Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Selam beybiler,

bu günkü menüm

sabah

2 yumurta ile lorlu yumurta

öğle
2 küçük boy ton balığı

akşam
1 kase yoğurt içine booool kırmızı bibeer...

bu sabah itibariyle kilom 66.2

100 grı daha yolcu ettik :)

65leri bir görebilsem aahhh aahhhh....

canım, yulaf kepeğini bıkmadan tüketmenin en güzel yolu, ekmek yapmak...

içine birşeyler koyuyorsun sandviç oluyor... tost oluyor..

tatlandırıcılı sütün içine parçalayıp atıyorum, müsli gibi oluyor...

ben bu şekilde daha iyi tükettiğimi farkettim...

yaş konusuna gelince haklısın... 40+ olunca metabolizma daha yavaş çalışyor ve biz diğerlerine kıyasla daha zor kilo veriyoruz...

5 ayda verebildiğim kilo, çizelgemde...

benimle başlayanlar 20 kilo civarı verdi nerdeyse...

ama pes ediyormuyuz ... hayır...

istediğimiz kilolara düşene kadar, devam edeceğiz..

haklısın tatlım ama şimdi kimseyi tiksindirmek istemem ama yedimi cıkarma isteği geliyordu bu yüzden ara verdim bugün kendime kekmi yapsam pohaçamı diye sordum yani yeme moduna girdim.yoksa ben kepekle neler yaptım börek bile yaptım arasına tuzu az peyniri maydonozla koyunca ve birde kepek karışımından kulanınca çok güzel olmuştu.ama sende bilirssin bazen diyeteki rutin şeyleri insanın midesi kaldırmaz diyeti bırakmakdansa o şeye aravermek iyi.ben sadece onu yaptım.mesela süttozuna ve yumurtayada ara verdim zaten kangurubumdan dolayı bana zararlı yani haftada 3 yumurtadan fazlası bana yaramıyor.işte böyle olunca direncm kırılmıyor.75 altına düşmek sonradaa 70 şin sonradaa 65 şin benim hedef bu.seyirim dukanın verdiğinden uzun sürerse sürsün.ama eni sonu gidecek ve ben güçlendirmeye 63 kilodaa gireceğim.şimdi köz patlıcan ve yoğurtla endime salata yaptım ferah ferah onu ve köftemi yiyeegim.henüz ekmek yapmadım onuda akşam yaparım

kızlar mrb

gecen gunde yazdım ama kımse bana cvp vermedı
dun kısmı olarak basladım dukan a yanı dun marul salatalık ıste havuc fılan yıyerek basladım ama bugun tam olarak basladım dun baslıyamamın sebebı proteınlere alısmak tı

sabah 2 haslanmıs yumurta bıaz peynır ve cay suanda sutlu kahve ıcıyorum

baslangıc kılom 72 hedef kılom 61
3 gunluk atak yapıp 1+1 yapıcam

burdakı her sayfayı tek tek okumaya calısyorum verılen kıloları gordukce motıvasyonum artıyor benıde aranıza alırsanız cok sevınıcem :KK30::KK30:

hoşgeldin tatlım ama kitabı muhakkak oku yoksa yardım edenlerin dedileriyle olmaz bazen anlamayabilirssin.okuyunca neden olduğunu anarsın başarılar canım

Selam arkadaşlar.

Ben önceki akşam çocuklara yayla çorbası yaparken aynı tarifi un ve pirinç koymadan yerine kepek koyarak kendime yaptım.Altını kısıp kaynamaya bırakınca kepek dibe çöktü yogurt kayboldu ve üste su çıktı. bütün istegim kaçtı. sonra bir tatlı kaşıgı yag 1 tatlı kaşıgı biber salçası pul biber ve naneyi kızdırıp içine döktüm ve blendır ile iyice çırptım sonuç çok iyi idi hemen sıcak sıcak 1 kase içtim kalan bir kaseyide dün akşam içtim hem kepek hakkımı bu şekilde kullanmış oldum hem içim ısındı sulu birşeyler gitti mideme hemde yakşlaşık 5 dündür wc den uzaktım mütiş işe yaradı. Eminim çoğunluk denemiştir. Ama ben yinede paylaşmak istedim.

Bilgi amaçlı paylaşıyorum. Real marketlerde Dogalsan marka kepek 3.75 e düşmüş. DİA marketlerdede Güllüoğlu diye bir markanın loru var %1 yag oranı.

