Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım en önemli öğün kahvaltı biliyosun.sabahtan metabolizma bi gazını alması lazım ki bütün gün hem vücut hızlı çalışsın hemde sen enerji dolu olasın.kahvaltını sadece kahveyle geçiştirme bence.yumurtayı öğlen yerine sbah tüketip öğlene başka bişeyler uydurmaya çalış derim daha verimli olur senin için diye düşünüyorum

çok geçmiş olsunn

bence aralara falan da bişeyler eklemişsin çok güzel bi menü olmuş.ben çoğu zaman kendimi tam doyuramazsam çok duraksıyorum ama diyete uygun bol bol yersem çok güzel tartı hareketleniyo o yüzden aç kalımaktansa böylesi daha iyi bana göre.zaten bi süreden sonra vücudunun neye nasıl tepki verdiğini gördükçe ona göre ayarlıcaksınız yediklerini.acıkdıysanda bence artık yiyebilirsin normal bu saatte akşam yemeği

kızlar bu arada,normalde aklıma gelmicek şeyler burada yazılanları okudukça aklıma geliyo mesela dün lahanadan bahesdiyodunuz normalde üşenirdim bugün gittim lahana aldım sardım koydum dolaba,yarım ps günüm pişirip yicem yine bi arkadaşımız günlük tutan varmı demişti,baktım ben böyle bi gün sabah işe git bi gün akşam şe git düzenim olmayınca yemek duzenımde olmuyo hep geçiştiriyorum dolayısıyla aç kalıyorum nezamandır evde duran güzel bi not defterım vardı ne için kullansam derken bugüneymiş kısmet artık 1 haftalık iş çalışma saatlerime göre her sayfayı 2 ye boldum her kısımı bir güne ayırdım,haftalık shift im belli olunca orayada ona göre bi menu ayarlıcam ,ne yedıgımı ıctıgımı ne pişirmeyi planladıgımı menuye göre önceden eve ne almam gerektiği vs daha kontrollu olucam.bugun sarmaları sardıktan sonra öğlen için kendime fındık lahmacun yaptımmm artanınıda işe gelirken yanımda getırdım.iştede akşam yemegı balık vardı falan tartı yarında yüzümü guldurmezse bılmıyorum artık

Kızlar sabahtan akşama menümü yazıyorum
Sabah:2yumurtadan peynirli sütlü maydanozlu omlet, 1 dilim yağsız peynir, şekersiz yeşilçay
Öğle: haşlanmış yumurta üzerine bol pulbiberli sarımsaklı yoğurt,1 dukan kurabiyesi(1,5 yemek kaşığı yulaf kepeğini böle yemiş oldum),1dilim yağsız hindi salamı, Light ıcetea
Ara: sade soda
Akşam: bir tabak dolusu fırın poşetinde bol baharatlı yağsız et( baya yedim ya dukan amca miktar kısıtlamadığı için yedim),yağsız yoğurt ve kola Zero 1 bardak

Gün içinde 45 dükalık plates ve 20 dklıkyürüyüş yaptım spora giderken ama şimdi bi 20 dk daha tempolu yürüyüş yapıcam
Şimdiye kadar 2 buçuk litre su içtim yatana kadar 3 buçuk litreyi bulur
Akşam da 2 bardak Yeşilçay ve 1 bardak formçay içmeyi düşünüyorum

Ya kızlar bide deneyimlilere bişey soracağım, dukan amca sınır yok diyo ama ben akşam yemeğimde baya koca tabak dolusu yedim ama bi de sizlere sorayım kısıtlama miktar falan koymak gereklimidir?

Allah esirgemiş valla çok geçmiş olsun.

neyse hatunlar hepinize iyi akşamlar benim nazlı herifim şimdi işten gelir bugün nazı 3 katına çıkar çünkü hasta.gidip endi çorbamıda yapayım bari.

öğleden sonra mutfağı temizledim.duvarlarını sildim.diğer iki odanın da duvarlarını sildim.siz bunları yazarken kızlarıma yemek hazırlıyordum o yüzden size katılamadım.ama yazdıklarınızı keyifle okuyorum.Allah yardımcınız olsun zira eşim hasta olacağına ben hasta olayım diye çok dua etmişliğim vardır.ayrıca geçmiş olsun..

