Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet canim verdim cok sukur hemde cok cok kolay verdim inan:KK34:

Harika ya benimde hedefim öncelikle 20 hedefime az kaldı sayılır yani 59 eminim iki haftaya kalmaz gider sanırım ben şanslıyım metabolizmam çok hızlı iki tanede afacanım var biri bir yaşında biri dört kerşe git gel peşinde koştur hiç durmak yok bana

bizde onu izliyorduk winni ile :)))dukandan da bahsetti kan gruplarindanda

Ender Sarac programda Dukan'ı öneriyorum dedi.. Ama biraz sosyetik buluyormuş.. :KK9:
Yani halktan herkes yapamazmış, pahalıymış..

Dukan amcanında dediği gibi bol bol su, yeşil çay ve soda içilmesini önerdi.. Bunlar proteinin böbreklerde biriktirdiği atıklar içinmiş..
Kemik sağlığımızı korumak için de Kalsiyum alımını ihmal etmememiz gerektiğini söyledi..

Eskiden Dukan yapmayın zararlı derdi diyetisyenler, şimdi sonuçları görünce öneriyorlar bile.. Nereden nereye..

Geçmiş olsun Snowcum.. :KK48: Bol dukan usulü çorba, bitki çayları artı vitaminlerle daha çabuk toparlarsın canım..
Çok dukan dışına çıkmamaya çalışırsan daha iyi olur ama tabi ki herşeyin başı sağlık :KK16:

teşekkür ederim canım,yok öyle aşırıya kaçmadım,masum bir çorba sadece bol limonlu:KK16:

canim yaa cok gecmis olsun :KK5:ama bak iste sen ne zaman diyete baslasan hastalaniyorsun yaa..vitamin aliyormusun sen.cunku vucudun bu sekilde tepki veriyor diyete.halsiz dusuyorsun ..ama yapma neolur disina cikmamaya calis ..bitki caylari ile destekle bol bol..birde sebze gununde bol sebze ye bagisikligi guclendirici..
teşekkür ederim canım,daha vitamin almadım canım,hiç fırsatım olmadı,netten alayım bari,sebzelerimi tüketiyorum bol bol:KK16::KK16:

nekadar sürede verdin o kiloları bizede moral olsun :)
canim ,aslina bakarsan ben yavas bile verdim.cunku ilk onceleri yaptigim baska diyetlerin vucudumda yarattigi duraklamayi yasadim.ilk 1 ay hemen hemen hic veremedim ,oyle cok uzuldumki nerdeyse birakma noktasina geldim ama sagolsun eski arkadaslarin destegi ile atlattim o donemi..ama hep soyledigim bir sey var ben olaya diyet gozuyle degil yeni yasam seklim gozuyle bakiyorum...dukanda yavas veriyorsun ama hedefine kesin ulasiyorsun...
Harika ya benimde hedefim öncelikle 20 hedefime az kaldı sayılır yani 59 eminim iki haftaya kalmaz gider sanırım ben şanslıyım metabolizmam çok hızlı iki tanede afacanım var biri bir yaşında biri dört kerşe git gel peşinde koştur hiç durmak yok bana

sende harikasin canim:KK16:ne guzel spor iste afacanlarla.Allah bagislasin canim...

hemen yardımcı oluyorumm :)

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... bu siteye gir.

Weight Loss u seç

çıkan sayfada alt zemini seçmek için. 1 den 18 e kadar sayfa var tek tek girip bakabilirsin. zemini seçmek için yanında ki kutucuğu işaretle next de. imleci seçmeye geldikkk.. aynı şeyi onun içinde yap. sonra next de

Choose a Password/Pin: buraya mutlaka şifre girmen gerekiyor. her seferinde kafadan atsanda olur. çok önemli değil.
altında ki seçeneğe dokunmuyoruz.

bi altında yazan track bölümünde weight i seç

Weight Measurements yazan yere geldikk..
Weight Units: olan yer kilograms seçilecek
your target weight: hedef kilon
your starting weight: başlangıç kilo
your current weight: güncel kilon
weight date başlangıç tarihin

Waist Measurements burayı es geçelim. yapmasakta olur.

