Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya sormayın insanlar kıskanc sen birazcık farklıysan sivriliyosan direk nerden vursam diyo e tabi bayanların zayıf noktası kilo olunca ordan damarıma basıyolar dı ki ben tepki vermiyodum prim vermemek için.dediğiniz gibi diyete baslamadan öncede aşırı bi kilom yoktu balık etliyim zaten ama etim sıkıdır öle göbek kalca fırlamış bi halim yoktu toplucaydım sadece ona rağmen devamlı kilo aldın deyip duruyolarda hatta biri bi gün hamilemisin dedi yuh dedım artık.şimdide aaaa böle süpersin daha zayıflama sakın diyolar utanmadan:KK1: bende diyorum 5 kilo verdım tamam mı oldu 5 kılonunmu lafını yapıyodunuz 1 sendir:KK53: daha yolu yarılamadım bile onlar görsün yaza şortlar etekler askılılar çıkınca noluyoruz bakalım:KK12:

yeminlen aynı şeyleri yaşadım ama benim kankalar iyi niyetli olduğuna inanıyorum akıllırınca espri yapıyolar aaa hamile var aramızda deriz falan... güldüm orda ama çok koydu o laf... henüz zayıfladın diyen olmadı ama sen zayıflarsan yüzün çöker o kadar zayıflama bak diyen oldu :)))

Kızlar fırında çupra yaptım hiç yağsız eklemeden, yağlı kağıt serdim sadece yapışmasın diye, balığın kendisi yağlı oluyo ya bişey olmaz herhalde dimi? Daha yeni olduğum için bide kaç gündür yağsız yiyince balık yağlı olunca sorayım sizlere dedim, kitapta serbest diyo ama ne biliyim içim rahat etmedide

yap canım hiç bişey olmaz ben kagıdın ıcıne sogan domates lımon sarımsak dılımlıyorum buyuk buyuk,kagıdıda kapatıyorum mis gibi oluyo.bazende fırında dıkdortgen borcamın uzerıne tahta çöp şişleri yan yana diziyorum ızgara gibi oluyo onun üstüne koyup pişirıyorum yagı borcamın içine akıyo hem fırın hem ızgara batmıyo borcamı yıkayıverıyorum sadece:KK1:

yeminlen aynı şeyleri yaşadım ama benim kankalar iyi niyetli olduğuna inanıyorum akıllırınca espri yapıyolar aaa hamile var aramızda deriz falan... güldüm orda ama çok koydu o laf... henüz zayıfladın diyen olmadı ama sen zayıflarsan yüzün çöker o kadar zayıflama bak diyen oldu :)))

bu kadınlar çok fena dicem ama hepimiz böyle değiliz ben aksine birileri alınıcak kırılıcak diye okadar seçerek konuşmaya çalışırım ki özellikle bu dış görünüşle alakalı konularda.ama bazıları işte kötü oldugunda yüzüne vurmaya bayılır ama sen bu durumu düzeltmeye başladıkçada rahatsız olur devam etme diye elinden geleni yapar :KK47:

yap canım hiç bişey olmaz ben kagıdın ıcıne sogan domates lımon sarımsak dılımlıyorum buyuk buyuk,kagıdıda kapatıyorum mis gibi oluyo.bazende fırında dıkdortgen borcamın uzerıne tahta çöp şişleri yan yana diziyorum ızgara gibi oluyo onun üstüne koyup pişirıyorum yagı borcamın içine akıyo hem fırın hem ızgara batmıyo borcamı yıkayıverıyorum sadece:KK1:

