Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar yemeği 5-5,5 gibi yemeye başladım ve akşamları çok acıkıyorum. bu saatlerde ne yememi önerirsiniz?

Canım arkadaşın önce bebeğini emzirsin büyütsün biraz. Bu günleri geri gelmez. Ben 3 doğum yaptım üstüste tam 25 kg aldım ama yine de bekledim önce bebeğim sütten kesilsin.

Sonrasında katılır bize veririz hepbareber kilocukları

Bugün spinning seansına katıldım. Her zaman yorulurdum ama bugün az daha ruhumu teslim edecektim. Ne kadar yorulsam da 1-2 saat içinde kendimi toparlardım ama bu defa gün boyunca halsizliğim sürdü. Sanırım Dukan diyeti yaparken çok efor sarf ettiren sporları yapmasam daha iyi olacak :)

Spinning nasıl bir spor ilk kez duydum. Ben de leg magic sipariş verdim. Başlarda biraz zorluyomuş, ancak bacakların sıkılaşmasında etkiliymiş. Umarım zor gelmez de düzenli yapabilirim.

Spinning nasıl bir spor ilk kez duydum. Ben de leg magic sipariş verdim. Başlarda biraz zorluyomuş, ancak bacakların sıkılaşmasında etkiliymiş. Umarım zor gelmez de düzenli yapabilirim.

Bir çeşit bisiklet egzersizi ama grup şeklinde ve spor hocasının komutlarına göre hareket ediyorsun, hızını ayarlıyorsun. Değişik seviyeleri var, ben daha başlangıç aşamasında pert oluyorum

Peynirin tuz oranını azaltmak için uygulanabilecek bir yöntem ama yağ oranına etki etmez

kızlarrr dukanın sitesinden alıntılar buldum.

Elma sirkesi zayıflamaya yardımcı
her öğün öncesi 2 kaşık öneriyor protein ve yağların parçalanması için
ama ülser/hassas mide prob olanlar İÇMESİN diyor

Adam damak yapısını, sinirleri vs anlatıyor
Özetle damağınızın arka kısmında yemeği tutarsan tadını daha iyi alırsın, iyi çiğnenip tükürükle teması olmalı. Hooooop diye yutma diyo. Resmen bana diyo. Hatta baktın yutacak gibisin öne çek bir daha damağın arkasına doğru kaydır yine tad al diyo

delirten acıkma tırmalama krizlerine son
Bir metal, cam, plastik kutuya şunları koy ve kokla yeme isteği, kriz gelince
6 karanfil, 6 öğütülmüş kahve çekirdeği, bir çubuk öğütülmüş vanilya, bir tutam tarçın ve 2 damla rom esansı. Bu karışım 1 gün beklesin.

Patlıcandaki pektin maddesi tıpkı elmada olduğu gibi sindirim sistemine ulaştığında bir jel oluşturuyor ve etrafındaki herşeye yapışıp hapsediyor: şeker, yağ, hatta protein dolayısı ile kalorileri. Elmada şekerinden ayrışamazken patlıcanın kalorisi bile düşük. Bir önerisi var: bir büyük patlıcanı alıp içine 4-5 diş sarımsak tıkıp fırında közleyin kabuğu kızarınca açıp kaşıkla yiyin demiş. Ben bunu üstüne yoğurt döküp salata yaparak yedim

canim guncel BMI degerin 25.7 ya tabloya gore eger BMI degerin 25-29.9 arasi ise fazla kilolu yok BMI degerin 18.5-24.9 arasi ise normal kilolu grubuna giriyorsun.yani normal kilolu grubuna girmene az kaldiii
Yirmi cigim cok naziksin arkadasim,cok tesekkur ederim
Canim cok cok tesekkur ederim

evet eger yesil cayi icemiyorsan icine toz yada cubuk tarcin,ince bir dilim limon yada ince bir dilim zencefil katarak icebilirsin

tatlandiricida kullanabilirsin tabiki...

günaydın herkese.bol kahkahalı ve incecik hissettiğimiz bir gün yaşarız inşallah

Günaydın Kızlar;

Bir arkadaş süttozu olmadan ekmek tarifi sormuş..

Bunun için ancak yulaf kepeği galeta karışımınınız var ise güzel sonuç elde edebilirsiniz,
yoksa ekmeğin içi ıslak ıslak kalıyor malesef..
Ben de bunun için birkaç keredir deneme yapıyorum..
Hemen kendi yaptığım ekmeğin tarifini vereyim..

Süttozuz ekmek:

6 Kaşık Yulaf Kepeği Galeta Karışımı (4 kaşık kepeğe denk geliyor- Seyir için 2 günlük)
3 yumurta akı-2 sarısı
1 paket hamur kabartma tozu
1/2 çay bardağı light süt

Hepsini karıştırıp 150 Derecede fırının en alt rafında pişiriyoruz..
İçinin ıslak kalmaması için bir süre sonra ekmeğinizi ters yüz etmeyi unutmayın.. Alt üst şeklinde..

Bu da ekmeğimin görüntüsü:

İşte günlük hakkım.. 1 tanesini lor ve 1 tane hindi füme ile tost yaptım bile..

Afiyet Olsunn

Bende iki dogumdan sonra baya kilo alanlardanım 21 şubatta 79la dukan diyetine başladım şuan 67.7 yim ancak bir haftadır diyeti bırakmıştım küçük oglum 1 yaşına girdi geçen hafta sonu büyük yemekli bir dogum günü partisi yaptık işte ogün ipin ucu kaçtı ama bugün büyük bir azimle tekrar başlıyorum umarım bırakmam bu arada geçen hafta 66 yı görmüştüm bir hafta herşeyi yiyince bu sabah sonuç 67.7 oldu herkese tekrar merhaba

günaydınnn dukancanlar:)))

bugün herkeslere bol eksili vede kaçamaksız bir gün olur umarımmmdün akşam prensese mama hazırlarken elimi yaktımmmsoğuk su,buz ve silverdin çok etkili oldu ama bu kadar etki beklemiyordum

Bana hala cevap veren yok... Peki...

sıcak,kaynar suda sürekli suyunu değiştirip bekleterek yağını azda olsa azaltabilirsin.ben bunu %4 yağlı peynir için kullanıyorum.zaten yağın su üstüne çıktığını görürsün.ama peynirin çok yağlıysa ne kadar etki eder bilemem...birde dikkat et elini yakma

Son düzenleme:

gözünün yağını yidiğğğmmm sen ne tatlısın cici kız öyleeeeee:)))))))))))))

hoşgeldiniz,inşallah bu sefer sonucu görürsünüz

gunaydınnnn buğdayy :)) çok geçmiş olsun ya ..bende dün dişçideydım sen anla gerısını bu arada dun sabah tartılmayı unutmuşum o nedenle bıldırıme katılamadım ama inanılmaz hafıflemış hıssedıyorum kendımı..inşAllah perşembe yüzüm gulecek bu arada buğday kızın çok tatlı yaa

Bir çeşit bisiklet egzersizi ama grup şeklinde ve spor hocasının komutlarına göre hareket ediyorsun, hızını ayarlıyorsun. Değişik seviyeleri var, ben daha başlangıç aşamasında pert oluyorum
aynı pertliği bugun bende yaşayacagım dunyazade :)) spinbike gerçekten etkılı imkanı olan mutlaka spor salonuna gıtmelı..bır düzen oluyor ınsan hayatı için...yoksa evde spor yapmak zor .. spinbike için başarılar canımcım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…