Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sevgili hashish teşekkür ederim,evet hedef kiloma ulaştım.Güçlendirmede de mutlaka aranızda olmak isterim.Okudukça daha azimle devam edeceğimi biliyorum çünkü.Öncesi resmim çok.100 msjı dolduramadığım için sanırım yollayamadım.Sonrası şu anki kgda henüz yok.6 kg verince çekilmiştim.Bu hafta çekilirim mutlaka ve hiç sakıncası yok tabiki,msj hakkımı doldurunca mutlaka yollarım.Dilerim herkes hedefine ulaşır.Aranızda en büyük benim sanırım ben vardıysam hedefe sizler çok daha rahat ulaşırsınız.

Merhaba kızlar
3 günlük dukan diyeti yapıyorum bugun 3.günümdeyim iş yerinde telefonla konusurken dalgınlıkla hiç aklıma gelmeden arkadasın masasındaki cevizden 2 tane ağzıma atıp yediğimi farkettim:KK43:
ben bu balona igneyle dokunup bu diyeti bozdummu sizce?

Merhaba kızlar
3 günlük dukan diyeti yapıyorum bugun 3.günümdeyim iş yerinde telefonla konusurken dalgınlıkla hiç aklıma gelmeden arkadasın masasındaki cevizden 2 tane ağzıma atıp yediğimi farkettim:KK43:

yok canım birşey olmaz inşallah o kadarcıkla,sen iğneyi balona tam batıracakken durmuşsun :KK37::KK37::KK37::KK16:

Merhaba kızlar

Birsey olmaz diyecegim, ama hergün yersen coook sey olur tabi.. Bilincli yapmamissin, üzme kendini.. Yürüyüsü biraz fazla yap bugün, cevizin kalorisini yakarsin insallah..
Bende diyetin ilk günlerinden birinde, dügüne gitmistim.. Masada cerez felan.. Bi baktim agzimda findik :KK53: agzima almamla cikarmam bir oldu hahaha :KK1::KK1: biraz oruc tutar gibi oldu - insan orucun ilk günlerinde oruclu oldugunu unuta biliyor, ama 3-5 gün sonra rutin oluyor...

lezzetli bir ekmek tarifi arayan arkadaşlar; "Can Beyaz Ekmek" tarifini deneyin...

İlkay'ın çok başarılı bir tarifi...

aynı tarife tatlandırıcı ekleyerek kekde yapabilirsiniz...

sahanda yumurtaya, ekmek banarak yeme lüksünü bana bu tarif yaşattı...

canım benim,dukan amca bana da 58 demişti.55 dedim önce ben.ama şimdi 53 diyorum,bu sefer benim vücut yaş olmuş 38,40 ane kalmış.55 olmuşun daha ne istiyorsun diyor.ama ben olmaz diyorum.53 sana daha çok yakışır diyorum.normal değil zayıf olmak istiyorum.deneyip göreceğim artık.kim galip gelecek:KK51:

umarım benimde seningibi olur.ama daha başlangıçta böyle duraklıyor.geçen dört kilo geri almışım .tartı öyle diyor.şok geçirdim.ondan sonra tartının bozukluğundan şüphe etmeye başladım.neyse şuan tekrar geri gitmeye başladı.acelem yok.önce bir 63 göreyim ondan sonrasını düşünürüz.

Ben de burada ne söylüyorlarsa onu yapıyorum:) eşime hiç itiraz etmeden kabul ediyor ve hiç kaçamak yapmadı

Bu tarifi deneyeceğim umarım yulaf kepeği kokusu gider yiyemiyorum şu yulaf kepeğini ben de :KK5:

Ben de çok zor kilo veririm sık sık ödem oluşur vücudumda... Ödem için hangi bitkileri kullandığını öğrenebilir miyim?

