Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kitap dışında yapabileceğimiz değişik tariflar bakıyorum hepimiz için.mücveri görünce unsuz olarak seyir evresinde kullanabiliriz dedim kendi kendime.

çok değil bir kaç ay önce açlık kan şekerim 103 , açlık insülinim de 15.93 idi bunun anlamı da insülin direnci vardı, o zaman göre şimdi 9kg eksiğim ve son tahlilimde AKŞ 77, açlık insülinim de 5.13 e düşmüş, yani insülin direnci kalmadııııı..:79:

Arkadaşlar bir dijital tartı alayım diyorum ama karar veremedim. Düz mü alsam, şu vücut analizi yapanlardan mı? Düşük fiyatlı mı olsun, paraya kıymalı mıyım? Siz neler kullanıyorsunuz?

çok değil bir kaç ay önce açlık kan şekerim 103 , açlık insülinim de 15.93 idi bunun anlamı da insülin direnci vardı, o zaman göre şimdi 9kg eksiğim ve son tahlilimde AKŞ 77, açlık insülinim de 5.13 e düşmüş, yani insülin direnci kalmadııııı..:79:

süper ya harika:KK8: güzel haberlerinizi duydukça motive oluyorum.

Arkadaşlar bir dijital tartı alayım diyorum ama karar veremedim. Düz mü alsam, şu vücut analizi yapanlardan mı? Düşük fiyatlı mı olsun, paraya kıymalı mıyım? Siz neler kullanıyorsunuz?

canım ben şimdilik normal tartı kullanıyorum.ama hepimiz gr bile verdiğimize sevinen insanlar olduğumuz için dijitallere bakabilirsin.en fazla 20-22 arası büyük süper marketlerde.alışveriş merkezlerinde.

canım ben şimdilik normal tartı kullanıyorum.ama hepimiz gr bile verdiğimize sevinen insanlar olduğumuz için dijitallere bakabilirsin.en fazla 20-22 arası büyük süper marketlerde.alışveriş merkezlerinde.

O fiyatlar zaten bana daha cazip geliyor da, emin olamıyorum iyi tartar mı, hemen bozulur mu:26:

az önce adet olmuşum ona rağmen karnım dümdüz ve canım hiç tatlı istemedi.
aaahhh aaah ne kadar ucuz kurtulmuşsun:)) az önce adet oldum ve dayanamayarak 1 kuru incirin içine yarım ceviz koyup yidim beeeeeeeeeennn:KK14::KK14::KK14::KK14:

ben çoooooook uzun zamandır, yaklaşık 2 yıl oldu, teknosadan almıştım, burada başka alternatifim yoktu, hiç de bilinmedik bir marka, oldukça uygundu da fiyatı, dijital tartı kullanıyorum..taş gibi maşallah hiç bişi olmadı:nazar: fazla hassas bişi almaya bence gerek yok...

yulaf kepeği ile ekmeğimsi bir şeyler yapılabiliyor muu sanki dün gece ona benzer bir şeyler okumuştum??

aaahhh aaah ne kadar ucuz kurtulmuşsun:)) az önce adet oldum ve dayanamayarak 1 kuru incirin içine yarım ceviz koyup yidim beeeeeeeeeennn:KK14::KK14::KK14::KK14:

ben çoooooook uzun zamandır, yaklaşık 2 yıl oldu, teknosadan almıştım, burada başka alternatifim yoktu, hiç de bilinmedik bir marka, oldukça uygundu da fiyatı, dijital tartı kullanıyorum..taş gibi maşallah hiç bişi olmadı:nazar: fazla hassas bişi almaya bence gerek yok...

canım tarçınlı süt iç tekrar canın tatlı isterse.tarçın tatlı istegini azaltıyor.

canım tarçınlı süt iç tekrar canın tatlı isterse.tarçın tatlı istegini azaltıyor.

