Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selamlarr herkese kızlar ıkinci günümde bitti atakta acaba 10 günde kaç kilo veririm birde bu diyetin hiçbir evresinde tatlıdan eser yok galiba en çok bunda zorlanacağım bir tatlı hastası olarak:)

Ben de eşimle beraber yapırum bu diyeti hiç bir şikayeti olmadı ne dersem yiyor içiyor ve 3 haftada 12 kilo verdi.

harika bişe 3 haftada 12 kilo bizede söylede bizde verelim ne dersen yiyip içelim:))

selamlarr herkese kızlar ıkinci günümde bitti atakta acaba 10 günde kaç kilo veririm birde bu diyetin hiçbir evresinde tatlıdan eser yok galiba en çok bunda zorlanacağım bir tatlı hastası olarak:)

diyetin hayırlı olsun canım kaç kg verirsin senin bünyene bağlı ben 10 günde 4kg vermiştim ama şimdi 22. günümdeyim ve verdiğim kilo 6.4 ilk başta vücut ödem atıyor ve fazla suyunu bırakıyor bu yüzden kilolar çabuk iniyor sonrada azar azar vedalaşıyoruz yağcıklarımızla :KK76: ve tatlı yok diye üzülme şu atak evresini bir atlat ne tatlı tarifleri bulacaksın dukana uygun bak gör :KK34:

mrb kızlar
ya bana hergün yaptığınız ekmek tarifi verebilirmisiniz çok fazla tarif var en beğendiğinizi yazarsanız sevinirim 2 gün atak yapmam lazım gerildim valla ya

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
buldum buldummmmmmm yiyebildiğim enfes bir dukan ekmeği tarifi denedim ve tadı mükemmellllllllllllllllllllll hatta geç saat olmasına rağmen bu gün yulaf yemediğim için resmen saldırdım ekmeğe ps gününde olduğum için labnem ve salatalığımla müthişşş bir lezzet akımı olduuuuu :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

bu arada tarif şu netten buldum

8 yemek kaşığı yulaf kepeği
• 3 adet yumurta
• 1 tatlı kaşığı instant maya
• 1 tepeleme yemek kaşığı yoğurt
• 5 yemek kaşığı light süt
• 1 çay kaşığı tuz
• 1 çay kaşığı tatlandırıcı

Yapılışı:

1- Yumurtaları çırpma kesesine alın aynı keklerde yaptığımız gibi köpük köpük oluncaya kadar çırpın.
2- Yumurtalara geri kalan malzemeyi ilave edip düşük devirde pürüz kalmayıncaya kadar karıştırın.
3- Fırınınızı 200 dereceye ısıtın. Kalıbınızı 1- damla sıvıyağ ile yağlayıp peçete ile silerek tüm yüzeyin yağlanmasını sağlayın.
4- Hazırladığınız ekmek karışımını kalıbınıza dökün.
5- 200 derece fırında 10 dakika pişirdikten sonra fırın ısısını 120 dereceye düşürün 10 dakika da bu ısıda pişirip fırından alın.
6- Soğuyunca kalıptan çıkartın ve dilimleyin.

mrb kızlar
ya bana hergün yaptığınız ekmek tarifi verebilirmisiniz çok fazla tarif var en beğendiğinizi yazarsanız sevinirim 2 gün atak yapmam lazım gerildim valla ya

sanada bu tarifi tavsiye ederim yalnız ben yumurtalardan sadece birinin sarısını koydum diğer ikisinin akını kullandım yumurta kokusu çok sinmesin diye :KK34: 22 gündür dukandayım ilk defa yulaf kepeğini severek yedim pasta ve ekmek arası bir tadı var

dukan meleklerim deneyenleriniz bilir ben evde labne yapmak istiyorumda bunlardan hangisi daha güzel oluyor

1.tarif:
1litre süt 1 yemek kaşığı sade aktivya ile mayalanır.

