Merhaba kızlar
3 günlük dukan diyeti yapıyorum bugun 3.günümdeyim iş yerinde telefonla konusurken dalgınlıkla hiç aklıma gelmeden arkadasın masasındaki cevizden 2 tane ağzıma atıp yediğimi farkettim
ben bu balona igneyle dokunup bu diyeti bozdummu sizce?
Merhaba kızlar
3 günlük dukan diyeti yapıyorum bugun 3.günümdeyim iş yerinde telefonla konusurken dalgınlıkla hiç aklıma gelmeden arkadasın masasındaki cevizden 2 tane ağzıma atıp yediğimi farkettim
ben bu balona igneyle dokunup bu diyeti bozdummu sizce?
canım benim,dukan amca bana da 58 demişti.55 dedim önce ben.ama şimdi 53 diyorum,bu sefer benim vücut yaş olmuş 38,40 ane kalmış.55 olmuşun daha ne istiyorsun diyor.ama ben olmaz diyorum.53 sana daha çok yakışır diyorum.normal değil zayıf olmak istiyorum.deneyip göreceğim artık.kim galip gelecek
Ben de burada ne söylüyorlarsa onu yapıyorum:) eşime hiç itiraz etmeden kabul ediyor ve hiç kaçamak yapmadı
Bu tarifi deneyeceğim umarım yulaf kepeği kokusu gider yiyemiyorum şu yulaf kepeğini ben de
Ben de çok zor kilo veririm sık sık ödem oluşur vücudumda... Ödem için hangi bitkileri kullandığını öğrenebilir miyim?
ahahakalmazmı bana bakıyolar ye beni diye iyi fikir kaynanama indiriyimde o şişsin
sabah sadece bir neskafe içtim.öğlen kepek ekmeğimle peynir zeytin domates salatalık ve çay içtim.akşama balık aldım balık yiyeceğim.güya bugün pazardan lahana alıp yapacaktım.aklıma bile gelmedi.sevmeyince yanından bile geçmiyorum.aslında alıp etli sarmasını yapsam iyi olurdu.ama ben lahananın sarmasınıda sevmiyorum.neyapabilirim.işte hem sebze hem et tüketimini beraber yapabileceğim birşey ama sevmiyorum.acaba yaprakmı sarsam.bak bu olur.öğle herfcağızıma ve yavrucaklarıma dünden kolböreği hamurundan artmıştı onunla peynirli gözleme yapıp bir yaz sofrası hazırladım birtek ince kıvırcık biber eksikti.ben sadecre pişirdim ve baktım baktım ve baktım.....
bilgisayarda bulunan birkaç fotoğrafı profilime eklemeyi başardım.geçen senenin fotoğrafları ama şuanda aynı kilodayım.teknolojiyi kulanmayı başardım ennihayet .ben eşimle aynı yaştayım.ikimizde 42 yaşındayız.eşimin aradaşlarının çoğunun eşleri kendilerinden enaz 5 yaş küçük.bende eşimi kızdırıyorum.gençbir hatun alamadın,insan beşyaş bari küçüğünü alırdı diye.oda bana-henüz geç kalmış sayılmam -diyor.bu adamlar hiçbirşeyin altında kalmıyor.kızıncada-zaten 5 yaş küçük gösteriyorssun,birde kilo verdinmi 10 yaş gençleşiyorsun-deyip tambir dansöz gibi kıvırıyor.erkek mileti deyilmi tambir kıvırma ustası.
iş diyete gelince evdeki herkes yediğime bakıp yorum yapıyor.kendime özel birşey yaparsm oooo diyorlar onlara özel yaparsam yazık sana diyorlar.herhalukarda laf bana söyleniyor.merce altına alınmış yada izleniyormuşum gibi geliyor. herifcezim ve o çocuklarım öldürecekler beni.bugünde sofrada kepek ekmegime laf söylediler.bende gayet sağlıklı bir ekmek ve gayet sağlıklı bir diyet yapıyorum diye ekmeğimden birlokma ısırdım ve dolgum düştü.herifimide bu diyete sokayım diyorum ama zararlı ben çıkarım .o göbeği ile mutlu mesut yaşasın ,ben zayıflayıp sıkılaşıp çıtı pıtı olayım ,ona amca demeye başlıyacağım.yaza o görür gününü
Diyeti bozmadiysan sorun yok. Kirmizilar gidince gercek kilon ortaya cikar canim. Ben de ogle yemeklerinde 1-2 tane biberiye yiyorum. Aksam yemeginden sonra basliyor bir karin agrisi...sonra tuvalet. O yuzden seni anlayabiliyorum. Ilk gunleri atlatinca rahatlarsin. Hic olmadi ben operim gecer gulum :*
Bakmakta gùzel canim
Ben lahana sarmasini cok severim.. Eskiden hic sevmezdim, ama insanin zevkide zamanla degisiyor demek
Yarin sebze günüm, mutlaka yapmam lazimesim ve cocuklarimda sevseler haftada bir yapardim aslinda. Ama yok, yemiyorlar
Bu arada camcim geldi, o camlari sildi, ben kapilari
camlarim parliyor
Alemsin canim
Gencleri bosver, hele kilomuz gittimi onlardanda genc duracagiz dimi
Bu haftasonu ben de aynı sıkıntıyı yaşadım, "aaah canım sen bunu mu yiyorsun" diyen fesat bir arkadaşın sinirimi bozmasına engel olamadım, ben de ideal kiloma düştüğümde çıtı pıtı olduğumda hesabını soracağım ondan
Ayy gecmis olsunAllah sifa versin
Mikrodalgada bir kere denedim, ama hic yenilebilecek gibi degildiseninki nefis görünüyor, afiyet olsun
Bir haftada iki kilo gayet iyi
bilmiyorum öle mi dersin canm valla bana az gibi geldi üstelik pilates yapıorum düzenli ilk defa bu kadar sıkı bi diyet uyguladım valla :2:
lezzetli bir ekmek tarifi arayan arkadaşlar; "Can Beyaz Ekmek" tarifini deneyin...
İlkay'ın çok başarılı bir tarifi...
aynı tarife tatlandırıcı ekleyerek kekde yapabilirsiniz...
sahanda yumurtaya, ekmek banarak yeme lüksünü bana bu tarif yaşattı...