Body Mass Index (BMI) - Optional yere geldikk
height units olan yeri metric SI seçiyoruz. boyumuzu giriyoruz.
next dedikten sonra,cetvelimiz çıkıyor. üstünde sağ tıklayıp,özelliklere girip orda ki linki kopyalıyoruz. profilimize girip cetvel yazan yerede linkini yapıştırıyoruzz..

umarım geç kalkamışımdır :KK54:

gecen gunlerde catlak kemik aciklamisti bak bu isini gorecektir.takilirsan sorabilirsin yine..

bizde onu izliyorduk winni ile :)))dukandan da bahsetti kan gruplarindanda
bende o kısımları kaçırmışım demek ki:KK1: bi ara bende bakıyım o bölümün tekrarına:nazar:

bu hafta 500 gr verirsin haftaya 1.500 kg verirsin dukanda böyle oluyor canım daha perşembeye var,eminim gidecek birazdaha.:KK16:

günaydın şeker,çok hastayım isabella,kemiklerim kırılacak resmen,ateşim felanda çıktı,dün oğlumun doğumgünü vardı okulda herkez şaşırdı aaaaaaa:KK53::KK53: nasıl zayıfladın böyle dediler,çok sevindim,bugün birazdaha iyiyim,çorba felan içtim,ufak çaplı bozdum diyeti ama bugün devam etmeye çalışıyorum,:KK5::KK5::KK5::KK5:

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.ben diyetten önce hastalanınca bala zencefil karıştırıp yerdim bal yiyemediğimiz için hastalık dönemlerindede yoğurda süte zencefil zerdeçal falan karıştırıp yerseniz bal yiyemesekte en azından baharatların faydasından yararlanmıs olursunuz.

Son düzenleme:
Ender Sarac programda Dukan'ı öneriyorum dedi.. Ama biraz sosyetik buluyormuş.. :KK9:
Yani halktan herkes yapamazmış, pahalıymış..

Dukan amcanında dediği gibi bol bol su, yeşil çay ve soda içilmesini önerdi.. Bunlar proteinin böbreklerde biriktirdiği atıklar içinmiş..
Kemik sağlığımızı korumak için de Kalsiyum alımını ihmal etmememiz gerektiğini söyledi..

Eskiden Dukan yapmayın zararlı derdi diyetisyenler, şimdi sonuçları görünce öneriyorlar bile.. Nereden nereye..

dukan herkesin kolaylikla yapabileceği bir diyet.. sanirim diyetisyeler meseklerinin geleceği için endişe duyorlar... ama zaman ve teknoloji çok şeyi değiştiyor.

merhaba sevgili Dukan arkadaşlarım benim,

Dün ve bugün iki güzel Dukan günü geçiriyorum.Dün seyir yaptım bugün atak.1+1 gitmeye karar verdim.Böyle daha kolay olduğunu düşünüyorum.

Sabah kahvaltı olarak 1-2sütlü ve tatlandırıcılı kahve içiyorum.
Öğle haşlanmış yumurta veya lorla omlet (ama bugün yumurtanın kokusundan tiksindim.yarısını yiyemedim.)
Akşam:köfte veyoğurt yiyeceğim. erken yediğim için genelde 8-9 gibi acıkıyorum.Bunu ayran veya tarçınlı sütle geçiştiriyorum.

Yulaf kepeğim bitti birde tatlandırıcı alabilirsem dukana uygun kek yapmayı planlıyorum.Bu çay saatlerinde çok işe yarar.Dün televizyonda Esra Akkaya'yı gördüm.İğne iplik olmuş önceden gayet tombul biriydi. ve Dukan diyeti yaptığındanbahsetti.BarnaLaçin'de inceciknegüzel.dedim.Yani bende şu 8-9 kilomu versem çabucak...

Birde haftada3 gün koşu bandında en yarım saat yürüsem ne güzel olacak.Herkese kolay gelsin...

En fazla 4 gün durdurdum alt tarafta ama şöyle yapıyorum genelde canım kesinlikle tavsiye ederim önce buzdolabına alıyorum kavanozlar içinde üst tarafından yağını alıyorum ertesi gün zaten peltemsi bir kıvama geliyor ya sular onları ya buzluk kalıplarına alıyorum (fazla fazla aldım sırf bu yüzden burda biryer var kağıt ürünlerini toptan satıyor ama tamamen kağıt ürünü değil plastik ve silikon her türlü alet edevat geliş fiyatına bulunuyor ordan bu küçük krem peynir kapları reçeller falan kutularda takım halde satılıyorya o kutulardan buldum hem buzluk şeylerinden büyük hemde kapaklı olunca kat kat koyuyorum) dondurucuya atıyorum gerçi pek durutmuyorum (bu arada biraz tuz eklersen suya daha iyi olur eski kafayım biraz şey gibi düşün kuru kıyma kavurma bol tuz atarlardı bizimkiler daha çok uzun süre kalsın diye) maksimum 2 hafta kalır dondurucuda oda biryerlere gidersem falan parça parça her türlü yemeğe katıyorum özellikle mesela pilav falan ocakta ısıtırken az bişi su ister ya kesin bir kalıp atıyorum içine hem lezzetli hemde oğlan için bol vitaminli oluyor. Çok sevindim yardımcı olabildiysem.
Mesela dün dukan usulü çorbamızı bu şekilde durdurduğum sularla yaptık. Herşekilde tavsiye ediyorum canımmm... Dukanlı yada dukansız :)