Ben bu gün süttozu alacağım tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı?:KK16::KK16::KK16:

yeni katılan arkadaşlarımız bayağı olmuş gerçi bende 6 haftadır burdayım.eeee yaz geliyor bikini ve mayolarda uçuşan elbiselerde kotların içinde güzel olmak lazım saklıyacak ceket ve kazaklar hurçlara konup kalkacak hatunlar

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar.

Ben önceki akşam çocuklara yayla çorbası yaparken aynı tarifi un ve pirinç koymadan yerine kepek koyarak kendime yaptım.Altını kısıp kaynamaya bırakınca kepek dibe çöktü yogurt kayboldu ve üste su çıktı. bütün istegim kaçtı. sonra bir tatlı kaşıgı yag 1 tatlı kaşıgı biber salçası pul biber ve naneyi kızdırıp içine döktüm ve blendır ile iyice çırptım sonuç çok iyi idi hemen sıcak sıcak 1 kase içtim kalan bir kaseyide dün akşam içtim hem kepek hakkımı bu şekilde kullanmış oldum hem içim ısındı sulu birşeyler gitti mideme hemde yakşlaşık 5 dündür wc den uzaktım mütiş işe yaradı. Eminim çoğunluk denemiştir. Ama ben yinede paylaşmak istedim.

Bilgi amaçlı paylaşıyorum. Real marketlerde Dogalsan marka kepek 3.75 e düşmüş. DİA marketlerdede Güllüoğlu diye bir markanın loru var %1 yag oranı.

Ben bu gün süttozu alacağım tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı?:KK16::KK16::KK16:

benim olduğum yerde real yok ama diasa var bakalım öğleden sonra gideyim lorum bitmişti sağol tatlım.yayla çorbası yaparken pişene kadr karıştır başından ayrılma ozaman kesilmiyor.deneyimle sabitlenip onaylanmıştır

hoşgeldin tatlım ama kitabı muhakkak oku yoksa yardım edenlerin dedileriyle olmaz bazen anlamayabilirssin.okuyunca neden olduğunu anarsın başarılar canım

netten ındırdım okuyırm canım tsk ederım sb de arkdasımla basladık ben yarım bıraktım ama kız 1 ayda 7 kılo verıce bende basladım 10 gunde evdeyım sb ye dondugumde ıncecık olmak ıstıyroum :nazar:

benim olduğum yerde real yok ama diasa var bakalım öğleden sonra gideyim lorum bitmişti sağol tatlım.yayla çorbası yaparken pişene kadr karıştır başından ayrılma ozaman kesilmiyor.deneyimle sabitlenip onaylanmıştır

sende sağol güzelim. Öyle yaparım zaten süreklikarıştırırım. kesilmedide sadece kepek dibe çöktü ama çırpıp soslayınca süperdi.

aynı pertliği bugun bende yaşayacagım dunyazade :)) spinbike gerçekten etkılı imkanı olan mutlaka spor salonuna gıtmelı..bır düzen oluyor ınsan hayatı için...yoksa evde spor yapmak zor .. spinbike için başarılar canımcım..:KK52:

Çok teşekkür ederim, sana da başarılar canım :-)

dukan 68 diyor bana ben 65 olmak istıyorum ama sen 10 kg daha mı vrmek istıyorsun..azmettıkten sonra verılır canım ama ama ama dukanın söyledıgının altına 10 kg kadar düşmek zor olabılır..eger böyle bır hedefın varsa bence şimdiden ipleri sıkı tut ve sakın kaçamak yapma..kaçamak öldürmez süründurur diyor kuçuk kırmızı balık blogundaçokta haklı zannımca :KK51: kaçamak yaptıkça süre uzar süre uzadıkça azmın azalır..tecrube ile sabıt kendımden:KK53:....başarılar canım:KK16:

Kaçamak yapmaya yatkın biriyim, itiraf edeyim :-) Bakalım, zaman ne gösterecek :-)

kızdıktan sonra öpeceksen olur kiii:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

benim şimdi vücut kitle indeksim kaç. anlayamıyorum bu tabloyu :KK43:

hoşgeldinizzzz.:nazar:evet 1 hafta geçmesi gerekiyor. ilk başlarda bizede kilomuz utanç verici geliyordu. özellikle pantolonlara girememek. girsek bile bacak aralarının bir süre sonra aşınması vs. boyunuzda uzunmuş vermeniz gereken aşırı derecede bir kilo yok.