Bende bende aynen borsamda yaptım yağlı kağıt serip:) oh iyi rahatladım daha yeni olduğum için evham yapıom şimdi diyeti tam uygulym diye:) sağol tatlım fikirlerin için:)

ya sormayın insanlar kıskanc sen birazcık farklıysan sivriliyosan direk nerden vursam diyo e tabi bayanların zayıf noktası kilo olunca ordan damarıma basıyolar dı ki ben tepki vermiyodum prim vermemek için.dediğiniz gibi diyete baslamadan öncede aşırı bi kilom yoktu balık etliyim zaten ama etim sıkıdır öle göbek kalca fırlamış bi halim yoktu toplucaydım sadece ona rağmen devamlı kilo aldın deyip duruyolarda hatta biri bi gün hamilemisin dedi yuh dedım artık.şimdide aaaa böle süpersin daha zayıflama sakın diyolar utanmadan:KK1: bende diyorum 5 kilo verdım tamam mı oldu 5 kılonunmu lafını yapıyodunuz 1 sendir:KK53: daha yolu yarılamadım bile onlar görsün yaza şortlar etekler askılılar çıkınca noluyoruz bakalım:KK12:

bu kadınlar çok fena dicem ama hepimiz böyle değiliz ben aksine birileri alınıcak kırılıcak diye okadar seçerek konuşmaya çalışırım ki özellikle bu dış görünüşle alakalı konularda.ama bazıları işte kötü oldugunda yüzüne vurmaya bayılır ama sen bu durumu düzeltmeye başladıkçada rahatsız olur devam etme diye elinden geleni yapar :KK47:

evet kizlar ya ayni sey bana da olsu hem de kac kere, kilo aldgmda hamile misin diyenler, zayiflayinca yeter artik daha fazla zayiflama bizden de mi zayif olcaksin demeye basladilar.
ben onlarin zayifliklarina bi sey diyomuyum sanki? bi de bi arkadas vardi o da baya zayifti, dogumda da cok kilo almadi, ama emzirirken biraz aldi, ya da az bi sey dogumdan kaldi bilemiyorum, ona da mesela kilo yakismis guzel olmus diyolar, o da tesekkur ediyor, bu nasi bi olaydir ya, ben cok alinganim galiba bu konuda ondan da olabilir. yani zayiflasan begenmezler kilo alsan hamile misin derler, bu insanlarin hepsinden cok biktim gercekten, bi de kendileri de hep formundadirlar ya da alsalar da bu onlari guzellestirir aksine. aman asosyal biri olup cikasim var valla insanlari gormek sunu mu diycek bunu mu diycek diye stres olmaktan evden cikmak istemiyorum gercekten. hele kalabalik ortamlar iyice geriyor beni, karnima bakanlar, senin kiz nerde diyenler, ortalik dusuncesiz insan dolu.

ay cok dertliymisim ben konuda :KK1:
bu hafta adet olmam gerek, ondan bi duraklama oldu bende saniyorum, yediklerimde cok bi degsklk yok aslinda, ama belki biraz suyu az icmis olabilirim, bi de cok yogun calisiyorum halsizlik yogunluk regl oncesi ust uste geldi ins haftaya eksilere duserim tekrar.

iki hafta ustuste olunca yumruk harekati yapiliyodu de mi? beyaz gun yaziyordu sanki.
acaba kendi kafama gore 3-4gun atak yapsam sonra seyir e devam etsem o da duraklamayi engeller mi? ya da spor yapsam ama hic enerjim de yok vaktim de yok.
bekliyim bakalim pazar a kadar bi degsklk olmazsa bi seyler yapmam lazim.. 2 hafta olucak pazar gunu cunku. 63.7-64 un orada takildim kaldim. :KK14:

selam dukandaşlarım:))))))))))

bugün kavitasyona gitmiştim.dedim tartınızda bir tartılayım bakalım benimki doğru mu?sonuçta onlarınki hassas tartı.üstelik su da içmiştim bolca,ve aç değildim.birde ne göreyim?? 54.9:)))))) olmadı bir daha dedim.yine aynı:KK52: ama ben benimkini baz alacağım yinede:KK51:

akşam sevgili zemmuf arkadaşımızın önerdiği baharatlı yoğurt yedim.-bildiğiniz zencefil,zerdaçal,tarçın,ilaç değil yani şikayetsever arkadaşlar için bu:KK51:-biraz zaman geçsin light ton,zero ve birazdaha yoğurt yiyeceğim.baharatlı yoğurt beni tok tutuyor.lahana alındı bugün.tadını sevmesemde biraz gaz verir belki diye yiyeceğim sebze günümde:KK37:yarında güne gideceğim,o yüzden kurabiye yaptım.yalnız çokkkk eğlenceli olacak.çünkü bu gruba en son 75 kilo civarındayken katılmıştım.ve milletin ne kadar kilo almışsın sözlerine maruz kalmıştım.üstüne birde arkamdan dedikodumu yapanlar olmuş:KK47: yarın görüntümle güzel bir cevap veririm diye düşünüyorum:KK51:

hemde ne cevap :))) Allah hepimize böyle cevağlar verebiilmeyi nasip etsin inşallah Amiinnn....

