Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gıdalarda kullanılabilen yağ çözücü bi madde vardır . :/ kimyacılara sormak lazım ya da gıda mühendislerine
çatlakcımm öznurcumm peynırın içindekı yağı çözmek için kımyasal kullanmak çok faydalı degıl..ama balpamuk şöyle yapabılır..gerçekten sıcak suya ıslatmak bı nebze yağ çözulmesını sağlar ama çogunlukla bağlı formda oldugu için asla tam anlamıyla çözulme sağlanmaz..
sıcak suya ıslatıp bırkaç kez tekrarlamak ve en önemlısı yağlı peynır yemek zorunda ise gunluk alacagı yağ mıktarını ona göre ayarlamak..en azından ben yağlı peynır tuketıyorum ama dıger tuketecegım ürünlerde neredeyse sıfır yağ kullanıyorum..duraksama yapmadı bende..denenmelı bence..sevgiler

kızlar yemeği 5-5,5 gibi yemeye başladım ve akşamları çok acıkıyorum. bu saatlerde ne yememi önerirsiniz?
romantık sebze proteın gunun ıse akşama dogru salatalık ve özellıkle yeşilliklerden iştahı kestıgı için taze nane gıbı neredeyse kalorısı sıfır birşeyler tuketebılırsın..
saf pro gununse dukan kekı felan yapıp saat 8 gıbı 1 dılım kek 1 bardak sütle kendını tok tutabilirsin..lina09 un ekmek tarıfı vardı ben onları muffin kalıplarında yapıyorum 1 gune 3 muffin kalıbı düşüyor..2 sını sabah kahvaltısında 1 ini saat 8 gıbı tuketıyorum..ama yatma saatım asla 1 den aşagı düşemıyor maalesef..erken yatıyorsan daha erken tuket derım..sevgiler

Dukan 20 kilo vermemin yeterli olacağını söylüyor, bense 30 kilo vermek istiyorum. Boyum da 1.71-1.72. Haklısın, daha yeni vira Bismillah dedim, bekleyip seyir döneminde neler olacağına bakmak lazım :)
dukan 68 diyor bana ben 65 olmak istıyorum ama sen 10 kg daha mı vrmek istıyorsun..azmettıkten sonra verılır canım ama ama ama dukanın söyledıgının altına 10 kg kadar düşmek zor olabılır..eger böyle bır hedefın varsa bence şimdiden ipleri sıkı tut ve sakın kaçamak yapma..kaçamak öldürmez süründurur diyor kuçuk kırmızı balık blogundaçokta haklı zannımca kaçamak yaptıkça süre uzar süre uzadıkça azmın azalır..tecrube ile sabıt kendımden....başarılar canım

kızlar avatarım 2010 yılından bir foto:)) çokk az kaldı ha gayret

teşekkür ederim zemmufcum..:)sana da çok geçmiş olsun kızım çokkk tatlı evet.2 gündür emeklemeye de başladı,artık benim günlük spor yapmama gerek kalmadı

Tebrikler kızlaaaar Selamlar sevgiler hepinizeee...

Eki Görüntüle 670893

Bunlar da BMI'lerin anlamları:
Eki Görüntüle 670895
ellerine sağlık. geçen haftaki kilomu bende hatırlamıyorum ben 5 kilo diye hesaplıyodum. 6 kilomu olmuş vay be :)
bak kilolarımız yakın. ben malesef telefondan takip ediyorum ama seni daha bir yakından takip edicem.
ben onu sık sık yaşıyorum. valla kelepçemi tktırsam diye az düşünmedim.

ben sormuştum teşekkür ederim harika görünüyor

günaydın güzeller.3-4 gündür sizinle fazla sohbet edemedim.aslında bilgisayarın dibindeydim ama ne oldu bilmiyorum baş ağrısı bir gelecek bir gidecek gibi.spordan sonra heryanım sızşlıyor.adete olduydum hepsi bir olunca ancak evi toparlayıp yemeğimi yapıp uzanabiliyorum.nazarlaramı geldim ne.inatla dinlenmeyip adetli adetli ağır spor yaptım.bu hafta +1 kg fazla çıktım amaa kızlar vücudum skılaşmaya devam ediyor popişim 1 cm daha incelmiş.belim ise 2 cm yani kilo sadece adet şişliği.bu şişlik gidince incelmem daha çok olacak.popişim112 cm di şimdi 107 cm belim 90 cm di şimdi 86 cm yani inceliyorum.kızlar sadece kilo bazında bakmayın herhafta kilo bildirimi yaparken belinizi ve popişinizide ölçün.ozaman benim gibi artı çıksanız bile aslında zayıfladığınızı anlarsınız.bu hafta benim enbüyük eksikliğim yulaf kepeğini hiç yemedim.itiraf ediyorum.bu hafta gidip almadım.canım yemek istemedi.neyse bu uzun bir diyet olacağı için birhafta yememekten birşey olmaz dedim.iyice tisinmektense ara vermek daha makul geliyor.kaçamaklarımda oldu.öyle abartılacak deyil ama yinede kaçamak.neyse günah çıarmayı bırakayım.dukana devam ediyormuyum evet ediyorum.ve yaşıma görede gayet iyi veriyorum elbete benim yarı yaşımdaki çıtırçerezlerin daha çok vermesi gayet noral.onlara bakıp üzülmüyorum.çünkü kendimi bildiğim için böyle zayıflamayı normal karşılıyorum.

hatunlar bu hafta dukana özel kendime hiçbirşey yapmadığımı fark ettim.hep sade şeyler yedim mesela lor salatası normal salata tavu köfte gibi.midemin çok küçüldüğünü hisetim artık daha az şeyle doyuyorum.aslında ben çok yemezdim ama sık yerdim yani az yer çabuk acıkırdım.şimdi az yiyip çabuk acıkmıyorum.önceden olsam çok kilo vermiştim ama kendi kendimi mafetim.bir ara zayıflayım diye ilaç kulandım aslında okadar şişmanda deyildim.ama geri dönüşü çok fazla oldu.bu yüzden bağırsak söktürücüden başka bir ilaç kulanmıyorum.oda mecbur durumda.işte vücut alışınca kilo vermekte zor oluyor.siz sizz olun ve sakın zayıflama hapı kulanmayın.spor engüzeli en azından senenin 2-3 ayını aktif spor yaparak geçirirseniz diğer aylar idare ediyorsunuz.ben bunun faydasını gördüm kilom olsada kilomun hep altında göründüm.yani sıkı bir vücuda sahip oldum.neyse hatunlar diyete devam.

