- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
canım en önemli öğün kahvaltı biliyosun.sabahtan metabolizma bi gazını alması lazım ki bütün gün hem vücut hızlı çalışsın hemde sen enerji dolu olasın.kahvaltını sadece kahveyle geçiştirme bence.yumurtayı öğlen yerine sbah tüketip öğlene başka bişeyler uydurmaya çalış derim daha verimli olur senin için diye düşünüyorummerhaba sevgili Dukan arkadaşlarım benim,
Dün ve bugün iki güzel Dukan günü geçiriyorum.Dün seyir yaptım bugün atak.1+1 gitmeye karar verdim.Böyle daha kolay olduğunu düşünüyorum.
Sabah kahvaltı olarak 1-2sütlü ve tatlandırıcılı kahve içiyorum.
Öğle haşlanmış yumurta veya lorla omlet (ama bugün yumurtanın kokusundan tiksindim.yarısını yiyemedim.)
Akşam:köfte veyoğurt yiyeceğim. erken yediğim için genelde 8-9 gibi acıkıyorum.Bunu ayran veya tarçınlı sütle geçiştiriyorum.
Yulaf kepeğim bitti birde tatlandırıcı alabilirsem dukana uygun kek yapmayı planlıyorum.Bu çay saatlerinde çok işe yarar.Dün televizyonda Esra Akkaya'yı gördüm.İğne iplik olmuş önceden gayet tombul biriydi. ve Dukan diyeti yaptığındanbahsetti.BarnaLaçin'de inceciknegüzel.dedim.Yani bende şu 8-9 kilomu versem çabucak...
Birde haftada3 gün koşu bandında en yarım saat yürüsem ne güzel olacak.Herkese kolay gelsin...
çok geçmiş olsunnyarın toparlıyorum bi da kaçamak yapmıcam derken hastanelikoldum pazar günü çok üzgünüm zemmuff ve mahir..
yumurtalık kistim patlamış iç kanama olmuş dehşetbir ağrıyla pazar sabahı hastanedeydim gece 3 te çıktım kanama durdu dediler durmasaymış ameliyat olcakmışım.. bunu yaşayan var mı aranızda benim karnımda bi şişlik oldu çünkü..
işte böle şimdi yine dukana dönmeye çalışıyom....
bence aralara falan da bişeyler eklemişsin çok güzel bi menü olmuş.ben çoğu zaman kendimi tam doyuramazsam çok duraksıyorum ama diyete uygun bol bol yersem çok güzel tartı hareketleniyo o yüzden aç kalımaktansa böylesi daha iyi bana göre.zaten bi süreden sonra vücudunun neye nasıl tepki verdiğini gördükçe ona göre ayarlıcaksınız yediklerini.acıkdıysanda bence artık yiyebilirsin normal bu saatte akşam yemeğidukan'la ilk günüm. sabah tartıldım, 86.7'yim. hey maşallah
sabah: 2 yumurta+2 kaşık lorlu baharatlı omlet
1 parça dukan ekmeği
2-3 lokma göğüs eti
2 kaşık yoğurt
ara: yağsız sütle tatlandırıcılı nescafe
öğle: 3 adet haşlanmış baget + yağsız yoğurt
ara: 1 lokma dukan ekmeği + 2 parça göğüs eti
göğüs etlerinden sote yapmıştım.
akşama da fırında balık yiyeceğim, diyet kola içerim yanına da. yatmadan da light kefir içerim diye düşünüyorum.
sanırım sabah kahvaltım abartılı oldu; ama acıkıp sapıtmaktan korktum iş yerinde