kızlar sizlere birşey sormak istiyorum doğumdan sonra kalan 5 kilomu vermek istiyorum kilo problemi daha çok olanlardan af dileyerek çekinerek soruyorum 5 kiloda sorunmu demeyin,iştahlı bir insanım daha önce diyet yapmadım hiç akşam 7 den sonra birşey yememeye çalıştım beceremedim sizce dukan bana uygun mu?atak evresinden sonra bırakmak olmaz değil mi?

merhabalarrr.
bugün ki yediklerimden hiiiç bahsetmeyeyim (dukan kaçamakları yaptım. durumu biraz masumlaştırıyor) çoook sinirlendim bugün çoooook :KK43:

herkezin bir kusuru var bende adamı yamultmayı bozmayı.... taş uzaktan gelmiyor ne yazık ki .... dayımın eşiii misal... oo şişmişiz diyo bana.... bayramda herkezin içinde denir mi bu nasıl bir ifade annem yaşında kadın... oğlu evlendi gelin tığ gibi olabilir niye kıyaslıyon ki ne alaka.... herkezin bir genetiği var yapısı var..... bla bla bla.... elli tane örnek sayarım....

kızlar sizlere birşey sormak istiyorum doğumdan sonra kalan 5 kilomu vermek istiyorum kilo problemi daha çok olanlardan af dileyerek çekinerek soruyorum 5 kiloda sorunmu demeyin,iştahlı bir insanım daha önce diyet yapmadım hiç akşam 7 den sonra birşey yememeye çalıştım beceremedim sizce dukan bana uygun mu?atak evresinden sonra bırakmak olmaz değil mi?
Tatlım ilk önce ilk sayfadaki dukan diyeti ile alakalı olan yazıları okumalısın sana şu aşamada kitap al oku diyemem. Sonra bu diyetin bir sürelik sıkı birşey olduğunu düşünmekten ziyade bir yaşam stili yani yeni bir yeme içme alışkanlığı olduğunu anladığın zaten vermek istediğin 5 kilo için bu tür birşey yapmanın gereksiz olduğunu anlayacaksın. Bence bu diyeti 10 kilodan fazal fazlası olanlar yapmalı ama bu nacizane benim fikrim :KK51: Yine de sen kendin adına herşeyi daha iyi bilirsin iyi akşamlar.

iyi akşamlar arkadaşlar Dukana son hız devam ediyorum. Sadece 2 gündür grip var biraz sarsıldım açıkçası ama bırakmadım. Bugün okuldan geldim yemeğimi yedim şimdi de 1 saatlik yürüyüşümü yaptım ve oturdum bilg. başına....

zencefil,zerdeçalve tarçını karıştırıyorum.spordan önce birbardak kefirle içiyorum.bu spor anında çok terlememi sağlıyor.birde bağırsak temizleyici ilacım var.bekoniks diye onu kulanıyorum.yalnızca bunu doktor verdi doktora danışmadan kulanma.hepsi beraber vücudumdaki fazladan birikmiş ödemleri söküp atıyor.3 kilo fark etiğimi biliyorum.aslında ter eşofmanı olsa dahagüzel olur.sauna eşofmanından bahsediyorum.o çok güzel terletiyor.bukadar ödemden sonra susamadıysan ödem gitmiş oluyor.eger susuyorsan vücutaki sudan gidiyor.vücutaki suyu gönderirsen tansiyonunla oynarsın ,başın döner.su dengesi çok önemli.