Çatlak inanırmısın ben de dünden beri bu tarifi arıyordumm ki sen bulmuşsun..

İlk diyete başladığımda yapmış ve de çantama koymuştum.. Tatlı isteğimi de kesiyordu gerçekten..
Sonra bir gün oğlum kutuyu açıp hepsini çantama dökünce yalan oldu tabi

Geçenlerde aklıma geldi ama tarifi nereden bulduğumu hatırlayamamıştım.. İlkay yada simlanın bloguydu yanılmıyorsam..

Teşekkürler Fıstık..

canım, yulaf kepeğini bıkmadan tüketmenin en güzel yolu, ekmek yapmak...

içine birşeyler koyuyorsun sandviç oluyor... tost oluyor..

tatlandırıcılı sütün içine parçalayıp atıyorum, müsli gibi oluyor...

ben bu şekilde daha iyi tükettiğimi farkettim...

yaş konusuna gelince haklısın... 40+ olunca metabolizma daha yavaş çalışyor ve biz diğerlerine kıyasla daha zor kilo veriyoruz...

5 ayda verebildiğim kilo, çizelgemde...

benimle başlayanlar 20 kilo civarı verdi nerdeyse...

ama pes ediyormuyuz ... hayır...

istediğimiz kilolara düşene kadar, devam edeceğiz..

Arkadaşlar dun kılo bıldırımı yapayımmı dıye sordum ama kımse bana cevap vermedi bu arada ben ayın 20 sinde basladım 6 gun atak yaptım(dukan amca 5 dedi ama ben farkına varmadan 6 yapmışım )81 ile başladım atak bittiğinde 78.5 dim ama ataktan bu yana hala 78.5 im ya neden boyle oluyor birde ben yulaf kepeği yemekten nefret ediyorum zorla yıyorum ama ekmegınde bıle yulaf kepegının tadını ayrı algılıyorum yemesem olmaz mı

bir haftadır 68-69 seyrinde giderken bu sabah mutlu eden sayısı gördüm

total 19. gün - Seyir Evresi
Başlangıç kilo: 72.2
Şuanki kilo: 67.4
Hedef: 60kg

canım ya..yemesen olmaz..yulaf kepeğını mıstık çay gıbı aromalı çayla tavada kavur kepek kokusu gıtsın öyle süte katıp içebılırsın..bırde mahleplı ekmekte mahlep kokusu baskılıyor yulaf kokusunu..kepeği kavurup aroma kullanabılırsın bırde sut tozunu tarıfdekınden 1 kaşık fazla kullanırsanda koku azalıyor..ama kullanmamak olmaz maalesef..ben kepegı tuketmeyınce daha yavaş kılo verdıgımı ve daha hızlı acıktıgımı farkettım..
yeşil çay,su, baharatlı yogurt karışımı ve bıraz daha spor duraklamaları kıracaktır..başarılar ve çokca azim dilerim

donbul abla aynen katılıyorum. Ben de yeni evlendiğimde çok az kilo farkım varken zayıflama ilacı kullanmıştım, verdiğimin tam 2 katını aldım.
Artık hayatımda dukan ve spordan başkasına yer yok, gerek de yok

çok teşekkur ederım canım ya bunları deneyecegım inşallah işe yarar gecengun su dukan tuzlu kurabıyesını yaptım ben içine birazcıkta yogurt kattım daha cıcık bır hamur yapıp tepsıye yaydım top top yapmadım oldu ama bır dılımı yedım 2.de yeme istegım kactı annem ve kardesım yedı onlar dukan uygulamıyorlar ama tadına bayıldılar ... benım bu yulafala aram 6 yıl once su yulaflı aynı tattaya benzeyen bıskuvı sayesınde bozuldu miğdemi berbat yapmıştı sankı şlimdide oyle olacak dıye cok korkuyorum ...

bazen deneyim en iyisi oluyor.bak 42 yaşındayım ve 30 senedir hamileliklerimde dahil senede enaz 2 ay spor yaptım.şimdi kilom olsada sıkıyım.eşimbile fark ediyor.3 çocuk doğurdun ama sana çimtik bile atamıyorum diye.(beni kızdırdımı ben onu çimtiklerim de bu yüzden canı çok yanar)seneler geçtikçe anlarsın spora devam.

kızlar mrb

gecen gunde yazdım ama kımse bana cvp vermedı
dun kısmı olarak basladım dukan a yanı dun marul salatalık ıste havuc fılan yıyerek basladım ama bugun tam olarak basladım dun baslıyamamın sebebı proteınlere alısmak tı

sabah 2 haslanmıs yumurta bıaz peynır ve cay suanda sutlu kahve ıcıyorum

baslangıc kılom 72 hedef kılom 61
3 gunluk atak yapıp 1+1 yapıcam

burdakı her sayfayı tek tek okumaya calısyorum verılen kıloları gordukce motıvasyonum artıyor benıde aranıza alırsanız cok sevınıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…