Vallahi cok marifetlisin:KK9: Ben simdiye kadar heba etmisim etsularimi. genelde pisirdigim gun kullaniyordum, kalani cope. bu gercekten cok isime yaradi, duacinim. Benim kocaman bir dondurucum var zaten bos duracagina doldururum tavuk sularini:KK31:gelsin tavuk suyuna corbalar. sagol canim:KK54:

iyigünler hatunlar bu sabah spordan sonra bir arkadaşıma gittim onun tartısında tartılınca benim tartının fazla tartığını gördüm tartısı yeni.benim tartı bir ara tartmıyordu sonra biraz saaçmaladı ama sonradan tarmaya başladı ancak olduğumu düşündüğüm kilodan fazla tartıyor galiba ben kilo veremedim derken aslında tarttı kafayı yedi galiba belkide pili bitiyordur.ama sinir tartı benim asabımı bozdu

yarın toparlıyorum bi da kaçamak yapmıcam derken hastanelikoldum pazar günü çok üzgünüm zemmuff ve mahir..
yumurtalık kistim patlamış iç kanama olmuş dehşetbir ağrıyla pazar sabahı hastanedeydim gece 3 te çıktım kanama durdu dediler durmasaymış ameliyat olcakmışım.. bunu yaşayan var mı aranızda benim karnımda bi şişlik oldu çünkü..

işte böle şimdi yine dukana dönmeye çalışıyom....

bu hafta 500 gr verirsin haftaya 1.500 kg verirsin dukanda böyle oluyor canım daha perşembeye var,eminim gidecek birazdaha.:KK16:

günaydın şeker,çok hastayım isabella,kemiklerim kırılacak resmen,ateşim felanda çıktı,dün oğlumun doğumgünü vardı okulda herkez şaşırdı aaaaaaa:KK53::KK53: nasıl zayıfladın böyle dediler,çok sevindim,bugün birazdaha iyiyim,çorba felan içtim,ufak çaplı bozdum diyeti ama bugün devam etmeye çalışıyorum,:KK5::KK5::KK5::KK5:

Yeni hastalıktan çıktım canım halini anlıyorum. Tatlım bolca yeşil biber ye ama rezene ve kimyonu ihmal etme yoksa gaz birikiyor midende çıkmama problemi yok ama çıktıkça birikiyor kötü oluyor :KK43: Yeşil çayını ihmal etme birde daha önceden vitamin kullanmazdım ama hastayken içtim açıkcası oda oğlanınkinden içtim birer ölçek kadar iyi gelmiştir muhakkak neticede oda bitkisel birşeydi. Çok geçmiş olsun birde canım ateşin vardır üşüyorsundur ama evi muhakkak bol bol havalandır, çarşafları ve yastıkları kesinlikle yıka canım salgın varmış bana hastanede dediler.

yarın toparlıyorum bi da kaçamak yapmıcam derken hastanelikoldum pazar günü çok üzgünüm zemmuff ve mahir..
yumurtalık kistim patlamış iç kanama olmuş dehşetbir ağrıyla pazar sabahı hastanedeydim gece 3 te çıktım kanama durdu dediler durmasaymış ameliyat olcakmışım.. bunu yaşayan var mı aranızda benim karnımda bi şişlik oldu çünkü..

Geçmiş olsun patlayan veya patlayacak kadar olan bir kistim yok ama polikistik overim bende. Ama şunu diyebilirim bence biraz dinlenmelisin, hormonlar çok etkileniyor çünkü hele ki birde senin patlamış mutlaka bir kadın doğum uzmanıyla dialog kurup vücudunu dinlendir derim. Tabi kendin için en iyisini yine kendin bilirsin çok geçmiş olsun.