Teşekkür ederim cevabın için zencefil zerdeçal ve tarçını deneyeceğim. Yürüyüş sırasında bol terliyorum zaten.

yap canım bu gün için ekmek hakkımın içine peynir koyup tost makinesinde ısıtacağım tadı şahane şiddetle tavsiye ederim denemeni :KK56:

Bugün sabah hemen denedim ve kesinlikle çok haklısın tadına bakınca sevinçten havalara uçtum:KK9::KK9:

hemde ne cevap :))) Allah hepimize böyle cevağlar verebiilmeyi nasip etsin inşallah Amiinnn....

herkezin bir kusuru var bende adamı yamultmayı bozmayı.... taş uzaktan gelmiyor ne yazık ki .... dayımın eşiii misal... oo şişmişiz diyo bana.... bayramda herkezin içinde denir mi bu nasıl bir ifade annem yaşında kadın... oğlu evlendi gelin tığ gibi olabilir niye kıyaslıyon ki ne alaka.... herkezin bir genetiği var yapısı var..... bla bla bla.... elli tane örnek sayarım....
Valla görüntümlen dövüyorum laf eden hatunları bende çok şükür artık. Ay ay ay ne biçim laflar ederlerdi şimdi alıyorlar ağızlarının payını etrafımda ışık görmüş pervane gibi dönüp duruyorlar hiç umrumda değil ben işin sırrını burda buldum herkes yapabilir diyorum da hala bana alternatif yaratıyorlar yada ayyyy çok zararlı diye böyle ağızlar yayıla yayıla yağlı yağlı börekler yenile yenile (gözünüzün önüne getirin ya aynen bu durumu yaşadım) tavsiyeler verilmeye çalışır. Hiç diyorum hiççç ben kendime gelmişim dukanıma kavuşmuşum daha ne isteyimmmm

Aşışveriş yaptım arkadaşlar.
Dr. Oetker bitkisel jel (çilek aromalı) aldım.
Bu ürünü kullanabiliyor muyuz? Yağ içermiyor ama yine de size sormak istedim.

Kızlar bu jöle serbest mi B'nde aldım da serbestse eğer yapacağımda sizlere danışıyorummmmmmmmmm????????

bahset bahset kızalım biraz...

peki :KK17::18:
sabah evden çıkmadan önce yağsız kıymalı yumurta yaptım. ve yarım dukan ekmeği yedimm.
eve geldim mantarlı,domatesli,maydonoz,soğan,yumurtalı bişi yaptım hepsini yemedim ama
sonracımaa 4 dilim hindi fümeden. cips yaptım.
dün gece dukan ekmeği yapmıştım yarısını sabah yedim yazdım geri kalan yarısınıda ince dilim halinde kestim fırnda kuruttum ve bugün kendime dukan tarzında peksimet tatlısı yaptım:KK17: birazcık abarttım yeme konusunda (hepsini yemedim tabi) arkasına 2 bardak süt içtim (sınırlı olduğu halde) çatlamak üzereyim :KK5:

ama şimdi sinirlenme nedenimide yazayım. taaaaaaaaa kasım ayında su çiçeği geçirip biri 3 gün biri 5 gün olmak üzere 2 rapor almıştım. aylardır sigortadan paramı alamıyorum hastaneye gidiyoruz bizde bişi yok diyolar. sgk nın yeri değişti sanayinin ortasında tek başıma gidemiyorum ,gidecek birini bulamıyorum vs. derken. geçen hafta sgk yı aradım. raporunda sorun var dedi. kopukluk varmış. bugün hastaneye gittik düzeltme yapılması için (3 günlük raporum gözüküyor sadece ama onun parası bile ödenmedi) hastaneden çıktık ostime gittik yürü babam yürü annemin bacakları ağrıdı. sanayinin ortasından geçiyoruz erkekler bön bön bakıyo derken sonunda bulduk lanet olasıca yeri. sgk da ki adam bi girdi sisteme oda nesiii:KK53: bu hastanede ki közü kör salaklar şöyle bişi yapmış. raporumun başlangıç tarihi:13.11.2012 gözüküyor. bitişi:20.11.2012 gözüküyor iş başı tarihim ise 13.11.2012:KK47::KK47::KK47::KK47: yani aldığım dökümana göre raporu almadan önce iş başı yapmış gözüküyorum. ordan tüketici mahkemesine gittik dershanemle ilgili problem yaşadım. ama oda pek istediğim gibi değildi. çok yoruldum,çok sinirlendim,mutsuzum büşra nın yanına gidemedim :KK43: kızla konuşacak yüzüm kalmadı.