2.tarif:
-200 gr süttozu(=1 paket Pınar süttozu)
-2 su bardağı ılık su
-3 yk yarım yağlı yoğurt(%1,5 yağlı)
-1/8 çay kaşığı=1 damla mikrobiyel peynir mayası(aslında ben kullanmamıştım fakat bazılarımızın labnesi tutmayınca eklenebilir diye düşündüm.gerçekten de maya kullanan arkadaşlarınki şansa bırakmadan tuttu.)

yada sizin denediğiniz başka bir tarif var mı ??????

günaydın dukancanlar:)))))))

1 dilim lorlu ekmek,2 adet hindi füme,lor ve çaydan oluşan kahvaltımı yaptım:KK14: ekmeğimin hepsini yiyemedim ama:KK51: birazdan devam ederim artık.bu hafta benim için çok hüsranlı geçti:2:,diyetimdeki ilk duraklamayı yaşadım.ama yumruk yapmayı düşünmüyorum şu an için:KK50: birazdaha bekleyeyim bakalım.kocişe lahana siparişi verdim.işten gelirken yol üstünde kurulan pazarlara bakacak.küçük lahana bulursa alacak.gerçi bugün ben de dışarı çıkacağımda market pazar lahana arayamam şimdi:KK37:
bu sabah düne göre -400 vermişim de hafta içi aldıklarımı vermişim.daha 55i kıramadım yani:26: bakalım yarın sabah ne olacak.hergün sabah tartılmayayım diyorum da hep kendimi wcden sonra iççamaşırlarıyla tartının üzerinde buluyorum:KK51:biri görse deli diyecekte allahtan kızımdan başkası görmüyor:KK37:

günaydın hatunlar sporuma gitmeden sizlere bir merhaba diyim dedim.en nihayet benim manyak tartıda biraz düşmeye başladım.ama hala o düştüğüm 73.8 göremdim.benim tartının fazla göstermeye başladığını biliyorum hemde en az 2 kg ama önce pilini bir değiştireyim.dün almayı unutmuşum.bugün alabilirim.birde ozaman bakacağım.dün tavuk köfte ekmeğimden ve tarhana çorbamdan içtim.eşim akşam ağzıma zorla şu parmak muzdan birtaneyi zorla tepti.halbuki ben çorbamdan sonra peynir ve ekmekle akşamımı kapatmıştım.gerçi sınırlı izinlilerden hiçbirini kulanmadım.baktığımda günlük kalorim 1000 bile olmuyor.bu şekilde 8 gün yaptınmı 1 kg kaybederim.sporda harcadıklarımda sınırlı izinlileri karşılıyor.yani ayda 4 kg gitmesede bende 2 ,2 gidecek.yavaş veren ve bol su toplayan bir vücudum var ogün sporda atığım ter bitkilerle söktürdüğüm ödem tam 2 kg fark ettirdi ve ben susamadım bile.daha çabalasam 3 kg çıkacaktı ama yapmadım.neyse yavaş yavaş kaybedilen kilo geri gelmezmiş.vücut hazmede hazmede kilo kaybederse bunu hafızasına kaydediyor.dukan amca böyle diyor.gerçi ben öncesindende biliyordum ama hafızaya kaydetmek için nekadar süre gerektiğini bilmiyordum onuda dukan amcadan öğrendim her 1kg için 10 gün.makul bir süre.

günaydın dukancanlar:)))))))

1 dilim lorlu ekmek,2 adet hindi füme,lor ve çaydan oluşan kahvaltımı yaptım:KK14: ekmeğimin hepsini yiyemedim ama:KK51: birazdan devam ederim artık.bu hafta benim için çok hüsranlı geçti:2:,diyetimdeki ilk duraklamayı yaşadım.ama yumruk yapmayı düşünmüyorum şu an için:KK50: birazdaha bekleyeyim bakalım.kocişe lahana siparişi verdim.işten gelirken yol üstünde kurulan pazarlara bakacak.küçük lahana bulursa alacak.gerçi bugün ben de dışarı çıkacağımda market pazar lahana arayamam şimdi:KK37:
bu sabah düne göre -400 vermişim de hafta içi aldıklarımı vermişim.daha 55i kıramadım yani:26: bakalım yarın sabah ne olacak.hergün sabah tartılmayayım diyorum da hep kendimi wcden sonra iççamaşırlarıyla tartının üzerinde buluyorum:KK51:biri görse deli diyecekte allahtan kızımdan başkası görmüyor:KK37:

