Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar benim regle 4-5 gün kaldı karnım davul gibi şişti şimdiden :KK50: bu gün kadın doğuma gittim hem idrar yolu iltihabım hem rahim içi iltihabım ve mantar enfeksiyonum varmış yani hepsi birden hücum etti hastalıkların haplar ve fitiller verildi yemek ekmekten beni soğutan mide bulantılarına neden olanda bu iltihaplanmaymış birazdan yeni dukan tarifleri deneyeceğim inşallah amacıma bu defa ulaşırım :KK53:

ay çok geçmiş olsun ya geldimi üst üste gelir zaten:KK5:ilk aklıma gelen ada çayı iç canım iltihap söktürücü özelliği var bildiğim kadarıyla.

içine peynir koyup tost yapıp okula götürebilirim oleyyyyy :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

çok güzel olmuş eline sağlık benimde minik silikon kalıplarımvar onlarda yapıncada muffin gibi oluyo,bi bulamadım şöööle tostluk ekmek yapıcak bi kalıp,izinli günümde biraz daha bakıyım canım çok tost istiyo bu ara:KK56:

Sanırım kötü bir çocuğum 88e inmişken bugün kendimi kaçamaklarımla 89.9 yaptım :KK17:

Ama adet dönemindeydim, ama depresiftim gibi bahanelerim var ve iyi olan bu defa bu bahaneler vicdanımı hafifletmiyorr. :KK20:

çok güzel olmuş eline sağlık benimde minik silikon kalıplarımvar onlarda yapıncada muffin gibi oluyo,bi bulamadım şöööle tostluk ekmek yapıcak bi kalıp,izinli günümde biraz daha bakıyım canım çok tost istiyo bu ara:KK56:

benimde yok evdekiyle idare ediyorum artık..

ayyyy çok mutluyum.mikrodalgada 4 dk da ekmek yaptım.harika oldu.hemen tarifler ve resim gelsin :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

2 yk yulaf kepeği veya 3 yk yulaf kepeği galeta karışımı
1 yumurta
1 yk süt tozu
1 çyk kabartma tozu
1 yk yoğurt veya 10 yk kadar süt

hepsi bu kadar , ben seramik tavalardan kullanıyorum. tüm malzemeleri bu tavanın içinde çırpıp migrodalgada 4 dk pişiyorum. sonuç bu şekilde..(tarif ilkay ın dukan lezzetleri sitesi )

denedim ve oldu mutlaka deneyin.fırında da yapılabiliyormuş

Eki Görüntüle 674957 Eki Görüntüle 674958

süt tozu dukan'a sütten daha uygun galiba? ya da yoğurttan? onu da bulup alayım bari. ben ekmeğime kabartma tozu koymadım, hiç kabarmadı, bi dahakine artık :) acemilik işte taze dukancıyım ne de olsa :KK66: bir de benim ekmek bayağı esmer, bu akça pakça duruyor maşallah :) afiyet olsun, sizin tarifinizi de deneyeceğim :)

süt tozu dukan'a sütten daha uygun galiba? ya da yoğurttan? onu da bulup alayım bari. ben ekmeğime kabartma tozu koymadım, hiç kabarmadı, bi dahakine artık :) acemilik işte taze dukancıyım ne de olsa :KK66: bir de benim ekmek bayağı esmer, bu akça pakça duruyor maşallah :) afiyet olsun, sizin tarifinizi de deneyeceğim :)

valla tarifi uyguladım işte.ama sanırım 1 dk daha dursa daha da kızarırdı.yarın tost yaparken iyice kızartırım artıkkkk.

iyi geceler .herkese bol eksili günler diliyorum :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Selam arkadaşlar ben de 11 marttan beri yani 3 haftadır Dukan Diyeti yapıyorum eşimle beraber. Sonuçtan oldukça memnunum. Hatta eşimin sonucundan daha çok memnunum. Ben bu 3 haftada 4 kilo verirken eşim 105 kilodan 93 kiloya düştü. Hala da hiç duraklamadan vermeye devam ediyor. Ama bu durumda benim katkım da büyük yani.. Her gün öğlen okula gitmeden önce eşimin hem öğlen hem de ara yiyebileceği şeyler hazırlayıp bırakıyorum.
Umarım bu hızla devam ederiz. Hoş haftaya benim regl günüm sanırım bu hafta artı değerler görebilirim

merhabalarrr.
bi kaç gündür duramıyordum topikte. mutsuzum sabırsızım :KK31: canım sıkkın

