Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ne kadar hareketlisin ablacım yaa ben bugun 1 saat yürüdüm diye elim kolum kalkmıyo haa iş arayan bir ev hanımıyım bu arada,, yani pek hareketli değilim yürüyüşten sonra da senin gibi doymak bilmedim ablacımm şu an tarçınlı sütümü içiyom kapanış artık

kızdıktan sonra öpeceksen olur kiii

Tebrikler kızlaaaar Selamlar sevgiler hepinizeee...

Eki Görüntüle 670893

Bunlar da BMI'lerin anlamları:
Eki Görüntüle 670895

benim şimdi vücut kitle indeksim kaç. anlayamıyorum bu tabloyu

hoşgeldinizzzz.evet 1 hafta geçmesi gerekiyor. ilk başlarda bizede kilomuz utanç verici geliyordu. özellikle pantolonlara girememek. girsek bile bacak aralarının bir süre sonra aşınması vs. boyunuzda uzunmuş vermeniz gereken aşırı derecede bir kilo yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün gittim yaktım geldim kalorileriiiiiiii eve gelince salata,fındık lahmacun ve ayran içtim. 1 saat geçti yerimden kalkamıyorum şiştim ama canım tarçınlı sütttt sütlü Türk kahvesi çekiyor. ikisinide yapıcam birini süt tozuyla yaparım. nasıl olsa serbestttt gözünün yağını yidiğğğğmmm dukan. bi yerden kısıyor bir yerden veriyorr

bu arada face te paşlaştığım şeyi burdada paylaşmak istiyorum çok hoşuma giden bi durum.

fitness ta 4. günümdü. annemin ise ilk günü :) bugün işe gidecektim. annem, sen olmazsan ben gitmem dedi. peki dedim gitmedim işe. Annemle aramız iyidir ama hergünn akşama kadar söylenecek bişi bulur. birbirimize laflar söyleriz sonra aradan zaman geçsin bişi olmamış gibi davranırız ancak;hergün söylenmesi benim sinirlerimi bozuyordu. bugün spora gittik, geldik annem tam bir melakeee oldu :) spor gerçekten mutluluk hormonlarını devreye sokuyormuş. hafifleyip zayıfladığını söyledi hemde daha ilk günde :) spordan sonra kendine uyacak şekilde alışveriş yaptı tam tahıllı ekmek vs. şunu alayım mı sence diyede sordu bunları geçtim fitness a kesin ayak uyduramaz diyordum. (ameliyat geçirdi+hareketsiz yaşamı var+yaş+sigara içmesinden dolayı) bugün gözlemledim ve çok şaşırttı annem beni her yönden :) 20 şer dakika hem yürüdü hem bisiklete bindi . kollarını çalıştırdı vs. çevrenizde sinirli bi insan varsa bence direk spora sürükleyiiinn derim :) annem şuan geri kalan günlerde havuza gideriz planları kuruyor. canım annemmmm yaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:

kuzu bende hiç hareket edemezdim bak kilo verince bi enerji geliyor insana sormaaa, şaka şaka ya para verdim valla kursa sırf kaytarmamak için, benimde böyle kötü bir huyum var işte parayı tıkmadan kesinlikle randıman alamam onun için gidiyorum havuzada ama seviyorum yüzmeyi bakma yüzme biliyorum diye geçinmişim şimdiye kadar aslında hiç bişi bilmiyormuşum. Allah iş hayallerini boşa çıkarmasın canım inşallah gönlüne göre bir işi tez vakitte bulursun çalışmak önemli birşey bir kadın için ama bana sorsan baya uzun zaman oldu tezim bitince ben inşallah evde oturacağım bir süre bebek istiyorum o arada zaten zamanlamayı ayarlayabilirsek sıkıldım çalışmaktan eşimde farkında yeter artık diyip duruyor.
Ama hareket konusunda insan kilo verdikce inan şunu da yapmalıyım bunuda yapmalıyım ne güzel olur diye yerinde duramıyor buda işin güzel yanı hakikaten önceden hep yatmak isterdim şimdi kocaman bir karınca gibiyim evde ama şükürki uzun süredir görmediğim kadar düzenli bir evim varr :)))))

haftaya (anneannemin deyişiyle) mayyyyşımı çekicem. alışveriş listesi yapmalıyım içinde mayo almakta olacakkkk

maşallah ablacım Allah gönlüne göre versin tatlı koşuşturmacalar olsun,, ama gercekten de insan zayıflayınca daha bi hareketli oluyo

bugün 4. atak günümdeyim. yarın seyir döenmine başlıcam. ona yönelik alışverişimi de yaptımm.
yalnız canım tatlı istedi bugün anlatamam. yulaf kepeği hakkımı doldurmuştum bişi yapamadım. hafta sonu dukan helvasını denemek istiyorum. artık 1 gün daha dişimi sıkmam lazım. bakalım.