zencefil,zerdeçalve tarçını karıştırıyorum.spordan önce birbardak kefirle içiyorum.bu spor anında çok terlememi sağlıyor.birde bağırsak temizleyici ilacım var.bekoniks diye onu kulanıyorum.yalnızca bunu doktor verdi doktora danışmadan kulanma.hepsi beraber vücudumdaki fazladan birikmiş ödemleri söküp atıyor.3 kilo fark etiğimi biliyorum.aslında ter eşofmanı olsa dahagüzel olur.sauna eşofmanından bahsediyorum.o çok güzel terletiyor.bukadar ödemden sonra susamadıysan ödem gitmiş oluyor.eger susuyorsan vücutaki sudan gidiyor.vücutaki suyu gönderirsen tansiyonunla oynarsın ,başın döner.su dengesi çok önemli.

ahaha:KK70: kalmazmı bana bakıyolar ye beni diye :KK70: iyi fikir kaynanama indiriyimde o şişsin :KK70::KK70:

Hahahaha :KK1::KK1::KK1: siser ama bôrektende memnun kalir eminim :KK1:
Bizim börege felan ihtiyacimiz yok degilmi.. Vücudumuza iyi gelen besinleri tüketelim, bol su icelim, zayiflayalim ve güzelleselim :KK16:
Insallah :KK16:

sabah sadece bir neskafe içtim.öğlen kepek ekmeğimle peynir zeytin domates salatalık ve çay içtim.akşama balık aldım balık yiyeceğim.güya bugün pazardan lahana alıp yapacaktım.aklıma bile gelmedi.sevmeyince yanından bile geçmiyorum.aslında alıp etli sarmasını yapsam iyi olurdu.ama ben lahananın sarmasınıda sevmiyorum.neyapabilirim.işte hem sebze hem et tüketimini beraber yapabileceğim birşey ama sevmiyorum.acaba yaprakmı sarsam.bak bu olur.öğle herfcağızıma ve yavrucaklarıma dünden kolböreği hamurundan artmıştı onunla peynirli gözleme yapıp bir yaz sofrası hazırladım birtek ince kıvırcık biber eksikti.ben sadecre pişirdim ve baktım baktım ve baktım.....:KK52::KK52::KK52:

bilgisayarda bulunan birkaç fotoğrafı profilime eklemeyi başardım.geçen senenin fotoğrafları ama şuanda aynı kilodayım.teknolojiyi kulanmayı başardım ennihayet .ben eşimle aynı yaştayım.ikimizde 42 yaşındayız.eşimin aradaşlarının çoğunun eşleri kendilerinden enaz 5 yaş küçük.bende eşimi kızdırıyorum.gençbir hatun alamadın,insan beşyaş bari küçüğünü alırdı diye.oda bana-henüz geç kalmış sayılmam -diyor.bu adamlar hiçbirşeyin altında kalmıyor.kızıncada-zaten 5 yaş küçük gösteriyorssun,birde kilo verdinmi 10 yaş gençleşiyorsun-deyip tambir dansöz gibi kıvırıyor.erkek mileti deyilmi tambir kıvırma ustası.:KK20::KK20::KK20:

Kızlar ben çok zorlanıyorum bu aralar 2 hafta sonra güçlendirmeye geçeceğim ama
gücüm kalmadı :KK56: bugün öğrencim bir sürü çikolata getirdi bana almadım hayır dedim zorla bıraktı kaçtı
ve şimdi onları eve götürüp kardeşlerime vermek üzere kendime söz verdim.:KK5:
bunu neden mi anlattım, benim gibi gücü tükenmek üzere olanlar varsa bırakmasınlar pes etmesinler
ve bana da destek olsunlar diye anlattım :18:

iş diyete gelince evdeki herkes yediğime bakıp yorum yapıyor.kendime özel birşey yaparsm oooo diyorlar onlara özel yaparsam yazık sana diyorlar.herhalukarda laf bana söyleniyor.merce altına alınmış yada izleniyormuşum gibi geliyor. herifcezim ve o çocuklarım öldürecekler beni.bugünde sofrada kepek ekmegime laf söylediler.bende gayet sağlıklı bir ekmek ve gayet sağlıklı bir diyet yapıyorum diye ekmeğimden birlokma ısırdım ve dolgum düştü.herifimide bu diyete sokayım diyorum ama zararlı ben çıkarım .o göbeği ile mutlu mesut yaşasın ,ben zayıflayıp sıkılaşıp çıtı pıtı olayım ,ona amca demeye başlıyacağım.yaza o görür gününü

