Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Marifet dökülüyor yazdıklarından becerikli hatunsun vesselam öper başıma koyarım verdiğin tariflerde mükemmel hakkını yiyemem ama krem şanti diyet bile olsa bize yasak diye biliyorum ben canım yaaa

Marifet dökülüyor yazdıklarından becerikli hatunsun vesselam öper başıma koyarım verdiğin tariflerde mükemmel hakkını yiyemem ama krem şanti diyet bile olsa bize yasak diye biliyorum ben canım yaaa

şimdi tatlım takita60 falan bunların hepsi şekeri azaltılmış şeker.buyüzden yanılmıyorsam günde 1 kaşık serbes.krem şantide okadarı bile yoktur.bu yüzden bu tarifi yaparsan tatlandırıcı hakını kulanmış olursun.yada krem şanti koymadan yumurta akını 4-5 tane yaparsın ancak sarıları süte koyma 2 bardak süt ancak 2-3 yumurta sarısını kaldırıyor.fazlası kokar.bu yüzden sarısıylada ekmek yada kek falan yaparsın.kremşantinin yerine yumurta akını artırdınmı tatlandırıcıyı isteddiğini ekle.sütede ekliyebilrsin tatlandırıcıyı.ama kremşantissiz olanında yumurta akını dikatli karıştır ve hemen buzluğa at.beceriye gelince bence burdaki herkes becerikli.benim yemek yapmaya karşı merakım hep vardı.özelikle hamur işlerinde iyiyim.yörüklük genetiğimde olduğu içindir hamuru oldum olası severim hamurla uğraşmak beni tedavi edip sıkıntılarımdan kurtarıyordu.zaten yaptığım kadar yeseydim şimdi 200 kg olurdum.ama eskisi kadr yapamıyorum.12,5 yaşındaki kızım 170 boyunda ve 68 kilo18,5 yaşındaki kızımda 170 boyunda ve 68 kilo.aldığımda çiroz olan herifim (64 kiloydu) 87 kilo bir oğluşum bile 50 kilo ve 5 sınıf hepsinin koyu uzun olduğu için fit duruyorlar ben aralarında 160 cm ile miniccik oluyorum.bana cep hatunu diyorlar.ammma onlarıda bu cep hatunu besliyip buhale getirdi.

Mesajini aldim canim, ama ben özel mesaj gönderemiyorum.. Sitenin kuraliymis, forumda 100 cvp yazmadikca kimseye özel yazamiyorum.. (Acaba ayni msji 100 keremi göndersem ) Gecen Catlak'a yazmaya calistim, gönderemedim

Bu arada catlak ve zemmuf nerelerdeeee... Özlettiniz kendinize

Maşallah diyorum nazar değmesin evlatlarına. Yordum seni bisürü anlatmışsın. Ben yinede özünü bozmadan güçlendirmede deneyeceğim bunu zaten şurda bir aydan az kaldı hedefimide görmüş olurum inşallah o zamana. Birde bu ara çok dikkat ediyorum tatlı yapmamaya çalışıyorum bol bol çay ve bitki çayı ile tatlı ihtiyacımı karşılamaya çalışıyorum (günde en fazla 5 tablet tatlandırıcı kullanıyorum oda öyle misafir falan olursa) uzun süreden beri ilk defa bugün kek yaptım oda bana değil eşime malum yeni bir dukancımız var artık.

Son düzenleme:

Eveeettt keklerim hazır. İçine süt tozu koymadım da üzerine süsleyim diye birer piske koydum :) Ne koydum ne koydum içine...
3 yk kendi imalatım light yoğurt
1 yumurta
4 yk kepek
kabartma tozu
1 yk sıvı tatlandırıcı
bir kaç damla tereyağı aroması
çırptım çırptım biraz bekletmek zorunda kaldım oğlanınkiler önce pişti sonra birer tatlıkaşığı kadar koydum kalıplarıma yarım saat kadar 190 derecede pişirdim. Tatlarına daha bakmadım akşam çay ile servis etmek istiyorum büyüsü bozulmasın. Romantik dukancılar olcaz inşallah

kızlar merhaba ben de yaklaşık 1 aydır bu diyeti yapıyorum 67 kg dan başladım ve şu an 62,5 kiloyum ama artık veremiyorum bir haftadır kilom aynı bazen 61,8 61,5 i görüyorum sonra hop gene 62,5 geri dönüyorum..kaçamak yaptım ama kaçamak yaptığım için çok az yedim ama yine de bu kaçamak etkilemiş olabilir mi? kaçamağım da rakı! bira çok karbonhidratlıdır diye biradan kaçarken rakının alkol oranını düşünmedim. hıı bir diğer kaçamağım da çağla!! onsuz nasıl yapcam bimiorum :18:. off öğrenciyken dukana uygulamak çok zor herkes etrafımda sürekli aburcubur yiyor

olsun tatlım nasıl istersen öyle yap bu dondurmayı normal ürünler kulanarak çocuklarınıza yapabilirsiniz.ben şu anda hamur hazırldım aile bireylerine eskişehirin kol böreğini yapacagım.kendime çorba.