Kızlar bu cetveli yaptım ama hangi kodu kopyalıyorduk telefondan yapıyorum uğraştırdı beni

bir gün daha bitti kaçamaksız çok şükür.fırına da mahlepli ekmeği attım.umarım güzel pişer ve afiyetle yerim yarın sabah.okula her gün değişik bir tarifi deneyip götürmeyi seviyorum.millet acayip şaşırıyor.sen diyette nasıl yersin bunları diye.ben de dukan amcam sağ olsun.kepek hakkımı sabah kullanıyorum diyorum.yarın ps günüm.dukan a laf edenler utansın.

bak ne hatırladım utansın diyince.akşam üstü kızımı okuldan atmaya gittim çok da yorulmuşum.uykumu da alamamıştım gece.neyse bir iki veliyle karşılaştık biraz kötü görünüyorsunuz dedi.ben de tansiyonum düştü sanırım uykum da var dedim.tabi dukan yapınca böyle oluyor dedi bilmiş bilmiş.(halbuki bir şey bildiği yok dukan hakkında) ben de ne alaka dedim öğlen dukan kekimi yedim sade neskafenin yanında.gelmeden de körili tavuk yedim ve zero içtim ne açlığı.sadece yorgunum dedim.öyle diyince çevirdi lafı tabi siz araştırmışsınızdır diye.

gerçekten şu dukanı bilmeden araştırmadan laf atan insanlara sinir oluyorum ya.ayın 2 sinde başladım ve 26 günde 5 kilo verdim.yavaş yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum.hayret bir şey yav.artık kimseyle dukanı konuşmuyorum öğrenmek isterlerse bakıyorum tavırlarına adam gibi soruyorlarsa anlatıyorum yoksa eyvallah.

misir ununa izin yok degil mi?
az önce simlanin sayfasindan bi muffin yaptim misir unu vardi icinde...
ama izinli degilmis galiba...
ya arkadas misir nisastasi yazacakken un yazdi
yada kendiside bilmiyordu.
malzemem cöp oldu, sinirim bozuldu... bu saatten sonra bide tekrar muffin yapacagim

1.TEBRİK: Lisacım editör olmuşsun canım. tebrikler...yakışır arkadaşıma.üslubun ,yeteneğin, bakış açın her yönünle harikasın canım.

2.TEBRİK: dely cim. teşekkürler. her hafta üşenmeden listemizi hazırlıyorsun. harikasın canım

3. TEBRİK: kilo veren vermeyen tüm dukandaşlarım için. herkesler tıkın tıkın yaparken sabredebildiğimiz için...

türkolog yeşil çayı içemiyorsan-ki ben hiçç içemiyorum ve alışamadım birtürlü- soğutup başına dik canım.ilaç niyetine,, ..

Evet içemiyorum hatta şimdi aktardan aldım getirdim önümde duruyor bir çare bulacağım bakalım bu gün midemi bulandıracak daha çok şey yaptım ya

Lisabella kesinlikle yakışırrrrrrrrrrrr diyorum tebrik ederim

ah canım ya ben tere asla tüketemiyorum yaa ama yeşil çaya bir şeyler yapacağım goji berry henüz bulamadım :26: aramaya devam bakalım

Tebrikler kızlaaaar Selamlar sevgiler hepinizeee...

Eki Görüntüle 670893

Bunlar da BMI'lerin anlamları:
Eki Görüntüle 670895

Ellerine sağlıkk çok güzel olmuşş

anammm süttozusuz tarif yok mu kızlar
malesef yok. süt tozu kıvam veriyor :26:

güçlendirme evresi için olabilir mi o?

Şimdi ben bir şey soracağım bu yeşil çay ıyyyy ya içemiyorum ya ben içine tarçın atsam accık birazda tatlandırıcı katsam katlanılabilir bir şey yapsam acaba dukan amcaya yanlış yapmış olur muyum???? :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…