3 haftadır bu diyeti yapıyor olsam da yulaf kepeğini hala pişirdiğim zaman yiyemiyorum ancak yoğurtun içine katıp yiyorum ama ekmek ve kek yemeyi özledim.. Mahlep bile ekmekteki o sevmediğim tadı bastıramadı.

3 haftadır bu diyeti yapıyor olsam da yulaf kepeğini hala pişirdiğim zaman yiyemiyorum ancak yoğurtun içine katıp yiyorum ama ekmek ve kek yemeyi özledim.. Mahlep bile ekmekteki o sevmediğim tadı bastıramadı.

galeta karışımını denediniz mi hiç?

oooooo umarım benim eşim gibi atakta yığılıp kalmaz başarılar diliyorum :KK34:
Valla az bişi tanıyorsam fena hırslandı hiç bırakcak gibi değil canımm başıma iş aldım gibi de düşünüyorum ama şu saat itibari ile odaya her girdiğimde ne yiyebiliriz formunda melül kedi gibi bakıyorrrrr

Beraber yapmaniz cok güzel aslinda, evde her daim dukana uygun seyler bulunur artik - ve uygun olmayanlar fazla girmez.. "Fazla" diyorum, cünkü cocuklar pilavdan, bulgurdan vs mahrum kalmayacaklarina göre bunlar girer :KK1: neyse, sen zeytini bir komsuna ver en iyisi, hep nefsinizi tetiklemezsiniz hemde konu kapanmis olur.. :KK1:

Mmmmm enfes görünüyorlar canim :KK56: insallah insallah :KK1:

Hahaha :KK1::KK1: ay iyi güldürdün beni canim :KK1:
Hepimiz istedigimiz kiloya inecegiz insallah, sabreden dervis, muradina ermis.. (Gerisine gerek yok :KK1:)

Doyana kadar yiyeceksin... Bir tabak dolusunu bitirmeden doyduysan, gerisini yemeyeceksin.. Bunu hissetmek cok önemli. Anca doyurduysa tamamdir.
Ay evet evet zeytini çözdük de akşama kadar kaç defa aradı bi ben birde operatör şirket biliyor, şunu yiyebilirmiyim bunu yiyebilirmiyim diye baya bir tedirgin olmuş bugün. Neyse bizde macera çok yaz yaz forum tükenir...
ayyyy çok mutluyum.mikrodalgada 4 dk da ekmek yaptım.harika oldu.hemen tarifler ve resim gelsin :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

1 yumurta
1 yk süt tozu
1 çyk kabartma tozu

hepsi bu kadar , ben seramik tavalardan kullanıyorum. tüm malzemeleri bu tavanın içinde çırpıp migrodalgada 4 dk pişiyorum. sonuç bu şekilde..(tarif ilkay ın dukan lezzetleri sitesi )

içine peynir koyup tost yapıp okula götürebilirim oleyyyyy :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
Aha benim ekmekimdeeeeeennnn. Birazdan birkaç tane yapıp atmam lazım kenara bak sana bir öneri vereyim daha da yumuşak olmasını istiyorsan aynı ölçünün içine süt koyma 3 yk yoğurt koy ay normal sandviç ekmekleri ağlıyor yanında bizde bundan olcaz diye o derece hem hemen sertleşmiyorda mutlaka denemelisin

Adam beni şaşırtmaya devam ediyorrrrr..... Ben yeşil çay içerken yakında meraya salcam ben seni içmem hakiki siyah çaydan başka bişi diyen insan elinde kupa hadi bidaha demlesene şundan diye kovalıyor beni ayyyyyy. Demin bir elinde füme bir elinde peynirle mutfaktan çıkıyordu (heleki o şeyleri ağzıma sokmam diye löp löp tulumları sucukları daha cumartesi günü ben hasta yatağımda yatarken yiyen adam buuuu) Ay Allah'ıııııımmmm ben daha neler göreceğim neyse hadi bakalımmm

