çatlakcımm öznurcumm peynırın içindekı yağı çözmek için kımyasal kullanmak çok faydalı degıl..ama balpamuk şöyle yapabılır..gerçekten sıcak suya ıslatmak bı nebze yağ çözulmesını sağlar ama çogunlukla bağlı formda oldugu için asla tam anlamıyla çözulme sağlanmaz..gıdalarda kullanılabilen yağ çözücü bi madde vardır . :/ kimyacılara sormak lazım ya da gıda mühendislerine
romantık sebze proteın gunun ıse akşama dogru salatalık ve özellıkle yeşilliklerden iştahı kestıgı için taze nane gıbı neredeyse kalorısı sıfır birşeyler tuketebılırsın..kızlar yemeği 5-5,5 gibi yemeye başladım ve akşamları çok acıkıyorum. bu saatlerde ne yememi önerirsiniz?
dukan 68 diyor bana ben 65 olmak istıyorum ama sen 10 kg daha mı vrmek istıyorsun..azmettıkten sonra verılır canım ama ama ama dukanın söyledıgının altına 10 kg kadar düşmek zor olabılır..eger böyle bır hedefın varsa bence şimdiden ipleri sıkı tut ve sakın kaçamak yapma..kaçamak öldürmez süründurur diyor kuçuk kırmızı balık blogundaçokta haklı zannımcaDukan 20 kilo vermemin yeterli olacağını söylüyor, bense 30 kilo vermek istiyorum. Boyum da 1.71-1.72. Haklısın, daha yeni vira Bismillah dedim, bekleyip seyir döneminde neler olacağına bakmak lazım :)
gunaydınnnn buğdayy :)) çok geçmiş olsun ya..bende dün dişçideydım sen anla gerısını bu arada dun sabah tartılmayı unutmuşum o nedenle bıldırıme katılamadım ama inanılmaz hafıflemış hıssedıyorum kendımı..inşAllah perşembe yüzüm gulecek bu arada buğday kızın çok tatlı yaa
ellerine sağlık. geçen haftaki kilomu bende hatırlamıyorumTebrikler kızlaaaarSelamlar sevgiler hepinizeee...
Eki Görüntüle 670893
Bunlar da BMI'lerin anlamları:
Eki Görüntüle 670895
bak kilolarımız yakın. ben malesef telefondan takip ediyorumbeni de bu listeye alabilmeniz için 1 hafta geçmesi mi gerekiyor.kendimi sizlerle beraber görmek,beraber yürümek hatta koşmak istiyorum..boyumu yazmamıştım boy 170 kilo 103,6 (utanç verici ama kendimi yazarak daha iyi motive edeceğimi düşünüyorum)normalde kilomu kendime bile itiraf edemezdim..
ben onu sık sık yaşıyorum. valla kelepçemi tktırsam diye az düşünmedim.Ooofff dünyaları önüme verseler doymayacakmışım gibi hissettim resmen ama şükürki çukur ızgara balıkla tez zamanda doldu ayyy dibini göremeyecekmişim gibi geldi biran onlar pişerken ağzımın suyu aktı ya ciddi ciddi o derece yani... Ne çok acıkmışım ben bugün full ayaktaydım birazdan ev toplanacak ve yarının yüzme dersi için gerekli hazırlıklar yapılacakayyy evrene pozitif mesaj gönderiyorummm acımayacak acımayacak
Bugün az protein günümdü heralde benim ama bozuldu ya düzen yine sapıttı ben az bişi salata yedim valla balık salata ve ayran vazgeçilmez üçlü gözümde neyse yarın proteinle çetele tutmaya başlarız yine...
Günaydın Kızlar;
Bir arkadaş süttozu olmadan ekmek tarifi sormuş..
Bunun için ancak yulaf kepeği galeta karışımınınız var ise güzel sonuç elde edebilirsiniz,
yoksa ekmeğin içi ıslak ıslak kalıyor malesef..
Ben de bunun için birkaç keredir deneme yapıyorum..
Hemen kendi yaptığım ekmeğin tarifini vereyim..
Süttozuz ekmek:
6 Kaşık Yulaf Kepeği Galeta Karışımı (4 kaşık kepeğe denk geliyor- Seyir için 2 günlük)
3 yumurta akı-2 sarısı
1 paket hamur kabartma tozu
1/2 çay bardağı light süt
Hepsini karıştırıp 150 Derecede fırının en alt rafında pişiriyoruz..
İçinin ıslak kalmaması için bir süre sonra ekmeğinizi ters yüz etmeyi unutmayın.. Alt üst şeklinde..
Bu da ekmeğimin görüntüsü:
Eki Görüntüle 671465
İşte günlük hakkım.. 1 tanesini lor ve 1 tane hindi füme ile tost yaptım bile..