Benimde patlamıştı ve doktorlar umursamamisti. Neyseki sorun yaşamadım. Bir süre adet düzensizliği yaşadım. Bekarken kist vardı. Evlenince kayboldu doğumdan sonra tekrarladı ve patladı. Şimdi birşeyim yok şükür. Akıntında kırmızı lekeler varmı kontrol et. Sisligin için birşey diyemem. Ev içi hareketlerden fazlasını yapma esneme hareketlerinden kaçın çok geçmiş olsun bol şu içmeyi unutma

Tatlım atağa uygun bir kek bu yapabilirsin tabi çok kaçırma günlük kepek miktarını ayarla yeter.

tatlım yiyecek olarak menün gayet güzel bence ama su miktarın çok gibi geldi sadece su 3.5 lit + bitki çayları bana baya fazla geldifazlasıda zarar biliyosun

sağolasın canım deneyeceğim tarifini

evet canım haklısın ilk işim sabah kalktığımda camları açarım, eşime bugün vitamin al dedim supradyn ,ne alsa beğenirsin zinco çocuğa ilaç yazdırırken doktor demiş bunu yazayım bunu devlet karşılamıyor,düşünememiş bana olduğunu,şurupmu içeceğim ben şimdi

Selam Dukancı Arkadaşlar...

Bende 1 ay civarı dukan uygulayıp 6 kılo verdim. Arada kacamaklarım hatta bazen tamamen bosladıgım gunlerım oldu..
Acıkcası cok sıkı sıkıya yapmadım. 1,5 aydır haftada 4 gun kardio yapıyorum yanında da bazı egzersız, dumble ve alet çalışmaları...
Son 10-15 gundur sporum da diyetimde baya bir çuvalladı. Fenalardayım bir şişme, karnım burnuma geldi. Son derecede abur cubur ve fast food a gömüldüm, su azaldı... Sonuc olarak kendımı balon gıbı hıssedıyorum. Kac artıya cıktım görmek ıstemedıgım ıcın tartıya cıkmıyorum su sıskınlıgı atıp tartılmam lazım :)
Kendime restart atmam gerekıyor dıye buraya geleyım dedım. Biraz motive biraz gaz olsun...

Herkese tekrar selam

Valla ben kendi ellerimle içtim öyle bir şurubu bol gazım vardı da şuruptanmı biberdenmi çözemedim ama geçti çok şükür hastalıktan da olabilir diye düşünüyorum. Yine söylüyorum dukandan önce yine olurdum ben böyle ama en az 1 hafta sürünürdüm şimdi çok şükür 3 günde kalktım ayağa yine dinleniyorum ama kendimi iyi hissediyorum bugün açık havada yaklaşık 8 km yürüdüm ailemle. Akşamüstü de oğlumu gezmelere götürdüm bol bol egzersiz yaptım bende belediyenin aletlerinde. Yani şuna bağlayacağım dukan sağlığınızı elinizden alıyor şöyle böyle diyen insanlara dukan bana cuk oturdu hem sıkılaştım, hem kilo verdim hem de gayet sağlıklıyım...
Şimdi tekrar dukana mı dönüyorsunuz yoksa sadece motive amaçlı veren ve vermeye devam eden arkadaşlarımızı görmek içinmi? Her ne olursa olsun hoşgelmişsiniz sefa getirmişsiniz. Yaptığınız egzersizlere hayran kaldım açıkcası vkiniz nedir bilmiyorum ama yaptığınız egzersizler baya kuvvetli. Eğer dukan yapmaya karar verirseniz biz burdayız her zaman yardımcı olmaya veya yardımdan ziyade desteklemeye hazırız. Ama kaçamak yok tamammı? :)

Hoşbulduk tesekkurler
Tabiki dukana devam için geldim... :) Kendımı toparlamak ve ortamdan dolayıda motive olmak için...
Karşılıklı destek her zaman iyidir... 15 gunluk kötü bir aradan sonra yarın tekrar başlıyorum bakalım...
Öğünlerimi de fırsat buldukça yazarım...

