- 2 Haziran 2011
- 50
- 0
bende şimdi ögle yemegimde yine yeni yeniden ızgara tavuk fileto yiyorum
arkadaşlar bir şey sorucam. annem diyabet tip 2. bu diyeti yapmasında herhangi bir sakınca var mı?
arkadaşlar bir şey sorucam. annem diyabet tip 2. bu diyeti yapmasında herhangi bir sakınca var mı?
haaaaaaaa doğruuuuuu, onu şeeetemedim ben( ama şimdi senin zaten vereceğin kilon az, yani birkaç aydır da diyette olduğun için vücudun direnmesi bence normal... yok yok sakın güvenini kaybetme, -300 olsun bizim olsun, geri gelmesin bu da birşeydir de mi ama...verilecek kilo azaldıkça vücut sahip olduğuna daha bir yapışıyor zaten, kaybetmemek için, hepimiz biliyoruz ammaaaaaa işte insan yine de ilerleme kaydetmek istiyor..anlıyorum canım seni...
bu arada çok alakasız olacak ama kaç gündür buraya yazacağım, hep unutuyorum, nefis bir tavuk döner yaptım kızlar, şiddetle tavsiye edebilirim...4 parça tavuk göğsünü şinitzellik kestirip dövdürdüm markette, incecik oldular..1 su bardağı soğan suyu( bütün olay burada), azcık sıvıyağ, karabiber, tuz, az biber salçası, yoğurt ve süt ile marine ettim..sıvı yağ kullanmak istemeyenler, yoğurdu ve sütü normal yağlı kullanabilirler..derin bir kapta oluyor tabi bunlar:) tavuklar sosun içinde gömülü olacaklar..1 gece dolapta beklettim, sonra 1,5 lt pet şişenin üzerini kesip tavukları doldurdum içineeeehavanın tokmağıyla da bastırdım iyice sıkıştırdım:) biliyorum tuhaf gelecek ama rulo şeklinde dondurmak için aklıma başka yol gelmedi donduktan sonra sucuk keser gibi halka kesip, halkayı da uzunlamasına 2 -3 e böldüm ve attııım elektrikli ızgarayaaaa:)) yalnız ızgara üzerinde pişirmeyin suyunu saldığı için kuru oluyor, elektrikli ocağın içinde kendi suyuyla pişince daha güzel olduu...
belki biraz karışık anlattım ama hiç zorluğu yok, en azından dışarıdan hazır dondurulmuşlardan tüketmektense buzlukta durur, acil açlık anlarında tüketilebilir diye düşünüyorurm
canım benim 34 kilo fazlam vardı atakı6 gün yaptım 21 günde 7 kilo verdim bence 10 güne gerek yok
gözün aydın yolanda darısı basımıza artık
ya ben çok tuttum kendimi yemicem diye ama işte cino ve diger kızlar bi takım tarifler verdiler. onları yaparım. yapamadıım günlerde de bi dilimcik yerim napem ... bence çokta farketmez başka ögünlerde istemez zaten bi kahvaltıda o kadarYulaf kepeği alamdığımda 1 ince dilim tam buğday ekmeği yedim.hemde her sabah..hoş yulaf kepeğimi aldım yine aynı devam ..ekmeksiz kahvaltı edemem..((amam sadece sabah geri kalan hiç bir öğünde tüketmedim -miyorum..
ben her sabah 06.45 te kalkıyorum 07.30 gibi kahvaltımı yaparım. akşam da 17.00 gibi yemek işim biter.kilo verme döneminde erken kalakmanı öneririm..ve evde koşu bandı çok iyi özellikle akşam yatmadan spor yapablirsen sabah kadar yağ yakımı devam ediyor..
Alemsin Cino, ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum, okurken ağzım açık kaldı.... İşte insanın yaratabileceği mucizelere güzel ve aktüel bir örnek.... Tebrikler tebrikler
merhaba arkadaşlar...
benim sorunumu biliyordunuz tansiyon yüksekliği vs vs
bugün bütün tahlillerim ile doktora gittim. trigliseridim 400 civarı olduğunu söyledi
protein diyeti bana göre değil yani yaptığım diyetin yağ yaktığını ama bu yağı vücudun atamadığını söyledi. kanımın 3/1 yağ imiş.karaciğerimde yağlanmış enzimlerim yüksek çıktı. ama bu bana özel olabilir sizinde aynı olacak değil tabi. doktorum diyet verdi tuz,yağ, ve proteinden uzak durmamı söyledi. yaz sonuna tekrarlayacağız testleri. arkadaşlar sakın yanlış anlaşılmasın. eğer sizin sağlık durmunuz iyi ise benim söylediklerim hiç önemli değil. sizlere kolay gelsin... umarım bende bi şekilde kilo veririm....
