Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba sevgili Dukan arkadaşlarım benim,

Dün ve bugün iki güzel Dukan günü geçiriyorum.Dün seyir yaptım bugün atak.1+1 gitmeye karar verdim.Böyle daha kolay olduğunu düşünüyorum.

Sabah kahvaltı olarak 1-2sütlü ve tatlandırıcılı kahve içiyorum.
Öğle haşlanmış yumurta veya lorla omlet (ama bugün yumurtanın kokusundan tiksindim.yarısını yiyemedim.)
Akşam:köfte veyoğurt yiyeceğim. erken yediğim için genelde 8-9 gibi acıkıyorum.Bunu ayran veya tarçınlı sütle geçiştiriyorum.

Yulaf kepeğim bitti birde tatlandırıcı alabilirsem dukana uygun kek yapmayı planlıyorum.Bu çay saatlerinde çok işe yarar.Dün televizyonda Esra Akkaya'yı gördüm.İğne iplik olmuş önceden gayet tombul biriydi. ve Dukan diyeti yaptığındanbahsetti.BarnaLaçin'de inceciknegüzel.dedim.Yani bende şu 8-9 kilomu versem çabucak...

Birde haftada3 gün koşu bandında en yarım saat yürüsem ne güzel olacak.Herkese kolay gelsin...
canım en önemli öğün kahvaltı biliyosun.sabahtan metabolizma bi gazını alması lazım ki bütün gün hem vücut hızlı çalışsın hemde sen enerji dolu olasın.kahvaltını sadece kahveyle geçiştirme bence.yumurtayı öğlen yerine sbah tüketip öğlene başka bişeyler uydurmaya çalış derim daha verimli olur senin için diye düşünüyorum:KK34:

yarın toparlıyorum bi da kaçamak yapmıcam derken hastanelikoldum pazar günü çok üzgünüm zemmuff ve mahir..
yumurtalık kistim patlamış iç kanama olmuş dehşetbir ağrıyla pazar sabahı hastanedeydim gece 3 te çıktım kanama durdu dediler durmasaymış ameliyat olcakmışım.. bunu yaşayan var mı aranızda benim karnımda bi şişlik oldu çünkü..

işte böle şimdi yine dukana dönmeye çalışıyom....
çok geçmiş olsunn:KK5:

dukan'la ilk günüm. sabah tartıldım, 86.7'yim. hey maşallah :KK43:

sabah: 2 yumurta+2 kaşık lorlu baharatlı omlet
1 parça dukan ekmeği
2-3 lokma göğüs eti
2 kaşık yoğurt

ara: yağsız sütle tatlandırıcılı nescafe

öğle: 3 adet haşlanmış baget + yağsız yoğurt

ara: 1 lokma dukan ekmeği + 2 parça göğüs eti

göğüs etlerinden sote yapmıştım.

akşama da fırında balık yiyeceğim, diyet kola içerim yanına da. yatmadan da light kefir içerim diye düşünüyorum.

sanırım sabah kahvaltım abartılı oldu; ama acıkıp sapıtmaktan korktum iş yerinde :KK43:
bence aralara falan da bişeyler eklemişsin çok güzel bi menü olmuş.ben çoğu zaman kendimi tam doyuramazsam çok duraksıyorum ama diyete uygun bol bol yersem çok güzel tartı hareketleniyo o yüzden aç kalımaktansa böylesi daha iyi bana göre.zaten bi süreden sonra vücudunun neye nasıl tepki verdiğini gördükçe ona göre ayarlıcaksınız yediklerini.acıkdıysanda bence artık yiyebilirsin normal bu saatte akşam yemeği:KK56:

kızlar bu arada,normalde aklıma gelmicek şeyler burada yazılanları okudukça aklıma geliyo mesela dün lahanadan bahesdiyodunuz normalde üşenirdim bugün gittim lahana aldım sardım koydum dolaba,yarım ps günüm pişirip yicem:KK1: yine bi arkadaşımız günlük tutan varmı demişti,baktım ben böyle bi gün sabah işe git bi gün akşam şe git düzenim olmayınca yemek duzenımde olmuyo hep geçiştiriyorum dolayısıyla aç kalıyorum:KK53: nezamandır evde duran güzel bi not defterım vardı ne için kullansam derken bugüneymiş kısmet:KK1: artık 1 haftalık iş çalışma saatlerime göre her sayfayı 2 ye boldum her kısımı bir güne ayırdım,haftalık shift im belli olunca orayada ona göre bi menu ayarlıcam ,ne yedıgımı ıctıgımı ne pişirmeyi planladıgımı menuye göre önceden eve ne almam gerektiği vs daha kontrollu olucam.bugun sarmaları sardıktan sonra öğlen için kendime fındık lahmacun yaptımmm artanınıda işe gelirken yanımda getırdım.iştede akşam yemegı balık vardı falan tartı yarında yüzümü guldurmezse bılmıyorum artık:KK52:

Kızlar sabahtan akşama menümü yazıyorum
Sabah:2yumurtadan peynirli sütlü maydanozlu omlet, 1 dilim yağsız peynir, şekersiz yeşilçay
Öğle: haşlanmış yumurta üzerine bol pulbiberli sarımsaklı yoğurt,1 dukan kurabiyesi(1,5 yemek kaşığı yulaf kepeğini böle yemiş oldum),1dilim yağsız hindi salamı, Light ıcetea
Ara: sade soda
Akşam: bir tabak dolusu fırın poşetinde bol baharatlı yağsız et( baya yedim ya dukan amca miktar kısıtlamadığı için yedim),yağsız yoğurt ve kola Zero 1 bardak

Gün içinde 45 dükalık plates ve 20 dklıkyürüyüş yaptım spora giderken ama şimdi bi 20 dk daha tempolu yürüyüş yapıcam
Şimdiye kadar 2 buçuk litre su içtim yatana kadar 3 buçuk litreyi bulur
Akşam da 2 bardak Yeşilçay ve 1 bardak formçay içmeyi düşünüyorum

Ya kızlar bide deneyimlilere bişey soracağım, dukan amca sınır yok diyo ama ben akşam yemeğimde baya koca tabak dolusu yedim ama bi de sizlere sorayım kısıtlama miktar falan koymak gereklimidir?

yarın toparlıyorum bi da kaçamak yapmıcam derken hastanelikoldum pazar günü çok üzgünüm zemmuff ve mahir..
yumurtalık kistim patlamış iç kanama olmuş dehşetbir ağrıyla pazar sabahı hastanedeydim gece 3 te çıktım kanama durdu dediler durmasaymış ameliyat olcakmışım.. bunu yaşayan var mı aranızda benim karnımda bi şişlik oldu çünkü..

Allah esirgemiş valla çok geçmiş olsun.

neyse hatunlar hepinize iyi akşamlar benim nazlı herifim şimdi işten gelir bugün nazı 3 katına çıkar çünkü hasta.gidip endi çorbamıda yapayım bari.

öğleden sonra mutfağı temizledim.duvarlarını sildim.diğer iki odanın da duvarlarını sildim.siz bunları yazarken kızlarıma yemek hazırlıyordum o yüzden size katılamadım.ama yazdıklarınızı keyifle okuyorum.Allah yardımcınız olsun zira eşim hasta olacağına ben hasta olayım diye çok dua etmişliğim vardır.ayrıca geçmiş olsun..

Benimde patlamıştı ve doktorlar umursamamisti. Neyseki sorun yaşamadım. Bir süre adet düzensizliği yaşadım. Bekarken kist vardı. Evlenince kayboldu doğumdan sonra tekrarladı ve patladı. Şimdi birşeyim yok şükür. Akıntında kırmızı lekeler varmı kontrol et. Sisligin için birşey diyemem. Ev içi hareketlerden fazlasını yapma esneme hareketlerinden kaçın çok geçmiş olsun bol şu içmeyi unutma

süper görünüyor, acayip canım istedi, şu ataktan bir çıkayım derhal yapacağım :)

bu arada yediklerime rağmen aç gibiyim ben ya, üstelik kulağımda akupunktur iğneleri var :KK43: akşam yemeğini şimdi yesem mi ki? erken mi olur? levrek yiyeceğim.
Tatlım atağa uygun bir kek bu yapabilirsin tabi çok kaçırma günlük kepek miktarını ayarla yeter.

