.dedim tartınızda bir tartılayım bakalım benimki doğru mu?sonuçta onlarınki hassas tartı.üstelik su da içmiştim bolca,ve aç değildim.birde ne göreyim?? 54.9:)))))) olmadı bir daha dedim.yine aynıama ben benimkini baz alacağım yinede
akşam sevgili zemmuf arkadaşımızın önerdiği baharatlı yoğurt yedim.-bildiğiniz zencefil,zerdaçal,tarçın,ilaç değil yani şikayetsever arkadaşlar için bu-biraz zaman geçsin light ton,zero ve birazdaha yoğurt yiyeceğim.baharatlı yoğurt beni tok tutuyor.lahana alındı bugün.tadını sevmesemde biraz gaz verir belki diye yiyeceğim sebze günümde yarında güne gideceğim,o yüzden kurabiye yaptım.yalnız çokkkk eğlenceli olacak.çünkü bu gruba en son 75 kilo civarındayken katılmıştım.ve milletin ne kadar kilo almışsın sözlerine maruz kalmıştım.üstüne birde arkamdan dedikodumu yapanlar olmuş yarın görüntümle güzel bir cevap veririm diye düşünüyorum
bu kadınlar çok fena dicem ama hepimiz böyle değiliz ben aksine birileri alınıcak kırılıcak diye okadar seçerek konuşmaya çalışırım ki özellikle bu dış görünüşle alakalı konularda.ama bazıları işte kötü oldugunda yüzüne vurmaya bayılır ama sen bu durumu düzeltmeye başladıkçada rahatsız olur devam etme diye elinden geleni yapar
Tatlım ilk önce ilk sayfadaki dukan diyeti ile alakalı olan yazıları okumalısın sana şu aşamada kitap al oku diyemem. Sonra bu diyetin bir sürelik sıkı birşey olduğunu düşünmekten ziyade bir yaşam stili yani yeni bir yeme içme alışkanlığı olduğunu anladığın zaten vermek istediğin 5 kilo için bu tür birşey yapmanın gereksiz olduğunu anlayacaksın. Bence bu diyeti 10 kilodan fazal fazlası olanlar yapmalı ama bu nacizane benim fikrimkızlar sizlere birşey sormak istiyorum doğumdan sonra kalan 5 kilomu vermek istiyorum kilo problemi daha çok olanlardan af dileyerek çekinerek soruyorum 5 kiloda sorunmu demeyin,iştahlı bir insanım daha önce diyet yapmadım hiç akşam 7 den sonra birşey yememeye çalıştım beceremedim sizce dukan bana uygun mu?atak evresinden sonra bırakmak olmaz değil mi?
merhabalarrr.
bugün ki yediklerimden hiiiç bahsetmeyeyim (dukan kaçamakları yaptım. durumu biraz masumlaştırıyor) çoook sinirlendim bugün çoooook
zencefil,zerdeçalve tarçını karıştırıyorum.spordan önce birbardak kefirle içiyorum.bu spor anında çok terlememi sağlıyor.birde bağırsak temizleyici ilacım var.bekoniks diye onu kulanıyorum.yalnızca bunu doktor verdi doktora danışmadan kulanma.hepsi beraber vücudumdaki fazladan birikmiş ödemleri söküp atıyor.3 kilo fark etiğimi biliyorum.aslında ter eşofmanı olsa dahagüzel olur.sauna eşofmanından bahsediyorum.o çok güzel terletiyor.bukadar ödemden sonra susamadıysan ödem gitmiş oluyor.eger susuyorsan vücutaki sudan gidiyor.vücutaki suyu gönderirsen tansiyonunla oynarsın ,başın döner.su dengesi çok önemli.
yap canım bu gün için ekmek hakkımın içine peynir koyup tost makinesinde ısıtacağım tadı şahane şiddetle tavsiye ederim denemeni
hemde ne cevap :))) Allah hepimize böyle cevağlar verebiilmeyi nasip etsin inşallah Amiinnn....
Valla görüntümlen dövüyorum laf eden hatunları bende çok şükür artık. Ay ay ay ne biçim laflar ederlerdi şimdi alıyorlar ağızlarının payını etrafımda ışık görmüş pervane gibi dönüp duruyorlar hiç umrumda değil ben işin sırrını burda buldum herkes yapabilir diyorum da hala bana alternatif yaratıyorlar yada ayyyy çok zararlı diye böyle ağızlar yayıla yayıla yağlı yağlı börekler yenile yenile (gözünüzün önüne getirin ya aynen bu durumu yaşadım) tavsiyeler verilmeye çalışır. Hiç diyorum hiççç ben kendime gelmişim dukanıma kavuşmuşum daha ne isteyimmmmherkezin bir kusuru var bende adamı yamultmayı bozmayı.... taş uzaktan gelmiyor ne yazık ki .... dayımın eşiii misal... oo şişmişiz diyo bana.... bayramda herkezin içinde denir mi bu nasıl bir ifade annem yaşında kadın... oğlu evlendi gelin tığ gibi olabilir niye kıyaslıyon ki ne alaka.... herkezin bir genetiği var yapısı var..... bla bla bla.... elli tane örnek sayarım....
bahset bahset kızalım biraz...
Valla görüntümlen dövüyorum laf eden hatunları bende çok şükür artık. Ay ay ay ne biçim laflar ederlerdi şimdi alıyorlar ağızlarının payını etrafımda ışık görmüş pervane gibi dönüp duruyorlar hiç umrumda değil ben işin sırrını burda buldum herkes yapabilir diyorum da hala bana alternatif yaratıyorlar yada ayyyy çok zararlı diye böyle ağızlar yayıla yayıla yağlı yağlı börekler yenile yenile (gözünüzün önüne getirin ya aynen bu durumu yaşadım) tavsiyeler verilmeye çalışır. Hiç diyorum hiççç ben kendime gelmişim dukanıma kavuşmuşum daha ne isteyimmmm