- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
evet canım bende en son ekmeğimi sevgili winipooh arkadaşımın tarifine uyarlayarak içine galeta unu kattım gayet güzel oldu pofuduk pofuduk,tavsiye ederim
Ben bu ekmegi yapmayi dusundum ama pek yeltenemedim.
Tadindan endise ediyorum. Yulaf kepeginin tadi cok yogun mu ? Yani krepe yada normal ekmege gore kiyaslarsak tadi nasil ? Misir ekmegine mi benziyor yoksa...
Biraz tarif edermisin :)
Sevgili hashish teşekkür ederim,evet hedef kiloma ulaştım.Güçlendirmede de mutlaka aranızda olmak isterim.Okudukça daha azimle devam edeceğimi biliyorum çünkü.Öncesi resmim çok.100 msjı dolduramadığım için sanırım yollayamadım.Sonrası şu anki kgda henüz yok.6 kg verince çekilmiştim.Bu hafta çekilirim mutlaka ve hiç sakıncası yok tabiki,msj hakkımı doldurunca mutlaka yollarım.Dilerim herkes hedefine ulaşır.Aranızda en büyük benim sanırım ben vardıysam hedefe sizler çok daha rahat ulaşırsınız.
2 tane kabak 1 tüm yumurta ve bir yumurtanın beyazıyla mücver yaptım.akşam balığın ve salatanın yanına yarim diye.kepek hakım bitiği için doyurucu olur diye düşündüm.kabak mücveri çok severim.birde içinde kepek yok hepssini yiye bilirim.kabağın suyunu iyice sıktığım için kepeğe gerek kalmadı
lezzetli bir ekmek tarifi arayan arkadaşlar; "Can Beyaz Ekmek" tarifini deneyin...
İlkay'ın çok başarılı bir tarifi...
aynı tarife tatlandırıcı ekleyerek kekde yapabilirsiniz...
sahanda yumurtaya, ekmek banarak yeme lüksünü bana bu tarif yaşattı...
günaydıııın, güzel günler hepinize
ah buğdaytanesi ah benim hedef kilomdasın nasıl içim gidiyo anlatamam maşallah vallahidarısı başıma inşallah :)
son 2 kiloyu da verince bi öncesi sonrası yapsanız da gözümüz gönlümüz açılsa ne güzel oluuuur :)
tebrikler hedef kilonuza ulaşmışsınızzhem de dukanın söylediğinden daha alt bi rakama ulaşmışsınız
sizden de önce sonra fotosu rica etsem sakıncası yoksa :) güçlendirmeye geçince de kopmayın ama buralardan lütfen, güçlendirmede olup da bilgi sahibi olabiliceemiz az kişi oluyor sonra
kardeşiniz kim bilmiyorum ama hoşgelmiş o da
neden ki amaanlatmak ister misin canım, iyi gelir paylaşmak
bilgisayarda bulunan birkaç fotoğrafı profilime eklemeyi başardım.geçen senenin fotoğrafları ama şuanda aynı kilodayım.teknolojiyi kulanmayı başardım ennihayet .ben eşimle aynı yaştayım.ikimizde 42 yaşındayız.eşimin aradaşlarının çoğunun eşleri kendilerinden enaz 5 yaş küçük.bende eşimi kızdırıyorum.gençbir hatun alamadın,insan beşyaş bari küçüğünü alırdı diye.oda bana-henüz geç kalmış sayılmam -diyor.bu adamlar hiçbirşeyin altında kalmıyor.kızıncada-zaten 5 yaş küçük gösteriyorssun,birde kilo verdinmi 10 yaş gençleşiyorsun-deyip tambir dansöz gibi kıvırıyor.erkek mileti deyilmi tambir kıvırma ustası.
kızlaaaar çok mutluyuumm bir kaç ay önce bize yeni üniformalar gelmişti ve terzi nasıl ölçü almışsa kimsenin ki üzerine olmadı ve %90'ı 1 beden küçüktü.bana gelenlerde üzerime olmamıştı doğal olarak ve millet kendine bakmadan bide dalga geçiyodu bahaneyle zayıflarsın işte falan diyebugün 40 olan ceketimi 38 le,M olan gömleğimi S ile değiştirdim eteğin küçüğü yokmuş zaten benim en zor aşağılar zayıflıyo,şuan biraz bol etek ama biraz daha bollaşsında daralttırıcam onu da bide hiç spor yapmadan bu sonucu almak çok mutlu etti beni.niye spor yapmıyoruma gelirsek ben işyerinde 8 saatin 7 saati topuklularda bi fiil ayaktayım işten cıkınca zaten ayak bacak bel sırt her yer mahvolmus oluyo sadece elımden geldıgınce yuruyus yapmaya calısıyorum
Elif galiba haklı 6 lı rakamlara düşene kadar cikolata yokkk en azından nisanı 6 rakamlarla kapatırım inşallah bu gün çikoltayla vedalaştımmm onun dışında her harika
kızlaaaar çok mutluyuumm bir kaç ay önce bize yeni üniformalar gelmişti ve terzi nasıl ölçü almışsa kimsenin ki üzerine olmadı ve %90'ı 1 beden küçüktü.bana gelenlerde üzerime olmamıştı doğal olarak ve millet kendine bakmadan bide dalga geçiyodu bahaneyle zayıflarsın işte falan diyebugün 40 olan ceketimi 38 le,M olan gömleğimi S ile değiştirdim eteğin küçüğü yokmuş zaten benim en zor aşağılar zayıflıyo,şuan biraz bol etek ama biraz daha bollaşsında daralttırıcam onu da bide hiç spor yapmadan bu sonucu almak çok mutlu etti beni.niye spor yapmıyoruma gelirsek ben işyerinde 8 saatin 7 saati topuklularda bi fiil ayaktayım işten cıkınca zaten ayak bacak bel sırt her yer mahvolmus oluyo sadece elımden geldıgınce yuruyus yapmaya calısıyorum
kızlar bişey soracagım artık yulaf kepeği kullanmak istemiyorum sizce kullanmalımıyım?
Bu tarifi deneyeceğim umarım yulaf kepeği kokusu gider yiyemiyorum şu yulaf kepeğini ben de
Böyle değişik şeyler yapanlara hayranım.Ben aylardır dukan yapıyorum henüz hiç tatlı falan denemedim.Ekmeği bir kez denedim beceremedim.Krep yapıyorum sadece.Sizler böyle yapıyorsunuz ya maşallah diyorum vallahi kıskanıyorum.Çok çeşit yemek falanda yapmadım ben.Sınırlı izinlilerden bir zeroyu kullandım.O yüzdende çoğu zaman vazgeçme noktasına geldim.Yaratıcılığınızdan dolayı tebrik ediyorum