Sabah:2yumurtadan peynirli sütlü maydanozlu omlet, 1 dilim yağsız peynir, şekersiz yeşilçay
Öğle: haşlanmış yumurta üzerine bol pulbiberli sarımsaklı yoğurt,1 dukan kurabiyesi(1,5 yemek kaşığı yulaf kepeğini böle yemiş oldum),1dilim yağsız hindi salamı, Light ıcetea
Akşam: bir tabak dolusu fırın poşetinde bol baharatlı yağsız et( baya yedim ya dukan amca miktar kısıtlamadığı için yedim),yağsız yoğurt ve kola Zero 1 bardak

Gün içinde 45 dükalık plates ve 20 dklıkyürüyüş yaptım spora giderken ama şimdi bi 20 dk daha tempolu yürüyüş yapıcam

Ya kızlar bide deneyimlilere bişey soracağım, dukan amca sınır yok diyo ama ben akşam yemeğimde baya koca tabak dolusu yedim ama bi de sizlere sorayım kısıtlama miktar falan koymak gereklimidir?

tatlım yiyecek olarak menün gayet güzel bence ama su miktarın çok gibi geldi sadece su 3.5 lit + bitki çayları bana baya fazla geldi:KK53:fazlasıda zarar biliyosun

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.ben diyetten önce hastalanınca bala zencefil karıştırıp yerdim bal yiyemediğimiz için hastalık dönemlerindede yoğurda süte zencefil zerdeçal falan karıştırıp yerseniz bal yiyemesekte en azından baharatların faydasından yararlanmıs olursunuz.

sağolasın canım deneyeceğim tarifini:KK3::KK3:

Yeni hastalıktan çıktım canım halini anlıyorum. Tatlım bolca yeşil biber ye ama rezene ve kimyonu ihmal etme yoksa gaz birikiyor midende çıkmama problemi yok ama çıktıkça birikiyor kötü oluyor :KK43: Yeşil çayını ihmal etme birde daha önceden vitamin kullanmazdım ama hastayken içtim açıkcası oda oğlanınkinden içtim birer ölçek kadar iyi gelmiştir muhakkak neticede oda bitkisel birşeydi. Çok geçmiş olsun birde canım ateşin vardır üşüyorsundur ama evi muhakkak bol bol havalandır, çarşafları ve yastıkları kesinlikle yıka canım salgın varmış bana hastanede dediler.

evet canım haklısın ilk işim sabah kalktığımda camları açarım, eşime bugün vitamin al dedim supradyn ,ne alsa beğenirsin :KK1::KK1::KK1: zinco çocuğa ilaç yazdırırken doktor demiş bunu yazayım bunu devlet karşılamıyor,düşünememiş bana olduğunu,şurupmu içeceğim ben şimdi:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

Selam Dukancı Arkadaşlar... :KK42:

Bende 1 ay civarı dukan uygulayıp 6 kılo verdim. Arada kacamaklarım hatta bazen tamamen bosladıgım gunlerım oldu..
Acıkcası cok sıkı sıkıya yapmadım. 1,5 aydır haftada 4 gun kardio yapıyorum yanında da bazı egzersız, dumble ve alet çalışmaları...
Son 10-15 gundur sporum da diyetimde baya bir çuvalladı. Fenalardayım bir şişme, karnım burnuma geldi. Son derecede abur cubur ve fast food a gömüldüm, su azaldı... Sonuc olarak kendımı balon gıbı hıssedıyorum. Kac artıya cıktım görmek ıstemedıgım ıcın tartıya cıkmıyorum su sıskınlıgı atıp tartılmam lazım :)
Kendime restart atmam gerekıyor dıye buraya geleyım dedım. Biraz motive biraz gaz olsun...:KK55:

Herkese tekrar selam :KK34:

sağolasın canım deneyeceğim tarifini:KK3::KK3:

evet canım haklısın ilk işim sabah kalktığımda camları açarım, eşime bugün vitamin al dedim supradyn ,ne alsa beğenirsin :KK1::KK1::KK1: zinco çocuğa ilaç yazdırırken doktor demiş bunu yazayım bunu devlet karşılamıyor,düşünememiş bana olduğunu,şurupmu içeceğim ben şimdi:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:
Valla ben kendi ellerimle içtim öyle bir şurubu bol gazım vardı da şuruptanmı biberdenmi çözemedim ama geçti çok şükür hastalıktan da olabilir diye düşünüyorum. Yine söylüyorum dukandan önce yine olurdum ben böyle ama en az 1 hafta sürünürdüm şimdi çok şükür 3 günde kalktım ayağa yine dinleniyorum ama kendimi iyi hissediyorum bugün açık havada yaklaşık 8 km yürüdüm ailemle. Akşamüstü de oğlumu gezmelere götürdüm bol bol egzersiz yaptım bende belediyenin aletlerinde. Yani şuna bağlayacağım dukan sağlığınızı elinizden alıyor şöyle böyle diyen insanlara dukan bana cuk oturdu hem sıkılaştım, hem kilo verdim hem de gayet sağlıklıyım...
Selam Dukancı Arkadaşlar... :KK42:

Bende 1 ay civarı dukan uygulayıp 6 kılo verdim. Arada kacamaklarım hatta bazen tamamen bosladıgım gunlerım oldu..
Acıkcası cok sıkı sıkıya yapmadım. 1,5 aydır haftada 4 gun kardio yapıyorum yanında da bazı egzersız, dumble ve alet çalışmaları...
Son 10-15 gundur sporum da diyetimde baya bir çuvalladı. Fenalardayım bir şişme, karnım burnuma geldi. Son derecede abur cubur ve fast food a gömüldüm, su azaldı... Sonuc olarak kendımı balon gıbı hıssedıyorum. Kac artıya cıktım görmek ıstemedıgım ıcın tartıya cıkmıyorum su sıskınlıgı atıp tartılmam lazım :)
Kendime restart atmam gerekıyor dıye buraya geleyım dedım. Biraz motive biraz gaz olsun...:KK55:

Herkese tekrar selam :KK34:
Şimdi tekrar dukana mı dönüyorsunuz yoksa sadece motive amaçlı veren ve vermeye devam eden arkadaşlarımızı görmek içinmi? Her ne olursa olsun hoşgelmişsiniz sefa getirmişsiniz. Yaptığınız egzersizlere hayran kaldım açıkcası vkiniz nedir bilmiyorum ama yaptığınız egzersizler baya kuvvetli. Eğer dukan yapmaya karar verirseniz biz burdayız her zaman yardımcı olmaya veya yardımdan ziyade desteklemeye hazırız. Ama kaçamak yok tamammı? :)

Valla ben kendi ellerimle içtim öyle bir şurubu bol gazım vardı da şuruptanmı biberdenmi çözemedim ama geçti çok şükür hastalıktan da olabilir diye düşünüyorum. Yine söylüyorum dukandan önce yine olurdum ben böyle ama en az 1 hafta sürünürdüm şimdi çok şükür 3 günde kalktım ayağa yine dinleniyorum ama kendimi iyi hissediyorum bugün açık havada yaklaşık 8 km yürüdüm ailemle. Akşamüstü de oğlumu gezmelere götürdüm bol bol egzersiz yaptım bende belediyenin aletlerinde. Yani şuna bağlayacağım dukan sağlığınızı elinizden alıyor şöyle böyle diyen insanlara dukan bana cuk oturdu hem sıkılaştım, hem kilo verdim hem de gayet sağlıklıyım...