sabah sadece bir neskafe içtim.öğlen kepek ekmeğimle peynir zeytin domates salatalık ve çay içtim.akşama balık aldım balık yiyeceğim.güya bugün pazardan lahana alıp yapacaktım.aklıma bile gelmedi.sevmeyince yanından bile geçmiyorum.aslında alıp etli sarmasını yapsam iyi olurdu.ama ben lahananın sarmasınıda sevmiyorum.neyapabilirim.işte hem sebze hem et tüketimini beraber yapabileceğim birşey ama sevmiyorum.acaba yaprakmı sarsam.bak bu olur.öğle herfcağızıma ve yavrucaklarıma dünden kolböreği hamurundan artmıştı onunla peynirli gözleme yapıp bir yaz sofrası hazırladım birtek ince kıvırcık biber eksikti.ben sadecre pişirdim ve baktım baktım ve baktım.....:KK52::KK52::KK52:

Bakmakta gùzel canim :KK1:
Ben lahana sarmasini cok severim.. Eskiden hic sevmezdim, ama insanin zevkide zamanla degisiyor demek :KK9:
Yarin sebze günüm, mutlaka yapmam lazim :KK56: esim ve cocuklarimda sevseler haftada bir yapardim aslinda. Ama yok, yemiyorlar :KK47:

Bu arada camcim geldi, o camlari sildi, ben kapilari :KK51:
camlarim parliyor :KK16::KK16:

bilgisayarda bulunan birkaç fotoğrafı profilime eklemeyi başardım.geçen senenin fotoğrafları ama şuanda aynı kilodayım.teknolojiyi kulanmayı başardım ennihayet .ben eşimle aynı yaştayım.ikimizde 42 yaşındayız.eşimin aradaşlarının çoğunun eşleri kendilerinden enaz 5 yaş küçük.bende eşimi kızdırıyorum.gençbir hatun alamadın,insan beşyaş bari küçüğünü alırdı diye.oda bana-henüz geç kalmış sayılmam -diyor.bu adamlar hiçbirşeyin altında kalmıyor.kızıncada-zaten 5 yaş küçük gösteriyorssun,birde kilo verdinmi 10 yaş gençleşiyorsun-deyip tambir dansöz gibi kıvırıyor.erkek mileti deyilmi tambir kıvırma ustası.:KK20::KK20::KK20:

Alemsin canim :KK1::KK1:
Gencleri bosver, hele kilomuz gittimi onlardanda genc duracagiz dimi :KK51:

iş diyete gelince evdeki herkes yediğime bakıp yorum yapıyor.kendime özel birşey yaparsm oooo diyorlar onlara özel yaparsam yazık sana diyorlar.herhalukarda laf bana söyleniyor.merce altına alınmış yada izleniyormuşum gibi geliyor. herifcezim ve o çocuklarım öldürecekler beni.bugünde sofrada kepek ekmegime laf söylediler.bende gayet sağlıklı bir ekmek ve gayet sağlıklı bir diyet yapıyorum diye ekmeğimden birlokma ısırdım ve dolgum düştü.herifimide bu diyete sokayım diyorum ama zararlı ben çıkarım .o göbeği ile mutlu mesut yaşasın ,ben zayıflayıp sıkılaşıp çıtı pıtı olayım ,ona amca demeye başlıyacağım.yaza o görür gününü

Bu haftasonu ben de aynı sıkıntıyı yaşadım, "aaah canım sen bunu mu yiyorsun" diyen fesat bir arkadaşın sinirimi bozmasına engel olamadım, ben de ideal kiloma düştüğümde çıtı pıtı olduğumda hesabını soracağım ondan :KK47:

Diyeti bozmadiysan sorun yok. Kirmizilar gidince gercek kilon ortaya cikar canim. Ben de ogle yemeklerinde 1-2 tane biberiye yiyorum. Aksam yemeginden sonra basliyor bir karin agrisi...sonra tuvalet. O yuzden seni anlayabiliyorum. Ilk gunleri atlatinca rahatlarsin. Hic olmadi ben operim gecer gulum :*

Ayy teşekkür ederim öpünce geçti :KK17:

Kilo kısmını takmıyorum zaten canım.. Kaçamak yapmadım yani eminim kendimden gidecek o gelen artılar..
Yeni gelenlere örnek olsun diye özellikle yazdım..
Bu diyet uzun bir süreç, günlük ya da haftalık değişimlere bu kadar takılmadan devam etmek lazım ki başarılı olabilelim..

