Sevgili DELY
Bende hersey ayni gecen hafta ile degismene gerek yok canim.Simdiden ellerine saglik ve tesekkurler guzel insan
Arkadaşlar bana kimse cevap vermedi... Kilo bildirim günü arada kaynadım galiba :S
Eger beni listeye alırsanız ilo bildirimim; BAŞLANGIC TARİHİMM;10.03.2013 BASLANGIC KİLOM;78.6 BOYUM;1.65 HEDEF KİLOM;57 GEÇEN HAFTA; 74.9 GÜNCEL KİLOM;74.8Regli oldum ondadır diye düşünüyorum Ayrıca diyetimi 1 hafta kadar yanlış uyguladım ama şu anda 1 gün protein,1 gün protein+ sebze uyguluyorummm haftaya daha dogru kilom cıkar öyle umut ediyorum
Listeye alırım ama; i'lerini sayamadım kusura bakma
Sen de geçen haftaki kilonu ve boyunu yazmamışsın. geçen Perşembe tartılmadıysan bile, boyunu söylesen iyiydibaşlangıç tarihi 18 mart 2013
başlangıç kilo 93
hedef kilo 68
güncel kilo 87
toplam verilen kilo 6
kızlar 11 günde 6 kilo verdim bana da verdiğim kilo biraz çok gibi geldi endişeliyim
günaydınlarrrr
sabah sabah kaç kere çıktım tartının başınahep aynı rakam hep aynı rakam. spor salonuna 3. gidişimdi. o kadar kalori harcadım+ tatlandırıcı hiiiiç tüketmedim+sütü azalttım. ama sonucu biraz daha fazla olmalıydı reglinin etkisi bu kadar fazla olamaz ama
başlangıç tarihi:7 şubat
hedef kilo:59
başlangıç kilo:79,6
geçen hafta ki kilo:70,7
güncel (şuanki) kilo:69,4
boy:1,64
bizide görür artık dimi winniıslatalım
Merhaba kızlaaarrr!!
Herkese bol eksileeerrr
Walla isabel snow haklı ne ısmarlıyorsun bize bakalım??
Canim arkadasim,tesekkur ederimayy tamam utandirmayin artik bir amac icin yollarimiz burda kesisti tabiki hem diyet yaptik kilo verdik hemde saglam dostluklar kazandik diyet isi tek basina yapilacak bir is degil tabiki destege fazlasiyla ihtiyac duyuyoruz bu donemde iste onuda burda birbirinden guzel insanlarla fazlasiyla veriyoruz birbirimize..iyiki dukan bizi bu cati altinda topladi
kızdırmayın dely ablamı NOKADARR ULEYYNNN!!
Hihihidely dely delyyyyyy bende geldim gördünmü tekrardanbenide eklermisin
Sevgili DELY
Bende hersey ayni gecen hafta ile degismene gerek yok canim.Simdiden ellerine saglik ve tesekkurler guzel insan
Elif aptal oldugumu düşüneceksiniz ama espiriyi anlamadımmm =)
vallahi bende sayamadım
BAŞLAMA TARİHİM:21 MART 2013
HEDEF KG:73
BOY:1.72
BAŞLANGIÇ KG:89
GEÇEN HAFTAKİ KG 89
BU HAFTAKİ KG:86.3
GİDEN:2.700 GR
oldumu şeker
Hoşbulduk canım, selaaammm..............
Selam delyyy
Hoş geldinn
Özlüyoruz valla haftada 1 olmuyor böyleeee
Diyet nasıl gidiyor? Umarım kilocukların uçar giderrr...
Ben de kilo vermede senin kadar yavaşım arkadaşım merak etme..
Birde dukana uymasak ne olur bilmiyorum..
Canım, arkadaşın atak falan yapmayacak, seyir de.. direk güçlendirmeden başlayacak.. ve hatta:editörlüğünüzü tebrik ederim.sizin gibi kişilerin yardımı oldukça dukan çok kolaylaşıyor benim için.
sizlerin dediklerinizi bir bir not ediyorum.azalt dediklerinizi azaltıyorum arttır dediğinizi arttırıyorum.o yüzden regl e rağmen 700 gr verebilmişim çok şükür
bir sorum olacak.arkadaşım yeni doğum yaptı kırkı da yeni çıktı.sezeryanla doğum yaptı.spor olarak yürüyüş dedim ama dukan yapmak istiyor ne dersiniz?süte ya da bebeğe yanlış bir etkisi olur mu?
Ay yok canım estağfurullah daha neler..Elif aptal oldugumu düşüneceksiniz ama espiriyi anlamadımmm =)
Zeynepcigim sagol canim,tesekkur ederimCanım arkadaşım ben şuan kahkahalar atıyorum öyle sevindimki editör olmana ama sen yaparsın bitanesin kadınlar kulübünden çok şey öğrendim...yaşasın daha çok şey öğrenicem sen varsın hep çok çok sevindim tebrikler
Cok tesekkur ederim arkadasimeditörlüğünüzü tebrik ederim.sizin gibi kişilerin yardımı oldukça dukan çok kolaylaşıyor benim için.
sizlerin dediklerinizi bir bir not ediyorum.azalt dediklerinizi azaltıyorum arttır dediğinizi arttırıyorum.o yüzden regl e rağmen 700 gr verebilmişim çok şükür
bir sorum olacak.arkadaşım yeni doğum yaptı kırkı da yeni çıktı.sezeryanla doğum yaptı.spor olarak yürüyüş dedim ama dukan yapmak istiyor ne dersiniz?süte ya da bebeğe yanlış bir etkisi olur mu?
HahahahDi mi amaaa
Ay yok demeyelim o kadar da hahaha
Hihihigördüm gördüüümm :) Kürkçü dükkanıyız hehe Hoşgeldiinnnn
Sen editör mü oldun yahuu hehehHayırlı olsun uğurlu olsuunn
Biz burda eskilerle kalabalıkkene o kadar çok vakit geçirirdik ki, teklif gelcek yakında editörlük için falan derdik hahahaHani Kadınlar kulübü arası, iş yapıyoduk :)) İş arası kk değil Olabiliyomuş demek ki yaa Meşhur oldun demek ahah