evet canim verdim cok sukur hemde cok cok kolay verdim inan
nekadar sürede verdin o kiloları bizede moral olsun :)
evet canim verdim cok sukur hemde cok cok kolay verdim inan
Harika ya benimde hedefim öncelikle 20 hedefime az kaldı sayılır yani 59 eminim iki haftaya kalmaz gider sanırım ben şanslıyım metabolizmam çok hızlı iki tanede afacanım var biri bir yaşında biri dört kerşe git gel peşinde koştur hiç durmak yok bana
bizde onu izliyorduk winni ile :)))dukandan da bahsetti kan gruplarindanda
Geçmiş olsun Snowcum..Bol dukan usulü çorba, bitki çayları artı vitaminlerle daha çabuk toparlarsın canım..
Çok dukan dışına çıkmamaya çalışırsan daha iyi olur ama tabi ki herşeyin başı sağlık
teşekkür ederim canım,daha vitamin almadım canım,hiç fırsatım olmadı,netten alayım bari,sebzelerimi tüketiyorum bol bolcanim yaa cok gecmis olsunama bak iste sen ne zaman diyete baslasan hastalaniyorsun yaa..vitamin aliyormusun sen.cunku vucudun bu sekilde tepki veriyor diyete.halsiz dusuyorsun ..ama yapma neolur disina cikmamaya calis ..bitki caylari ile destekle bol bol..birde sebze gununde bol sebze ye bagisikligi guclendirici..
canim ,aslina bakarsan ben yavas bile verdim.cunku ilk onceleri yaptigim baska diyetlerin vucudumda yarattigi duraklamayi yasadim.ilk 1 ay hemen hemen hic veremedim ,oyle cok uzuldumki nerdeyse birakma noktasina geldim ama sagolsun eski arkadaslarin destegi ile atlattim o donemi..ama hep soyledigim bir sey var ben olaya diyet gozuyle degil yeni yasam seklim gozuyle bakiyorum...dukanda yavas veriyorsun ama hedefine kesin ulasiyorsun...nekadar sürede verdin o kiloları bizede moral olsun :)
Harika ya benimde hedefim öncelikle 20 hedefime az kaldı sayılır yani 59 eminim iki haftaya kalmaz gider sanırım ben şanslıyım metabolizmam çok hızlı iki tanede afacanım var biri bir yaşında biri dört kerşe git gel peşinde koştur hiç durmak yok bana
sende harikasin canimne guzel spor iste afacanlarla.Allah bagislasin canim...
hemen yardımcı oluyorumm :)
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... bu siteye gir.
Weight Loss u seç
çıkan sayfada alt zemini seçmek için. 1 den 18 e kadar sayfa var tek tek girip bakabilirsin. zemini seçmek için yanında ki kutucuğu işaretle next de. imleci seçmeye geldikkk.. aynı şeyi onun içinde yap. sonra next de
Choose a Password/Pin: buraya mutlaka şifre girmen gerekiyor. her seferinde kafadan atsanda olur. çok önemli değil.
altında ki seçeneğe dokunmuyoruz.
bi altında yazan track bölümünde weight i seç
Weight Measurements yazan yere geldikk..
Weight Units: olan yer kilograms seçilecek
your target weight: hedef kilon
your starting weight: başlangıç kilo
your current weight: güncel kilon
weight date başlangıç tarihin
Waist Measurements burayı es geçelim. yapmasakta olur.
Body Mass Index (BMI) - Optional yere geldikk
height units olan yeri metric SI seçiyoruz. boyumuzu giriyoruz.
next dedikten sonra,cetvelimiz çıkıyor. üstünde sağ tıklayıp,özelliklere girip orda ki linki kopyalıyoruz. profilimize girip cetvel yazan yerede linkini yapıştırıyoruzz..
umarım geç kalkamışımdır
bende o kısımları kaçırmışım demek kibizde onu izliyorduk winni ile :)))dukandan da bahsetti kan gruplarindanda
bu hafta 500 gr verirsin haftaya 1.500 kg verirsin dukanda böyle oluyor canım daha perşembeye var,eminim gidecek birazdaha.
günaydın şeker,çok hastayım isabella,kemiklerim kırılacak resmen,ateşim felanda çıktı,dün oğlumun doğumgünü vardı okulda herkez şaşırdı aaaaaaanasıl zayıfladın böyle dediler,çok sevindim,bugün birazdaha iyiyim,çorba felan içtim,ufak çaplı bozdum diyeti ama bugün devam etmeye çalışıyorum,
Ender Sarac programda Dukan'ı öneriyorum dedi.. Ama biraz sosyetik buluyormuş..