Arkadaslar yulaf kepegini bende baslarda yogurda katarak yiyodum sonra yiyememeye basladim krepini yaparak yedim bi sure ondanda igreti gelince en son galeta seklinde yaptim firinda kurutarak.
O en iyisi oldu kitir kitir kemire kemire yiyosun o cig cig yulaf kepegi tadida agza gelmiyor.
Tadindan sikayetci olan varsa tavsiye ederim :KK66:...

Benimde patlamıştı ve doktorlar umursamamisti. Neyseki sorun yaşamadım. Bir süre adet düzensizliği yaşadım. Bekarken kist vardı. Evlenince kayboldu doğumdan sonra tekrarladı ve patladı. Şimdi birşeyim yok şükür. Akıntında kırmızı lekeler varmı kontrol et. Sisligin için birşey diyemem. Ev içi hareketlerden fazlasını yapma esneme hareketlerinden kaçın çok geçmiş olsun bol şu içmeyi unutma

teşekkür ederim canım .. önerilerini dikkate alıcam umarım bir an önce geçer..
arkadaşlar benim regle 4-5 gün kaldı karnım davul gibi şişti şimdiden :KK50: bu gün kadın doğuma gittim hem idrar yolu iltihabım hem rahim içi iltihabım ve mantar enfeksiyonum varmış yani hepsi birden hücum etti hastalıkların haplar ve fitiller verildi yemek ekmekten beni soğutan mide bulantılarına neden olanda bu iltihaplanmaymış birazdan yeni dukan tarifleri deneyeceğim inşallah amacıma bu defa ulaşırım :KK53:
geçmişolsun şu kadın hastalıkları çok zor valla çokk
çok geçmiş olsun tatlım.sağlıktan ötesi yok
teşekkür ederim canım..

canım en önemli öğün kahvaltı biliyosun.sabahtan metabolizma bi gazını alması lazım ki bütün gün hem vücut hızlı çalışsın hemde sen enerji dolu olasın.kahvaltını sadece kahveyle geçiştirme bence.yumurtayı öğlen yerine sbah tüketip öğlene başka bişeyler uydurmaya çalış derim daha verimli olur senin için diye düşünüyorum:KK34:

çok geçmiş olsunn:KK5:

bence aralara falan da bişeyler eklemişsin çok güzel bi menü olmuş.ben çoğu zaman kendimi tam doyuramazsam çok duraksıyorum ama diyete uygun bol bol yersem çok güzel tartı hareketleniyo o yüzden aç kalımaktansa böylesi daha iyi bana göre.zaten bi süreden sonra vücudunun neye nasıl tepki verdiğini gördükçe ona göre ayarlıcaksınız yediklerini.acıkdıysanda bence artık yiyebilirsin normal bu saatte akşam yemeği:KK56:

teşekkür ederim..

Allah esirgemiş valla çok geçmiş olsun.
valla esirgedi yoksa bu yaşta gitmişti yumurtalık

öğleden sonra mutfağı temizledim.duvarlarını sildim.diğer iki odanın da duvarlarını sildim.siz bunları yazarken kızlarıma yemek hazırlıyordum o yüzden size katılamadım.ama yazdıklarınızı keyifle okuyorum.Allah yardımcınız olsun zira eşim hasta olacağına ben hasta olayım diye çok dua etmişliğim vardır.ayrıca geçmiş olsun..

Adam beni şaşırtmaya devam ediyorrrrr..... Ben yeşil çay içerken yakında meraya salcam ben seni içmem hakiki siyah çaydan başka bişi diyen insan elinde kupa hadi bidaha demlesene şundan diye kovalıyor beni ayyyyyy. Demin bir elinde füme bir elinde peynirle mutfaktan çıkıyordu (heleki o şeyleri ağzıma sokmam diye löp löp tulumları sucukları daha cumartesi günü ben hasta yatağımda yatarken yiyen adam buuuu) Ay Allah'ıııııımmmm ben daha neler göreceğim neyse hadi bakalımmm

Ben de eşimle beraber yapırum bu diyeti hiç bir şikayeti olmadı ne dersem yiyor içiyor ve 3 haftada 12 kilo verdi.