Merhaba Kızlar
Gece yatarken eğer sabah tartıda 500 gr eksik görürsem işe giderken etek giyecem diye uyudum.sabah 200 gr eksikti ama yinede deneyeyim eteği dedim.eskiye oranla iyi durdu.Allahım ne güzel şey zayıflamak,Allh herkesi istediği kilolara kavuştursun ...evet kısmen boydan kurtarıyorum ama :KK43:

haklısın tatlım ama şimdi kimseyi tiksindirmek istemem ama yedimi cıkarma isteği geliyordu bu yüzden ara verdim bugün kendime kekmi yapsam pohaçamı diye sordum yani yeme moduna girdim.yoksa ben kepekle neler yaptım börek bile yaptım arasına tuzu az peyniri maydonozla koyunca ve birde kepek karışımından kulanınca çok güzel olmuştu.ama sende bilirssin bazen diyeteki rutin şeyleri insanın midesi kaldırmaz diyeti bırakmakdansa o şeye aravermek iyi.ben sadece onu yaptım.mesela süttozuna ve yumurtayada ara verdim zaten kangurubumdan dolayı bana zararlı yani haftada 3 yumurtadan fazlası bana yaramıyor.işte böyle olunca direncm kırılmıyor.75 altına düşmek sonradaa 70 şin sonradaa 65 şin benim hedef bu.seyirim dukanın verdiğinden uzun sürerse sürsün.ama eni sonu gidecek ve ben güçlendirmeye 63 kilodaa gireceğim.şimdi köz patlıcan ve yoğurtla endime salata yaptım ferah ferah onu ve köftemi yiyeegim.henüz ekmek yapmadım onuda akşam yaparım

canım, kek yaparsan içine mistik çaylardan koyabilirsin...

kepek kokusunu, oldukça bastırıyor...

mistik çay bulamazsan, tarçınlı, meyveli vs. çaylarda aynı işi yapıyor...

birde yeni gelen arkadaşlara faydası olur diye yazıyorum; kepeği iyi incelemek lazım... aşırı koku ve acılık varsa kullanmayın bozulmuş demektir...

taze yulaf kepeğinin kokusu daha hafif ve hiç acılık olmuyor...

ilk 2 paketimi acı olarak tüketmiştim ve normalde nasıl olması gerektiğini bilmediğim için, bunun tadı demekki böyleymiş diye acı acı tüketmiştim paketleri....

gurmenetten bir daha da kepek almadım...

yumurtayı seven ve çok tüketen arkadaşlara tavsiye;

yumurtayı rafadan tüketin...

katı pişmişle, rafadan ya da kayısı formunda yumurtanın sarısındaki yağ oranı farklılaşıyor...

katı pişmişle, rafadan ya da kayısı formunda yumurtanın sarısındaki yağ oranı farklılaşıyor...
vadi doktor karatayda,dr. dukanda yumurtanın rafadan yendıgı zaman zayıflatma etkısının çok ıyı oldugu konusunda hemfikirler..bende yumurtayı oldukça az haşlayıp buzdolabına koyuyorum ve o rafadanlıgı ıle donuyor..eger acelem varsa evden çıkarken hemen bı tane soyup yıyıp çıkıyorum..böylelıkle hem tok tutan proteınımı hemde rafadan yumurtamı yemış oluyorum..önerın özellıkle yenı gelen arkadaşlara yol gösterıcı olmuş canım.. sevgiler:KK16:

Ben çok fazla yumurta yiyorum ve genellikle katı pişmiş şekilde. Rafadan maalesef yiyemiyorum.

vadi doktor karatayda,dr. dukanda yumurtanın rafadan yendıgı zaman zayıflatma etkısının çok ıyı oldugu konusunda hemfikirler..bende yumurtayı oldukça az haşlayıp buzdolabına koyuyorum ve o rafadanlıgı ıle donuyor..eger acelem varsa evden çıkarken hemen bı tane soyup yıyıp çıkıyorum..böylelıkle hem tok tutan proteınımı hemde rafadan yumurtamı yemış oluyorum..önerın özellıkle yenı gelen arkadaşlara yol gösterıcı olmuş canım.. sevgiler:KK16:

canım, senin eline su dökemem ama yeni arkadaşlara yardımı olacağını düşündüğüm şeyleri zaman buldukça yazıyorum...

ilk başlardaki, kendi halim gözümün önüne geliyor:)))))

aliyemi sıkıştırırdım...

bişiler desin diye...

kitap tamam lazımda canım, tecrübede çok önemli...

bu bir fransız diyeti ne de olsa... dukanın korktuğu ama bizim yapımız gereği sorun çıkarmayan şeyler olabiliyor...

kültür farklı, genler farklı vs. işte...

X