Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kusura bakma dely görmemişim geçen haftaki kilom 69 :)

Başlama kilo 72.4
Hedef kilo 57
Geçen haftaki kilo 69
Güncel kilo 66.4
Boy 168

Sevgili DELY

Bende hersey ayni gecen hafta ile degismene gerek yok canim.Simdiden ellerine saglik ve tesekkurler guzel insan

Canım arkadaşım ben şuan kahkahalar atıyorum öyle sevindimki editör olmana ama sen yaparsın bitanesin kadınlar kulübünden çok şey öğrendim...yaşasın daha çok şey öğrenicem sen varsın hep çok çok sevindim tebrikler

BAŞLAMA TARİHİM:21 MART 2013
HEDEF KG:73
BOY:1.72
BAŞLANGIÇ KG:89
GEÇEN HAFTAKİ KG 89
BU HAFTAKİ KG:86.3

GİDEN:2.700 GR

oldumu şeker

Listeye alırım ama; i'lerini sayamadım kusura bakma

Sen de geçen haftaki kilonu ve boyunu yazmamışsın. geçen Perşembe tartılmadıysan bile, boyunu söylesen iyiydi
Kilo verdiğinden endişe etme bence. Her zaman böyle gitmeyecek zaten. Üzülme :) İlerde veremiyorum diye üzülürsün.. Yani inşallah üzülmezsin de Maşallah maşallaahhhh!!

Canım sen o kadar kilo vermişsin de neden üzülüyorsun kiii!! Kızarım bak sana heee Sonra da öperim hehe Ben regl olunca +2 falan çıkıyorum. Çoğu kimse de öyle. Bir de sen üstüne 1,3 kilo vermişsin, göbek atmalısın canım. Ben diyete uysam da, haftada 3 kere spora gitsem de bişey fark etmiyor :/ He ben ayrı bi örneğim, benim gibisi pek yok daa Benim yerimde olsan ne yapacaktınız acaba cimcimeler yaa :) allah göstermesin de, olmayın :) Sen daha 3. spora gidişinde mucize mi bekliyordun bakalım... ki bence baya da mucize olmuş :) Sporda önce şişersin zaten. Sonra gider.. Bense şiştim ve kaldım O da ayrı

bizide görür artık dimi winni ıslatalım

Walla isabel snow haklı ne ısmarlıyorsun bize bakalım??

Dukana uygun bişeyler olsun.. Yeşil çay içelim mesela..

Merhaba kızlaaarrr!!

Herkese bol eksileeerrr

Selam delyyy

Hoş geldinn

Özlüyoruz valla haftada 1 olmuyor böyleeee

Diyet nasıl gidiyor? Umarım kilocukların uçar giderrr...

Ben de kilo vermede senin kadar yavaşım arkadaşım merak etme..

Birde dukana uymasak ne olur bilmiyorum..

Son düzenleme:

editörlüğünüzü tebrik ederim.sizin gibi kişilerin yardımı oldukça dukan çok kolaylaşıyor benim için.

sizlerin dediklerinizi bir bir not ediyorum.azalt dediklerinizi azaltıyorum arttır dediğinizi arttırıyorum.o yüzden regl e rağmen 700 gr verebilmişim çok şükür

bir sorum olacak.arkadaşım yeni doğum yaptı kırkı da yeni çıktı.sezeryanla doğum yaptı.spor olarak yürüyüş dedim ama dukan yapmak istiyor ne dersiniz?süte ya da bebeğe yanlış bir etkisi olur mu?

Slm kızlar bugün 3. Atak günümdeyim ama hiç kilo gitmedi yaa gerçi tartm hassas değil bugün gidip alıcam. Dün sabah peynirli onlet dukan ekmeği öğlen tavuk sote beyaz etten aralarda ayran içtim light akşamda 2 parça bonfile yedim yanlış bişeyde yapmadım gibi ama neden böyle oldu yaa 😞

kızdırmayın dely ablamı NOKADARR ULEYYNNN!!

Hahahah Di mi amaaa

Ay yok demeyelim o kadar da hahaha

dely dely delyyyyyy bende geldim gördünmü tekrardan benide eklermisin
Hihihi gördüm gördüüümm :) Kürkçü dükkanıyız hehe Hoşgeldiinnnn

Sevgili DELY

Bende hersey ayni gecen hafta ile degismene gerek yok canim.Simdiden ellerine saglik ve tesekkurler guzel insan

Sen editör mü oldun yahuu heheh Hayırlı olsun uğurlu olsuunn

Biz burda eskilerle kalabalıkkene o kadar çok vakit geçirirdik ki, teklif gelcek yakında editörlük için falan derdik hahaha Hani Kadınlar kulübü arası, iş yapıyoduk :)) İş arası kk değil Olabiliyomuş demek ki yaa Meşhur oldun demek ahah

kızlar telefonum isyanlarda açılmıyor. Başlangıç tarihi 8mart başlangıç kilosu 101.2 bugünkü kilom 94.9 boyum 172

Uzun bir aradan sonra merhaba,

Yaklaşık 3-4 haftadır forma giremedim. Hem şehir dışındaydım hemde kilom takıldı. Şimdi ufak bir hareket başladı çok şükür.. Dolayısıyla bildirimde yapamadım..

Umarım geç kalmamışımdır bildirim için..

Başlangıç tarihi : 03,.12.2012
Başlangıç kg : 103 kg
Hedef kg : 65-70 kg
Geçen hafta kg : 92 kg
Güncel kg : 91,4 kg
Bir hafta da giden : - 600 gr
Boy : 1,65 m
Gün sayısı : 118
Toplam giden : -11,600 kg

Sizce 118 günde giden kg azmı? Yoksa böyle yavaş gitmesi normal mi ?