ben özel mesaj gönderme özel profile bakma işini yeni çözdüm.arkadaşlık gönderenlere yazmayı başaramamıştım.neyse öğrendim.

enfes görünüyorlar.yavaş yavaş teknolojiyi çözüyorum.bende yaptıklarımı çekip koyabilirim becerebilirsem.zamanında evyemekleri yapan minik biryer açmayı pilanlıyordum.ama çevreme bakınca bu işin sadece istemeyle olmadığını anladım.eşimin mesleğinden dolayı bir yerde 4 yıldan fazla kalamıyoruz.o yüzden yapamadım.belki ilerde yaparım.belki diyet yemekleride eklerim.neyse hayal kurmak sakıncalı deyil.

dukan'la ilk günüm. sabah tartıldım, 86.7'yim. hey maşallah

sabah: 2 yumurta+2 kaşık lorlu baharatlı omlet
1 parça dukan ekmeği
2-3 lokma göğüs eti
2 kaşık yoğurt

ara: yağsız sütle tatlandırıcılı nescafe

öğle: 3 adet haşlanmış baget + yağsız yoğurt

ara: 1 lokma dukan ekmeği + 2 parça göğüs eti

göğüs etlerinden sote yapmıştım.

akşama da fırında balık yiyeceğim, diyet kola içerim yanına da. yatmadan da light kefir içerim diye düşünüyorum.

sanırım sabah kahvaltım abartılı oldu; ama acıkıp sapıtmaktan korktum iş yerinde

şimdi sevgili ailemin böreğini açıp fırına verdim.bana çorba yapmam lazım.am ne çorbası yapsam yoğurmu tarhanamı.tarhana olbilir.biraz daha var.gerçek tarhanaya benzedi.ama elbete tam olarak o lezeti yakalamak olmuyor.nihayetinde kepek unuyla oluyor.ama azıcık ekşitmeyi becerdim.akşama ondan bir fincanlık pişirip kepek ekmeğiyle yiyip yeni birtartımı alsam yosa pilini bir değiştirip denesemmi diye düşüneyim.

avatarımdaki resim geçensene çekilmişti tuz gölünde şimdide aynı görünüşteyim.ama ortanca kızım beni geçti zaman yerinde durmuyor.onlar büyüyor biz küçülüyoruz.şimdi büyük kızım işe başlıyacak memur olarak sıtajdan sınav için geldiğinde zayıflamış gördü beni.sen annesin analar kızlarından zayıf olmaz diyip duruyor.ama ben olacağım.gerçi boyları uzun olunca onlar gibi olamam ama bende zayıflayınca fena olmuyorum.

şuan okuduğum kitapda bir buda rahibi romanın kahramanına karmadan bahsediyor.hayatınızın birinde fakirleri hor görüyorsan diğer hayatında sende fakir oluyorsun.acaba ben hayatımın birinde 180 boyunda 90-60-90 lık bir hatundumda benimgibi sürekli diyet yapan hatunlara burunmu kıvırıyordum ,acaba ceza olsun diye beni 160 cm boyuna ve100-86-107 cm ölçülerinemi gönderdiler.neyse Allahtan budist deyildim nekötü bir hatunmuşum diye kahralurdum.umarım dukan amcanın diyeti beni 63 kiloya indirir

neyse hatunlar hepinize iyi akşamlar benim nazlı herifim şimdi işten gelir bugün nazı 3 katına çıkar çünkü hasta.gidip endi çorbamıda yapayım bari.

:) ben de 57 kiloyken kendimi şişman görürdüm, beyaz pantolon fln giymezdim, şişmanım diye. çoğu zaman böyle düşündüğüm için cezalandırıldığımı düşünüyorum. bi o kilolara döneyim, kendime asla aynı gözle bakmayacağım nerden nereye geldim!

benzer teoriler üretiyoruz demek ki hepimiz :)

süper görünüyor, acayip canım istedi, şu ataktan bir çıkayım derhal yapacağım :)

bu arada yediklerime rağmen aç gibiyim ben ya, üstelik kulağımda akupunktur iğneleri var akşam yemeğini şimdi yesem mi ki? erken mi olur? levrek yiyeceğim.

bozulan tartımı yenisiyle değiştirdim. bu da pek dengeli tartmıyo gibi ama neyse hiç yoktan iyidir.

bugün hava ne güzel ya bahar havası mis gibi. dışarıda gezerken tezgahlardan mis gibi çileklerin kokusu geldi hep. keşke güçlendirmede olsaydım da yiyebilseydim diye geçirdim içimden.:85::85: inşallah o günleri de görürüz.

Çiğdemcim Harika görünüyor hmmm
Ellerine sağlık arkadaşım.. Kocişi de ikna ettin ya daha ne diyeyim...

Bu arada havanın güzelleşmesi ile biraz daha gaza basma zamanı.. Kızlar hadi oturmayııın..
Spor yapamıyorsanız bile bu güzel havalarda yürüyüş yapabilirsiniz..

Ben çalıştığım halde sabah, akşam 2 durak erken inerek ve öğlen arasında da en az 30 dk yürüyüş yaparak günümü hareketlendiriyorummmm..

Hadi siz de yapabilirisnizzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…