2 fincan içtim ı ıııh kesmedi bu sefer, yidim gitti ben de dayanamadım walla:))

yulaf kepeği ile ekmeğimsi bir şeyler yapılabiliyor muu sanki dün gece ona benzer bir şeyler okumuştum??

evet canım yapabiliyorsun, sabah da yazılan tarifler oldu, bir bak istersen...

bişiy sorucam hanımlar. etrafımdaki herkes bu diyeti yaptığm için beni eleştiriyor. sağlıklı değil vs. osman müftüoğlunn pazartesi günki yazısı da tüy dikti. 37 yaşındayım ve şimdiye kadar ayda 5 kg verdiğğimi tarih yazmamıştı ta ki bu diyeti yapana kadar. ne dersinin kaslarımız filan erir mi. zayıflık hastalığına falan yakalanmayız dimi. güçlendirmede bile kilo vermeye devam ettiğini söyleyen arkadalşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam. peki 4. aşamada kilo vermek duruyor mu. bu aşamayı yapan bilen gören var mı lütfen yardımmm

bence kan değerlerine baktırmalısın. kalsiyum için de süt ve benzerlerini ihmal etme. proteinle beslenmek sporculara özgü bir şey aslında. kasların erimesi mümkün değil çünkü sporla destekliyorsun ve zaten protein direk kaslara gidiyor, yağ değil. ama şu var, kırmızı ete çok yüklenme derim. b12 açısından çok iyi ama fazla tüketmemek lazım. kasların erimez yani. benim bildiklerim bu kadar :)

süper ya harika:KK8: güzel haberlerinizi duydukça motive oluyorum.

bende teknosadan aldım sinbo markası 3 yıl olak nerdeyse taş gibi maşallah.. dijital bence sende dijital al cok fazla baratılı bısey almaya gerek yok 20 tl ye almıstım ben. en azından gunde kac gram verdıgımı goruyrm gram gram gıdıyrm cunku.

haha alemsin aman ne farkeder ha B ha C :KK9:
haklısın galiba :KK60::KK60::KK60:

bende bugün yeşilçayın yanında bi adet minnak kuru incir yedim cinoo. napim tatlı krizim gitmedi bi türlüü. sonra da kakaolu tatlandırıcılı süt içtim. :KK53::KK53:
bende t.f.l marka dijital terazi var yıllardır tık demedi memnunum. :KK34:

haklısın galiba :KK60::KK60::KK60:

bende bugün yeşilçayın yanında bi adet minnak kuru incir yedim cinoo. napim tatlı krizim gitmedi bi türlüü. sonra da kakaolu tatlandırıcılı süt içtim. :KK53::KK53:
bende t.f.l marka dijital terazi var yıllardır tık demedi memnunum. :KK34:

hihihhohoo sütlü nescafe içiyorum ben de şimdi:))) kakaodan korkuyorum yahuuu, aslında çok da severim sıcak kakaoyu da...gurme var aslında ama yine de yağlı yaaa..ben de sütlü tatlandırıcılı nescafeyle bastırıyorum:KK34: ya diyete başlamadan önce dolu dolu gün kurusu ve kuru incir almıştım, organik hem de kendileri yapıyorlar:KK43::KK43: yiyemedim içim gidiyor wallaaa, eşimin iş yerinden bir abinin eşi kendi yaptığı tereyağdan felan vermiştiii...aaahhh ahhhhhh, küçük şehirde zayıf olmanın gözünü seveyim uleyyyyyyyyyynnn:KK25: varlık içinde yokluk misali :44:

2 fincan içtim ı ıııh kesmedi bu sefer, yidim gitti ben de dayanamadım walla:))

bu sefer affediyoruz seni:) yarın ya da diğer öğünlerde telafi edersin artık bol su iç bari

heheh mersiiiiiii:)) geçen bi arkadaş demişti burada, o kadar su içiyorum ki eğildiğimde akacak diye korkuyorum diye:KK60::KK60: aynen o moddayım, benim regli döneminde su ihtiyacım zaten çok artıyor, diyetten önce günde 1 lt ancak içiyordum heralde şimdi3,5 lt içiyorum, aşağı yukarı...her şişeyi dolduruşumda bir çentik atıyorum defterime:KK34:

tatlı krizlerimi yarım kase yoğurda 2 tatlandırıcı eriterek gideriyorum bayağı idare ediyor, ballı kanlıca yoğurdu..

X