Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ay çok geçmiş olsun ya geldimi üst üste gelir zatenilk aklıma gelen ada çayı iç canım iltihap söktürücü özelliği var bildiğim kadarıyla.

içine peynir koyup tost yapıp okula götürebilirim oleyyyyy

çok güzel olmuş eline sağlık benimde minik silikon kalıplarımvar onlarda yapıncada muffin gibi oluyo,bi bulamadım şöööle tostluk ekmek yapıcak bi kalıp,izinli günümde biraz daha bakıyım canım çok tost istiyo bu ara

Sanırım kötü bir çocuğum 88e inmişken bugün kendimi kaçamaklarımla 89.9 yaptım

Ama adet dönemindeydim, ama depresiftim gibi bahanelerim var ve iyi olan bu defa bu bahaneler vicdanımı hafifletmiyorr.

benimde yok evdekiyle idare ediyorum artık..

süt tozu dukan'a sütten daha uygun galiba? ya da yoğurttan? onu da bulup alayım bari. ben ekmeğime kabartma tozu koymadım, hiç kabarmadı, bi dahakine artık :) acemilik işte taze dukancıyım ne de olsa bir de benim ekmek bayağı esmer, bu akça pakça duruyor maşallah :) afiyet olsun, sizin tarifinizi de deneyeceğim :)

valla tarifi uyguladım işte.ama sanırım 1 dk daha dursa daha da kızarırdı.yarın tost yaparken iyice kızartırım artıkkkk.

iyi geceler .herkese bol eksili günler diliyorum

Selam arkadaşlar ben de 11 marttan beri yani 3 haftadır Dukan Diyeti yapıyorum eşimle beraber. Sonuçtan oldukça memnunum. Hatta eşimin sonucundan daha çok memnunum. Ben bu 3 haftada 4 kilo verirken eşim 105 kilodan 93 kiloya düştü. Hala da hiç duraklamadan vermeye devam ediyor. Ama bu durumda benim katkım da büyük yani.. Her gün öğlen okula gitmeden önce eşimin hem öğlen hem de ara yiyebileceği şeyler hazırlayıp bırakıyorum.
Umarım bu hızla devam ederiz. Hoş haftaya benim regl günüm sanırım bu hafta artı değerler görebilirim

merhabalarrr.
bi kaç gündür duramıyordum topikte. mutsuzum sabırsızım canım sıkkın

3 haftadır bu diyeti yapıyor olsam da yulaf kepeğini hala pişirdiğim zaman yiyemiyorum ancak yoğurtun içine katıp yiyorum ama ekmek ve kek yemeyi özledim.. Mahlep bile ekmekteki o sevmediğim tadı bastıramadı.

3 haftadır bu diyeti yapıyor olsam da yulaf kepeğini hala pişirdiğim zaman yiyemiyorum ancak yoğurtun içine katıp yiyorum ama ekmek ve kek yemeyi özledim.. Mahlep bile ekmekteki o sevmediğim tadı bastıramadı.

galeta karışımını denediniz mi hiç?

oooooo umarım benim eşim gibi atakta yığılıp kalmaz başarılar diliyorum
Valla az bişi tanıyorsam fena hırslandı hiç bırakcak gibi değil canımm başıma iş aldım gibi de düşünüyorum ama şu saat itibari ile odaya her girdiğimde ne yiyebiliriz formunda melül kedi gibi bakıyorrrrr

Ay evet evet zeytini çözdük de akşama kadar kaç defa aradı bi ben birde operatör şirket biliyor, şunu yiyebilirmiyim bunu yiyebilirmiyim diye baya bir tedirgin olmuş bugün. Neyse bizde macera çok yaz yaz forum tükenir...

