Ooofff dünyaları önüme verseler doymayacakmışım gibi hissettim resmen ama şükürki çukur ızgara balıkla tez zamanda doldu ayyy dibini göremeyecekmişim gibi geldi biran onlar pişerken ağzımın suyu aktı ya ciddi ciddi o derece yani... Ne çok acıkmışım ben bugün full ayaktaydım birazdan ev toplanacak ve yarının yüzme dersi için gerekli hazırlıklar yapılacakayyy evrene pozitif mesaj gönderiyorummm acımayacak acımayacak
Bugün az protein günümdü heralde benim ama bozuldu ya düzen yine sapıttı ben az bişi salata yedim valla balık salata ve ayran vazgeçilmez üçlü gözümde neyse yarın proteinle çetele tutmaya başlarız yine...
kızdıktan sonra öpeceksen olur kiiiSen de geçen haftaki kilonu ve boyunu yazmamışsın. geçen Perşembe tartılmadıysan bile, boyunu söylesen iyiydi
Kilo verdiğinden endişe etme bence. Her zaman böyle gitmeyecek zaten. Üzülme :) İlerde veremiyorum diye üzülürsün.. Yani inşallah üzülmezsin deMaşallah maşallaahhhh!!
Canım sen o kadar kilo vermişsin de neden üzülüyorsun kiii!! Kızarım bak sana heeeSonra da öperim hehe Ben regl olunca +2 falan çıkıyorum. Çoğu kimse de öyle. Bir de sen üstüne 1,3 kilo vermişsin, göbek atmalısın canım. Ben diyete uysam da, haftada 3 kere spora gitsem de bişey fark etmiyor :/ He ben ayrı bi örneğim, benim gibisi pek yok daa Benim yerimde olsan ne yapacaktınız acaba cimcimeler yaa :) allah göstermesin de, olmayın :) Sen daha 3. spora gidişinde mucize mi bekliyordun bakalım... ki bence baya da mucize olmuş :) Sporda önce şişersin zaten. Sonra gider.. Bense şiştim ve kaldım O da ayrı
Tebrikler kızlaaaarSelamlar sevgiler hepinizeee...
Eki Görüntüle 670893
Bunlar da BMI'lerin anlamları:
Eki Görüntüle 670895
beni de bu listeye alabilmeniz için 1 hafta geçmesi mi gerekiyor.kendimi sizlerle beraber görmek,beraber yürümek hatta koşmak istiyorum..boyumu yazmamıştım boy 170 kilo 103,6 (utanç verici ama kendimi yazarak daha iyi motive edeceğimi düşünüyorum)normalde kilomu kendime bile itiraf edemezdim..
ne kadar hareketlisin ablacım yaa ben bugun 1 saat yürüdüm diye elim kolum kalkmıyo haa iş arayan bir ev hanımıyım bu arada,, yani pek hareketli değilim yürüyüşten sonra da senin gibi doymak bilmedim ablacımm şu an tarçınlı sütümü içiyom kapanış artık
kuzu bende hiç hareket edemezdim bak kilo verince bi enerji geliyor insana sormaaa, şaka şaka ya para verdim valla kursa sırf kaytarmamak için, benimde böyle kötü bir huyum var işte parayı tıkmadan kesinlikle randıman alamam onun için gidiyorum havuzada ama seviyorum yüzmeyi bakma yüzme biliyorum diye geçinmişim şimdiye kadar aslında hiç bişi bilmiyormuşum. Allah iş hayallerini boşa çıkarmasın canım inşallah gönlüne göre bir işi tez vakitte bulursun çalışmak önemli birşey bir kadın için ama bana sorsan baya uzun zaman oldu tezim bitince ben inşallah evde oturacağım bir süre bebek istiyorum o arada zaten zamanlamayı ayarlayabilirsek sıkıldım çalışmaktan eşimde farkında yeter artık diyip duruyor.
Ama hareket konusunda insan kilo verdikce inan şunu da yapmalıyım bunuda yapmalıyım ne güzel olur diye yerinde duramıyor buda işin güzel yanı hakikaten önceden hep yatmak isterdim şimdi kocaman bir karınca gibiyim evde ama şükürki uzun süredir görmediğim kadar düzenli bir evim varr :)))))
haftaya (anneannemin deyişiyle) mayyyyşımı çekicem. alışveriş listesi yapmalıyımiçinde mayo almakta olacakkkk
kızlar bana fırında yapabileceğim içinde süttozu olmayan bir ekmek tarifi verebilirmisiniz lütfennnnnnnnnnnnn:26:
Kızlar bu cetveli yaptım ama hangi kodu kopyalıyorduk telefondan yapıyorum uğraştırdı beni
türkolog yeşil çayı içemiyorsan-ki ben hiçç içemiyorum ve alışamadım birtürlü- soğutup başına dik canım.ilaç niyetine,,..
Caniim arkadasim cok tesekkur ederim oncelikle tarti begendigin icin
hiim o yesildegerli yoneticilerden diyet bolumu editorlugu teklifi geldi,bende madem zaten kilo vermeye calisan biri olarak ve vermek isteyen herkeside sonuna kadar destekledigim icin seve seve kabul ettim bu gorevi..hiim yaramazlik yok ona gore
turkologcum o kadar ot çöp denedım yeşil çay kadar işe yarayanını görmedım..birde tere tüket yeşillik olarak oda yeşil çayın taze hali mubarek..
balık fırında çok guzel oluyor üstelık dukan yaglı yagsız dıye ayırmıyor balıgı herturlusunun faydası var yanı..
az proteın tuketmemeye çalış zaten çokta tok tutuyorlar..
gojı berry mutlaka gec suda ıslatıp sabah suyunu ılk iş tuket..ha bırde 10 gunde 1 defa bıle olsa lasix alıp kullan ..ödem atmaya birebir..ödem tuttugu içinde kılo veremıyor olabılırsın..başarılar canım
Tebrikler kızlaaaarSelamlar sevgiler hepinizeee...
Eki Görüntüle 670893
Bunlar da BMI'lerin anlamları:
Eki Görüntüle 670895
malesef yok. süt tozu kıvam veriyor :26:anammm süttozusuz tarif yok mu kızlar
misir ununa izin yok degil mi?
az önce simlanin sayfasindan bi muffin yaptim misir unu vardi icinde...
ama izinli degilmis galiba...
ya arkadas misir nisastasi yazacakken un yazdi
yada kendiside bilmiyordu.
malzemem cöp oldu, sinirim bozuldu... bu saatten sonra bide tekrar muffin yapacagim