ah tatlım 55 görmüşsün dukan amca bana ancak 63 görebilirsin fazlasına heveslenme diyor:KK5::KK5::KK5:

hatunlar az bir zamanım kaldı.sporum 9 da başlıyor.ve çamaşır makinesi beni çağırıyor.bu evdeki kirli çamaşır çıkarma hızı:26::26:,benim makinamın yıkayıp kurutup katlama hızından fazla:KK25::KK25:.çamaşırım hiç azalmıyor.kirli sepetimin önüne elektirikli tel döşiyeceğim.kimse çamaşır atmasın diye.neyse ben çamaşırlarımı asıp sporuma gideyim buğün pazar kuruluyor belki ona uğrarım.ne yiyeceğimi bir düşüneyim.:KK53::KK53:

Bende durakladım galiba gecen haftadan beri sadece 500gr vermisim morelim bozuldu yeşil cayı artırdım ve diyorumki acaba dukan cikolatası ve aptalca bir kacamakla 6 fındık yemiştim bu hafta ondanmıdır ????

ah tatlım 55 görmüşsün dukan amca bana ancak 63 görebilirsin fazlasına heveslenme diyor:KK5::KK5::KK5:

canım benim,dukan amca bana da 58 demişti.55 dedim önce ben.ama şimdi 53 diyorum,bu sefer benim vücut yaş olmuş 38,40 ane kalmış.55 olmuşun daha ne istiyorsun diyor.ama ben olmaz diyorum.53 sana daha çok yakışır diyorum.normal değil zayıf olmak istiyorum.deneyip göreceğim artık.kim galip gelecek:KK51:

yok yok serbest, ama ben akşam 5 olmadı en son 7 gibi dükkanı kapatıyordum :KK70:
sudan başka bişey koymuyordum ağzıma. :d ondan.

ne kadar korktum ben cok tuketıyorum yanı cok derken hergun 2 tane bırı ogleden once bırı ogleden sonra yasaksa onu da içmeyecektim
sağol canım rahatlattın benı

Bende durakladım galiba gecen haftadan beri sadece 500gr vermisim morelim bozuldu yeşil cayı artırdım ve diyorumki acaba dukan cikolatası ve aptalca bir kacamakla 6 fındık yemiştim bu hafta ondanmıdır ????

ruh halini çok iyi anlıyorum,duraklayanın halinden duraklayan anlarmışş:KK52:hem aynı gün doğmuşuz ya kesin seninde içinde tarif edilemez bir acı vardır:KK47::KK53:

arkadaslar gecen hafta kılo bıldırımı yapayım mı dıye sordum donen olmayınca yapamadım bu hafta yapım dedım ben sabah tartılınca bu kılo da cıkıyorum aksam 1 kilo fazla gosterıyor anlamadım ama yıne de yazayım dedim hepinize bolll eksili günler dilerim ...

Baslangiç kilo :81.100
baslangiç tarihi :20.03.2013
hedef kilo : 65
boy :1.61
geçen haftaki kilo : 78.300
güncel kilo : 76.800

Ben de eşimle beraber yapırum bu diyeti hiç bir şikayeti olmadı ne dersem yiyor içiyor ve 3 haftada 12 kilo verdi.

harika bişe 3 haftada 12 kilo bizede söylede bizde verelim ne dersen yiyip içelim:))

Ben de burada ne söylüyorlarsa onu yapıyorum:) eşime hiç itiraz etmeden kabul ediyor ve hiç kaçamak yapmadı