Selam kızlar umarım herkes iyidir
Hasta olanlara çok geçmiş olsun, umarım biran önce atlatırsınız.
Bense bugün çok mutluyum :21: , dünle bugün arasında - 1 kg farketti. Yaşasın Dukannnn. :KK16:

Bi arkadaşımız diabet çikolata yiyebilir miyiz diye sormuş. Maalesef yiyemiyoruz :KK50: . Evet içinde şeker yok ama bol miktarda yağ var. Kendin evde yapmayı deneyebilirsin.

lina09 tatlım sana özel mesaj göndermeye çalıştım umarım başarmışımdır.bilgisayar konusunda çok iyi deyilim benim okuduğum zamanlar bilgisayar bir odayı kaplıyordu.şimdi telefon kadar.kağıt kalem kulanmayı severdim ama çocuklar büyüyüp dersleri ağırlaşınca kaynak olarak kulanmaya başladım bu biraz ilerletmemei sağladı.birde bu kadınlar kulübüne üye olunca biraz daha öğrendim.matamatikten ve fizikten öğrenemiyeceğim hiçbir konu olmadı ama bilgisayarda biraz fıransızım.ama mecburen öğrenmeye çalışıyorum.şimdiye kadar interneti sadece kaynak olarak ulandım.ancak bu kadınlar kulübü bana iyi geldi.tüm arkadaşlar iyi niyetli birde bu ortaam güvenilir bir ortam.ne zaman diyetten sıkılsam hemen burayı açıyorum ve tanıdık bir iki adın yazdıklarını okuyunca mutlu oluyorum.diyete devam etme gücü buluyorum:KK9::KK9::KK9:

hatunlar size diyet dondurma tarifimi verdimi verdimmmm.ama hava sıcakladı birdaha vereyim tarif aklımda olduğu için aşağı yukarı hep aynısı olur.

DONDURMA

2 bardak diyet süt
3 yada 2yumurta(sarısını ve beyazını ayır)
tatlandırıcı
1 paket diyet kremşanti
dilediğiniz dondurma katkısı(kakaolu istersen kakao vanilya limon aroması çilek aroması...)

sütün içine yumurtanın sarısını katıp karıştırın.kaynamasına izin vermeden pişirin.sakın süt kaynamasın yoksa yumurta kesilir.harareti artınca sütün altını söndürüp buz gibi soğutun.yumurtanın akını köpürtüp sertleştirin.soğuyan sütün içine kremşantiyi ekleyip iyice kabartın.yetmezse birpaket daha koyabilirsiniz.bu karışıma tatlandırıcı ekliye bilirsinizde eklemiyeblirsinizde şeker oranı size kalmış.bu karışıma istedğiniz dondurma karışımını koyup iyice çırpın.çırpma bitince yumurtanın akını tahta kaşıkla yavaşça eleyip yedir.bir kaba koyup doğruca buzluğa at.bildiğin şu kaplardaki dondurmanın aynısıoluyor.bu karışıma yaptığın herhangi bir dukan kekinden dilimleyip koyarsan mozaik pasta gibi olur.bir ölçünün yarısını kakaolu yarısını vanilyalı yapın.minik dondurma kaplarının yarısına kakkao yarısına vanilya koyup dondurun.üzerinede duan çukulatası döküp yiye bilirsiniz.dondurmamın anahatlarıyla böyle yapılıyor.siz değişik eklemelerle farklılaştıra bilirsiniz.hepiniz oldukça hamarat ve damak zevki olan hanımlarsınız yoksa bu kilolar boşunamı alınıyor.

çok geçmiş olsun tatlım.sağlıktan ötesi yok

Eşim dukana başladı fakültedeki çekirgemden sonra evde de bir çekirgem var artık... Ama çok agresif bir çekirge sabah sabah zeytin yüzünden girdik birbirimize yaa neymiş ben zeytin yiyormuşum bababababa canı ne çekerse ben ondan yiyor olacağım heralde. Etçil grup olduğundan dukanda fazla alışma problemi yaşamayacak biliyorum ama bu zeytin işine baya canım sıkıldı bu serüvende biz hep böyle olacaksak ohooooo yar bana haram günler :KK52: gecelerrr :KK52:
Oğluş kreşte akşam üzeri bisiklet binmeye gidiyecek inşallah açık hava güneş güzel bir gün kekleri ve börekleri fırında pişiyor. Ona yapmışken birde eşime bişiler yapayım dedim ne de olsa koçluk yapıyorum :KK51: sabah kepek hakkının yarısını ekmekcik olarak, yedi yarısına da kek yaptım pişmeyi bekliyorlar. Umarım güzel olurlar fotosunu paylaşırım :)
Dukan serüvenim eşim sayesinde daha renkli olacak çok mutluyum paylaşmak istedim.

X