Selam arkadaslar...
Listeye ilk haftadan giriliyormu ? Birde listeden kimsorumlu bilgiler kime veriliyor baslangicta ?
Ben regl oncesiyim suan siskinligim hat safhada vermis oldugum 10-15 gunluk abur cubur ve fast food arasida cabasi tabiki...
Ben bu persembe degilde haftaya persembe bildirime baslarim diye dusunuyorum tabi baska bir gereklilik de yoksa ?
haftaya verirsen moralin daha iyi olur.listeyi her perşembe dely diye bir arkadaş yapıyor sağolsun.10-15 gün ara vermişsin ben geçen sene temmuzda 1 ay yapıp bıraktım geri 6 kilo alıp diyete yeniden başladım bu yüzdende kağnı hızıyla yavaşlıyorum.
Yulaf kepeği galeta karışımını şiddetle öneriyorum çok güzel oluyor ekmekte kekteBen bu ekmegi yapmayi dusundum ama pek yeltenemedim.
Tadindan endise ediyorum. Yulaf kepeginin tadi cok yogun mu ? Yani krepe yada normal ekmege gore kiyaslarsak tadi nasil ? Misir ekmegine mi benziyor yoksa...
Biraz tarif edermisin :)
Kağnı hızıyla ilerliyor sanırım eğer öyle yavaşlıyorsa süper ...Dukan kitabinda bu diyeti omur boyunca yalnizca iki kere yapilabilcegi yaziyor. Aslinda daha kiymetini bilerek kullanmak lazim ama iste...
Gerci diyetin tamamini uygulamaktan bahsediliyodur heralde...
Kagni hiziyla yavasliyorum derken ? :)
Yaza yetismek lazim oy oy...
Bu arada tesekkurler
Bir haftada 2 kg sizi üzücek bir kilo kaybı değil.Bence süper .Hiç morelinizi bozmayın.-100 görüpte mutlu oluyoruz.Bence kaybınızın sevincini yaşayın.
bozmamam lazım evetböle dolaşamam artık elimden geldiğinde tutcm kndımı
Kızlar çok mutluyum bugün atakda 2. Günüm ve 1400gr vermişim:) uçacağım mutluluktan:)
Dukan kitabinda bu diyeti omur boyunca yalnizca iki kere yapilabilcegi yaziyor. Aslinda daha kiymetini bilerek kullanmak lazim ama iste...
Gerci diyetin tamamini uygulamaktan bahsediliyodur heralde...
Kagni hiziyla yavasliyorum derken ? :)
Yaza yetismek lazim oy oy...
Bu arada tesekkurler
KIzlar bşey sorcam ya atak evresinde aktivia yiyebilirmiyiz? Kabızlık için?
Yulaf kepeği galeta karışımını şiddetle öneriyorum çok güzel oluyor ekmekte kekte
dukan amca haklı insan vücudunun bir hafızası var bu hafızaya kaydetiğini unutmuyor.bu yüzden kagnı gibi zayıflıyorum.olsun yinede azda olsa kilo verdim.tartımdan tam emin olamadığım için artılarımdan nekadarı gitti bilmiyorum ama eskisine göre en az 4 kilo aşağıyayım.benim seyir 116 gün güçlendirme 166 gün sürecek.ama zayıflama hızım az olduğu miçin seyirde 160 günü geçer gibime geliyor.
Bu arada geçen gün bahsettiğim test sonuçlarım da çıktı kızlar..
Dukanla alakalı 1 şeyde az sıkıntı var ve doktorum diyete devam edebilirsin dedi..
Ürik asitin üst sınırı 6.0 olması gerekirken 6.2 çıktı bende..
Testi pazartesi yaptırmıştım ve cumartesi pazar suyu az kaçırdım biliyorum... Büyük ihtimal ondan çıkmıştır..
Ama doktorumda dikkat et protein ağırlıklı beslendiğin için su çok önemli ihmal etme sakın dedi.
Bunun dışında şekerim, kolestrolüm, hormonlarım hepsi normal..
Dukan sağlıksız diyenlere Duyurulurrr
Gidip o hemşireyide buldum ve sonuçlarımı gösterdim bak dedim dukan yapıyorum 4 aydır..
Gözleri büyüdü sana dokunmamış demek dukan dedi..
Ben de dikkat eder ve dukan kuralları içinde dengeli beslenirsen sorun olmaz bak ben kanıtıyım dedim.. Mutluyumm
bncede bozmamamız lazım canımcım durmak yok yola devam ben sabahları bazen special k yiyiyorum oda tok tutuyor valla yeşil çayı ihmal etmemeye çalışıorum bide
Kızlar ben çok zorlanıyorum bu aralar 2 hafta sonra güçlendirmeye geçeceğim ama
gücüm kalmadıbugün öğrencim bir sürü çikolata getirdi bana almadım hayır dedim zorla bıraktı kaçtı
ve şimdi onları eve götürüp kardeşlerime vermek üzere kendime söz verdim.
bunu neden mi anlattım, benim gibi gücü tükenmek üzere olanlar varsa bırakmasınlar pes etmesinler
ve bana da destek olsunlar diye anlattım :18:
Ben galeta unu karisimini hic denemedim. Yulaf kepegini yumurtaula karistirip yagli kagitta firinda pisirip kurutuyorum.
Ama yulaf kepegini en lezzetli yedigim sekil bu.
Galeta unuylada lezzetli oluyosa onuda deneyeyim.
Tesekkurler
Bu arada geçen gün bahsettiğim test sonuçlarım da çıktı kızlar..
Dukanla alakalı 1 şeyde az sıkıntı var ve doktorum diyete devam edebilirsin dedi..
Ürik asitin üst sınırı 6.0 olması gerekirken 6.2 çıktı bende..
Testi pazartesi yaptırmıştım ve cumartesi pazar suyu az kaçırdım biliyorum... Büyük ihtimal ondan çıkmıştır..
Ama doktorumda dikkat et protein ağırlıklı beslendiğin için su çok önemli ihmal etme sakın dedi.
Bunun dışında şekerim, kolestrolüm, hormonlarım hepsi normal..
Dukan sağlıksız diyenlere Duyurulurrr
Gidip o hemşireyide buldum ve sonuçlarımı gösterdim bak dedim dukan yapıyorum 4 aydır..
Gözleri büyüdü sana dokunmamış demek dukan dedi..
Ben de dikkat eder ve dukan kuralları içinde dengeli beslenirsen sorun olmaz bak ben kanıtıyım de
dim.. Mutluyumm
evet canım bende en son ekmeğimi sevgili winipoot arkadaşımın tarifine uyarlayarak içine galeta unu kattım gayet güzel oldu pofuduk pofuduk,tavsiye ederim
Special K Dukana uygun degil ama