- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
Kızlar günaydın;
Bu aralar diyetten çok fena koptum, bir an önce kendime gelmem lazım. İçimde çok fena bir suçluluk duygusu, foruma yorum bile yapamıyorumBu arada acayip bi şişlik de var, sanırım ilaç ve iğne işe yaramadı, adet olacam galiba
Neyse kızlar, sizin enerjinizi de daha fazla düşürmeyeyim. Bol eksili günler olsun hepinize. Çok öpüldünüzDely'cim sen de canım
Geçen hafta: 63.2
Bugün: 64.7
ailenin yanında yaptığın kaçamaktan sonra kendini toparlayamadın galiba:26: biranönce silkin şöyle birsen daha zayıflayıp hamile kalacaksın ilaç ve iğne konusunda da umudunu kaybetme lütfen,tıp ve bilim çok ilerledi,güzel ve olumlu düşün,birgün sen de mutlaka bebeğini kucağına alacaksın
ben çok kötü bağırsak tembelliği yaşıyorum sinameki içiyorum arada ama o da kalıcı çözüm değil prkte sağlıklı olmadığını duymuştum bana yardımcı olur musunuzzz
ben çok kötü bağırsak tembelliği yaşıyorum sinameki içiyorum arada ama o da kalıcı çözüm değil prkte sağlıklı olmadığını duymuştum bana yardımcı olur musunuzzz
Merhaba canim,oncelikle gunluk su hakkini ve 1 kasigi yag hakkini mutlaka tuketmeye bak.Sebze gunlerinde lifli sebzeler tuketmeye calis,yesil cayini ic yada baska caylar vardir bu konuda sana yardimci olacak aktara sorabilirsin.gunluk yulaf kepegi hakkini ise yari yariya bugday kepegi ile degistirmeye calis.Bu konuda arkadaslarin kullandigi ilaclar vardi ama ilac ismi telafuz edemeyecegimizden sana ozelden yardimci olacaklardir...ben çok kötü bağırsak tembelliği yaşıyorum sinameki içiyorum arada ama o da kalıcı çözüm değil prkte sağlıklı olmadığını duymuştum bana yardımcı olur musunuzzz
Selam arkadaslar bende dukan diyet kitabini dun siparis ettim simdiden cok heycanliyim ozellikle kilo vermis olan arkadaslar adina cok sevindim :) benim bi sorum olucak kitabin fransizcasiyla turkceye cevrilmis olanin icindeki yemek tarifleri aynimi ve malzemeleri bulurken zorlaniliyormu..simdiden tskler...
Canım aynı sorun bende de var ve sinemaki bile işe yaramıyor bende. Dün eczaneden ilaç aldım o da henüz bir etki göstermedi ne yapacağımı bilmiyorum ben de.
Merhaba canim,oncelikle gunluk su hakkini ve 1 kasigi yag hakkini mutlaka tuketmeye bak.Sebze gunlerinde lifli sebzeler tuketmeye calis,yesil cayini ic yada baska caylar vardir bu konuda sana yardimci olacak aktara sorabilirsin.gunluk yulaf kepegi hakkini ise yari yariya bugday kepegi ile degistirmeye calis.Bu konuda arkadaslarin kullandigi ilaclar vardi ama ilac ismi telafuz edemeyecegimizden sana ozelden yardimci olacaklardir...
Teşekkür ederim lisabella tavsiyelerin için ... yağ ben hiç tüketmedimki 20.03.2013 den bu yana hatta yedıgım etlerde nokta kadar yağ bile bırakmıyorum off bıraz fazla abarttım herhalde en ufak yasak birşey yemedim 1 yemek kasıgı dondurma dışında onda bile vicdan azabından ölecektim nişanlımla bile bu yüzden tartıştık sen yemezsem bende yemeyecem çok abartıyorsun hastalanacaksın diye kızdı ne yapim az birşey dışına çıkarsam kilo alacağım diye aklım gidiyor zaten troid hastasıyım çok zor kilo veriyor kolaycacık alıyorum