Eki Görüntüle 671466
Afiyet Olsunn
@Dely: Emegine saglik canim
@dream_86: tebrikler, bu hafta en cok sen vermissin
Haftaya ben olurum insallah
delirten acıkma tırmalama krizlerine son
Bir metal, cam, plastik kutuya şunları koy ve kokla yeme isteği, kriz gelince
6 karanfil, 6 öğütülmüş kahve çekirdeği, bir çubuk öğütülmüş vanilya, bir tutam tarçın ve 2 damla rom esansı. Bu karışım 1 gün beklesin.
günaydın güzeller.3-4 gündür sizinle fazla sohbet edemedim.aslında bilgisayarın dibindeydim ama ne oldu bilmiyorum baş ağrısı bir gelecek bir gidecek gibi.spordan sonra heryanım sızşlıyor.adete olduydum hepsi bir olunca ancak evi toparlayıp yemeğimi yapıp uzanabiliyorum.nazarlaramı geldim ne.inatla dinlenmeyip adetli adetli ağır spor yaptım.bu hafta +1 kg fazla çıktım amaa kızlar vücudum skılaşmaya devam ediyor popişim 1 cm daha incelmiş.belim ise 2 cm yani kilo sadece adet şişliği.bu şişlik gidince incelmem daha çok olacak.popişim112 cm di şimdi 107 cm belim 90 cm di şimdi 86 cm yani inceliyorum.kızlar sadece kilo bazında bakmayın herhafta kilo bildirimi yaparken belinizi ve popişinizide ölçün.ozaman benim gibi artı çıksanız bile aslında zayıfladığınızı anlarsınız.bu hafta benim enbüyük eksikliğim yulaf kepeğini hiç yemedim.itiraf ediyorum.bu hafta gidip almadım.canım yemek istemedi.neyse bu uzun bir diyet olacağı için birhafta yememekten birşey olmaz dedim.iyice tisinmektense ara vermek daha makul geliyor.kaçamaklarımda oldu.öyle abartılacak deyil ama yinede kaçamak.neyse günah çıarmayı bırakayım.dukana devam ediyormuyum evet ediyorum.ve yaşıma görede gayet iyi veriyorum elbete benim yarı yaşımdaki çıtırçerezlerin daha çok vermesi gayet noral.onlara bakıp üzülmüyorum.çünkü kendimi bildiğim için böyle zayıflamayı normal karşılıyorum.
canım ya..yemesen olmaz..yulaf kepeğını mıstık çay gıbı aromalı çayla tavada kavur kepek kokusu gıtsın öyle süte katıp içebılırsın..bırde mahleplı ekmekte mahlep kokusu baskılıyor yulaf kokusunu..kepeği kavurup aroma kullanabılırsın bırde sut tozunu tarıfdekınden 1 kaşık fazla kullanırsanda koku azalıyor..ama kullanmamak olmaz maalesef..ben kepegı tuketmeyınce daha yavaş kılo verdıgımı ve daha hızlı acıktıgımı farkettım..Arkadaşlar dun kılo bıldırımı yapayımmı dıye sordum ama kımse bana cevap vermedibu arada ben ayın 20 sinde basladım 6 gun atak yaptım(dukan amca 5 dedi ama ben farkına varmadan 6 yapmışım )81 ile başladım atak bittiğinde 78.5 dim ama ataktan bu yana hala 78.5 im ya neden boyle oluyor birde ben yulaf kepeği yemekten nefret ediyorum zorla yıyorum ama ekmegınde bıle yulaf kepegının tadını ayrı algılıyorum yemesem olmaz mı
hatunlar bu hafta dukana özel kendime hiçbirşey yapmadığımı fark ettim.hep sade şeyler yedim mesela lor salatası normal salata tavu köfte gibi.midemin çok küçüldüğünü hisetim artık daha az şeyle doyuyorum.aslında ben çok yemezdim ama sık yerdim yani az yer çabuk acıkırdım.şimdi az yiyip çabuk acıkmıyorum.önceden olsam çok kilo vermiştim ama kendi kendimi mafetim.bir ara zayıflayım diye ilaç kulandım aslında okadar şişmanda deyildim.ama geri dönüşü çok fazla oldu.bu yüzden bağırsak söktürücüden başka bir ilaç kulanmıyorum.oda mecbur durumda.işte vücut alışınca kilo vermekte zor oluyor.siz sizz olun ve sakın zayıflama hapı kulanmayın.spor engüzeli en azından senenin 2-3 ayını aktif spor yaparak geçirirseniz diğer aylar idare ediyorsunuz.ben bunun faydasını gördüm kilom olsada kilomun hep altında göründüm.yani sıkı bir vücuda sahip oldum.neyse hatunlar diyete devam.
canım ya..yemesen olmaz..yulaf kepeğını mıstık çay gıbı aromalı çayla tavada kavur kepek kokusu gıtsın öyle süte katıp içebılırsın..bırde mahleplı ekmekte mahlep kokusu baskılıyor yulaf kokusunu..kepeği kavurup aroma kullanabılırsın bırde sut tozunu tarıfdekınden 1 kaşık fazla kullanırsanda koku azalıyor..ama kullanmamak olmaz maalesef..ben kepegı tuketmeyınce daha yavaş kılo verdıgımı ve daha hızlı acıktıgımı farkettım..
yeşil çay,su, baharatlı yogurt karışımı ve bıraz daha spor duraklamaları kıracaktır..başarılar ve çokca azim dilerim
donbul abla aynen katılıyorum. Ben de yeni evlendiğimde çok az kilo farkım varken zayıflama ilacı kullanmıştım, verdiğimin tam 2 katını aldım.
Artık hayatımda dukan ve spordan başkasına yer yok, gerek de yok