Yani halktan herkes yapamazmış, pahalıymış..
Dukan amcanında dediği gibi bol bol su, yeşil çay ve soda içilmesini önerdi.. Bunlar proteinin böbreklerde biriktirdiği atıklar içinmiş..
Kemik sağlığımızı korumak için de Kalsiyum alımını ihmal etmememiz gerektiğini söyledi..
Eskiden Dukan yapmayın zararlı derdi diyetisyenler, şimdi sonuçları görünce öneriyorlar bile.. Nereden nereye..
En fazla 4 gün durdurdum alt tarafta ama şöyle yapıyorum genelde canım kesinlikle tavsiye ederim önce buzdolabına alıyorum kavanozlar içinde üst tarafından yağını alıyorum ertesi gün zaten peltemsi bir kıvama geliyor ya sular onları ya buzluk kalıplarına alıyorum (fazla fazla aldım sırf bu yüzden burda biryer var kağıt ürünlerini toptan satıyor ama tamamen kağıt ürünü değil plastik ve silikon her türlü alet edevat geliş fiyatına bulunuyor ordan bu küçük krem peynir kapları reçeller falan kutularda takım halde satılıyorya o kutulardan buldum hem buzluk şeylerinden büyük hemde kapaklı olunca kat kat koyuyorum) dondurucuya atıyorum gerçi pek durutmuyorum (bu arada biraz tuz eklersen suya daha iyi olur eski kafayım biraz şey gibi düşün kuru kıyma kavurma bol tuz atarlardı bizimkiler daha çok uzun süre kalsın diye) maksimum 2 hafta kalır dondurucuda oda biryerlere gidersem falan parça parça her türlü yemeğe katıyorum özellikle mesela pilav falan ocakta ısıtırken az bişi su ister ya kesin bir kalıp atıyorum içine hem lezzetli hemde oğlan için bol vitaminli oluyor. Çok sevindim yardımcı olabildiysem.
Mesela dün dukan usulü çorbamızı bu şekilde durdurduğum sularla yaptık. Herşekilde tavsiye ediyorum canımmm... Dukanlı yada dukansız :)
bu hafta 500 gr verirsin haftaya 1.500 kg verirsin dukanda böyle oluyor canım daha perşembeye var,eminim gidecek birazdaha.
günaydın şeker,çok hastayım isabella,kemiklerim kırılacak resmen,ateşim felanda çıktı,dün oğlumun doğumgünü vardı okulda herkez şaşırdı aaaaaaanasıl zayıfladın böyle dediler,çok sevindim,bugün birazdaha iyiyim,çorba felan içtim,ufak çaplı bozdum diyeti ama bugün devam etmeye çalışıyorum,
Geçmiş olsun patlayan veya patlayacak kadar olan bir kistim yok ama polikistik overim bende. Ama şunu diyebilirim bence biraz dinlenmelisin, hormonlar çok etkileniyor çünkü hele ki birde senin patlamış mutlaka bir kadın doğum uzmanıyla dialog kurup vücudunu dinlendir derim. Tabi kendin için en iyisini yine kendin bilirsin çok geçmiş olsun.yarın toparlıyorum bi da kaçamak yapmıcam derken hastanelikoldum pazar günü çok üzgünüm zemmuff ve mahir..
yumurtalık kistim patlamış iç kanama olmuş dehşetbir ağrıyla pazar sabahı hastanedeydim gece 3 te çıktım kanama durdu dediler durmasaymış ameliyat olcakmışım.. bunu yaşayan var mı aranızda benim karnımda bi şişlik oldu çünkü..
işte böle şimdi yine dukana dönmeye çalışıyom....
yarın toparlıyorum bi da kaçamak yapmıcam derken hastanelikoldum pazar günü çok üzgünüm zemmuff ve mahir..
yumurtalık kistim patlamış iç kanama olmuş dehşetbir ağrıyla pazar sabahı hastanedeydim gece 3 te çıktım kanama durdu dediler durmasaymış ameliyat olcakmışım.. bunu yaşayan var mı aranızda benim karnımda bi şişlik oldu çünkü..
işte böle şimdi yine dukana dönmeye çalışıyom....