Kacamaktan olabilir tabi, ondan yapmayin.. Nefis öyle birsey ki, bir gün kacamak yapsaniz arkasi gelir.. YapmayinnnBende durakladım galiba gecen haftadan beri sadece 500gr vermisim morelim bozuldu yeşil cayı artırdım ve diyorumki acaba dukan cikolatası ve aptalca bir kacamakla 6 fındık yemiştim bu hafta ondanmıdır ????
Iyi gidiyorsun canim.. Yalniz bildiri günü yarinarkadaslar gecen hafta kılo bıldırımı yapayım mı dıye sordum donen olmayınca yapamadım bu hafta yapım dedım ben sabah tartılınca bu kılo da cıkıyorum aksam 1 kilo fazla gosterıyor anlamadım ama yıne de yazayım dedim hepinize bolll eksili günler dilerim ...
Baslangiç kilo :81.100
baslangiç tarihi :20.03.2013
hedef kilo : 65
boy :1.61
geçen haftaki kilo : 78.300
güncel kilo : 76.800
Bozmaaaaa... Bütün emeklerine yazik olur valla... Yaparim, basaririm de.. Basaraksin, inaniyorumgünaydın kızlar :) bugun +100dün annemin yaptığı yağlı Arnavut ciğerinden 1 tabak götürdm misafirlerm vardı böreğmde misss gibi kokuyodu elim gitti geldi dokunmadım ama iradem zayıfladı bu ara bozdum bozucam offff
günaydın kızlar :) bugun +100dün annemin yaptığı yağlı Arnavut ciğerinden 1 tabak götürdm misafirlerm vardı böreğmde misss gibi kokuyodu elim gitti geldi dokunmadım ama iradem zayıfladı bu ara bozdum bozucam offff
Kacamaktan olabilir tabi, ondan yapmayin.. Nefis öyle birsey ki, bir gün kacamak yapsaniz arkasi gelir.. Yapmayinnn
Iyi gidiyorsun canim.. Yalniz bildiri günü yarin
ayy bugün çarşamba dimi nedense ben bu hafta hep bir gün önden gidiyorum
Valla ben kendi ellerimle içtim öyle bir şurubu bol gazım vardı da şuruptanmı biberdenmi çözemedim ama geçti çok şükür hastalıktan da olabilir diye düşünüyorum. Yine söylüyorum dukandan önce yine olurdum ben böyle ama en az 1 hafta sürünürdüm şimdi çok şükür 3 günde kalktım ayağa yine dinleniyorum ama kendimi iyi hissediyorum bugün açık havada yaklaşık 8 km yürüdüm ailemle. Akşamüstü de oğlumu gezmelere götürdüm bol bol egzersiz yaptım bende belediyenin aletlerinde. Yani şuna bağlayacağım dukan sağlığınızı elinizden alıyor şöyle böyle diyen insanlara dukan bana cuk oturdu hem sıkılaştım, hem kilo verdim hem de gayet sağlıklıyım...
hiç sorma arkadaşım ya benide 2 gündür deli ettiler,seni bu diyet böyle yaptı ,bırak artık,zayıfladın işte daha ne istiyorsun,(kilomda 86 bu arada nerem zayıfsa)sen sosyetelere bakma onların yardımcıları var sen hem kendine hem çocuklara yemek hazırlıyosun zor olur,vs,vs, işte,bende inadına dukan dedim,bugün yeniden sıkı sıkıya devam,beni çekemiyorlarmı ney
Adam beni şaşırtmaya devam ediyorrrrr..... Ben yeşil çay içerken yakında meraya salcam ben seni içmem hakiki siyah çaydan başka bişi diyen insan elinde kupa hadi bidaha demlesene şundan diye kovalıyor beni ayyyyyy. Demin bir elinde füme bir elinde peynirle mutfaktan çıkıyordu (heleki o şeyleri ağzıma sokmam diye löp löp tulumları sucukları daha cumartesi günü ben hasta yatağımda yatarken yiyen adam buuuu) Ay Allah'ıııııımmmm ben daha neler göreceğim neyse hadi bakalımmm
Bende durakladım galiba gecen haftadan beri sadece 500gr vermisim morelim bozuldu yeşil cayı artırdım ve diyorumki acaba dukan cikolatası ve aptalca bir kacamakla 6 fındık yemiştim bu hafta ondanmıdır ????
arkadaslar gecen hafta kılo bıldırımı yapayım mı dıye sordum donen olmayınca yapamadım bu hafta yapım dedım ben sabah tartılınca bu kılo da cıkıyorum aksam 1 kilo fazla gosterıyor anlamadım ama yıne de yazayım dedim hepinize bolll eksili günler dilerim ...