Ayy gecmis olsun :KK19: Allah sifa versin

1 yumurta
1 yk süt tozu
1 çyk kabartma tozu

Mikrodalgada bir kere denedim, ama hic yenilebilecek gibi degildi :KK53: seninki nefis görünüyor, afiyet olsun

ii akşamlar kızlar biraz moralim bozuk yahu 1 haftadır diyetteyim daha 2 kilo gitti off off yazda kapıda nasıl olacak:2:

ayrıca bir sorum olacaktı yorum yapılan mesajlarımı direk nasıl görebilirim aramadan :KK1:
Bir haftada iki kilo gayet iyi:KK51:

Selam arkadaşlar ben de 11 marttan beri yani 3 haftadır Dukan Diyeti yapıyorum eşimle beraber. Sonuçtan oldukça memnunum. Hatta eşimin sonucundan daha çok memnunum. Ben bu 3 haftada 4 kilo verirken eşim 105 kilodan 93 kiloya düştü. Hala da hiç duraklamadan vermeye devam ediyor. Ama bu durumda benim katkım da büyük yani.. Her gün öğlen okula gitmeden önce eşimin hem öğlen hem de ara yiyebileceği şeyler hazırlayıp bırakıyorum.
Umarım bu hızla devam ederiz. Hoş haftaya benim regl günüm sanırım bu hafta artı değerler görebilirim
Ikinizide tebrik ederim, insan verilen kilolari görünce cok seviniyor degil mi :KK52: esinin daha fazla vermesi normal: hem erkek, hende baslangic kilosu senden cok fazla.. Ikinizede bol eksilerrr.. Bizlerede :KK30:

merhabalarrr.
bi kaç gündür duramıyordum topikte. mutsuzum sabırsızım :KK31: canım sıkkın
Ne oldu canim? Özlettin kendini :KK19:

Ikinizide tebrik ederim, insan verilen kilolari görünce cok seviniyor degil mi :KK52: esinin daha fazla vermesi normal: hem erkek, hende baslangic kilosu senden cok fazla.. Ikinizede bol eksilerrr.. Bizlerede :KK30:

teşekkür ederim canım kilo verdikçe diyet yapmak daha rahat hale geliyor. Eşim her zaman kolay vermiştir zaten

Valla az bişi tanıyorsam fena hırslandı hiç bırakcak gibi değil canımm başıma iş aldım gibi de düşünüyorum ama şu saat itibari ile odaya her girdiğimde ne yiyebiliriz formunda melül kedi gibi bakıyorrrrr
:KK9::KK9::KK9: ne güzel bayağı ciddiye almış o zaman bu diyeti bırakmamızı engelleyen şey eksiler oluyor inşallah o da eksileri gördükçe devam eder fazla kilo sağlık düşmanı malum

:KK9::KK9: ne çok güldüm yaa sizin maceralar sürer daha canım bu gidişle :KK55:

Arkadaslar yulaf kepegini bende baslarda yogurda katarak yiyodum sonra yiyememeye basladim krepini yaparak yedim bi sure ondanda igreti gelince en son galeta seklinde yaptim firinda kurutarak.
O en iyisi oldu kitir kitir kemire kemire yiyosun o cig cig yulaf kepegi tadida agza gelmiyor.
Tadindan sikayetci olan varsa tavsiye ederim :KK66:...

evet evet benn ve kesinlikle galeta fikri banada iyi geldi sanırım şimdi fırında yeni ekmeğim var bunda da fiyasko olursa yeni tarifim galetalar olacak :KK34: teşekkürler

geçmişolsun şu kadın hastalıkları çok zor valla çokk

sağol canım valla erkekler şanslı biz kadınlarda hep bir hastalık ya :KK17:

Ayy gecmis olsun :KK19: Allah sifa versin
sağol canım aminn

X