BAŞLAMA TARİHİM:21 MART 2013
HEDEF KG:73
BOY:1.72
BAŞLANGIÇ KG:89
GEÇEN HAFTAKİ KG 89
BU HAFTAKİ KG:86.3

GİDEN:2.700 GR

oldumu şeker

Seninkini yazmışım ki zatii Sorun yok yavruuu

Hoşbulduk canım, selaaammm Burası çok fazla mesai alıyor canım yaa! Bir takıldım mı kurtulamıyorum, cevap vermeden de duramıyorum Uzadıkça uzuyor :) Beni de editör yaparlarsa, işi bırakabilirim yoksa buraya takılınca, kavulabilirim işten hehhehe 2 hafta önce biraz kaçamaklar oldu, eğitimim vardı uzun saatler, yemek yiyecek yer yoktu falan.. Neysee.. Şimdi tam gaz devam da, yine gitmiyor yani bir şey fark etmiyor Gerçi ben de reglyim, 2 haftadır da tartılmıyorum ki, takmıyormuş gibi yapıyorum kendilerine Haftada 3 gün de spora gidiyorum. Yine de gitmiyor. Belki bilmezsiniz benim dukan'da 1 senem bitti aslında geçen hafta. Göbeğim çatlamıştı 6 ayda falan 10 kilo ancak vermiştim zaten. Sonra yine aldım verdim derken, şimdi 10 kiloya 3 kilom kaldı. yien takıldıımmm!! Bi 3 aydır da bunu vermeye çalışıyorum.. Tık yok :) +1 -1 gidiyoz.. Ama devam yani. Vercem o 3 kiloyuu yaza kadar.. İnşallah yani Umudum yok gerçi de Benim kadar yavaş olamazsın bence aynen.. Ben uymayınca işte, denemişliğim var yani, direk ayda 4 kilo alırım. Net Aldığım kadar hızlı versem sorun olmucak da.. :)

Canım, arkadaşın atak falan yapmayacak, seyir de.. direk güçlendirmeden başlayacak.. ve hatta:

-günde 1 yerine 2 porsiyon meyve tüketecek
-tamamen yağsız yerine,az yağlı(%20) süt ve süt ürünleri tüketecek
-saf protein perşembelerini de uygulamayacak.

Bunlardan da önce mutlaka kitabını okumalı. Dukan kitabında bunları anlatıyor. Küçücük bir yanlış yapması sütünün azalmasına falan neden olursa, sonradan pişman olur. Mutlaka doktor kontrolünde yapmalı... Kitabı okursa, Dukan'ın önerdiği bir diyet gibi değil, sağlıklı beslenme şekli; ama yine de bunları yazdığım halde söylemeliyim ki, daha 40'ı yeni çıkmış bir bebeği varken, yediklerine biraz dikkat edip, senin dediğin gibi yürüyüş falan yapsa, bebiş sütten kesilince Dukan'a başlasa daha iyi olur bence.

Elif aptal oldugumu düşüneceksiniz ama espiriyi anlamadımmm =)
Ay yok canım estağfurullah daha neler..

Listeye adını yazıyorum ya, adının sonundaki i'leri sayamadım dedim. Kafama göre biraz "i" koydum :) snowdrop da ona dedi "ben de sayamadım" diye.

Kapattım bildirimleriiiii!!

Merhaba Arkadaşlar..bende dukancıyım artık...7 günlük atak (3 kg) ve seyirin 6.günündeyim (1 kg).atak oldukça hareketli geçti ama seyir beni yıldırdı biraz.5+5 yapıyorum daha etkili ve hızlı olsun diye.yaza düğünümüz var temmuza kadar mutlaka zayıflamam lazım.şuan 103,6 kg.
İnşallah hep beraber sizin desteklerinizle zayıflayalım...bu arada dukana başlamadan da 3 kilo vermiştim.

Son düzenleme:
Zeynepcigim sagol canim,tesekkur ederim
Cok tesekkur ederim arkadasimhep diyorum diyet yardimla destekle olacak is diye burda kalmak motivasyonumuzu arttiriyor.arkadasin icin sevgili simlanin direkt Pierre Dukan ile yapmis oldugu roportaji size aktariyorum..bu bilgi sanirim yeterli olacaktir canim..
Emziren annelere kilo verme aşamasında tavsiyeleriniz var mı?
Doğumdan sonra kilo vermek için asla acele edilmemeli. Ağır diyetler zaten hiçbir emziren anneye önerilmez. Hızlı kilo verildiğinde süte geçebilecek bazı toksik maddelerin bebeğe geçebileceğine dair araştırmalar mevcut. Emzirmek zaten ciddi kalori harcatan bir eylem. Sadece gereksiz besinleri (beyaz şeker, un, aşırı yağlı gıdalar, fazla meyve vb) çıkarıp dengeli beslenerek hem süt kalitesini artırmış hem de yavaş ama sabit kilo kaybetmiş oluyoruz. Dukanın da emziren annelere uyarlanmış bir uygulaması var kitapta.
Yani bebeginin sagligi icin sut verme doneminin gecmesini beklemek daha mantikli.kitapta onerilen sekilde zaten normal bir diyetisyenin onerecegi sekilde herseyden yemek ama azar azar yemek seklinde farkli bir sey yok canim...

iveeet editor yaptilar benitesekkur ederim dely cigim...Valla uygun gormusler teklif gelince onur duydum ve kabul ettim hepsi buu.bir sure sonra acacagim guzellik merkezime kadar evdeyim oldukcada bos vaktim var bu sekilde insanlara faydali olarak gecirmek keyif verir bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…