içine peynir koyup tost yapıp okula götürebilirim oleyyyyy
Aha benim ekmekimdeeeeeennnn. Birazdan birkaç tane yapıp atmam lazım kenara bak sana bir öneri vereyim daha da yumuşak olmasını istiyorsan aynı ölçünün içine süt koyma 3 yk yoğurt koy ay normal sandviç ekmekleri ağlıyor yanında bizde bundan olcaz diye o derece hem hemen sertleşmiyorda mutlaka denemelisin

Adam beni şaşırtmaya devam ediyorrrrr..... Ben yeşil çay içerken yakında meraya salcam ben seni içmem hakiki siyah çaydan başka bişi diyen insan elinde kupa hadi bidaha demlesene şundan diye kovalıyor beni ayyyyyy. Demin bir elinde füme bir elinde peynirle mutfaktan çıkıyordu (heleki o şeyleri ağzıma sokmam diye löp löp tulumları sucukları daha cumartesi günü ben hasta yatağımda yatarken yiyen adam buuuu) Ay Allah'ıııııımmmm ben daha neler göreceğim neyse hadi bakalımmm

Arkadaslar yulaf kepegini bende baslarda yogurda katarak yiyodum sonra yiyememeye basladim krepini yaparak yedim bi sure ondanda igreti gelince en son galeta seklinde yaptim firinda kurutarak.
O en iyisi oldu kitir kitir kemire kemire yiyosun o cig cig yulaf kepegi tadida agza gelmiyor.
Tadindan sikayetci olan varsa tavsiye ederim ...

teşekkür ederim canım .. önerilerini dikkate alıcam umarım bir an önce geçer..
geçmişolsun şu kadın hastalıkları çok zor valla çokk
çok geçmiş olsun tatlım.sağlıktan ötesi yok
teşekkür ederim canım..

teşekkür ederim..

Ben de eşimle beraber yapırum bu diyeti hiç bir şikayeti olmadı ne dersem yiyor içiyor ve 3 haftada 12 kilo verdi.

Ayy gecmis olsun Allah sifa versin

Mikrodalgada bir kere denedim, ama hic yenilebilecek gibi degildi seninki nefis görünüyor, afiyet olsun

ii akşamlar kızlar biraz moralim bozuk yahu 1 haftadır diyetteyim daha 2 kilo gitti off off yazda kapıda nasıl olacak:2:

ayrıca bir sorum olacaktı yorum yapılan mesajlarımı direk nasıl görebilirim aramadan
Bir haftada iki kilo gayet iyi

Ikinizide tebrik ederim, insan verilen kilolari görünce cok seviniyor degil mi esinin daha fazla vermesi normal: hem erkek, hende baslangic kilosu senden cok fazla.. Ikinizede bol eksilerrr.. Bizlerede

merhabalarrr.
bi kaç gündür duramıyordum topikte. mutsuzum sabırsızım canım sıkkın
Ne oldu canim? Özlettin kendini

Ikinizide tebrik ederim, insan verilen kilolari görünce cok seviniyor degil mi esinin daha fazla vermesi normal: hem erkek, hende baslangic kilosu senden cok fazla.. Ikinizede bol eksilerrr.. Bizlerede

teşekkür ederim canım kilo verdikçe diyet yapmak daha rahat hale geliyor. Eşim her zaman kolay vermiştir zaten

ne güzel bayağı ciddiye almış o zaman bu diyeti bırakmamızı engelleyen şey eksiler oluyor inşallah o da eksileri gördükçe devam eder fazla kilo sağlık düşmanı malum

ne çok güldüm yaa sizin maceralar sürer daha canım bu gidişle

evet evet benn ve kesinlikle galeta fikri banada iyi geldi sanırım şimdi fırında yeni ekmeğim var bunda da fiyasko olursa yeni tarifim galetalar olacak teşekkürler

geçmişolsun şu kadın hastalıkları çok zor valla çokk

sağol canım valla erkekler şanslı biz kadınlarda hep bir hastalık ya

Ayy gecmis olsun Allah sifa versin
sağol canım aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…