Herkese Merhaba

Bu hafta hiç gelemedim ama kardeşim de üye oldu ondan haberleri aldım hep.Ben bu perşembe hedefime ulaşırsam güçlendirmeye geçiyorum arkadaşlar.Dukan testi bana 64 demişti ben hedefimi 62 yapmıştım ve artık 62 li kilolardayım.Biraz daha devam etsemmi,menapoza yakalanmadan biraz daha versem mi diyorum.Neyse perşembeye kadar düşünmeye vaktim var.Hepinize bol eksili fit günler diliyorum.

benim yaptığım tarifte de sıkıntı vardı sanırım canım sütü çok koydum bildiğin cıvık bir karışım oldu ve sıcak fırına koydum birde dediğin gibi karışımı yeterince karıştırmamış olabilirim mikserim kırıldı çatalla çırptım o da yetmedi sanırım ve tarif için teşekkürler bu akşam borcamda yeni ekmek denememi yapacağım ayrıca sanırım bu aşırı mide bulantılarının sebebi bambaşkaymış bu gün doktor vajinit teşhisi koydu yüksek iltihap nedeniyle aşırı mide bulantım oluyormuş ve tatlara karşı daha hassas olabilirmişim

desteğin için teşekkürler canım yeşil çay içiyorum, birkaç tarif deneyeceğim pırasa asla yiyemeyen biriyim ama bu gün ispanak yaptım bakalım ilerleyen günler neler gösterecek:26:

oooooo umarım benim eşim gibi atakta yığılıp kalmaz başarılar diliyorum

Beraber yapmaniz cok güzel aslinda, evde her daim dukana uygun seyler bulunur artik - ve uygun olmayanlar fazla girmez.. "Fazla" diyorum, cünkü cocuklar pilavdan, bulgurdan vs mahrum kalmayacaklarina göre bunlar girer neyse, sen zeytini bir komsuna ver en iyisi, hep nefsinizi tetiklemezsiniz hemde konu kapanmis olur..

Mmmmm enfes görünüyorlar canim insallah insallah

Hahaha ay iyi güldürdün beni canim
Hepimiz istedigimiz kiloya inecegiz insallah, sabreden dervis, muradina ermis.. (Gerisine gerek yok )

Doyana kadar yiyeceksin... Bir tabak dolusunu bitirmeden doyduysan, gerisini yemeyeceksin.. Bunu hissetmek cok önemli. Anca doyurduysa tamamdir.

arkadaşlar benim regle 4-5 gün kaldı karnım davul gibi şişti şimdiden bu gün kadın doğuma gittim hem idrar yolu iltihabım hem rahim içi iltihabım ve mantar enfeksiyonum varmış yani hepsi birden hücum etti hastalıkların haplar ve fitiller verildi yemek ekmekten beni soğutan mide bulantılarına neden olanda bu iltihaplanmaymış birazdan yeni dukan tarifleri deneyeceğim inşallah amacıma bu defa ulaşırım

ayyyy çok mutluyum.mikrodalgada 4 dk da ekmek yaptım.harika oldu.hemen tarifler ve resim gelsin

2 yk yulaf kepeği veya 3 yk yulaf kepeği galeta karışımı
1 yumurta
1 yk süt tozu
1 çyk kabartma tozu
1 yk yoğurt veya 10 yk kadar süt

hepsi bu kadar , ben seramik tavalardan kullanıyorum. tüm malzemeleri bu tavanın içinde çırpıp migrodalgada 4 dk pişiyorum. sonuç bu şekilde..(tarif ilkay ın dukan lezzetleri sitesi )

denedim ve oldu mutlaka deneyin.fırında da yapılabiliyormuş

ii akşamlar kızlar biraz moralim bozuk yahu 1 haftadır diyetteyim daha 2 kilo gitti off off yazda kapıda nasıl olacak:2:

ayrıca bir sorum olacaktı yorum yapılan mesajlarımı direk nasıl görebilirim aramadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…