geçmiş olsun bi nane limon kaynatıp iç canım
ya benimde öyle. özellikle kahvaltıda zorlanıyorum
yulaf ezmesi ve bugday kepegi ile ekmek benzeri ne yapabilirim lütfen yardım edin yoksa bırakıcam(( sabahları bi dilim kepekli tüketsem ne olur acaba
Selam kızlar,
Bugün atakta 5. günüm. İlk 2 gün paldır küldür giden kilolar 2 gündür yapışmış vaziyette; gram oynamıyorAma sabredeyim değil mi, gidecek değil mi, öyle olacak değil mi ???
merhaba ben de kara kara düşünüyorum ramazanı. gerci o zaman güçlendirmede olucam ama. iftardan sonra çayın yanında tatlı yemeden geçireceğim ilk ramazan olacak sanıyorum. haftada bir kutlama öğünümde yerim artık tatlıyı. ben bir ayda 5 kg verdim. hızımı kaybetmk istemiyorum çünkü vermem gereken 5 kg daha var. herkese hayırlı dukanlar.
Selam kızlar,
Bugün atakta 5. günüm. İlk 2 gün paldır küldür giden kilolar 2 gündür yapışmış vaziyette; gram oynamıyorAma sabredeyim değil mi, gidecek değil mi, öyle olacak değil mi ???
bir tek ben değilmişim düşünen oh be.1 ayda 5kilo süpersin
hoşbulduk :)) ben 85.5 'la başladım sayıyorum artık sabah öyle çıktım. annem de on gün yapalım dedi söyledim söylediğinizi. geçen ay spor salonuna gidiyordum da bu ay gidemiycem herhalde ama evde yürüyüş bandı var yürüyebilirim. ayrıca çok güzel kilo vermişsin ilham aldım, tebrik ederim. benim tek sıkıntım kabızlık sorunu. normalde zaten belli bir düzenim yok bakalım şimdi ne olacak.
herkese günaydııın :90: 11de kalktım, annemle light sütle kahve içtik. bu sefer kilolarımı vereceğime inanıyorum
sıcağı sıcağına denenmiş bir tarif daha
incecik dövülmüş göğüs filetoyu yumurtalı süte batırdım, sonra da yulaf kepeğine..şinitzel gibi yani.. yağsız teflonda az kısık ateşte arkalı önlü bir güzel kızarttım...kuru olur diye bekledim amaa yumuşacık, sulu sulu olduu...ahaha bilmezdim tavuk göğsünün bu kadar lezzetli, bu kadar leziz olacağınıbugun iştahım çok açık sanırım 4
...
bişiy sorucam hanımlar. etrafımdaki herkes bu diyeti yaptığm için beni eleştiriyor. sağlıklı değil vs. osman müftüoğlunn pazartesi günki yazısı da tüy dikti. 37 yaşındayım ve şimdiye kadar ayda 5 kg verdiğğimi tarih yazmamıştı ta ki bu diyeti yapana kadar. ne dersinin kaslarımız filan erir mi. zayıflık hastalığına falan yakalanmayız dimi. güçlendirmede bile kilo vermeye devam ettiğini söyleyen arkadalşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam. peki 4. aşamada kilo vermek duruyor mu. bu aşamayı yapan bilen gören var mı lütfen yardımmm
bişiy sorucam hanımlar. etrafımdaki herkes bu diyeti yaptığm için beni eleştiriyor. sağlıklı değil vs. osman müftüoğlunn pazartesi günki yazısı da tüy dikti. 37 yaşındayım ve şimdiye kadar ayda 5 kg verdiğğimi tarih yazmamıştı ta ki bu diyeti yapana kadar. ne dersinin kaslarımız filan erir mi. zayıflık hastalığına falan yakalanmayız dimi. güçlendirmede bile kilo vermeye devam ettiğini söyleyen arkadalşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam. peki 4. aşamada kilo vermek duruyor mu. bu aşamayı yapan bilen gören var mı lütfen yardımmm