Baslangiç kilo :81.100
baslangiç tarihi :20.03.2013
hedef kilo : 65
boy :1.61
geçen haftaki kilo : 78.300
güncel kilo : 76.800
bozmamam lazım evetböle dolaşamam artık elimden geldiğinde tutcm kndımı
ii akşamlar kızlar biraz moralim bozuk yahu 1 haftadır diyetteyim daha 2 kilo gitti off off yazda kapıda nasıl olacak:2:
ayrıca bir sorum olacaktı yorum yapılan mesajlarımı direk nasıl görebilirim aramadan
sanada bu tarifi tavsiye ederim yalnız ben yumurtalardan sadece birinin sarısını koydum diğer ikisinin akını kullandım yumurta kokusu çok sinmesin diye22 gündür dukandayım ilk defa yulaf kepeğini severek yedim pasta ve ekmek arası bir tadı var
günaydın dukancanlar:)))))))
1 dilim lorlu ekmek,2 adet hindi füme,lor ve çaydan oluşan kahvaltımı yaptımekmeğimin hepsini yiyemedim ama birazdan devam ederim artık.bu hafta benim için çok hüsranlı geçti:2:,diyetimdeki ilk duraklamayı yaşadım.ama yumruk yapmayı düşünmüyorum şu an için birazdaha bekleyeyim bakalım.kocişe lahana siparişi verdim.işten gelirken yol üstünde kurulan pazarlara bakacak.küçük lahana bulursa alacak.gerçi bugün ben de dışarı çıkacağımda market pazar lahana arayamam şimdi
bu sabah düne göre -400 vermişim de hafta içi aldıklarımı vermişim.daha 55i kıramadım yani:26: bakalım yarın sabah ne olacak.hergün sabah tartılmayayım diyorum da hep kendimi wcden sonra iççamaşırlarıyla tartının üzerinde buluyorumbiri görse deli diyecekte allahtan kızımdan başkası görmüyor
Herkese Merhaba
Bu hafta hiç gelemedim ama kardeşim de üye oldu ondan haberleri aldım hep.Ben bu perşembe hedefime ulaşırsam güçlendirmeye geçiyorum arkadaşlar.Dukan testi bana 64 demişti ben hedefimi 62 yapmıştım ve artık 62 li kilolardayım.Biraz daha devam etsemmi,menapoza yakalanmadan biraz daha versem mi diyorum.Neyse perşembeye kadar düşünmeye vaktim var.Hepinize bol eksili fit günler diliyorum.
merhabalarrr.
bi kaç gündür duramıyordum topikte. mutsuzum sabırsızımcanım sıkkın
Ve böregin kaldiysa, git bir komsuna/arkadasina ver.. Evde durmasin
Kendimiz zayiflayip, komsulari sisirecegiz hahaha
Tövbe tövbe...
Diyeti bozmadiysan sorun yok. Kirmizilar gidince gercek kilon ortaya cikar canim. Ben de ogle yemeklerinde 1-2 tane biberiye yiyorum. Aksam yemeginden sonra basliyor bir karin agrisi...sonra tuvalet. O yuzden seni anlayabiliyorum. Ilk gunleri atlatinca rahatlarsin. Hic olmadi ben operim gecer gulum :*Günaydın Kızlar;
Sabah tartıda +300 görmüştüm ki akabinde reglim gelince nedenini anladım.. Perşembeye de artık nasıl bir rakam göreceğim merak ediyorum..
Ama hiiiçç endişeli değilim, kaçamak yapmadım ve biliyorum ki regl bitince bu kilolar da uçup gidecek..
Dün PS günümde kabızlığımı çözeyim derken salatalık+su , acı biber, form çay vs. fazla kaçırmışım sanırım ki sabaha karşı ishal oldum..
Regl başlangıcı+İshal sancısı karışınca da pek bir acı verici oluyormuş..
Dukanı bozmadan bunu da halletmeye çalışıyorum.. :18:
Bol bol su, Soda, Kefir ve Çiğdemciğimin önerisi ile Kahve+Limon suyu şu ana kadar yaptıklarım..
Dukan içi hertürlü öneriye de açığım..
Sevgiler..
KIzlar bşey sorcam ya atak evresinde aktivia yiyebilirmiyiz? Kabızlık için?