Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarr selamlar dukancılar keyfler yerindemi benım ucuncu gün bitti sabah börekcinin önünden gecerken off offf ama koşar adımlarlaa uzaklaştım ordan:)) şımdı gayet ıyıyım kızlar sabrın sonu selamet:))

iyi akşamlar kızlar,muhteşem yüzyılda bitti.artık pek izlenecek birşeyi kalmadı da neyse..

en basiti benim kayınvalidemle görümcem:)) ne kadar kilo aldın,çok kilo aldın,dın dın dın.... ama şimd gıkları çıkmıyor:)sadece kayınvalidem geçen gördüğünde daha diyete devam mı ediyorsun dedi,evet dedim.bir dilim börek ye bari bişey olmaz dedi.teşekkür ederim,yemiyorum ben dedim

yumruk için birsüre bekle istersen.yada şöyle yapabilirsin.3 gün sp,3 gün ps. 3 gün sp ile duraklamayı kırabilirsin belki.ama arkasından 3 gün ps yap
yeşil çaya ağırlık ver birde.hala kıramazsan karar veririz istersen yumruk yapıp yapmamaya..

hemde ne cevap :))) Allah hepimize böyle cevağlar verebiilmeyi nasip etsin inşallah Amiinnn....

inşallah arkadaşım,Amin...

hayırlı olsun bebeğiniz öncelikle,Allah analı babalı büyütsün inşallah.kitapta emzirmeyen ve az kilo almış doğum kilolarıyla ilgili bir bölüm vardı.bizim yaptığımızdan biraz farklıydı diye hatırlıyorum.ilk etapta kitap almayın,bazı arkadaşlar pc den indirmişleridi.ordan okuyabilirsinz.kendinize uygun görürseniz karar verirsiniz.

karı koca yaşadıklarınız çok komik.yazdıklarınız da çok keyifli.çok keyifle okuyorum sizi

Ben de eşimle beraber yapırum bu diyeti hiç bir şikayeti olmadı ne dersem yiyor içiyor ve 3 haftada 12 kilo verdi.

hadi ya.haksızlık bu.31. günümdeyim atak dahil dukanda.daha 5.5 kilo verdim.

sen yine iyi vermişsin ben 22 günde ancak 5 verdim

hiç bir fikrim yok malesef :26::26:

yaptığınız her kaçamak sizi geriletmekten başka bir işe yaramaz.daha kararlı ve azimli olun lütfen.birbirimizden güç alalım

wisper öğretmenim:)

sizde gayet iyi vermişsiniz.benim can dostumda yaklaşık 5 haftadır yapıyor,ben zorladım aslında:))7.5 kilo verdi.foruma girmiyor ama girersem birdaha çıkamam diyebu dukan insanların daha bir iletişimde olmalarını sağlıyor.her sabah yürüyüşünü yapıyor,kahvaltısını yapıyor,akşama yemeğini yapıyor,sonra beni arıyor günlük kaç gr verdiğini,ve dukan adına neler yaptığını anlatmak için.sonrada okuluna yolcu:) eskiden olsa anlatılacak bir durum yoksa haftada bir ancak telde görüşürdük.

sanırım hepimiz benzer şeyleri yaşadık. Doğum yaptıktan 4 ay sonra eşimle otobüsteyken bir genç kız "hamile misiniz?" diyip yer vermeye kalktı.
Ben de "hayır yeni doğum yaptım" diye açıklamaya kalktım saf gibi. Eşim de yanımda olunca kendimi çok kötü hissetmiştim.(Bu arada sağolsun eşim çok zayıftır.)

iyi geceler kızlar yeni başlayanlara başarılar dilerim.
Bugün fena bir kaçamak yaptım ve antep fıstığı yedim 17.günümdeki ilk kacamagim bu
hormon almama rağmen adetimde gecikti e artı oldu tarti doğal olarak
bu perşembeye +lı girmiş oluyorum malesef
sabah tekrar tartilip bildirim yapacağım listeye :/

ayy ben dukan ekmeğinden peksimet tatlısı yaparak ne kadar büyük bi hata etmişim. vallahi dukan cezamı verdi
o yulaflar bir şişti midemde anlatamam. bide takita 60 ın gaz yapıcı özelliği varmış. ölüyodum az kalsın. son çare doğadan 7 otlu çay içtim. arada sırada bi sırt üstü bi yüzü koyun pilates topunda debeleniyorumda rahatlıyorum. sabaha kesin artıııııııı

bu hafta ilk bildirim yapan ben olucam sanırım :) hepinize bol eksili bir gün olsun inş kızlar..

başlangıç tarihi:03.03.2013
başlangıç kilo:79
hedef kilo:60
geçen haftaki kilo:74
güncel kilo:72,5
boy:161
haftalık kilo farkı:1,5 kg

Şimdiden ellerinize sağlık dely hanım herkese hayırlı günler yanlışım varsa kusura bakmayın acil çıkmam lazım

Son düzenleme:
Başlangıc tarihi; 10.03.2013 Başlangıc kilosu; 78.6 Boy;1.65 Hedef kilo;57 Gecen hafta ;74.8 Güncel kilo; 74.2 yani sadece 600 gr offf haftaya daha iyi olacak inşallah

herkesler üçer beşer verirken, gram gram azalmak üzücü olsa da:2:
güncel kilom: 66
geçen hafta: 66.1 idi.
üstelik regl olduğum için şişkinliğim vardı.
regl bitmesine rağmen 100 grdan başka değişen birşey yok.

