Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
editörlüğünüzü tebrik ederim.sizin gibi kişilerin yardımı oldukça dukan çok kolaylaşıyor benim için.
sizlerin dediklerinizi bir bir not ediyorum.azalt dediklerinizi azaltıyorum arttır dediğinizi arttırıyorum.o yüzden regl e rağmen 700 gr verebilmişim çok şükür
bir sorum olacak.arkadaşım yeni doğum yaptı kırkı da yeni çıktı.sezeryanla doğum yaptı.spor olarak yürüyüş dedim ama dukan yapmak istiyor ne dersiniz?süte ya da bebeğe yanlış bir etkisi olur mu?
Bugün spinning seansına katıldım. Her zaman yorulurdum ama bugün az daha ruhumu teslim edecektim. Ne kadar yorulsam da 1-2 saat içinde kendimi toparlardım ama bu defa gün boyunca halsizliğim sürdü. Sanırım Dukan diyeti yaparken çok efor sarf ettiren sporları yapmasam daha iyi olacak :)
Spinning nasıl bir spor ilk kez duydum. Ben de leg magic sipariş verdim. Başlarda biraz zorluyomuş, ancak bacakların sıkılaşmasında etkiliymiş. Umarım zor gelmez de düzenli yapabilirim.
Arkadaşlar size bir şey daha danışmak istiyorum. Çocukken hatırladığım bir yöntem vardı; Anneannem beyaz peyniri akşamdan suya koyardı, sabah tuzu çıkmış olurdu ben çok severdim o tadı. Evde beyaz peynirlerim var kalıp kalıp. Ailede kuru gıda işiyle uğraşanlar var onun için benim evimden peynir eksik olmuyor. Kendi peynir markamız var ve anneannem olsun, annem olsun her geldiklerinde ya da ben gittiğimde mutlaka bana kahvaltılıklar verirler. Eşim ülseratif koliti olduğu için sütlü olan hiç bir şeyi yiyemiyor. Ben de diyete başlayınca evde kalıp kalıp beyaz peynirim kaldı dolapta. Bozulacaklar diye üzülüyorum resmen zarar ziyan ve müsriflik... Şimdi o beyaz peynirleri değerlendirebilmek için akşamdan suya koydum. Tuzu tabii ki çıktı ancak bu yöntemle peynirin yağı da çıkmış oluyor mudur sizce ? Emin olamadım bu konuda ve size bir danışayım dedim, ne yapacağım bu beyaz peynirleri ben ? :)
Peynirin tuz oranını azaltmak için uygulanabilecek bir yöntem ama yağ oranına etki etmez
kızdıktan sonra öpeceksen olur ki
benim şimdi vücut kitle indeksim kaç. anlayamıyorum bu tabloyu
hoşgeldinizzzz.evet 1 hafta geçmesi gerekiyor. ilk başlarda bizede kilomuz utanç verici geliyordu. özellikle pantolonlara girememek. girsek bile bacak aralarının bir süre sonra aşınması vs. boyunuzda uzunmuş vermeniz gereken aşırı derecede bir kilo yok.
Yirmi cigim cok naziksin arkadasim,cok tesekkur ederim1.TEBRİK: Lisacım editör olmuşsun canım. tebrikler...yakışır arkadaşıma.üslubun ,yeteneğin, bakış açın her yönünle harikasın canım.
2.TEBRİK: dely cim. teşekkürler. her hafta üşenmeden listemizi hazırlıyorsun. harikasın canım
3. TEBRİK: kilo veren vermeyen tüm dukandaşlarım için. herkesler tıkın tıkın yaparken sabredebildiğimiz için...
Canim cok cok tesekkur ederimEvet içemiyorum hatta şimdi aktardan aldım getirdim önümde duruyor bir çare bulacağım bakalım bu gün midemi bulandıracak daha çok şey yaptım ya
Lisabella kesinlikle yakışırrrrrrrrrrrr diyorum tebrik ederim
ah canım ya ben tere asla tüketemiyorum yaa ama yeşil çaya bir şeyler yapacağım goji berry henüz bulamadım :26: aramaya devam bakalım
Ellerine sağlıkk çok güzel olmuşş
Şimdi ben bir şey soracağım bu yeşil çay ıyyyy ya içemiyorum ya ben içine tarçın atsam accık birazda tatlandırıcı katsam katlanılabilir bir şey yapsam acaba dukan amcaya yanlış yapmış olur muyum???? :26::26::26:
Bana hala cevap veren yok... Peki...
bugün gittim yaktım geldim kalorileriiiiiiii eve gelince salata,fındık lahmacun ve ayran içtim. 1 saat geçti yerimden kalkamıyorum şiştim ama canım tarçınlı sütttt sütlü Türk kahvesi çekiyor. ikisinide yapıcam birini süt tozuyla yaparım. nasıl olsa serbestttt gözünün yağını yidiğğğğmmm dukan. bi yerden kısıyor bir yerden veriyorr
Bende iki dogumdan sonra baya kilo alanlardanım 21 şubatta 79la dukan diyetine başladım şuan 67.7 yim ancak bir haftadır diyeti bırakmıştım küçük oglum 1 yaşına girdi geçen hafta sonu büyük yemekli bir dogum günü partisi yaptık işte ogün ipin ucu kaçtı ama bugün büyük bir azimle tekrar başlıyorum umarım bırakmam bu arada geçen hafta 66 yı görmüştüm bir hafta herşeyi yiyince bu sabah sonuç 67.7 oldu herkese tekrar merhaba
gunaydınnnn buğdayy :)) çok geçmiş olsun ya ..bende dün dişçideydım sen anla gerısını bu arada dun sabah tartılmayı unutmuşum o nedenle bıldırıme katılamadım ama inanılmaz hafıflemış hıssedıyorum kendımı..inşAllah perşembe yüzüm gulecek bu arada buğday kızın çok tatlı yaagünaydınnn dukancanlar:)))
bugün herkeslere bol eksili vede kaçamaksız bir gün olur umarımmmdün akşam prensese mama hazırlarken elimi yaktımmmsoğuk su,buz ve silverdin çok etkili oldu ama bu kadar etki beklemiyordum
sıcak,kaynar suda sürekli suyunu değiştirip bekleterek yağını azda olsa azaltabilirsin.ben bunu %4 yağlı peynir için kullanıyorum.zaten yağın su üstüne çıktığını görürsün.ama peynirin çok yağlıysa ne kadar etki eder bilemem...birde dikkat et elini yakma
aynı pertliği bugun bende yaşayacagım dunyazade :)) spinbike gerçekten etkılı imkanı olan mutlaka spor salonuna gıtmelı..bır düzen oluyor ınsan hayatı için...yoksa evde spor yapmak zor .. spinbike için başarılar canımcım..Bir çeşit bisiklet egzersizi ama grup şeklinde ve spor hocasının komutlarına göre hareket ediyorsun, hızını ayarlıyorsun. Değişik seviyeleri var, ben daha başlangıç aşamasında pert oluyorum