beyazkelebek85 cnm bence 3-4 gün atak yapma derim suyu artır bol yeşil çay iç,spor yapamıyosan bile yürüyüşü artır eğer kullanıyosan sınırlı izinlileri biraz kes ve kesinlikle kendini aç bırakma öğünlerini dolu dolu yap ben genelde öğün atlayınca çok duraklıyorum

Valla görüntümlen dövüyorum laf eden hatunları bende çok şükür artık. Ay ay ay ne biçim laflar ederlerdi şimdi alıyorlar ağızlarının payını etrafımda ışık görmüş pervane gibi dönüp duruyorlar hiç umrumda değil ben işin sırrını burda buldum herkes yapabilir diyorum da hala bana alternatif yaratıyorlar yada ayyyy çok zararlı diye böyle ağızlar yayıla yayıla yağlı yağlı börekler yenile yenile (gözünüzün önüne getirin ya aynen bu durumu yaşadım) tavsiyeler verilmeye çalışır. Hiç diyorum hiççç ben kendime gelmişim dukanıma kavuşmuşum daha ne isteyimmmm

çok haklısın sonuç mühim olan. İnsanlar sadece kendilerine konuşacak laf arıyorlar ben normalde çok zor kilo veren biriyim belki çok fazla kilom yok ama normal diyetle 1 kilo bile veremiyorum dukanla 3 haftada 4 kilo verdim. İşte sonuç bu!!!!!!!

kızlar bende yeni üyeyim.1 nisanda dukana başladım ve çok da azimli başladım ama şu an tatlı krizim tavan yapmış durumda :p atak evrem 2 gündü.seyire geçtim bugün.

merhaba arkadaşlar bugün itibariyle atak evresinin 3. günümdeyim 1 nisanda başladım ve 71 kiloyum hedefim 65 kilo olmak benim merak ettiğim birkaç konu var:
1. ben diyet yapıyor olsam da ev halkı normal hayatına devam ettiğinden evde nişastalı gıdalar veya karbonhidrat bol miktarlarda tüketiliyor. şu an staj yaptığımdan öğlen arası yediğimle akşama kadar idare etmek zorunda kalıyorum akşam eve dönüşüm 9u buluyor bu saatte yediğim yemek bana zarar vermez mi ve öğlen 1de yesem de 5 gibi acıkmış oluyorum bu aralıkta dışarıdan ne yiyebilirim? çünkü 3buçuk 7buçuk arasında akşam staj eğitim derslerim var ve istiklal caddesinden çıkamıyorum dersler bitene kadar bana ne önerebilirsiniz açlığımı bastırmam için?
2. hiç mi karbonhidrat almayacağız? sadece 1 lokma olmak üzere asla fazlası değil ekmek ya da kuru fasülye gibi karbonhidrat ve nişasta içeren gıdalar yesek bu diyetimizi tamamen bozar mı?
3. ben adımsayar kullanıyorum ve şu yazdığım saate kadar adımlarım en az 9000 oluyor bu yarım saatlik yürüyüşe dahil edilebilir mi? stajım dolayısıyla çok yürümem gerekiyor ve devamlı koşuşturuyorum az iş yaptığım günlerde bile adımsayara göre 8000den aşağı olmuyor ve ben arada bir birkaç yüz adım siliyorum ki belki başka bir hareket yaparken adım saymıştır diye bu durum için ne diyorsunuz?
4. kitapta 10 kilodan az hedefler için 5 gün ortalama bir süredir falan diyordu ben de atak evresini 5 gün yapmaya karar verdim atakta 1 kilo versem 10 gün seyirde nasıl 5 kilo vereceğim mantıklı gelmedi bana bunu da açıklar mısınız?
şimdiden cevap vermiş veya verecek bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum

X