Şimdi tekrar dukana mı dönüyorsunuz yoksa sadece motive amaçlı veren ve vermeye devam eden arkadaşlarımızı görmek içinmi? Her ne olursa olsun hoşgelmişsiniz sefa getirmişsiniz. Yaptığınız egzersizlere hayran kaldım açıkcası vkiniz nedir bilmiyorum ama yaptığınız egzersizler baya kuvvetli. Eğer dukan yapmaya karar verirseniz biz burdayız her zaman yardımcı olmaya veya yardımdan ziyade desteklemeye hazırız. Ama kaçamak yok tamammı? :)

Hoşbulduk tesekkurler :KK66:
Tabiki dukana devam için geldim... :) Kendımı toparlamak ve ortamdan dolayıda motive olmak için...
Karşılıklı destek her zaman iyidir... :KK34: 15 gunluk kötü bir aradan sonra yarın tekrar başlıyorum bakalım...
Öğünlerimi de fırsat buldukça yazarım...

Herkese Merhaba

Bu hafta hiç gelemedim ama kardeşim de üye oldu ondan haberleri aldım hep.Ben bu perşembe hedefime ulaşırsam güçlendirmeye geçiyorum arkadaşlar.Dukan testi bana 64 demişti ben hedefimi 62 yapmıştım ve artık 62 li kilolardayım.Biraz daha devam etsemmi,menapoza yakalanmadan biraz daha versem mi diyorum.Neyse perşembeye kadar düşünmeye vaktim var.Hepinize bol eksili fit günler diliyorum.:KK16::KK16:

tecrübeli arkadaşlar cevap versin ben yanlış yönlendirmek istemem.ama yulaf kepeğine ben hep irmik gözüyle baktım.bi de hep kek yada ekmek içinde kullandığım için koku falan gelmiyor bana.yaptığın ekmekte yumurta birikmesi afedersin ama senin hatan olmuş.sanırım tam karıştırmamışsın.arkadaşlar mahlep de koyuyor ama ben mahlep sevmiyorum ekmek de.ben şöyle yapıyorum yani tam tarif veremeyeceğim göz kararı yapıyorum.

16 kaşık yulaf kepeği (yuvarlak 30 cmlik borcamda pişiriyorum.8 e bölüyorum.8 günlük hakkımı elde ediyorum)
bir avuç lor peyniri
yarım çay kaşığı çörek otu
bir kabartma tozu
yarım avuç maydonoz
3 yumurta
hafif akışkan olmasını sağlayacak kadar light süt

hepsini karıştırıyorum.borcama yağlı kağıt koyuyorum.üzerine karışımı döküyorum.benim fırınım dereceli değil alt üst açıyorum.ha soğuk fırına koyuyorum.25 dk sonra ekmeğim yani kekim hazır.sabahları yumurta ile yada aralarda tüketiyorum.tavsiyem üşenmeden tarifleri denemen.bu şekilde sana en uygun tarifi bulursun.vanilya aroması tabiki bastırır kepeğin kokusunu unutmadan söyleyeyim onu da

benim yaptığım tarifte de sıkıntı vardı sanırım canım sütü çok koydum bildiğin cıvık bir karışım oldu ve sıcak fırına koydum birde dediğin gibi karışımı yeterince karıştırmamış olabilirim mikserim kırıldı çatalla çırptım o da yetmedi sanırım ve tarif için teşekkürler bu akşam borcamda yeni ekmek denememi yapacağım ayrıca sanırım bu aşırı mide bulantılarının sebebi bambaşkaymış bu gün doktor vajinit teşhisi koydu yüksek iltihap nedeniyle aşırı mide bulantım oluyormuş ve tatlara karşı daha hassas olabilirmişim :KK50:

1- Yesil çay tavsiye ediyorum, 3 fincan sekresiz limonlu. Kuru kayisiyi ben denemstim ve duraklamistim.
2- Yulaf kepeği nin kokusu bana gelmiyor. Vanliya, vanilya kokusu veriyor. Birkaç tarif deneyip test edebilirsin. Hiç birsey yapamiyorsan. Çorba kaşına koyup suyla yutmaya çalışabilirsin. Ben emek vs yapamadigmida mecburen bu yöntemi kullanıyorum.
3-Bizde bakliyat yok. Bu yüzden nohutun suyunda olmaz gibime geldi. Sorunun için, pirasa ispanak etkili olabilir. Süt içmek etkili olabilir. Deneyip bulabilirsin. Örneğin, günlük light süt bende etkili değil. Siteye 2 tane sütçü geliyor bitanesinin süttede bende hiç işe yaramiyor. ama diger sütcünün sütü bende ayacip bir söktürücü oldu...nedeni bende çözemeyiorum. belki ineklerin yediklerindendir :KK9:

desteğin için teşekkürler canım yeşil çay içiyorum, birkaç tarif deneyeceğim pırasa asla yiyemeyen biriyim ama bu gün ispanak yaptım bakalım ilerleyen günler neler gösterecek:26:

Eşim dukana başladı fakültedeki çekirgemden sonra evde de bir çekirgem var artık... Ama çok agresif bir çekirge sabah sabah zeytin yüzünden girdik birbirimize yaa neymiş ben zeytin yiyormuşum bababababa canı ne çekerse ben ondan yiyor olacağım heralde. Etçil grup olduğundan dukanda fazla alışma problemi yaşamayacak biliyorum ama bu zeytin işine baya canım sıkıldı bu serüvende biz hep böyle olacaksak ohooooo yar bana haram günler :KK52: gecelerrr :KK52:
Oğluş kreşte akşam üzeri bisiklet binmeye gidiyecek inşallah açık hava güneş güzel bir gün kekleri ve börekleri fırında pişiyor. Ona yapmışken birde eşime bişiler yapayım dedim ne de olsa koçluk yapıyorum :KK51: sabah kepek hakkının yarısını ekmekcik olarak, yedi yarısına da kek yaptım pişmeyi bekliyorlar. Umarım güzel olurlar fotosunu paylaşırım :)
Dukan serüvenim eşim sayesinde daha renkli olacak çok mutluyum paylaşmak istedim.

oooooo umarım benim eşim gibi atakta yığılıp kalmaz başarılar diliyorum :KK34:

Eşim dukana başladı fakültedeki çekirgemden sonra evde de bir çekirgem var artık... Ama çok agresif bir çekirge sabah sabah zeytin yüzünden girdik birbirimize yaa neymiş ben zeytin yiyormuşum bababababa canı ne çekerse ben ondan yiyor olacağım heralde. Etçil grup olduğundan dukanda fazla alışma problemi yaşamayacak biliyorum ama bu zeytin işine baya canım sıkıldı bu serüvende biz hep böyle olacaksak ohooooo yar bana haram günler :KK52: gecelerrr :KK52:
Oğluş kreşte akşam üzeri bisiklet binmeye gidiyecek inşallah açık hava güneş güzel bir gün kekleri ve börekleri fırında pişiyor. Ona yapmışken birde eşime bişiler yapayım dedim ne de olsa koçluk yapıyorum :KK51: sabah kepek hakkının yarısını ekmekcik olarak, yedi yarısına da kek yaptım pişmeyi bekliyorlar. Umarım güzel olurlar fotosunu paylaşırım :)
Dukan serüvenim eşim sayesinde daha renkli olacak çok mutluyum paylaşmak istedim.
Beraber yapmaniz cok güzel aslinda, evde her daim dukana uygun seyler bulunur artik - ve uygun olmayanlar fazla girmez.. "Fazla" diyorum, cünkü cocuklar pilavdan, bulgurdan vs mahrum kalmayacaklarina göre bunlar girer :KK1: neyse, sen zeytini bir komsuna ver en iyisi, hep nefsinizi tetiklemezsiniz hemde konu kapanmis olur.. :KK1:

Eki Görüntüle 674500 Eki Görüntüle 674501

Eveeettt keklerim hazır. İçine süt tozu koymadım da üzerine süsleyim diye birer piske koydum :) Ne koydum ne koydum içine...
3 yk kendi imalatım light yoğurt
1 yumurta
4 yk kepek
kabartma tozu
1 yk sıvı tatlandırıcı
bir kaç damla tereyağı aroması
çırptım çırptım biraz bekletmek zorunda kaldım oğlanınkiler önce pişti sonra birer tatlıkaşığı kadar koydum kalıplarıma yarım saat kadar 190 derecede pişirdim. Tatlarına daha bakmadım akşam çay ile servis etmek istiyorum büyüsü bozulmasın. Romantik dukancılar olcaz inşallah:KK52:
Mmmmm enfes görünüyorlar canim :KK56: insallah insallah :KK1:

şuan okuduğum kitapda bir buda rahibi romanın kahramanına karmadan bahsediyor.hayatınızın birinde fakirleri hor görüyorsan diğer hayatında sende fakir oluyorsun.acaba ben hayatımın birinde 180 boyunda 90-60-90 lık bir hatundumda benimgibi sürekli diyet yapan hatunlara burunmu kıvırıyordum ,acaba ceza olsun diye beni 160 cm boyuna ve100-86-107 cm ölçülerinemi gönderdiler.neyse Allahtan budist deyildim nekötü bir hatunmuşum diye kahralurdum.umarım dukan amcanın diyeti beni 63 kiloya indirir
Hahaha :KK1::KK1: ay iyi güldürdün beni canim :KK1:
Hepimiz istedigimiz kiloya inecegiz insallah, sabreden dervis, muradina ermis.. (Gerisine gerek yok :KK1:)

Doyana kadar yiyeceksin... Bir tabak dolusunu bitirmeden doyduysan, gerisini yemeyeceksin.. Bunu hissetmek cok önemli. Anca doyurduysa tamamdir.

arkadaşlar benim regle 4-5 gün kaldı karnım davul gibi şişti şimdiden :KK50: bu gün kadın doğuma gittim hem idrar yolu iltihabım hem rahim içi iltihabım ve mantar enfeksiyonum varmış yani hepsi birden hücum etti hastalıkların haplar ve fitiller verildi yemek ekmekten beni soğutan mide bulantılarına neden olanda bu iltihaplanmaymış birazdan yeni dukan tarifleri deneyeceğim inşallah amacıma bu defa ulaşırım :KK53:

Dukan diyetiyle diğer diyetlere nispeten daha kolay kilo veriliyor aslında. Sadece sabretmemiz/azmetmemiz lazım :) Ben asıl bu kadar kiloyu alırken aklım nerdeydi, onu merak ediyorum. 5 kilo değil, 10 kilo değil...!

haklısın bnde öle valla hamilelikten önce zaten almıştım gebelikte pek almadım yani zor işimiz ya bilmiorum 1 hafta oldu daha 2 kilo verdim:2:

ayyyy çok mutluyum.mikrodalgada 4 dk da ekmek yaptım.harika oldu.hemen tarifler ve resim gelsin :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

2 yk yulaf kepeği veya 3 yk yulaf kepeği galeta karışımı
1 yumurta
1 yk süt tozu
1 çyk kabartma tozu
1 yk yoğurt veya 10 yk kadar süt

hepsi bu kadar , ben seramik tavalardan kullanıyorum. tüm malzemeleri bu tavanın içinde çırpıp migrodalgada 4 dk pişiyorum. sonuç bu şekilde..(tarif ilkay ın dukan lezzetleri sitesi )

denedim ve oldu mutlaka deneyin.fırında da yapılabiliyormuş

$2013-04-02 21.38.33.jpg $2013-04-02 21.39.11.jpg

ii akşamlar kızlar biraz moralim bozuk yahu 1 haftadır diyetteyim daha 2 kilo gitti off off yazda kapıda nasıl olacak:2:

ayrıca bir sorum olacaktı yorum yapılan mesajlarımı direk nasıl görebilirim aramadan :KK1:

X