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
buldum buldummmmmmm yiyebildiğim enfes bir dukan ekmeği tarifi denedim ve tadı mükemmellllllllllllllllllllll hatta geç saat olmasına rağmen bu gün yulaf yemediğim için resmen saldırdım ekmeğe ps gününde olduğum için labnem ve salatalığımla müthişşş bir lezzet akımı olduuuuu :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

bu arada tarif şu netten buldum

8 yemek kaşığı yulaf kepeği
• 3 adet yumurta
• 1 tatlı kaşığı instant maya
• 1 tepeleme yemek kaşığı yoğurt
• 5 yemek kaşığı light süt
• 1 çay kaşığı tuz
• 1 çay kaşığı tatlandırıcı

Yapılışı:

1- Yumurtaları çırpma kesesine alın aynı keklerde yaptığımız gibi köpük köpük oluncaya kadar çırpın.
2- Yumurtalara geri kalan malzemeyi ilave edip düşük devirde pürüz kalmayıncaya kadar karıştırın.
3- Fırınınızı 200 dereceye ısıtın. Kalıbınızı 1- damla sıvıyağ ile yağlayıp peçete ile silerek tüm yüzeyin yağlanmasını sağlayın.
4- Hazırladığınız ekmek karışımını kalıbınıza dökün.
5- 200 derece fırında 10 dakika pişirdikten sonra fırın ısısını 120 dereceye düşürün 10 dakika da bu ısıda pişirip fırından alın.
6- Soğuyunca kalıptan çıkartın ve dilimleyin.

Bu tarifi deneyeceğim umarım yulaf kepeği kokusu gider yiyemiyorum şu yulaf kepeğini ben de :KK5:

günaydın hatunlar sporuma gitmeden sizlere bir merhaba diyim dedim.en nihayet benim manyak tartıda biraz düşmeye başladım.ama hala o düştüğüm 73.8 göremdim.benim tartının fazla göstermeye başladığını biliyorum hemde en az 2 kg ama önce pilini bir değiştireyim.dün almayı unutmuşum.bugün alabilirim.birde ozaman bakacağım.dün tavuk köfte ekmeğimden ve tarhana çorbamdan içtim.eşim akşam ağzıma zorla şu parmak muzdan birtaneyi zorla tepti.halbuki ben çorbamdan sonra peynir ve ekmekle akşamımı kapatmıştım.gerçi sınırlı izinlilerden hiçbirini kulanmadım.baktığımda günlük kalorim 1000 bile olmuyor.bu şekilde 8 gün yaptınmı 1 kg kaybederim.sporda harcadıklarımda sınırlı izinlileri karşılıyor.yani ayda 4 kg gitmesede bende 2 ,2 gidecek.yavaş veren ve bol su toplayan bir vücudum var ogün sporda atığım ter bitkilerle söktürdüğüm ödem tam 2 kg fark ettirdi ve ben susamadım bile.daha çabalasam 3 kg çıkacaktı ama yapmadım.neyse yavaş yavaş kaybedilen kilo geri gelmezmiş.vücut hazmede hazmede kilo kaybederse bunu hafızasına kaydediyor.dukan amca böyle diyor.gerçi ben öncesindende biliyordum ama hafızaya kaydetmek için nekadar süre gerektiğini bilmiyordum onuda dukan amcadan öğrendim her 1kg için 10 gün.makul bir süre.

Ben de çok zor kilo veririm sık sık ödem oluşur vücudumda... Ödem için hangi bitkileri kullandığını öğrenebilir miyim?

günaydın kızlar ben bu gün de 62,5 im :KK43: ama umutsuz değilim şapkamı önüme koyup hatalarımı gördüm artık kaçamak yok suyu ihmal etmek yok kepek hakkımı kullanmamak da yok kitapta neyse onu yapcam:KK42:
bu sabah ki kahvaltımı da yazayım jambonum bittiği için biraz fakir idare ediverin öğrenci işi oldu :KK1:
2 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu büyüklüğünde light peynir (ben en az yağlı olarak migrosunkini buldum %4,5 daha az yağlı kullanan var mı?)
2yemek kaşığı yağsız lor peyniri
koca bi kupa çay
1,5 yemek kaşığından orta boy krep:
:KK56::KK56:

X