Bakmakta gùzel canim :KK1:
Ben lahana sarmasini cok severim.. Eskiden hic sevmezdim, ama insanin zevkide zamanla degisiyor demek :KK9:
Yarin sebze günüm, mutlaka yapmam lazim :KK56: esim ve cocuklarimda sevseler haftada bir yapardim aslinda. Ama yok, yemiyorlar :KK47:

Bu arada camcim geldi, o camlari sildi, ben kapilari :KK51:
camlarim parliyor :KK16::KK16:

ohhhh bahar temizliği negüzel.burada yağmur başladığı için cam silmek hayal oldu içten siliyorum.dışı epey tozlandı ama günlerdir hava bir yaz birkış.birtürlü düzen tutmadı.lahanayı benim sıpalarda sevmiyor.yaprak sarması olsa tencerenin dibini bulurlar :KK56::KK56:

Alemsin canim :KK1::KK1:
Gencleri bosver, hele kilomuz gittimi onlardanda genc duracagiz dimi :KK51:

elbete taş çıkartırız, nevarmış yaşımızda .eşim benimle uğraşmayı kendine iş edindi.sıpalarıda ondan aşağı kalmazlar.:KK4:kızlar babayı tutarlar oğluşumda beni tutar:KK55:.onun gözünde dünyanın engüzel annesi,aşçısı,kadını benim.sevgili edinene kadar bu iş sürer sonrasında oda bşlar.Allahtan daha 11 yaşında daha en az 3-4 sene beni yağlayıp canoım annem demeye devam eder.kızlar bana kuma ,baba ne derse onlarda onu der.hayat bu şekilde güzel ,benimle uğraşıp ,neşelendirmeye çalışıyorlar .amaaa gözümün için baka bakada yiyorlar.

Bu haftasonu ben de aynı sıkıntıyı yaşadım, "aaah canım sen bunu mu yiyorsun" diyen fesat bir arkadaşın sinirimi bozmasına engel olamadım, ben de ideal kiloma düştüğümde çıtı pıtı olduğumda hesabını soracağım ondan :KK47:

arkadaşın laf diyorsa kesin kıskanıyordur.sen zayıflamaya devam edip çatlat gitsiiin:nazar:

Son düzenleme:
Ayy gecmis olsun :KK19: Allah sifa versin

Mikrodalgada bir kere denedim, ama hic yenilebilecek gibi degildi :KK53: seninki nefis görünüyor, afiyet olsun

Bir haftada iki kilo gayet iyi:KK51:
bilmiyorum öle mi dersin canm valla bana az gibi geldi üstelik pilates yapıorum düzenli ilk defa bu kadar sıkı bi diyet uyguladım valla :2:

Selam arkadaslar...

Listeye ilk haftadan giriliyormu ? Birde listeden kimsorumlu bilgiler kime veriliyor baslangicta ?
Ben regl oncesiyim suan siskinligim hat safhada vermis oldugum 10-15 gunluk abur cubur ve fast food arasida cabasi tabiki...
Ben bu persembe degilde haftaya persembe bildirime baslarim diye dusunuyorum tabi baska bir gereklilik de yoksa ?

lezzetli bir ekmek tarifi arayan arkadaşlar; "Can Beyaz Ekmek" tarifini deneyin...

İlkay'ın çok başarılı bir tarifi...

aynı tarife tatlandırıcı ekleyerek kekde yapabilirsiniz...

sahanda yumurtaya, ekmek banarak yeme lüksünü bana bu tarif yaşattı...

Ben bu ekmegi yapmayi dusundum ama pek yeltenemedim.
Tadindan endise ediyorum. Yulaf kepeginin tadi cok yogun mu ? Yani krepe yada normal ekmege gore kiyaslarsak tadi nasil ? Misir ekmegine mi benziyor yoksa...
Biraz tarif edermisin :)

X