şimdiden teşekkürler dely
sevgiler...

Günaydın beybiler,

kilolar verilmişşşş yakılmış ta yakılmışşş...... kilo verebilenlere tebrikler ve maşallaahhh diyorum......

başlangıç tarihi:16.03.2013
başlangıç kilo:69
hedef kilo: 50
geçen haftaki kilo:66.3
güncel kilo:64.7
boy:158
haftalık kilo farkı:1,6 kg

herkese günaydın:)))

bugün çok mutluyum...başardım sonunda,evet başardım.bugün tartıya 5 kez çıkmışımdır herhalde 1günde bu kadar kesinlikle ve kesinlikle beklemiyordum.havalara sıçradım,o sırada sevgilim yanımdaydı boynuna sarıldım,canım prensesimi öpüp kokladım...sizleride kocaman öpüyorum

seviyorum dukan amca seni

ve güncel kilo:54.3

haftalık değişim:1 kg

herkese günaydın WİSPER arkadaşım o resimdeki benim büyük kızım.avatarımda varım.albüme girdiysen görmüşsündür ben ve ailemi.kızım 18 yaşında daha gencecik ben 42 yaşındayım.ama çok fotojenik deyilim aslımdan biraz değişik çıkarım.resimlerime bakan öyle diyor.ama kızlarım ve eşim çok fotojeniktir

tatlım mücveri ben kepeksiz yaprım çevirmesi biraz zor oluyor sıpatula ve çatal yarsımıyla çevirdim.ama pişerken altını kıstımki içide pişip sertleşsin diye.yani 2 küçük kabağı rendele suyunu iyice sık 1 yumurta 1 yumurtanın beyazını ekle tuz ve baharat at hafif çevirerek karıştır yumurta iyice yedir ama çok çırpıp yumurtayı sulandırma.tavayı yağlayıp yağın fazlasını silip kaşık kaşık dök.sonra altını kıski içi sertleşip çevirmen kolay olsun.yani un olmayınca altını kısarsan içise setleşiyor.çevirmen kolay oluyor.yapabileceğin basit birşey.

hatunlar şimdi sporuma gidip tartımın pilini alıp geleceğim tartılıp kaç kilo olduğumu yazacağım.aslında geçen haftadan aşağı çıkacağımı zanetmiyorum.2 hafta artıda bir duraklama yaşıyorum.hep böyle oluyor, direniyor direniyor ve benimde direncimi kırıyor bu bünye.aslında çoktan pes ederdim ama sizlere teşekür etmem lazım kırılma anında yazılarınızı okuyup motivasyon alıyorum.varolun arkadaşlar.

hep dırdır ediyorum .dün akşam benim herifim ORHAN VELİ ye yeni bir yorum getirdi ünlü cımbız şiirini=

bir elimde tesbih
bir elimde kumanda
umrumdamı dünya

diyerek yeni yorumunu, koltula bütünleşmiş bir halde bana okudu.bende seni bütün sosyal medyada rezil edeceğim dedim.şiirini sizinle paylaşarak dediğimi yaptım.şimdi içim rahat sporuma gidebilirim.hava hafif yağmurlu ve serin.güzel bir yürüyüş yapılacak hava.normalde airobik günümdü ama hocamız görevli olarak şehir dışına çıtığı için ancak yürüyüş yapabilirim.

Kızlar günaydın;

Bu aralar diyetten çok fena koptum, bir an önce kendime gelmem lazım. İçimde çok fena bir suçluluk duygusu, foruma yorum bile yapamıyorum Bu arada acayip bi şişlik de var, sanırım ilaç ve iğne işe yaramadı, adet olacam galiba

Neyse kızlar, sizin enerjinizi de daha fazla düşürmeyeyim. Bol eksili günler olsun hepinize. Çok öpüldünüz Dely'cim sen de canım

Geçen hafta: 63.2
Bugün: 64.7

bildirim sabahına + yla uyanmak üzücü olsa da durum şöyle:

başlangıç tarihi:25.03.2013
başlangıç kilo:70,8
geçen haftaki kilo:69,7
güncel kilo:69,2
boy:1.68
haftalık kilo farkı:0,5 kg

başlangıç tarihi:21.01.2013
başlangıç kilo:83
geçen haftaki kilo:73
güncel kilo:71.5
boy:170

2.5 aydır sıfır kaçamaksız diyet yapıyorum haftada bir dışarıda yediğim ızgaraların yağını ve serbest zannedip 6 paket yediğim light pudingi saymazsak. spor yapmadım ama günlük yarım saat yürüyüşümü ihmal etmemeye çalışıyorum. yinede az verdiğimi düşünüyorum sizcede az vermemişmiyim?????????
bi ara 10 gün durakladım bu arada sınırlı izinlileri de pek kullanmıyorum

olmamışşş hiç olmamış...... bu gün yediğine iççtiğine dikkat ett... yarın eksilerle gel....

2.5 ayda 10 kg vermişin..... daha ne olsun...arada duraklamalar illaki olacak... ama süper vermişin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…